2009 Nisan Anneleri buraya

canım sen gene dikkat et kendinede gelmiyo diye yollarda sancılanmayasın
ee siz şirvanla doğuruncaya kadar bizikiler büyüdü valla.
allah elinize almak nasip etsn 3 5 gün geç olsun

asyacenk - canım sizin içinde hakkınızda hayırlısı..

görev kutsaldır diyelim .. moralini bozma sakın...

iki pırtı eşyan nerdeyse alışıyor insan..
yavrun yanında ne de olsa...

öle diyoz bizde memleketten ayrılmak zor gurbetten başka yere gitseydik bukadar zor olmazdı hem annemlerle aramız yürüyrk 5 dk şimdi
bu hayatımın en güzel dönemiydi
süper bi hamilelik yaşadım yakınlık sayesinde
kısmet ne diyelim

o da kesin diil kıs
eda edanur yapmıştı geçende de kanaması filan olmuştu
sonrasında da tık yok:)

canım benim ilişkiden sonra kanama olmuştu ama 35, haftamdaydım o zaman. şimdilerde yok ama doğumu hızlandırdığını biliyorum. bizim doktor sakıncası yok diyor. ama artık ben istemiyorum. bebek kocaman oldu zor oluyor beaaa-tatlicadiarzu-

evet yaa bende çok sevindim babamın gitmediğine cumaya kadar burda görür artık inş.. yok be şirvancım ben pazartesi yatmıyorum daha doktor pazartesiye kadar sancın başlamazsa pazartesi gel muayene edelim suyuna bakalım sonra konuşuruz tekrar dedi . ben pazartesi 40+1 oluyorum sanırım bebeğin durumu iyi olursa 2/3 gün daha bekletirler beni.

kızlar sabah 7 de müthiş bi sancıyla uyandm kesin doğum başladı dedim. evde geziyorum. sonra bi karın guruldaması. sölemesi ayıp karnımı bozmuşum. -tatlicadiarzu- bi doğurma denemesi daha hüsranla sonuçlandı.. saygılar. :mymeka:

Kız gÜlsaH bu saatte ne İŞİn var burda

günaydın sekerım görmemişim dun gece yazdıgını sıkıldım daraldım arada sıteye bakıp zaman gecırıyorum işte sanada bugun gecmez demii canım benım ınsallah yarın aksam bebegını gormeye gelıcem son günün bol bol uyumaya calış dinlen emiikaydirigubbakcemile5

bende çok yaşıyorum onları ama tık yokk..
hakkımızda hayırlısı artık...

be doğurim de sen gel canım :))))

Allaha şükür sarılıö düştü yaa bidaha çıkmaz dedi doktor saol cnmma.s.

aynı sesleri benim oğlanda çıkarıyor aç çocuklar ne yapsınlar bir an önce emmek yumtka istiyolar :))

cnm sıkma kendini hazırlamaya çalış kendini olsun hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

kızlar avatarımı değiştirdim benim çirkin ördek yavrusuda katılsın aramıza diye benzemiyoruz değilmi

cnm ya babasını çok sevdin heralde maşallah saçlara bak anasına hiç benzeemwmiş

aman aman emsin:) geceler nasıl geçio bu arada

cnm geçeler 2 saatte bir emişiyoruz aradı mırıldanıyor bakıyorum bu sabah bir baktım yine mırıldanıyodu burnundan süt gelmiş
çok korktum bebeğim boğulabilirdi Allah korumuş yaa:çok üzgünüm:

yaptım canım birden soydum balkona çıkardım ama şimdilik ayılmadı

sinem bebeğin kıyafetlerini çıkar biraz serin gelince daha rahat ayılır olmadı nemli bi bezle silsoyduktan sonra iyice serinlesin

kız hasta etçeniz bebişleri sokun onları içeri klava:

kızlar bizim göbek hala düşmedi hergün pansumanını yapıyorum siizinkiler düştümü
bide hurmayiyiyn gerçekten süt yapıyor

maşallah diyeyeim ben sağ göğsüm yara oldu pek veremiyorum ama o meme taş gibi oldu yani gece emzirmeye bi kalktım sütyen altelt hep ıslak sağdakinden sütler akmış zaten
memelerin üstüne dayanamıyorum dümdüz yatıyorum yatakta
ne zaman yüzüstü yatacam ben yaaa

ay eda güldürdü beni yaa:) ama doğum belirtisi bağırsak bozukluğu

:) ayy sorma canımm yaaa herşeyi doğuma yoruyom artık. her wc ye girdiğimde nişan gelmişmi diye bakıyorum. paranoyak oldum iyice. bu sabah uyandım sanki hareket etmiyormuş gibi geldi ne yaptıysam olmadı. bilgisayarın başına geçtim dönmeye başladı. hareketler iyice önemli artık devamlı dinliyorum. ama iyice endileşelenir oldum. benneyaptımki

benim zaten dikişler acıo ondan yatamorum yüzüstü

bende yüzüstü yatacağım günlerin hayalini kuruyorum.. şimdi süten filan da yatamıycaz yüzüstü. bi süre daha böyle gidicek anlaşılan. ama sola yatmaktan gına geldi orası kesin. -tatlicadiarzu-

bu arada emirgana gittik geldik güzel geçti. ne güzel olmuş emirgan korusu uzun süredir gitmiyordum heryer lale her cins dikmişler ters lale bile vardı hayran kaldım. son gezmelerim oğlum doğunca bi süre gezemem artık. neyse doğsunda sağlıklı bi şekilde gerisi önemli değil..

selam annişkolar..biz meleğimle kavuştuk.
24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
Kilosu:3.830
Boyu:50 cm
darısı bütün bekleyenlerin başına =)

24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.

cnm Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin güzelim..gözünüz aydın..
Benim afacan oğlum umutta 10 nisanı bekleyemedi 5 nisan da babasının gelmesini bile bekleyemeden 15.20 de epidural sezaryenle 3040 gr.doğdu..inanın 21 gün oldu hep forumdaki arkadaşlar aklımda ama daha bugün girebildim. Çok zormuş kızlar yaaa kıymetini bilemedik hamileliğinn..ama çok şükür Allahım bozmasın çok güzel bi mutluluk..

kızlar hadi gözünüz aydın darısı başımıza artık. :asigim:

benim bebeğimde emerken çok ses çıkarıyor.çok hızlı emiyor nefes alamıyor ve genzine kaçırıyor.tabi ben bi telaş.bazen de çok emdiği için fazlasını çıkarıyor.

en güzeli bak saat kaç oldu emzirmekten harap oldum

evet emzirmekten harap oluyoruz.

hayırlı olsun.

hayırlı olsun ama gerçekten zormuş di mi?delikafadulden

merhaba arkadaslar iki gundur giremedim kızım formundaydı ....sizler nasılsınız...gecmişi okumadım ama kuzularına hyeni kavusanların gozu aydın...bekleyen pazartesi tayfası ha gayret biraz daha dişinzi sıkın....

ben gecmii bir okuyayım ...kızım aglmazsa gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…