2009 Nisan Anneleri buraya

doğumyapanlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun..................................

pazartesiyi bekleyenlerden doğuran varmı acaba...................................

benim bebiş şaka maka 3 haftalık oldu.................................

hehe sevdim galiba

hasta edicez valla hehe..göbeğimiz düştü dün yıkandık ilk defa çocuk bütün bornoza kakasını yaptı.kabızlık problemini çözmenin yolunu buldum
bu arada ben kalkan takıyorum gece hem süt birikiyor ziyan olmuyor tavsiye ederim.

selam annişkolar..biz meleğimle kavuştuk.
24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
Kilosu:3.830
Boyu:50 cm
darısı bütün bekleyenlerin başına =)

MAŞALLAH bebişlere ALLAH analı babalı büyütsün uzun,sağlıklı ömür versin,sizlerede geçmiş olsun

bizimki tam bir haftalık olunca düştü.
ya ben de doğuriim de yüzüstü yatiim die bekliodum ama nerdee

24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
Boyu:50 cm
maşallah canım bebişine Allah analı babalı büyütsün

oh maşallah ona bizimkide 19 günlük oldu şu 40ları bi çıksında azcık uyku yüzü göstersinler bize ya

valla benim de tek umudum o. kırkı çıksa da bi düzne girse şu bebişler

24 nisan - 11.06'da ep. Sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
boyu:50 cm

canım hayırlı - uğurlu olsun bebişleriniz...
Allah nazarlardan saklasın..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

Darısı başımıza.....

doğumyapanlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun..................................

Pazartesiyi bekleyenlerden doğuran varmı acaba...................................

şimdilik kimseden ses seda yok güzelim...

kimsecikler yokk burda....ben daha sonradan gene girerim artık...
ŞirvanCım yarın için bol şans inş.herşey yolunda geçer ve Baranına mutlulukla kavuşursun, epidural normal yapabilirsen ayrıntıları yazarsan sevinirim ben epidural normal düşünüyorum da.....

allah yardımcın olsun....

oh maşallah ona bizimkide 19 günlük oldu şu 40ları bi çıksında azcık uyku yüzü göstersinler bize ya

inşallah öle olur ben pek ümitli değilim.............................

kimsecikler yokk burda....ben daha sonradan gene girerim artık...
daha doğuraadınmı kız sen bu gece git inşallah güzelim ............................

saol canım inşallah yarın sorunsuz bir doğum yaparım da inatçı sıpama sağlıkcakla kavuşurum.....

bu korkuyla bakalım ne yapcaz.. ....

ben bir doğum yapım da en geç çarşamba günü ayrıntıları yazarım ....

ama hala kimse yokkk

bu ne biçim hamileliğe veda.....

tabii hepiniz doğurdunuz çekildiniz köşenize......

sona kalan dona kaldı demek....

yarın hastaneye yatacaklarda yok ortada.....
erkenmi doğurdunuz yoksa kızlar

şirvancım allah sana kolaylık versin kolay bir doğum versin cesaretli ol..allah kurtarsın canım...ayrıntıları yaz en kısa zamanda...fotoda koy mutlaka....öptümm

arada bakıyorum şirvancım allah kolaylık versin canım,inşallah benim gibi kısa sürede gerçekleşir doğumun.......................

şırvancım senın ıçın gırdım tabı yarın doğuracak dığer arkadaşlar ıçınde ama muhtarımız olarak bızımle bayağı uğraştın yoruldun,merak ettın,haberdar ettın ınşallah sağlıcakla,kolaylıkla,bır avazda doğuracaksın,dualarımız sızınle,ben doğumhanede hepımız ıçın dua etmıştım unutmadan,sonrada en son kocama onu çok sevdığımı söyleyın demışım ama hatırlamıyorum sonradan söyledıler,zor ama güzel günler beklıyor yenı anne olacak arkadaşlarımızı,bu sabah herne kadar hadı annecım bayılacam artık uykusuzluktan dıye ısyan edecek gıbı olduysamda hemen kendıme gelıp affet benı sen emde ben razıyım dedım,rabbım ısteyen her kadına yaşatsın bu duyguyu

şirvancım allah sana kolaylık versin kolay bir doğum versin cesaretli ol..allah kurtarsın canım...ayrıntıları yaz en kısa zamanda...fotoda koy mutlaka....öptümm

şu inatçı sıpayı bir çıkarım,,, bol bol resim çeker koyarım.....

arada bakıyorum şirvancım allah kolaylık versin canım,inşallah benim gibi kısa sürede gerçekleşir doğumun.......................

inşallah canım ... allah razı olsun... nerde varsa ,,, allah yardımcısı olsun.. :Saruboceq:

saol özlemcim.. dualarınız için teşekkür ederim..
inşallah faydası olur..

ben korkuyorum... umarım bu korkularım boşa çıkar.....

şirvancım ben ne kadar az girsemde yakaladığım kadarıyla yazmaya çalışıyorum senin bu topikte hakkın büyük bu kadar taze annenin dualarıyla bi avazda kurtulursun allah yardımcın olsun mutluluk dolu anlar seni bekliyo çektiğin herşeye fazlasıyla deyicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…