iyi geceler kızlar bi yoklama vereyim dedim.. ben doğurmadım hala geziyorum sokaklarda doğurcam allah korusun.. delikafadulden yarında emirgana gidiyorum hiçbişeyden de eksik kalmıyom. babam kahvaltıya götürecekmiş. bu arada iznini uzattı cumaya kadar senin doğuracağın yok diyo o bile dalga geçiyo off off... :dilcikar:
canım sen gene dikkat et kendinede gelmiyo diye yollarda sancılanmayasın
ee siz şirvanla doğuruncaya kadar bizikiler büyüdü valla.
Allah elinize almak nasip etsn 3 5 gün geç olsun
asyacenk - canım sizin içinde hakkınızda hayırlısı..
görev kutsaldır diyelim .. moralini bozma sakın...
iki pırtı eşyan nerdeyse alışıyor insan..
yavrun yanında ne de olsa...
canım benimki çıkınca ben direk okula göndereceğim..
Içimde o kadar büyüdü ki
o da kesin diil kıs
eda edanur yapmıştı geçende de kanaması filan olmuştu
sonrasında da tık yok:)
canım valla en güzelini yapıyorsun.evde oturunca vakit geçmiyor.....
hareket halinde olunca belki sıpan gelir...
bu arada babanın gitmediğine sevindim.. torununu görsün öyle gitsin adamcağız.. o kadar yoldan gelmiş...
sende pazartesi yatıyordun dimi ....
Kız gÜlsaH bu saatte ne İŞİn var burda
canım benim ilişkiden sonra kanama olmuştu ama 35, haftamdaydım o zaman. şimdilerde yok ama doğumu hızlandırdığını biliyorum. bizim doktor sakıncası yok diyor. ama artık ben istemiyorum. bebek kocaman oldu zor oluyor beaaa-tatlicadiarzu-
evet yaa bende çok sevindim babamın gitmediğine cumaya kadar burda görür artık inş.. yok be şirvancım ben pazartesi yatmıyorum daha doktor pazartesiye kadar sancın başlamazsa pazartesi gel muayene edelim suyuna bakalım sonra konuşuruz tekrar dedi . ben pazartesi 40+1 oluyorum sanırım bebeğin durumu iyi olursa 2/3 gün daha bekletirler beni.
kızlar sabah 7 de müthiş bi sancıyla uyandm kesin doğum başladı dedim. evde geziyorum. sonra bi karın guruldaması. sölemesi ayıp karnımı bozmuşum. -tatlicadiarzu- bi doğurma denemesi daha hüsranla sonuçlandı.. saygılar. :mymeka:
günaydın sekerım görmemişim dun gece yazdıgını sıkıldım daraldım arada sıteye bakıp zaman gecırıyorum işte sanada bugun gecmez demii canım benım ınsallah yarın aksam bebegını gormeye gelıcem son günün bol bol uyumaya calış dinlen emiikaydirigubbakcemile5
Allaha şükür sarılıö düştü yaa bidaha çıkmaz dedi doktor saol cnmma.s.canım geçmişi yeni okuyorum umarım iidir bebeğin ne yapmalı bu sarılığa daha ilk günden üzülmesek her bebek oluyo densede acemilikte çok üzücü oluyo
allah sağlıklar versin bebişlerimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aynı sesleri benim oğlanda çıkarıyor aç çocuklar ne yapsınlar bir an önce emmek yumtka istiyolar :))iyi akşamlar kızlar siteye ancak süt sağarken girebiliyorum benim oğlan meme emerken çok ses çıkarıyor bide nefes alıp verirken göğsü inip çıkıyor hırıltı yok ama çok heycanlı emiyor normal mi acabagece sürekli emmek istiyor gündüzleri melek gibi maşallah gece anamı belliyor ben gece için süt sağıyorum en az 150 cc biriktiriyorum ve biberonla veriyorum yoksa gece emerken çok sabırsız ve sürekli emmek istiyor biberona alışır diye korkuyorum ama emmeyi seviyor biberonla süt veren var mı >?=
cnm sıkma kendini hazırlamaya çalış kendini olsun hakkınızda hayırlısı olur inşallah...slm kızlar bizim oğluşta ortaya karışık olmuş valla
dudaklar babası köfte gibi
burnu benim gibi hokka
gözlerde teyzesi gibi kocaman
rengi dedesi gibi sanırım mavi
maşallah kendi nazarım değecek kimseye luzum yok valla
herşey iyi hoşta eşimin tayini çıkmış bana bugün söylediler
biz türkiyenin başka bi ucuna gidiyoruz en batıdan hemen hemen en doğuya
görev yapacak bişey yok
kendmi sıkmamaya çalışıyom sütüm oğlum diye ama içim kan ağlıyo
nasıl olcak şimdi niye şimdi
senağlama
kızlar avatarımı değiştirdim benim çirkin ördek yavrusuda katılsın aramıza diye benzemiyoruz değilmi
aman aman emsin:) geceler nasıl geçio bu arada
yaptım canım birden soydum balkona çıkardım ama şimdilik ayılmadı
sinem bebeğin kıyafetlerini çıkar biraz serin gelince daha rahat ayılır olmadı nemli bi bezle silsoyduktan sonra iyice serinlesin
ay eda güldürdü beni yaa:) ama doğum belirtisi bağırsak bozukluğu
Allaha şükür sarılıö düştü yaa bidaha çıkmaz dedi doktor saol cnmma.s.
cnım çok sevindim maşallah oğluna sarılığın geçmesine sevindim.
kızalr bide sarılık için bebeği soyup florasan ışığına koyuyorlar. kuzenime öyle demişti doktor hemen düştü sarılık aklınızda bulunsun. bide anne sütü tabii..
benim zaten dikişler acıo ondan yatamorum yüzüstü
selam annişkolar..biz meleğimle kavuştuk.
24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
Kilosu:3.830
Boyu:50 cm
darısı bütün bekleyenlerin başına =)
24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
cnm Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin güzelim..gözünüz aydın..
Benim afacan oğlum umutta 10 nisanı bekleyemedi 5 nisan da babasının gelmesini bile bekleyemeden 15.20 de epidural sezaryenle 3040 gr.doğdu..inanın 21 gün oldu hep forumdaki arkadaşlar aklımda ama daha bugün girebildim. Çok zormuş kızlar yaaa kıymetini bilemedik hamileliğinn..ama çok şükür Allahım bozmasın çok güzel bi mutluluk..
iyi akşamlar kızlar siteye ancak süt sağarken girebiliyorum benim oğlan meme emerken çok ses çıkarıyor bide nefes alıp verirken göğsü inip çıkıyor hırıltı yok ama çok heycanlı emiyor normal mi acabagece sürekli emmek istiyor gündüzleri melek gibi maşallah gece anamı belliyor ben gece için süt sağıyorum en az 150 cc biriktiriyorum ve biberonla veriyorum yoksa gece emerken çok sabırsız ve sürekli emmek istiyor biberona alışır diye korkuyorum ama emmeyi seviyor biberonla süt veren var mı >?=
en güzeli bak saat kaç oldu emzirmekten harap oldum
cnm Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin güzelim..gözünüz aydın..
Benim afacan oğlum umutta 10 nisanı bekleyemedi 5 nisan da babasının gelmesini bile bekleyemeden 15.20 de epidural sezaryenle 3040 gr.doğdu..inanın 21 gün oldu hep forumdaki arkadaşlar aklımda ama daha bugün girebildim. Çok zormuş kızlar yaaa kıymetini bilemedik hamileliğinn..ama çok şükür Allahım bozmasın çok güzel bi mutluluk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?