kızlar avatarımı değiştirdim benim çirkin ördek yavrusuda katılsın aramıza diye benzemiyoruz değilmi
canım hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba..
Bugün benim kontrolüm vardı
40 haftayı doldurdum
Sancımda yok
Pazartesi suni sancı verilecek
Olursa bakalım normal doğum
Olmazsa sezeryan olacak..
Dualarınızı esirgemeyin kızlar...
Pazartesi ben haber veririm artık
Öptü
Kendinize ve bebişler iyi bakın..
bizimde sarılık artmış kızlar 2 gün önce doktordaydık
yarın kontrolümüz var eğer 17 nin üstüne geçtiyse fototerapi uygulancak oğluma
en son 16,4 dü inşallah inmiştir
sürekli emziriyorum inş. faydalı olur
kızlar benimki yine ayılmakta zorlanıyo acaba bilirubin yükseldiği içinmi
korkmaya başladım uyandırmak çok zor zaten emmeden bihaber nasıl iyileşecek bilmiyorum:çok üzgünüm:
canım hadi gözün aydın pazartesi meleğin kuıcağında olacak hayırlısıyla :asigim:şirvancım benim bu gün netleşti doktor sezeryana alıcak pazartesi pazar öğlenden sonraya yatışı verdi artık beklemeyelim dedi
kızlar avatarımı değiştirdim benim çirkin ördek yavrusuda katılsın aramıza diye benzemiyoruz değilmi
slm kızlar bizim oğluşta ortaya karışık olmuş valla
dudaklar babası köfte gibi
burnu benim gibi hokka
gözlerde teyzesi gibi kocaman
rengi dedesi gibi sanırım mavi
maşallah kendi nazarım değecek kimseye luzum yok valla
herşey iyi hoşta eşimin tayini çıkmış bana bugün söylediler
biz türkiyenin başka bi ucuna gidiyoruz en batıdan hemen hemen en doğuya
görev yapacak bişey yok
kendmi sıkmamaya çalışıyom sütüm oğlum diye ama içim kan ağlıyo
nasıl olcak şimdi niye şimdi
senağlama
iyi akşamlar kızlar siteye ancak süt sağarken girebiliyorum benim oğlan meme emerken çok ses çıkarıyor bide nefes alıp verirken göğsü inip çıkıyor hırıltı yok ama çok heycanlı emiyor normal mi acabagece sürekli emmek istiyor gündüzleri melek gibi maşallah gece anamı belliyor ben gece için süt sağıyorum en az 150 cc biriktiriyorum ve biberonla veriyorum yoksa gece emerken çok sabırsız ve sürekli emmek istiyor biberona alışır diye korkuyorum ama emmeyi seviyor biberonla süt veren var mı >?=
muhtarım inşallah sağlıklı topaç gibi bi bebeğin olacak biz marazlıktan erkenden çıkardık çocuğu şimdi adapte olamıyo yavrucak dünyaya
bugün doktora gittik 8 dk da sancı çıktı evin uzak değilse git sancılar sıklaşınca gel dedi ama sıklaşmıyo işte delircem yaa geçmişi okuyordumda
iyi geceler kızlar bi yoklama vereyim dedim.. ben doğurmadım hala geziyorum sokaklarda doğurcam allah korusun.. delikafadulden yarında emirgana gidiyorum hiçbişeyden de eksik kalmıyom. babam kahvaltıya götürecekmiş. bu arada iznini uzattı cumaya kadar senin doğuracağın yok diyo o bile dalga geçiyo off off... :dilcikar:
kıs seninki kesin hastanede karışmış:)
oyyy maşallah allah nazarlardan saklasın inşallah...benim kızda bana benzemiyor aynı babası, sen kalk 9 ay karnında taşı sonra sana benzemesin haksızlık bu amaaaaa....senağlama
canım benim benim doktor uyandırmak için ayaklarına vurun dedi benim meleği doktora götürdüm rütin kontrol için uyuordu doktor ayaklarının altına iki tane parmaklarıyla vurdu nasılda gözlerini açtı dene istersen
yaa sen beyaz tenlisin bebiş esmer o zaman babasına benziyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?