- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
Allaha şükür sarılıö düştü yaa bidaha çıkmaz dedi doktor saol cnmma.s.
aynı sesleri benim oğlanda çıkarıyor aç çocuklar ne yapsınlar bir an önce emmek yumtka istiyolar :))
cnm sıkma kendini hazırlamaya çalış kendini olsun hakkınızda hayırlısı olur inşallah...
cnm ya babasını çok sevdin heralde maşallah saçlara bak anasına hiç benzeemwmiş
cnm geçeler 2 saatte bir emişiyoruz aradı mırıldanıyor bakıyorum bu sabah bir baktım yine mırıldanıyodu burnundan süt gelmiş
çok korktum bebeğim boğulabilirdi Allah korumuş yaa:çok üzgünüm:
kız hasta etçeniz bebişleri sokun onları içeriklava:
kızlar bizim göbek hala düşmedi hergün pansumanını yapıyorum siizinkiler düştümü
bide hurmayiyiyn gerçekten süt yapıyor
maşallah diyeyeim ben sağ göğsüm yara oldu pek veremiyorum ama o meme taş gibi oldu yani gece emzirmeye bi kalktım sütyen altelt hep ıslak sağdakinden sütler akmış zaten
memelerin üstüne dayanamıyorum dümdüz yatıyorum yatakta
ne zaman yüzüstü yatacam ben yaaa
benim bebiş şaka maka 3 haftalık oldu.................................
selam annişkolar..biz meleğimle kavuştuk.
24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
Kilosu:3.830
Boyu:50 cm
darısı bütün bekleyenlerin başına =)
cnm Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin güzelim..gözünüz aydın..
Benim afacan oğlum umutta 10 nisanı bekleyemedi 5 nisan da babasının gelmesini bile bekleyemeden 15.20 de epidural sezaryenle 3040 gr.doğdu..inanın 21 gün oldu hep forumdaki arkadaşlar aklımda ama daha bugün girebildim. Çok zormuş kızlar yaaa kıymetini bilemedik hamileliğinn..ama çok şükür Allahım bozmasın çok güzel bi mutluluk..
kızlar bizim göbek hala düşmedi hergün pansumanını yapıyorum siizinkiler düştümü
bide hurmayiyiyn gerçekten süt yapıyor
maşallah diyeyeim ben sağ göğsüm yara oldu pek veremiyorum ama o meme taş gibi oldu yani gece emzirmeye bi kalktım sütyen altelt hep ıslak sağdakinden sütler akmış zaten
memelerin üstüne dayanamıyorum dümdüz yatıyorum yatakta
ne zaman yüzüstü yatacam ben yaaa
maşallah canım bebişine Allah analı babalı büyütsünselam annişkolar..biz meleğimle kavuştuk.
24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
Boyu:50 cm
oh maşallah ona bizimkide 19 günlük oldu şu 40ları bi çıksında azcık uyku yüzü göstersinler bize ya
selam annişkolar..biz meleğimle kavuştuk.
24 nisan - 11.06'da ep. Sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
boyu:50 cm
cnm allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin güzelim..gözünüz aydın..
Benim afacan oğlum umutta 10 nisanı bekleyemedi 5 nisan da babasının gelmesini bile bekleyemeden 15.20 de epidural sezaryenle 3040 gr.doğdu..inanın 21 gün oldu hep forumdaki arkadaşlar aklımda ama daha bugün girebildim. çok zormuş kızlar yaaa kıymetini bilemedik hamileliğinn..ama çok şükür allahım bozmasın çok güzel bi mutluluk..
doğumyapanlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun..................................
Pazartesiyi bekleyenlerden doğuran varmı acaba...................................
ŞirvanCım yarın için bol şans inş.herşey yolunda geçer ve Baranına mutlulukla kavuşursun, epidural normal yapabilirsen ayrıntıları yazarsan sevinirim ben epidural normal düşünüyorum da.....kimsecikler yokk burda....ben daha sonradan gene girerim artık...
oh maşallah ona bizimkide 19 günlük oldu şu 40ları bi çıksında azcık uyku yüzü göstersinler bize ya
daha doğuraadınmı kız sen bu gece git inşallah güzelim ............................kimsecikler yokk burda....ben daha sonradan gene girerim artık...
ŞirvanCım yarın için bol şans inş.herşey yolunda geçer ve Baranına mutlulukla kavuşursun, epidural normal yapabilirsen ayrıntıları yazarsan sevinirim ben epidural normal düşünüyorum da.....
allah yardımcın olsun....
inşallah öle olur ben pek ümitli değilim.............................
daha doğuraadınmı kız sen bu gece git inşallah güzelim ............................
ama hala kimse yokkk
bu ne biçim hamileliğe veda.....
tabii hepiniz doğurdunuz çekildiniz köşenize......
sona kalan dona kaldı demek....
yarın hastaneye yatacaklarda yok ortada.....
erkenmi doğurdunuz yoksa kızlar
şirvancım allah sana kolaylık versin kolay bir doğum versin cesaretli ol..allah kurtarsın canım...ayrıntıları yaz en kısa zamanda...fotoda koy mutlaka....öptümm
arada bakıyorum şirvancım allah kolaylık versin canım,inşallah benim gibi kısa sürede gerçekleşir doğumun.......................
şırvancım senın ıçın gırdım tabı yarın doğuracak dığer arkadaşlar ıçınde ama muhtarımız olarak bızımle bayağı uğraştın yoruldun,merak ettın,haberdar ettın ınşallah sağlıcakla,kolaylıkla,bır avazda doğuracaksın,dualarımız sızınle,ben doğumhanede hepımız ıçın dua etmıştım unutmadan,sonrada en son kocama onu çok sevdığımı söyleyın demışım ama hatırlamıyorum sonradan söyledıler,zor ama güzel günler beklıyor yenı anne olacak arkadaşlarımızı,bu sabah herne kadar hadı annecım bayılacam artık uykusuzluktan dıye ısyan edecek gıbı olduysamda hemen kendıme gelıp affet benı sen emde ben razıyım dedım,rabbım ısteyen her kadına yaşatsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?