merhaba kızlar ben geldim
oğluşumla öğlende evimizdeydik
şimdi uyuyor meleğim birazdan uyanıyr süt gelmiyorr kızlar
nasıl üzgünüm hep ağlıyorum ne bulursam yiyorum(
arkadaşlar merhabalar.
anacak girebildim.zor günler geçiriyorum.dikiş yerlerim çok ağrı yapıyor.ayağa yeniyeni kalkabiliyorum.bebğim sarılık oldu ve 500 gr birden zayıfladı.göğüs uçlaım yara oldu ve emziremiyorum.artı lohusalık depresyonuna girdim sürekli ağlama modundayım.lütfen okuyan herkes bize dua etsin.
sorun yaşayan tüm arkdaşlaımla dualarım.
arkadaşlar merhabalar.
anacak girebildim.zor günler geçiriyorum.dikiş yerlerim çok ağrı yapıyor.ayağa yeniyeni kalkabiliyorum.bebğim sarılık oldu ve 500 gr birden zayıfladı.göğüs uçlaım yara oldu ve emziremiyorum.artı lohusalık depresyonuna girdim sürekli ağlama modundayım.lütfen okuyan herkes bize dua etsin.
valla bende anlamadım 4 gün önce 68 kilo görünüodum bu sabah 66.3 çıktım
hımm bu da ilgiç canım aslında bizimki de doymuo devamlı memede o yüzden ama haftalık kontrolde doktoru dediki kilo alımı çok iyi böyle devam edin dedi. o yüzden üzülmüorm artık doymuo diye
ya şenaycım ben 1 taneyi emzirene kadar canım çıkıyor çakallık yapıp biberonla veriyorum allah senin yarımcın olsun yaa bu arada fıstıklar çok tatlı benim sıpadan vakit bulup söyliyemedim :asigim:kızlar doymuyolar ama sütünüz yetmediğinden değil gereken kadarını emene kadar yoruluyo sıpalar dolayısı ile yeterince ememiyolar sürekli acıkıyolar o yüzden sağıp biberonla verince doyuyolar çünkü biberon daha az efor gerektiriyo çaktınız köfteyi:))))
hep böylemi devam edecek etmicek çünkü günden güne gücleniyolar böylece yeterince emecek gücü zamanla bulacaklar
beni ç.dr da bebekleri ikidebir dürtükleyip emzirmeye çalışma dedi:))))) adam bendeki potansiyeli gördü zaar onlar açıkınca uyanır ikidebir dürtersen uykusunu alamaz huzursuz bebek olur uğraşırsın uyutmaya dedi bende dinledim ilk aşlarda 4-5 saat uyuyolardı bi kaç gündür 3 saate bir uyanıyolar acıkmış oluyolar yiyip tekrar uyuyolar
arkadaşlar merhabalar.
arkadaşlar merhabalar.
megul kısmen yaşadıklarını yaşadım çok fena oluo hüngür hüngür ağlıosun korkunç canın yanıo bi de benim ateş 39-40 arasıydıı günlerce. ama merak etme sabahları elevite devam et o çabuk toparlıo insanı şuan iyiyim ben sadece uykusuzum o kdr.
herkese günaydınnn... ya benim kız geceleri hiç sevmiyo sanırsam... saat 4 te vıkırdamaya başlıyo memede saat 7 yi ediyoruz sonrada küp gibi uyuyor...bende bu saatte uyuyamıyorum... şöyle kesintisiz ne zaman 4 saat uyuyabileceğim allahım... allahtan eşim destekte birazda olsa uyuyabiliyorum yoksa yanmıştım ben... yahu bu bebekler gece gündüz ayrımını ne zaman yapacaklar acaba???
kızlar doymuyolar ama sütünüz yetmediğinden değil gereken kadarını emene kadar yoruluyo sıpalar dolayısı ile yeterince ememiyolar sürekli acıkıyolar o yüzden sağıp biberonla verince doyuyolar çünkü biberon daha az efor gerektiriyo çaktınız köfteyi:))))
hep böylemi devam edecek etmicek çünkü günden güne gücleniyolar böylece yeterince emecek gücü zamanla bulacaklar
beni ç.dr da bebekleri ikidebir dürtükleyip emzirmeye çalışma dedi:))))) adam bendeki potansiyeli gördü zaar onlar açıkınca uyanır ikidebir dürtersen uykusunu alamaz huzursuz bebek olur uğraşırsın uyutmaya dedi bende dinledim ilk aşlarda 4-5 saat uyuyolardı bi kaç gündür 3 saate bir uyanıyolar acıkmış oluyolar yiyip tekrar uyuyolar
merhaba kızlar ben geldim
oğluşumla öğlende evimizdeydik
şimdi uyuyor meleğim birazdan uyanıyr süt gelmiyorr kızlar
nasıl üzgünüm hep ağlıyorum ne bulursam yiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?