kzlar sizler geceleri bebekleriniz yüzünden uyuyamıyorsunuz .. bende çişe kalkmaktan ...
dün gece 3 gibi yattım.. sabaha kadar da 3-4 kez kalkmışımdır....
kzlar sizler geceleri bebekleriniz yüzünden uyuyamıyorsunuz .. bende çişe kalkmaktan ...
dün gece 3 gibi yattım.. sabaha kadar da 3-4 kez kalkmışımdır....
evet canım maşallah şimdilik uslu gibi. ama 15günden sonra başlar yaramazlıkları diyolar.oy oyyy maşallahh darısı başımıza inşallah. senin kız uslu sanırım. pek yormuyor annesini.. :ecrin_bebek:
canım ya çok zor.Allah kuvvet versin sana da bebişine de. dualarım seninlearkadaşlar merhabalar.
anacak girebildim.zor günler geçiriyorum.dikiş yerlerim çok ağrı yapıyor.ayağa yeniyeni kalkabiliyorum.bebğim sarılık oldu ve 500 gr birden zayıfladı.göğüs uçlaım yara oldu ve emziremiyorum.artı lohusalık depresyonuna girdim sürekli ağlama modundayım.lütfen okuyan herkes bize dua etsin.
sorun yaşayan tüm arkdaşlaımla dualarım.
hakikaten kıslar humana çok ii. baya farkettiriyo sütükuzummmmmmmm üzme kendini dirayetli ol benimde hemen gelmedi sütüm zamanla gelicek üzülme humana still tea iç mutlaka bana çok faydası oldu
hoşgeldin canımmm..mamamı yediriyorsun nşallah bir an önce gelir sütün. 3 gün sonra gelirmiş bazılarının.
valla ben de deneyemem. ne o asitli asitli bebeğin midesini deler bee
ben uyandıkça emziriyodum o da yaklaşık 2 saatte bir oluyodu ama sarılık olunca saatte bir uyandır emzir dedi doktor şimdi saat başı uyandırıp emziriyorum.
ayılması biraz zor oluyo ama Allahtan emince tekrar uykuya dalması kolay oluyo
canım süt için en önemlisi moral biliyosun.
sen kendini üzdükçe daha kötü olur.
merak etme yarına kadar sütün gelir inş.
hoşgeldin cnm iyi geçtiğine sevindim üzülme sakın gelir süt ilk başlarda geç gelebilirmiş üzülürsen daha da geç gelir dualarım seninle bol bol sütün olur inşallah.....
sende sıranı savdın darısı başıma cnm....
kızlar duaalarımız kabul oldu şükürler olsun süt geldi maşallah mem ucum pek yok tutmakta zorlanıyoruz birazbağrıyor yırtnıyor memeyi tutmayı başarıncada bırakmıyor velet:)kızımın göbişi düştü bugün. ilk banyosunu yaptırdık şimdi de mışıl mışıl uyuyo
sağol cnm aynı hamilelikteki gibi elimde şişe dolaşıyorum malt içeçeği falan aldım meyve suları helva su içip duruyorum iştesultan ağlama moralini bozarsan hiç glmez süt bol su iç dinlenmeye çalış illaki gelecek süt ve bebeği devamlı memene koy o çeke çeke getircek çünkü sütü
ayy cnm Allah yardımcın olsun yaaarkadaşlar merhabalar.
anacak girebildim.zor günler geçiriyorum.dikiş yerlerim çok ağrı yapıyor.ayağa yeniyeni kalkabiliyorum.bebğim sarılık oldu ve 500 gr birden zayıfladı.göğüs uçlaım yara oldu ve emziremiyorum.artı lohusalık depresyonuna girdim sürekli ağlama modundayım.lütfen okuyan herkes bize dua etsin.
sorun yaşayan tüm arkdaşlaımla dualarım.
maşallah Allah analı bablı büyütsün...kızlar ben geldim .,, ve hemen güzel haberi verimmm...
Şemşamer 'den alıntıdır.....
19.nisan da normal Doğum yaptım... - 14:30 da 3600 gr. - kızımız oldu...
maşallah küçük sıpağa--- allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
darısı doğuramyanların başına artık...
cnm yaay kızlar bu memleket adamı deli eder demin burda yazışırken telefon çaldı sağlık ocağından arıyolar hemşire dedikiiiiiiii topuk kanınız uygunsuz çıkmışşşşşşşşşş kafayı yedim o saniye çıldırdım yaaaaaa beynimden bir milyon şey geçti ağlaya ağlaya babamızı aradım çabuk gel böyle böyle dedim adam o panikle onca trafik aştı geldi ben ağlar çocukları uykularından kaldırıp paketledim koçişle aldık götürdük sağlık ocağına peki bize ne dediler sonuç olumsuz değilmiş alınan numune doğru değilmiş yetersiz yada kirletilmiş numune gönderilmiş ya gelde bu insanları öldürme doğru düzgün numune alınmadığınamı sinirleneyim yoksa bizi arayan aklı evvelin numune uygunsuzmuş demek yerine topuk kanı tahlili uygunsuz çıkmış demesine ömrümden ömür götürmesinemi herşey beni buluyo yaaa burda millete derken aman dikkat topuk kanı çok önemli diye başıma gelene bakın yaa
amin ilknur senide inşallah cnmmSultanım evinize hosgeldiniz... Allah bir ömur boyu yavrunla sağlıkla huzurlu bir şekilde olmayı nasip etsin...
Süt için kızlara katılıyorum Humania ve su..bir de ben Milupanın Rezene cayını da iöiyom bendeki gazı ve bebektekini gecirdi...sacma sapan yemekler yemediğimde (örn. yeşil mercimek) cocuk gazı rahat cıkarıyor ve sutum arttı...
Ha bir de kuru kayısı ve kuru uzum sekersiz kaynat ve iç o da iyi gelir...
ay cnm çok ii anlıyorum varya benimki hastanede tıkandı mamadan sonra narkozluydumdaselam kızlar....Doğurangillerin ortak problemleri ....ben de dün gece ilk ciddi nöbeti tutarak ve zaten ağlak biri olmamla pekişen ağlama böğürme arası lohusa kriziyle sanırım milli oldum.... Ay uykusuzluktan saçmalıyorum.... neyse vesselam kızlar biz gaz problemi cekiyoruz yahu...dün gecede yeşil mercimek yediğim için sanırım cocuk resmen gazdan kıpkırmızı ayaklarını karnına ceke ceke agladı uymadı...
Ya bir de benim kız emerken süt bogazına kacıyor tıkanıyor ilk olduğunda aklımı kacıracaktım yavrum boguluyor diye sonra daha cabuk cocugu dogrultuyorum...galiba sağ gogsume daha fazla sut inmiş yutamıyor bir de benim oburiks habire cektiği icin yutamıyor... Humania Still Tee super kızlar Allahıma cok sukur ilk gunden beri ineklik vazifemi başarıyla yurutum...
yine derin bi bilgi edindimmmmm eheheeee şimdi biz ineklerin salgıladığı bu süt varya kızlar üç kısımdan oluşuyomuş ilk gelen kısım vitaminleri içeriyomuş sonraki kısım protein vs 3. kısım ise bebege kilo aldıran yağı içeriyomuş şimdi bizim sıpalar gögsümüzü tam olarak boşaltamıyo ya yağlı kısım memede kalıyo böylece kiloda az alıyolar bunun için diyelim bebek uyandı sağ gögsümüzü emzirdik emdi yoruldu uyudu ikinci sefer sol gögsümüzü emziricez yaa öyle yapmamak lazımmış ikinciye uyanınca tekrar sağ gögüsten emzirmeye başlayıp yağlı kısmı emmesini sağlayıp arkasından sola devam etmek gerekiyomuş yani her seferinde son emzirdiğimiz gögüsten emzirmeye başlıcakmışız anlatabilmişimdir umarım
bebekler en zaman su içmeye başlıyor kimse bilmiyormu
kesin bilmiyorum ama bence ek gıdaya başlayıncadır sadece anne sütü aldığı sürece gerek yok diyolardı ama ek gida verice bence suda vermeliyiz dur bi araştıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?