2009 Nisan Anneleri buraya

kzlar sizler geceleri bebekleriniz yüzünden uyuyamıyorsunuz .. bende çişe kalkmaktan ...

dün gece 3 gibi yattım.. sabaha kadar da 3-4 kez kalkmışımdır....

selam kızlar....Doğurangillerin ortak problemleri ....ben de dün gece ilk ciddi nöbeti tutarak ve zaten ağlak biri olmamla pekişen ağlama böğürme arası lohusa kriziyle sanırım milli oldum.... Ay uykusuzluktan saçmalıyorum.... neyse vesselam kızlar biz gaz problemi cekiyoruz yahu...dün gecede yeşil mercimek yediğim için sanırım cocuk resmen gazdan kıpkırmızı ayaklarını karnına ceke ceke agladı uymadı...
Ya bir de benim kız emerken süt bogazına kacıyor tıkanıyor ilk olduğunda aklımı kacıracaktım yavrum boguluyor diye sonra daha cabuk cocugu dogrultuyorum...galiba sağ gogsume daha fazla sut inmiş yutamıyor bir de benim oburiks habire cektiği icin yutamıyor... Humania Still Tee super kızlar Allahıma cok sukur ilk gunden beri ineklik vazifemi başarıyla yurutum...

Sultanım evinize hosgeldiniz... Allah bir ömur boyu yavrunla sağlıkla huzurlu bir şekilde olmayı nasip etsin...
Süt için kızlara katılıyorum Humania ve su..bir de ben Milupanın Rezene cayını da iöiyom bendeki gazı ve bebektekini gecirdi...sacma sapan yemekler yemediğimde (örn. yeşil mercimek ) cocuk gazı rahat cıkarıyor ve sutum arttı...
Ha bir de kuru kayısı ve kuru uzum sekersiz kaynat ve iç o da iyi gelir...

kızlar siz doğurdunuz problemleri konuşuyorsunuz. biz daha doğuramadık bilee... -tatlicadiarzu- şemşaver de kavuşmuş yavrusuna allah analı babalı büyüsün. yaw doğurmayanlar elinizi çabuk tutun bu gidişle mayıs anası olcaz. klava: bu arada 23 ünden sonraya kalırsak ki kesin ben kalıcam öle hissediyorum boğa burcu olacak oğlum. şaka bi yana sağlıklı olsunda geç erken önemli değil. ben şimdi hastaneye kontrole gidiyorum . kendi doktoruma kızdım başka bi hastaneye gidicem bize daha yakın bi yer ve arkadaşım orda doğurdu doktordan çok memnun. bakalım orda muayene olucam doktoru seversem orda doğum yapabilirim. dönüşte yazarım gelişmeleri . öpüldünüz..a.s.

kzlar sizler geceleri bebekleriniz yüzünden uyuyamıyorsunuz .. bende çişe kalkmaktan ...

dün gece 3 gibi yattım.. sabaha kadar da 3-4 kez kalkmışımdır....

al bende de okadar.. nerden geliyor bu kadar anlamıyorum akşam belli saatten sonra su da içmiyorum. her kalktığımda eşim noldu iyiymisin diyo adam her an doğuracam zannediyor. bide hergün işten geldikten sonra doğurmadın mı sen daha diyor. doğurdum paşam içerde yatıyo sana zahmet olmasın diye haber vermedim diyom. iyice dalga konusu oldum haa... :mymeka:

ay kızlar bu memleket adamı deli eder demin burda yazışırken telefon çaldı sağlık ocağından arıyolar hemşire dedikiiiiiiii topuk kanınız uygunsuz çıkmışşşşşşşşşş kafayı yedim o saniye çıldırdım yaaaaaa beynimden bir milyon şey geçti ağlaya ağlaya babamızı aradım çabuk gel böyle böyle dedim adam o panikle onca trafik aştı geldi ben ağlar çocukları uykularından kaldırıp paketledim koçişle aldık götürdük sağlık ocağına peki bize ne dediler sonuç olumsuz değilmiş alınan numune doğru değilmiş yetersiz yada kirletilmiş numune gönderilmiş ya gelde bu insanları öldürme doğru düzgün numune alınmadığınamı sinirleneyim yoksa bizi arayan aklı evvelin numune uygunsuzmuş demek yerine topuk kanı tahlili uygunsuz çıkmış demesine ömrümden ömür götürmesinemi herşey beni buluyo yaaa burda millete derken aman dikkat topuk kanı çok önemli diye başıma gelene bakın yaa

oy oyyy maşallahh darısı başımıza inşallah. senin kız uslu sanırım. pek yormuyor annesini.. :ecrin_bebek:
evet canım maşallah şimdilik uslu gibi. ama 15günden sonra başlar yaramazlıkları diyolar.
bakıcas bakalım:)

canım ya çok zor.Allah kuvvet versin sana da bebişine de. dualarım seninle

kuzummmmmmmm üzme kendini dirayetli ol benimde hemen gelmedi sütüm zamanla gelicek üzülme humana still tea iç mutlaka bana çok faydası oldu
hakikaten kıslar humana çok ii. baya farkettiriyo sütü

hoşgeldin canımmm..mamamı yediriyorsun nşallah bir an önce gelir sütün. 3 gün sonra gelirmiş bazılarının.

kızımın göbişi düştü bugün. ilk banyosunu yaptırdık şimdi de mışıl mışıl uyuyo
kızlar duaalarımız kabul oldu şükürler olsun süt geldi maşallah mem ucum pek yok tutmakta zorlanıyoruz birazbağrıyor yırtnıyor memeyi tutmayı başarıncada bırakmıyor velet:)
şu an tek memeyi tutuyor diperini hiç tutmuyor sağ memenin boku çıkana kadar emzirmeye devam
:lepi:
kayınvalidemde çok yrdıncı oldu Allah razı olsun kadın hatim indirdi vallaha çocuk memeyi tutsun diye bugün söledimde beeği emziriyoduk yine başladı dualara vallaha anne hatim indirdin dedim bebekte memeyi tam tutmuştu gül gül öldük gülemiyomda dikiişler sızlıyor
hele dün süt gelmiyor diye pompa almaya gittik eşimle geldik deneyecez elektrikli pompa
soktum memeyi pompaya anam derecesi en sondaymış bir çekmeye başladı memeyi kopuyo sandım başladım koptu memeeee diye bağırmya eşimle kayınvalidemde yanımdaydı
ne yapçaklarını şaşırdılar hemen prizi çektiler :)))):roflol::roflol: görmeliydiniz
başladık gülmeye dikişler acıyor aama nasıl gülüyoruz ))
hastanede 1-2 kötü olay yaşadım onlarıda sonra anlatırım

size anlatacağım o kadar çok şey varki:bbo:

sultan ağlama moralini bozarsan hiç glmez süt bol su iç dinlenmeye çalış illaki gelecek süt ve bebeği devamlı memene koy o çeke çeke getircek çünkü sütü
sağol cnm aynı hamilelikteki gibi elimde şişe dolaşıyorum malt içeçeği falan aldım meyve suları helva su içip duruyorum işte
bebekte uç olmadığı için ememiyotdu ALLAHtan süt geldi çok şükür

ayy cnm Allah yardımcın olsun yaa
çok üzüldüm
maşallah Allah analı bablı büyütsün...

iyi olmaya çalışıyos napalım sütün gelmiş sevindim emziremediğin gögüsünde sağabilirsin biberonla verirsin gösünde körelmemiş olur

kesin bilmiyorum ama bence ek gıdaya başlayıncadır sadece anne sütü aldığı sürece gerek yok diyolardı ama ek gida verice bence suda vermeliyiz dur bi araştıralım

cnm ya
neden sağlık ocağına aldrdın ben götrmücem valla özel hastanede aldırtıcamkli zaten doğum hastanede aldılar yavrum nasıl ağladı bende ağladım onla birlikte yaa

amin ilknur senide inşallah cnmm
milupadan içiyorum humanayıda alayımbari sağol cnm
ay cnm çok ii anlıyorum varya benimki hastanede tıkandı mamadan sonra narkozluydumda
hareket tte edmiyodum ilk gün nasılş bağırıyorum tümn hastene odama koştu
bebeğim mosmor oldu
dikişlerim patlıcaktı ağlamaktan

cnm valla benim bebiş tek memeye dadandı elle itmeyide öğrendi eh eh eh diye eliyle itiyor öbür memeyi :))
yani bilmeden fayda yapıyorjmuşum sürekli aynı memeyi vererek :))

bebekler en zaman su içmeye başlıyor kimse bilmiyormu

cnm bebek anne sütü ile besleniyorsa suya gerek yok ama mama veriyorsan bir çay kaşığ günde verebilirsin die biliyorum bide
ek gıdaya geçince veriliyor
şenay pompa aldım canm maceramıda yazdım okudunmu:roflol::roflol:

süt soğumazmı ya pompayla çekip versem

kızlarrrrrrrrrrrr benim bebek uyumuodu yaaa bi tanıdık dediki anakucaklı bebk araban var mı dedi evet var dedim e iyi işte koy ona evde gezdir dedi koydum anında uyudu sabahtan beri sadece acıkınca uyandı inanılmaz bişey inşallah böyle gider sizde deneyin

kesin bilmiyorum ama bence ek gıdaya başlayıncadır sadece anne sütü aldığı sürece gerek yok diyolardı ama ek gida verice bence suda vermeliyiz dur bi araştıralım

canım sağol ben malesef mama da veriyorum okadar dr gittim sormak aklıma gelmedi inşallah birşeyler bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…