2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar avatarımı değiştirdim benim çirkin ördek yavrusuda katılsın aramıza diye benzemiyoruz değilmi

oyyy maşallah allah nazarlardan saklasın inşallah...benim kızda bana benzemiyor aynı babası, sen kalk 9 ay karnında taşı sonra sana benzemesin haksızlık bu amaaaaa....senağlama

canım hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz

canım bizimde bi akrabanın kızı sarılık olmuışdu sürekli emzriyordu öle öle geçmişdi bebişin sarılığı daha doğrusu bol bol anne sütü verilmesi gerekiyor istersen emdikden sonra birazda biberona sağ öle ver daha çok içiyorlar öle

kızlar benimki yine ayılmakta zorlanıyo acaba bilirubin yükseldiği içinmi
korkmaya başladım uyandırmak çok zor zaten emmeden bihaber nasıl iyileşecek bilmiyorum:çok üzgünüm:

canım benim benim doktor uyandırmak için ayaklarına vurun dedi benim meleği doktora götürdüm rütin kontrol için uyuordu doktor ayaklarının altına iki tane parmaklarıyla vurdu nasılda gözlerini açtı dene istersen

şirvancım benim bu gün netleşti doktor sezeryana alıcak pazartesi pazar öğlenden sonraya yatışı verdi artık beklemeyelim dedi
canım hadi gözün aydın pazartesi meleğin kuıcağında olacak hayırlısıyla :asigim:

kızlar avatarımı değiştirdim benim çirkin ördek yavrusuda katılsın aramıza diye benzemiyoruz değilmi

yaa sen beyaz tenlisin bebiş esmer o zaman babasına benziyo kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bizim oğluşta ortaya karışık olmuş valla
dudaklar babası köfte gibi
burnu benim gibi hokka
gözlerde teyzesi gibi kocaman
rengi dedesi gibi sanırım mavi
maşallah kendi nazarım değecek kimseye luzum yok valla
herşey iyi hoşta eşimin tayini çıkmış bana bugün söylediler
biz türkiyenin başka bi ucuna gidiyoruz en batıdan hemen hemen en doğuya
görev yapacak bişey yok
kendmi sıkmamaya çalışıyom sütüm oğlum diye ama içim kan ağlıyo
nasıl olcak şimdi niye şimdi
senağlama

iyi akşamlar kızlar siteye ancak süt sağarken girebiliyorum benim oğlan meme emerken çok ses çıkarıyor bide nefes alıp verirken göğsü inip çıkıyor hırıltı yok ama çok heycanlı emiyor normal mi acabagece sürekli emmek istiyor gündüzleri melek gibi maşallah gece anamı belliyor ben gece için süt sağıyorum en az 150 cc biriktiriyorum ve biberonla veriyorum yoksa gece emerken çok sabırsız ve sürekli emmek istiyor biberona alışır diye korkuyorum ama emmeyi seviyor biberonla süt veren var mı >?=

ne zaman gidiosunuz canım çok üzüldüm ama yapack bişey yok belki böylesi güzel olacak bilemezsin ki?

ben biberonla süt veriorum arada senin giibi bu arada bizimkide heyecanlanıo emerken nefes nefese kalıo hırıltılı sesler çıkarıo sonra

asyacenk - canım sizin içinde hakkınızda hayırlısı..

görev kutsaldır diyelim .. moralini bozma sakın...

iki pırtı eşyan nerdeyse alışıyor insan..
yavrun yanında ne de olsa...

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞıRVAN, benanber, cicekcicek+, halemoon

konuşun lennnnnnnnnnnnnnnnn

kimsecikler konuşmuyor... bu gidişle kapattıracağım bu topiğiiiiiii

bugün doktora gittik 8 dk da sancı çıktı evin uzak değilse git sancılar sıklaşınca gel dedi ama sıklaşmıyo işte delircem yaa geçmişi okuyordumda

bugün doktora gittik 8 dk da sancı çıktı evin uzak değilse git sancılar sıklaşınca gel dedi ama sıklaşmıyo işte delircem yaa geçmişi okuyordumda

40*4 de sancı çıktı heee...

leken gelmedimi hala..

sen bu gidişle pazartesini beklemezsin.. ayy ne güzelll..

darısı bize artık....

bende bugün bir citrahat yok...klava:klava:klava:

iyi geceler kızlar bi yoklama vereyim dedim.. ben doğurmadım hala geziyorum sokaklarda doğurcam allah korusun.. delikafadulden yarında emirgana gidiyorum hiçbişeyden de eksik kalmıyom. babam kahvaltıya götürecekmiş. bu arada iznini uzattı cumaya kadar senin doğuracağın yok diyo o bile dalga geçiyo off off... :dilcikar:

canım valla en güzelini yapıyorsun.evde oturunca vakit geçmiyor.....
hareket halinde olunca belki sıpan gelir...

bu arada babanın gitmediğine sevindim.. torununu görsün öyle gitsin adamcağız.. o kadar yoldan gelmiş...

sende pazartesi yatıyordun dimi ....

kıs seninki kesin hastanede karışmış:)

ayıktım valla çıkarken gördüm

oyyy maşallah allah nazarlardan saklasın inşallah...benim kızda bana benzemiyor aynı babası, sen kalk 9 ay karnında taşı sonra sana benzemesin haksızlık bu amaaaaa....senağlama

ben karnımdayken farkettim babasına benzeyeceğini babasına ne zaman sinirlensem canıma okur gibi tekmeleri savuruyordu

baygınken ayaklarına babası defalarca vurdu ayılmadı ama normalde tabiki zıplıyor neredeyse..benim çirkini hastanede epey dövdüler zaten ayıltmak için..
evet ben çok beyazım babasıda çok esmer,bebeği gören aynı babası diyor,ne kaşı benzedi ne gözü..
ama ben yazmıştım buraya kızlar benim göbeğim kıllandı bu bebiş esmer olacak galiba diye.yanılmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…