2009 Nisan Anneleri buraya

evde panik panik oturuyorum yarın sıpamı alıcam kollarıma inş ama acayip duygular içindeyim seviniyomyum üzülüyomuyum anlamadım gitti

canım şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum...
ne güzek yarın bu saatler bebişin kucağında olacak....
allah bir avazda kurtarsın şekerim.

canım kilo olayına sevindim... sen süt içmeye devam et .....

senin düşündüğün şeyi bende düşünüyorum.. bazende bu yüzden de korku sarıyor...........

allahın izniyle bağıra çağıra atlatacağız bu işide....
hadi bakalım sana en son .pazartesi demiş doktor..

bu arada sen şimdi hangisine gittin.. nerde doğum yapacan şimdi.

bende çarşamba günü kontröle gideceğim. bakalım bana ne diyecek...
bu gittiğimde de alttan muayene edermi acaba....

kızlar bugün karnımda bayaa sertleşme oluyor...
normalde bu sertleşmeler yani kasılmalar akşamları olurdu..
bugün sabahtan beri böyle.....

acaba doğuma hazırlık kasılmaları mı?
hadi inşallah....

merhaba ben asyacenkin kardeşiyim ablam 18 nisan cumartesi saat 8,10da doğum yaptı 3 kilo 50cm dünyalar tatlısı bi oğlu oldu :) cenk dünyamıza gözlerini açtı resimlerini de yollıycam en kısa zamanda kolay bi doğum oldu ablam çok sağlıklı bebeiğimizde sadece henüz yeterince sütü olmadığı için ablamın doyamıyo malesef onun dışında uslu bi çocuk gibi tabi daha 2 gündür bizimle umarım bir ömür hep yanımızda olur sizin çocuklarınızda inşallah doğum yapan herkese Allah yardım eder derler bekleyenlere Allah sağsalim kucağınıza almak nasip etsin diyorum .ocuğu olup burada olanlarada Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin diyorum hepsinize ii akşamlar.

edaım slm bizim bbeklerde ortak kilo sorunu vardı bizim doktor en son 2650 demişti doğumda 3 kg geldi doğımdan aşağıya odaya getirdiler herks bi ağız 3 kg 3 kg diye bağrıyo bana inşallah seninde spriz olur:lepi:

selam,

şirvan beni aramışsın canım ama telim. eşimdeydi, halada onda..aradığında söyledi..ben yarın sabah 8 de hastaneye yatıyorum, henüz doğum yapmadım...benim için dua edin nolur, sabaha kadar gelsinde suni sancıya gerek kalmasın...!

iyi akşamlar kızlar biz yine geldik ben annemin göğsündeyim annem kk de böyle emmek çok zevkli ay ne güzel kendimi mandıra gibi hissediyorum...

bende bu çatı muayenesinden soınra acaba epudral sezeryanmı istesem dedim.. ama ablam bu çatı muayenesinde çok canı yanıyor insannın zaten doğumda orası acımıyor sadece şiddetli adet sancısı çekiliyor ve o sancıyla doğum oluyor dedi. yani en azından onun öyle olmuş. ben atlas hastanesine gittim. hospitalyuma gitmiycem artık burdan memnun kaldım. amma cesaretliyim yaa son anda doktor değiştiriyorum. delikafadulden
ya bence alttan muayene eder çünkü benim çatıma bakmak için değil açılma varmı diye baktı artık gitiğimiz her defade altan muayene edecekler..:1no2:

hayırlı uğurlu olsun ablanın bebeğine maşallah bende onu merak ediyordum.. çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah..

aa canımm valla şok oldum kilosuna seninkine 2650 gram diyorlardı bazen bu ultrason ölçümleride gerçeği yansıtmıyor.. tebrik ederim darısı başımıza artık..

inşallah sancın gelir bir an önce serapçım.. dualarım seninle suni sancıya gerek kalmasın inş..

iyi akşamlar kızlar biz yine geldik ben annemin göğsündeyim annem kk de böyle emmek çok zevkli ay ne güzel kendimi mandıra gibi hissediyorum...

hehe mandıra olcaz bizde maşallah sütün geliyor yavrun büyüsün emsin annesi.. bende istiyorum yaaa özledim oğlumuuu :1hug:

canım maşallah ... Bizde seni merak ettik...haber vermeyince...
Ama sonunda geldin...iyi olduğunuzu bildirdin ya sorun değil....

Cenkini allah uzun ömür versin..allah analı babalı büyütsün...

kız senden haber alamayınca merak ettim...
Devamlı giremesende arada gir haber ver...

Hadi canım hayırlısı olsun.. Dualarımız seninle....
Inşallah sorunsuz kurtuluruz hepimiz...

canım atlasda yoğun bakım ünitesi varmı...
Onları iyi araştır.. Allah bebeklerimizi korusun yoğun bakıma gerek kalmasın ...............
Ama genede herşeyi araştırmak lazım...

var canım baktım herşeye zaten arkadaş tavsiyesi onun bebeği 3 gün yoğun bakımda kalmıştı allah bizimkileri korusun öle bişeye gerek kalmasın inşallah..

serapçım aklım sende aklıma geldikçe dua ediyorum kızın sanıcısı gelsin diyee.. inşallah bi avazda kurtulursun sende. a.s.

yine ıssız yine kimsesiz buralar tembel nisan anaları:dilcikar:

maşallah sana ya..2 taneyle uğraşıyosun hemde buraya giriyosun. seninkiler hiç ağlamıyo galiba? napıyosunda susuyolar söylede bizde yaplım:)) benimki şahsen kendileri kucağımdan inmiyo akşama kadar. hatta mümkün olsa mememi kesip ona vercem naparsa yapsın diyedelikafadulden

slmm kızlarrr naslsnzz bayadr girmemiştimm baya dogum yapn olmşş yaa ne güselll biz 35 günlk olduuk dün aşımız vardııı yavrumm yüregmm sızladıı aglarkenn tarttılar boyunu ölçtüler kilosuu 4kilo310gr olmş boyu 54 sn olmşş

günaydın demek için uğradım...
ama kimsecikler yok.. burda ....

doğruran anneler nasılsınız bakım...

bizde hala beklemedeğiz...

günaydın demek için uğradım...
ama kimsecikler yok.. burda ....

doğruran anneler nasılsınız bakım...

bizde hala beklemedeğiz...

Şirvanım Allah sabır versin, dayan biraz daha az kaldı...Barancıkta arkadaşlarına katılcak yakında, o da seni ağlatıcak bizimkiler gibi meme meme diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…