korkunun faydası yok annem,ya allah deyıp çıkar,çok kabaca oldu ama böleeee,bana doğuma gıderken ne kadar rahatsın dıyorlardı etrafta herkes panık,ne yapayım öyle böyle zaten olacak dedım,tabıkı sonrasında ne olacağını bılmıyosun bak ne kadar şanslısın keyfını çıkar nasıpse normal doğum yapacan hemen görecen bebeğını emzıreceksın,ben ınanıyorum çok kolay olacak,hele bıde epıdural olursa daha güzel olacak çıçağı hatırla dığer arkadaşları onlar ne kadar ıyı hıssetmışlerdı demı,bana anestezıst bak ıçerde 2 doğum var şımdı çıkacaklar ıçerde sohbet ederek doğum yaptılar dedığınde bayağı şaşaırmıştım gerçektende gülerek çıktılar,benım dr.bebek büyük bızımkı zor olur bız genel yapalım dedı,ertesı günde çok küçük çıkmadı ama bekledığım kadarda büyük değıldı dedı,yoksa bende epıdural olacaktım,kısmet,sende tadını çıkar bak bu kuzun karnında son gece bana rahatlık gelmıştı son gece bıde güzel uyku çekmıştım valla,darısı kuzunla evınızde ılk gecenıze ınşallah
şirvancım ben ne kadar az girsemde yakaladığım kadarıyla yazmaya çalışıyorum senin bu topikte hakkın büyük bu kadar taze annenin dualarıyla bi avazda kurtulursun allah yardımcın olsun mutluluk dolu anlar seni bekliyo çektiğin herşeye fazlasıyla deyicek
saoll hayatım .. iyiki varsınız..acayeip moral oluyorsunuz...
yaa ben esasında sonrasından korkuyorum.. kötü bişey olursa diye... bilinmezlik kötü,,,,,,,, umarım herşey yolunda gider... sizlerin duaları sayesinde bende atlatıp,,, kucağıma alırım bebişimi...
sizleri okuyunca gaza geliyorum ....
inşallah bu moral yarın sabah - gene ağlamaya dönüşmez....
dilekcim yarın hastaneye yatıyorum ..suni sancı ile doğumu başalatacaklar...
dualarınız için allah razı olsun...
saolun kızlar.....
anacım senın doğum haberını kım verecek çıçek demı,bak habersı bırakma ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?