2009 Nisan Anneleri buraya

evet hamilelerin duaları kabul olurmuş diye boşuna söylememişler...

Dün akşam gece 2 gibi sancısı tutmuş hastaneye gitmiş...
Sabaha karşı emir bey gelmiş...

Normal doğum ....
3600 gr. 53 cm

maşallah son güne kadar bekledi sıpa (40*0)
allah analı babalı büyütsün...

serapın mı olmuş bebeği hadi hayırlı olsun. ben de koşturup duruyorum kızımın arkasından. artık çok vaktimizi alıyorlar hiç giremiyorum internete. bakayım başka kimler doğum yapmış.

benimki de aynen öyle ya uyuyor ya memede duruyor. napıcaz bilmem. tabi birde sancıdan kıvranıyor gazı olunca canım benim yaaaa....

kızlar hayatımız kaymış haberimiz yok valla işedi sıçtı emdi emmedi derken arada tuvalete falan girdiğimde yanlışlıkla aynaya bi bakıorum bir varoş kadın silüeti görüorum sonra kafayı çevirip gidiorum:)

gözüaydın serapın canım benım ya helal olsun çatır çatır normal doğurdu valla hayranım normal doğum yapan arkadaşlarıma ınanın,helal olsun dıyorum başkada bışey dıyemıyorum,şırvancım haksızlık oluyor bılıyorum sızı yalnız bırakmışız gıbı oldu ama ınan gıremıyorum kardeşım benden çok gırıyor elımız olmasa gözümüz üzerınde bebeklerın,hele bız şu sarılık olayından sonra şahtık şahbaz olduk gözünün ıçıne bakıyorum ınan,rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın ınşallah arkadaşım,az kaldı dayanın en güzel hedıye bebeklerımız hayatımız boyunca aldığımız rabbımızın bıze armağanı,öpüyorum herkesı,ıyıkı varsınız,dün benım kontrolüm vardı herşeyım normal karnım zamanla ınecekmış,rahım daha yukardaymış normal olarak bır süre daha spo felan yapma dedı,bendende oldu anacım kıçım üstünde oturduğum yattığım yokkı,ama bışey ıtıraf edeyım günlerdır evde olmaktan ve uykusuz kalmaktan öyle sıkılmışımkı dün dışarı çıktığımda hayat varmış dedım oda dr.a gıdıp geldım yanı sahıle değıl yanlış anlamayın,hemen kaanı aradım dedımkı aşkım ben çok bunalmışım demekkı sen gelınce bızı çıkar,kızımızıda alıp sahıle gıderız deyınce öyle sevındımkı anlatamam,yanı kızım memeyı görünce nasıl mutlu olduysa bende aynı derecede mutlu oldum

buketcım ben bışey kullanmadım dr.umda zaten çatlamasını engeleyemezsın çatlayacaksa ama sana ıstesen krem ısmı verıım dedı bende ıstemedım son aya kadar çatlamadım son 2 hafta coştum,ıstersen hücre yenıleyıcı üzüm çekırdeğı yağı felan kullanabılırsın

saol canım bilmiyorum ki.kimi lireac die bi kremden bahsedio.yok bademyagıymıs vs.
benim cildim cok kuru maalesef.bu yuzden cok korkuorum :1no2:

günaydn herkese
bebeğim uyyo babasıyla beraber ohhhh
anne olmak nasıl bişey başkabişey için uykusuz kalınsa nasıl isyan ederiz
ama gece bebeğim ağlayıp uyanınca oh be oğlum iyiki uyandın özedim seni diyorum
işte böyle sevgi olmasa onca 9 ay ve onca yıllar bu büyük sorumluluk katlanılmaz
4.günümüze başladık oturup kalkarken bide yataktan

oh çok ii çok sevindim yaa maşallah emir beye ,kızlar bebeğim gazlı çıkartamıyorumda bazen zavallı oğlum ya ayaklarını çekip duruyorum az sonra dokttora gidicez uyuken hemen bi bakıyım dedim sağ memeyi emmiyo velet bende sağdım bi marka pompa aldım onca para verdim rezil bişey
lansinohun göğüs ucu çıukartması için bi aletini aldım kat kat ucuza göğüsü değil sütü çekiyor allahtan yoksa sağp mmeme patlıyacak
sağdım onu verecem
şimdi çıkıyorum öpüldünüz

şimdi ben benimkilere hastanede pil taktırdım dinlenmek isteyince çıkarıyorum pillerini ağlayamıyo sıpalardelikafadulden
anacım şimdi benimkiler iki tane ya doğal olarak benim detaylı detaylı emzirmeye ağızlarında memeyle dolaştırmaya vaktim omuyo çünkü her an diğeri uyanabiliyo biz genellikle sağıyoruz sütü biberonla veriyoruz emzirmeyi keyifleri olsun diye yapıyoruz biberonla sağılıp beslendikleri için tamamen doyuyolar bi kere beslenincede 3 saat uyuyolar o arada bende size laf yetiştiriyom işte:içelim:

Merhaba kızlar
Bende bugün sabah kontrole gittim
Nst ve ultrasona girdim
Herşey gayet normal
Cuma günü sabahtan tekrar gideceğim hastaneye..
İnşallah o gün olur..Olmazsa en son pazartesi tekrar gidip doğumum gerçekleşecek..

Etoprakta doğum yapmış gözüaydın.
Bende onun gibi suni sancıdan tırsıyom
İnşallah benimde cuma sabahı sancılarım olurda doğum gerçekleşir
Kızlar bana da dua edin..
Bekledikçe insan daha da bir sabırsızlanıyo...

şenaycım hazır burdayken soriim sana sen bilirsin
bebeğin sağlık karnesini çıkartmak için ne gerekiyo. benim üstüme olcak

bende daha çıkartmadım tatlım sanırım bazı formlar var okuldan alınıyo onlar dolduruluyo aile beyannamesi gibi bişeyler bide kimliklerinin çıkmış olması gerekiyo tabi doğum parasıda alıcaksın unutma onun işlemlerinide yaptır

eee ne yapalım güzelim sona kalınca böyle oldu işte...
bizde tek başımıza doğum yapacağımız günü bekliyoruz....
bizi uğurlayan olmayacak....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

saol canım bilmiyorum ki.kimi lireac die bi kremden bahsedio.yok bademyagıymıs vs.
benim cildim cok kuru maalesef.bu yuzden cok korkuorum :1no2:

canım ben liarac kullandım... ama 8 ayın sonlarına doğru çatladım..
öyle az buzda değil yani....
çatlıcağın varsa çatlıyosun...

inşallah güzelim .. inşallah bizde serap gibi suni sancıya gerek kalmadan ...
sancılarımız gelir...

dua edelim barii...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

doğum parası şimdi mi alınıyor.. ne kadar peki.....

KÖfteden haber var....

BegÜm bebek doĞmuŞ....

E.sezeryan
3600 gr. 51 cm

allah analı babalı bÜyÜtmek nasıp etsın....
MaŞallah begÜm bebeĞe

ssk lılar doğum izni bitince alıyorlar sanırım benim dediğim öğretmenler için olan 125 ila 175 arası bişi tam bilmiyorum
ayrıca ne demek bizi uğurlayan olmayacakklava: ben uğurlarım seni kuzuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…