2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar merhabalar.
anacak girebildim.zor günler geçiriyorum.dikiş yerlerim çok ağrı yapıyor.ayağa yeniyeni kalkabiliyorum.bebğim sarılık oldu ve 500 gr birden zayıfladı.göğüs uçlaım yara oldu ve emziremiyorum.artı lohusalık depresyonuna girdim sürekli ağlama modundayım.lütfen okuyan herkes bize dua etsin.
sorun yaşayan tüm arkdaşlaımla dualarım.

merhaba kızlar ben geldim
oğluşumla öğlende evimizdeydik
şimdi uyuyor meleğim birazdan uyanıyr süt gelmiyorr kızlar
nasıl üzgünüm hep ağlıyorum ne bulursam yiyorum (

Canım üzme kendini.Sütün gelir ama moraini bozmaman lazım.Kızların dediği gibi su içmey sakın ihmal etme.

Zor günler geçirmişsin canım ama moralini yüksek tutTüm zorluğuna rağmen bebeğin seninle bundan daha büyük mutluluk olur mu?

canım benim geçmiş olsun.. ağrı kesici filan verm,yorlar mı yaa.. sultanında ağrısı vardı. bebeğine geçmiş olsun göğüslerin için garmasant krem kullandın mı canım ablamnda işe yaramıştı. herşeyi dene bazılarıda gögüs uçluğu ullanıyor plastik olandan adı ne bilmiyorum ama anladın sanırım. göğüsler iyileşene kadar kullanırsın canım benim yaa bu günlere kolay gelmedin moralini yüksek tutmaya çalış. :teselli:

ya benimkide sürekli memede emiyor 1.5 saat sonra uyanıyor bende biberona sağıp veriyorum çakallık yapıyorum galiba :jeyyar:öle verince rahat 3,5 asaat uyuyor sırnaşık şey

ya şenaycım ben 1 taneyi emzirene kadar canım çıkıyor çakallık yapıp biberonla veriyorum allah senin yarımcın olsun yaa bu arada fıstıklar çok tatlı benim sıpadan vakit bulup söyliyemedim :asigim:

canım sıkma kendini depresyonada girme zaten ilk başlarda bebklerde şişlik oluyor kilosundan onuda düş yani sarılıkdan zayıflanamışdır senin bebiş merak etme dualarımız seninle canımcım :Saruboceq:bu arada sakın ağlama üzülme bebeğinde üzülür wallaklava: ...bende sultan gibi ilk başlarda sütüm gelmiyo diye çok ağladım annemler bana çok kızdı bebğinde üzülyor diye ama süt geliyor kimse merak etmesin sultancım bende senin gibiydim ama şimdi maşşalah sütüm iyi geliyor

kızlar ben geldim .,, ve hemen güzel haberi verimmm...

Şemşamer 'den alıntıdır.....
19.nisan da normal Doğum yaptım... - 14:30 da 3600 gr. - kızımız oldu...

maşallah küçük sıpağa--- allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

darısı doğuramyanların başına artık...

herkese günaydınnn... ya benim kız geceleri hiç sevmiyo sanırsam... saat 4 te vıkırdamaya başlıyo memede saat 7 yi ediyoruz sonrada küp gibi uyuyor...bende bu saatte uyuyamıyorum... şöyle kesintisiz ne zaman 4 saat uyuyabileceğim allahım... allahtan eşim destekte birazda olsa uyuyabiliyorum yoksa yanmıştım ben... yahu bu bebekler gece gündüz ayrımını ne zaman yapacaklar acaba???

sorma ben artık zombiye benziyorum gözlerimn altı mor değil simsiyah oldu artık uykusuzluk çok zor. dün gece beyefendiyi yıkadık sonra 1 saat emzirdim nerdeyse yine en çok 2 saat uyudu nasıl sinir oldum anlatamam. uyumayı sevmiyo çocuk yaa

megul kısmen yaşadıklarını yaşadım çok fena oluo hüngür hüngür ağlıosun korkunç canın yanıo bi de benim ateş 39-40 arasıydıı günlerce. ama merak etme sabahları elevite devam et o çabuk toparlıo insanı şuan iyiyim ben sadece uykusuzum o kdr.

günaydın herkese minkkuşum uyurken bakıyım dedim

evet bende aynısını yaşadm bunalımada girdim bebeği nasıl büyütcem çok zor diye 1 hafta ağladım herkese kızdım bide hep evde durmaktan kafayı yedim ama dün çıktım evden hemde 2 gzmeye gittim napıyım açıldım valla 40 gün evde durulurmu çatlar insan

galeta benim minikte aynı 4 de ağlıyo 2 saati buluyo uyuması göz altlarım çöktü ama yinede herseye değer kzular için düzene gircek diyolar

valla biz 15 günlük olduktan sonra çıkardık..bebek arabasına koyuypruz babasıyla gezdiriyoruz kuzuyu,doktoru alışveriş merkezlerinden uzak tutun hergün açık havada oksijen çok faydalı dedi.. kulağını iice örttükten sonra bişey oomazmış..hem dışarı çıkınca oksijen fena çarpıyo kesintisiz 4 saat uyuyo..anası gibi gezenti olacak kızım

ewet yoruldukları için bırakıyorlar ve doymuyorlar sanırım.benim dr da çocuk 180 yerine 140 gr aldı diye her emzirmeden sonra mama ver dedi acaip moralim bozulmuştı bende bi deneyeyim dedim ve emdikten sonra doyduğu için sanırım mamayı almadı sadece gece yatarken mama veriyorum ama bütün gün emziriyorum bu sayede biberona da mamayada alışamaz sanırım ama daha bi toplandı son zamanlarda.halbuki dr sütün yetmiyodur demişti bende çocuk emdikten sonra bakıyorum hala süt geliyo o zaman fazla yağlı doyurucu değil diye düşünmüştüm ama en mantıklısı şenayın dediği sanırım..zaten beni zayıf gördü sen yemek yemiyosundur ondan mı sütün az falan dedi halbuki annemlerdeydim 2 hafta nasıl yememiş olabilirim :)) benimde iştahım yok fazla zorla yiyorum ama gerçekten hiç aç kalmamamız gerekiyomuş kızlar açlık bi de uykusuz geceler süt azalabiliyoo tabi boool sıvı

bu arada bende 1 hafta inanaılmaz lohusa moduna girmiştim sürekli ağlamak istiyordum hiç mantıklı düşünemiyordum çocuğa iyi bakabilcek miyiz,ağlıyo benim yüzünden mi acemiyim ne istediğini bilmiyorum diye falan...saçma sapan bi sürü şey düşünüyordum ağlamasına hiç dayanamıyordum sanki hiç ağlamaması gerekiyomuş ben bakamıyorum ondan ağlıyomuş gibi geliyordu oof geçirdik sayılır o günleri çok şükür.eşim gitti bana bi kitap aldı 0-12 ay arası bebek bakımı mı ne orda da yazıyor ilk zamanlar bööle hissedersiniz 1 ay sonra yeni doğum yapanlara akıl vermeye bile başlarsınız diye doğruymuş :))

yine derin bi bilgi edindimmmmm eheheeee şimdi biz ineklerin salgıladığı bu süt varya kızlar üç kısımdan oluşuyomuş ilk gelen kısım vitaminleri içeriyomuş sonraki kısım protein vs 3. kısım ise bebege kilo aldıran yağı içeriyomuş şimdi bizim sıpalar gögsümüzü tam olarak boşaltamıyo ya yağlı kısım memede kalıyo böylece kiloda az alıyolar bunun için diyelim bebek uyandı sağ gögsümüzü emzirdik emdi yoruldu uyudu ikinci sefer sol gögsümüzü emziricez yaa öyle yapmamak lazımmış ikinciye uyanınca tekrar sağ gögüsten emzirmeye başlayıp yağlı kısmı emmesini sağlayıp arkasından sola devam etmek gerekiyomuş yani her seferinde son emzirdiğimiz gögüsten emzirmeye başlıcakmışız anlatabilmişimdir umarım

merhaba kızlar ben geldim
oğluşumla öğlende evimizdeydik
şimdi uyuyor meleğim birazdan uyanıyr süt gelmiyorr kızlar
nasıl üzgünüm hep ağlıyorum ne bulursam yiyorum (

kuzummmmmmmm üzme kendini dirayetli ol benimde hemen gelmedi sütüm zamanla gelicek üzülme humana still tea iç mutlaka bana çok faydası oldu

şimdi bende elinde pompayla gezinen manyak bi tip oldum ya sabah sağdım sütü koçiş uyuyo çağır çağır uyanmıyo aşkım kalk ineği sağdım ahıra bağladım kahvaltı hazır kahvaltı yapalım dedim adam gülme kriziyle uyandı

bebeklere ne zaman su vermeye başlayacağız arkadaşlar ben hiç birşey bilmiyorum bebeğime yetemiyorum gibi geliyor tutarken bile canını acıtıyorum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…