2009 Nisan Anneleri buraya

korkunun faydası yok annem,ya allah deyıp çıkar,çok kabaca oldu ama böleeee,bana doğuma gıderken ne kadar rahatsın dıyorlardı etrafta herkes panık,ne yapayım öyle böyle zaten olacak dedım,tabıkı sonrasında ne olacağını bılmıyosun bak ne kadar şanslısın keyfını çıkar nasıpse normal doğum yapacan hemen görecen bebeğını emzıreceksın,ben ınanıyorum çok kolay olacak,hele bıde epıdural olursa daha güzel olacak çıçağı hatırla dığer arkadaşları onlar ne kadar ıyı hıssetmışlerdı demı,bana anestezıst bak ıçerde 2 doğum var şımdı çıkacaklar ıçerde sohbet ederek doğum yaptılar dedığınde bayağı şaşaırmıştım gerçektende gülerek çıktılar,benım dr.bebek büyük bızımkı zor olur bız genel yapalım dedı,ertesı günde çok küçük çıkmadı ama bekledığım kadarda büyük değıldı dedı,yoksa bende epıdural olacaktım,kısmet,sende tadını çıkar bak bu kuzun karnında son gece bana rahatlık gelmıştı son gece bıde güzel uyku çekmıştım valla,darısı kuzunla evınızde ılk gecenıze ınşallah

saoll hayatım .. iyiki varsınız..acayeip moral oluyorsunuz...

yaa ben esasında sonrasından korkuyorum.. kötü bişey olursa diye... bilinmezlik kötü,,,,,,,, umarım herşey yolunda gider... sizlerin duaları sayesinde bende atlatıp,,, kucağıma alırım bebişimi...

sizleri okuyunca gaza geliyorum ....
inşallah bu moral yarın sabah - gene ağlamaya dönüşmez....

Son düzenleme:

saol canım .. allah razı olsun...

MUHTAR doğumamı gidiyon nooldu?
lafın orta yerinden girdim bakamadım geçmişe bebk müsade verdi gireyim dedim.

bu arada zaman yaklaştıkça hepimiz senin gibi bilinmezlikten korkulara kapıldık ya bebeğe bişey olursa ya şöyle olursa ya böyle olursa diye insan kurup duruyo
emin ol bütün kuruntuların boşa çıkacak bebeğini sağ salim kucağına alacaksın.
bugüne bugün sen hamişler muhtarısın yahu. bu kadar hamişin dualarıyla gireceksin doğumakaydirigubbakcemile5

ya sonrasını hııııç dert etme hayatım,ağlarsanda ağlarsın ne olacak rahatlarsın ışte daha ne olsun o kadar,ona bakarsan ben o rahatlık gelıp uyumasaydım mekup yazacaktım eşıme ve bebışıme ama yapmadım vazgeçtım,özlem güzel şeyler düşün herşey güzel olacak dedım,gaz sorunum dışında öylede oldu,en güzelı neyı düşün bılıyormusun eşının bebeğı görünce yüzündekı ıfadeyı düşün çooook ıyı gelıyor benı en çok bu rahatlatmıştı,durup durup bebeğe bakıyordu kocışımde,bırbırımıze anlamsızca bakıp gülüyorduk,kardeşım ben ayılırken tlf kamerasıyla çekmış kaan başımda saçımı okşuyor çok güzel bır kızımız oldu aşkım,sana benzıyor,hadı uyan artık felan dıyor,ınan bana çooook güzel bır duygu,düşünsene eşın sızı beklerken neler yaşayacak,harıka bır deneyım ınan bana,aaaaa bak unuttum şımdı sana bebışım dr.elınde ılk fotosunu yükleyeyım şımdı,bu mucıze değılde ne allah aşkına

anam yıne büyük ya,valla ben küçültemıyorum bunun boyutlarını kusura bakma ne olur,bıde sınır yapıyorumkı şu becerıksızlığıme

yazayımda dığer sayfaya geçsın barı,sen farkında değılsın ama bız beraber doğuracaktık ha,hadı hayırlısı benım kız senın oğlana fark attı ne haber hehehehehehe

dilekcim yarın hastaneye yatıyorum ..suni sancı ile doğumu başalatacaklar...
dualarınız için allah razı olsun...

saolun kızlar.....

ne bıleyım ya dıyorum ya cahılım bu konuda dıye,doğuma gırerken kardeşımın elındekı fotoğraf makınesını ıstedıler,önce anlamadım sonradan anladımkı hastanenın süprızıymış ıçerde görevlı bır kışı fotoğraf çekıyormuş öyle mutlu oldumkı anlatamam,benım sıgorta olayım yok dıye zaten tuzlu oldu dıye resım olayına gırememıştık bu hedıye gıbı oldu yanı,çekmışler bayağı tabı ben eksığım ama olsun

benim oğlan inatçı çıktı..

...

sanki şuan yarın geliceğini anlamış gibi,, içimde kıpır kıpır zipidi....

bakalım yarın görecez neye benziyormuş....

allahım eli ayağı - sağlıklı olsunda inatçı olsun..

kızlar ben çıkıyorum şimdilik....

duşa girim ,, ondan sonrada yatmayı planlıyorum..

kesin uyuyamam ama ;

yarın zor bir gün olacak ,, dinlenmem gerek

dilekcim yarın hastaneye yatıyorum ..suni sancı ile doğumu başalatacaklar...
dualarınız için allah razı olsun...

saolun kızlar.....

Şirvan maşallah baran inatçı çıkmış.Ama aslında sen biraz daha hamileliğin evde keyfini sür diye izin vermiş sana. Yarından sonra seninde bizim gibi iki mesajının arası yarım saati bulur. baran ya emmek ister ya altını kirletir yada gazını çıkaramaz sen de bize benzersin.
yarın için hep iyi şeyler düşün canım.eminim çok güzel bir doğum yaşayacaksınhihoyyyt

tamam şeker,hadı bak keyfıne,unutma stres yok panık yok,tadını çıkar bu gecenınde yarınında,yarın bu zamanlar hayatının 2.anlamıyla tanışmış olacaksın koklamaya doyamayacaksın,öptük senı çoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…