- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar biz 25 günkük olduk 15 günlükken az kilo aldığımız için mamaya başladık 60 dan 90 a çıktık mamada günde 2 defa şimdi daha çok istiyo ve göğsümden süt akmasına rağmen bol bol yetmiyo tam doymuyo sanırım sütüm yaramıyo çocuğa ne yapıcam bilmiyorumçünkü dünden beri memede saatler geçiren çocuk ağzına alıp en fazla 10 dk emip sürekli ağzından çıkarıp bağırıyo ooof neden bööle yapıyo yaa biberona mı alıştı acaba ne yapıcam bilmiyorum en kötü ihtimal kalan 5 ay daha sütüm gelirse sağıp da vereyim di mi memeyi şimdi bırakırsa..hem biberondan sütümü içerse daha çok içer sanırım noolur yardım edin çok ihtiyacım vaar
canım gözün aydın allah ANALI BABALI BÜYÜTSÜNselam annişkolar..biz meleğimle kavuştuk.
24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
Kilosu:3.830
Boyu:50 cm
darısı bütün bekleyenlerin başına =)
saoll hayatım .. iyiki varsınız..acayeip moral oluyorsunuz...
yaa ben esasında sonrasından korkuyorum.. kötü bişey olursa diye... bilinmezlik kötü,,,,,,,, umarım herşey yolunda gider... sizlerin duaları sayesinde bende atlatıp,,, kucağıma alırım bebişimi...
sizleri okuyunca gaza geliyorum ....
inşallah bu moral yarın sabah - gene ağlamaya dönüşmez....[/QUOT
canım benim bugün allahın izni ile bebişini kucağına alacaksın allah yardımcın olsun :Saruboceq:
glnm_kvrck dan alıntıdır...
dün sabah doğum yaptım ...
3050 gr. 51 cm
acil sezeryana aldılar...
hadi canım sende gözün aydın çok sevindim allah analı bablı büyütsün
canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin , yani bugünü beklemeden erken geldi. sıpan ..
allah analı babalı büyütsün...
canım ne hakkımız varki ama helal olsun tabiki iyi haberlerini bekliyoruz umarın çabuk gelir meleğin,n fotosunuda koyarsın artrık :asigim:kızlar dün gece benim sıpa hiç durmadı..
ahaa dedim sabahı beklemiyecek.
gece 2.5 olmuş ben hala ayakta evde yüüryüş yapıyordum..
sonra yattım.. uyuyup kalmışım..
şimdide - güleni haber verim dedim sizlere...
hadi kalın salıcakla - hakkınızı helal edin...
ben kendime gelince haber vericem sizlere...
dualarınızı eksik etmeyin...
hepinizi seviyorum.....
canım benimkininde boynunda var galiba süt akıyo ondan oluyo bide burnu tıkalı sizinilerinde burnu tılakımı ve ne yapıyorsunuz:uhm:kızlar benim bebişin suratında hafif kabartılar ve kızarıklıklar oldu napsam acaba
hadi çiçek güzel haberi ver artık :lepi:bakalım şirvanın doğum haberi ne zaman gelecek:)
ovtemizkan canım benim bebişinde burnu dün tıkanmıştı banyo yapınca aktı çıktı sende dene istersen.
bu arada o kızrıklık ve sivilce gibi şeyler demirde de var ve sanırım sütten oluyo sıksık banyo yapmaya devam etmek lazım.
kızlar devit3 kullanmaya başladınız mı?
doktor 15.gün başlayalım diye vermişti ama hala başlayamadık biz.
deviti ben ilk günden beri kullanıyorum arada bi unutsamdaişde aklıma geldikçe veriyorum
bu arada dozkan bayo yaptırınca tıkanıklık başladı acaba kızımı üşüttükmüki yaaa:1no2:
burnunda tıkanıklığı görüyorum öle yaptım zaten neyse yarın o zaman bi doktora götüreyim ama üşütmüş olsak ateşi filan çıkmazmı kız korkmaya başladım delikafaduldenolabilir canım banyodan sonrada üşümüş olabilir.
burnunun deliğine bakınca tıkanıklığı görüyosan bir mendili iyice kıvır burnuna sok sonra tersi yönde çevir içinde açılsın ve tıkayanlarıda alıp çıkarsın diye bi dene.
serumfizyoloji falan kullanma daha çok küçük tahriş edebilir.
burnunda tıkanıklığı görüyorum öle yaptım zaten neyse yarın o zaman bi doktora götüreyim ama üşütmüş olsak ateşi filan çıkmazmı kız korkmaya başladım delikafadulden
bizimkininde burnu tıkanık gece resmen ötüyor gibi ses çıkıyordu sabaha doğru emziremedim tıkalı olduğu için burnuna kaçtı o sırada bi hapşırdıkiiii oda ne 2 burundan birden fırlattı kızm mendil bile alamadım saldırdım elimle aldım annelik bu galiba başkası yapsa ıyyy derdim:)hala var gibi biraz onuda bi çıkarsa yaa bu aşamada bu tıkanmalar normal galiba bakın herkeste var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?