2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan umarım güzel bir uyku çekersin.
yarında güzel haberlerini alırız.
bebişli anneler özlemin dileklerine katılıyorum.
bende çıkıyorum fırsat varken uyuyayım by.

saol hayatımm allah razı olsun....,,

acayip moral oldun.... ,,hakkını helal et,,

diğer arkadaşlar sizde hakkınızı hela edin.. aylardır burda birlikte konuşuyoruz....

helal olsun muhtarcım,senın adına çok sevınıyorum ınankı,kokla yenı kuzumuzu bızım yerımızede bol bol tamammı,öptük senı şırvancım

bu arada kızlar ben evelsı gün sağlık ocağına götürdüm demıştım ya,orda bana pamuk kullan sılmak ıçın dedı,ınanın çok memnun kaldım,ya bepanten yada zeytınyağ önerdı,zaten 2 sınıde kullanıyordum,ınanın çok ışe yarıyor,karnıma bırşey sarmam gerekıyormu dedım sakın sarma dedı sonradan fıtık,bağırsak sorunları felan yapabılıyormuş ve ılerkı yaşlarda göbış çıkarıyormuş,merak etme 2 aya şışlığın kalmaz 6 aya kalmadanda eskı halınden zayıf olursun dedı,rahatladım aklınızda olsun aklıma gelırse yazarım yıne

ben rezene aldım aktardan öyle hazır felan değıl yanı tohum halınde,5 tane rezene tohumu azıcık kımyon ve azıcıkda anason bır bardağa üstünede sıcak su en fazla 4 dk.demlıyorum,sonra ara ara ıçıyorum öyle gaz sorunumuz felan yok bugün 16 günlüğüz,rahatız çok şükür ama karnınıda rahat yapsın kakasını dıye nıvea nın vücut yağıyla yağlıyorum oda ıyı gelıyor

saol hayatımm allah razı olsun....,,

acayip moral oldun.... ,,hakkını helal et,,

diğer arkadaşlar sizde hakkınızı hela edin.. aylardır burda birlikte konuşuyoruz....

şirvancım çok duygulandım canım yaaasenağlama sende yarın yavruna kavuşuyorsun darısı başıma artık bende bugün çok moralsizim kendimi unuttum eşimle uğraşıyorum ateşlendi akşam akşam. şimdi biraz düşürebildik. uyuyor devamlı onu kontrol ediyorum. kendimle uğraşırken bide eşimin hastalanmasına üzüldüm. ben iyyim diyip duruyor ama gözünü açamıyor .. neyse allahtan şimdi düştü biraz ateşi. neyse kızlar iyi geceler. yarın görüşürüz yine

ii geceler şirvan yarın doğuma gidiyor demi bebek olunca tam takip olmuyor eskisi gibi
allah kurtarsın eline sağsalim almak nasip etsin
benim oğlumda uyuyo şimdi
sütü gelmeyen az gelen anneler humana diye emziren annelere çay var ben içiyorum nazar değmesin
maşallah ii geliyo
aklınızda bulunsun

glnm_kvrck dan alıntıdır...

dün sabah doğum yaptım ...
3050 gr. 51 cm
acil sezeryana aldılar
...

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin , yani bugünü beklemeden erken geldi. sıpan ..
allah analı babalı büyütsün...

kızlar dün gece benim sıpa hiç durmadı..

ahaa dedim sabahı beklemiyecek.
gece 2.5 olmuş ben hala ayakta evde yüüryüş yapıyordum..
sonra yattım.. uyuyup kalmışım..

şimdide - güleni haber verim dedim sizlere...
hadi kalın salıcakla - hakkınızı helal edin...
ben kendime gelince haber vericem sizlere...
dualarınızı eksik etmeyin...

hepinizi seviyorum.....

glnm cok sevindim kurtulmusun hadi hayirli olsun allah anali babali buyutdsun
sirvan canim seninde guzel haberlerini bekliyoruz ALLAHIN IZNIYLE
kizlar dogrusu ben misafirden gozumu acamiyorum 4gundur gunde 2 3 posta misafirim oluyor bu gunde kaynim gelecek o misafir sayilmaz ama yinede yemeyi susu busu derken bende hal kalmaz sirvani cok merak ediyorum bakalim anca ne zaman ogrenirim
ALLAH HEPINIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

glnm kvrcık canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun... bende tık yok dün gece hiç uyuyamadım. sanki gece sancı gelecekmiş gibi oldu ara ara yokladı karın ağrısı.. ama sonra devamı gelmedi. bu sabah kalktım parmağım kanamış pijamama sürülmüş. nişan sandım tabi nişanın ta bacağımda ne işi varsa sonra kontrol ettim.. parmağım kanamış yine sinir oldum.. herhalde bende sezeryan olucam bu gidişle hemde bu kadar beklemişken..
çiçekçim oğluşunun yüzüne sütünden sür demişler bende öyle duymuştum inşallah işe yarar.. bakalım bugün benimde kontrolüm var. ne dicek doktor. öğleden sonra gideriim. tahminimce nst ye alıcak . ultrasona bakıcak. 2-3 gün daha bekliyelim dicek. neyse kızlar bana da dua edin. lohusanın duası kabul olurmuş. bir an önce gelsin sancım.. oğluma kavuşmayı artık daha çok istiyorum. bide sizi okudukça iyice hevesleniyorum. bişey diyil mayıs anası olucam bu gidişle. nisanda ilk doğum urlanında sonuncusuda ben olucam herhalde. neyse sağlıkla gelsinler de beklicez artık birkaçgün daha :asigim:

çiçek senin numaranı aldım şirvan doğuma gidiyor bende bişey olursa sana mesaj atarım. çiçek sekban olarak yazaılan mı senin numaran. onu kaydettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…