2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar şirvan doğuma mı gitti allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağsağlim kurtulsunlar.normal doğum mu olucak?suni sancı mı?

kızlar biz 25 günkük olduk 15 günlükken az kilo aldığımız için mamaya başladık 60 dan 90 a çıktık mamada günde 2 defa şimdi daha çok istiyo ve göğsümden süt akmasına rağmen bol bol yetmiyo tam doymuyo sanırım sütüm yaramıyo çocuğa ne yapıcam bilmiyorum çünkü dünden beri memede saatler geçiren çocuk ağzına alıp en fazla 10 dk emip sürekli ağzından çıkarıp bağırıyo ooof neden bööle yapıyo yaa biberona mı alıştı acaba ne yapıcam bilmiyorum en kötü ihtimal kalan 5 ay daha sütüm gelirse sağıp da vereyim di mi memeyi şimdi bırakırsa..hem biberondan sütümü içerse daha çok içer sanırım noolur yardım edin çok ihtiyacım vaar

şirvanı aradım annesi çıktı suni sancı başlamış henüz açılma yokmuş telsimler pek çekmiyo dedi

sonra bi türksel nodan mesaj geldi 10 da sancı başladı açılma yok telsim cekmiyo bu nodan ulaşabilirsiniz diye

irvancım allah kurtarsın hadi bakalım muhtar dualarımız seninle

canım sağıp da biberonla ver madem sütün var çoğumuz öyle yapıoruz zaten

selam annişkolar..biz meleğimle kavuştuk.
24 Nisan - 11.06'da ep. sezeryanla dünyaya geldi prensesim.bugün evimize geldik.
Kilosu:3.830
Boyu:50 cm
darısı bütün bekleyenlerin başına =)
canım gözün aydın allah ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

ovtemizkan canım benim bebişinde burnu dün tıkanmıştı banyo yapınca aktı çıktı sende dene istersen.
bu arada o kızrıklık ve sivilce gibi şeyler demirde de var ve sanırım sütten oluyo sıksık banyo yapmaya devam etmek lazım.
kızlar devit3 kullanmaya başladınız mı?
doktor 15.gün başlayalım diye vermişti ama hala başlayamadık biz.

deviti ben ilk günden beri kullanıyorum arada bi unutsamda işde aklıma geldikçe veriyorum
bu arada dozkan bayo yaptırınca tıkanıklık başladı acaba kızımı üşüttükmüki yaaa:1no2:

deviti ben ilk günden beri kullanıyorum arada bi unutsamda işde aklıma geldikçe veriyorum
bu arada dozkan bayo yaptırınca tıkanıklık başladı acaba kızımı üşüttükmüki yaaa:1no2:

olabilir canım banyodan sonrada üşümüş olabilir.
burnunun deliğine bakınca tıkanıklığı görüyosan bir mendili iyice kıvır burnuna sok sonra tersi yönde çevir içinde açılsın ve tıkayanlarıda alıp çıkarsın diye bi dene.
serumfizyoloji falan kullanma daha çok küçük tahriş edebilir.

burnunda tıkanıklığı görüyorum öle yaptım zaten neyse yarın o zaman bi doktora götüreyim ama üşütmüş olsak ateşi filan çıkmazmı kız korkmaya başladım delikafadulden

bizimkininde burnu tıkanık gece resmen ötüyor gibi ses çıkıyordu sabaha doğru emziremedim tıkalı olduğu için burnuna kaçtı o sırada bi hapşırdıkiiii oda ne 2 burundan birden fırlattı kızm mendil bile alamadım saldırdım elimle aldım annelik bu galiba başkası yapsa ıyyy derdim:)hala var gibi biraz onuda bi çıkarsa yaa bu aşamada bu tıkanmalar normal galiba bakın herkeste var gibi

burnunda tıkanıklığı görüyorum öle yaptım zaten neyse yarın o zaman bi doktora götüreyim ama üşütmüş olsak ateşi filan çıkmazmı kız korkmaya başladım delikafadulden

boşuna telaşa kapılma. öyle hasta falan etmemişsindir. sadece burun tıkanıklığı bu.
sen doktora götürsende yapacakları burnunu açmak olur. eğer burnunda birikeni alırsan zaten rahatlar. istersen evi iyice ısıtıp bi daha banyo yaptır eminim yumuşayıp yüzünü yıkarken burnundan kendi çıkar.çok kocakarı işi demezsen ve becerebilirsen tel tokanın arka tarafıylada çıkarmayı deneye bilirsin. bebek çok hareket etmeyeceği için alabilirsin.
burun aspiratörüde kullanabilirsin.ama korkulacak bişey yok sadece emerken ve uyurken burnundan dolayı rahatsız olacaktır. doktora götürünce çocukları hırpalıyolar gibi geliyo bana. geçen bizimkinin iki elinden birden kan verdik ağlaya ağlaya sesi kesildi zavallımın bide üstüne idrar tahlili verdik çok zordu valla.kaydirigubbakcemile

ohh ne güzel kendi halletmiş bıcırın.
dediğin gibi bu tıkanıklıklar hepsinde var.
zaten daha hastaneden çıkmadan bizim doktor serumfizyoloji yazdı .
en küçük bir hava değişimi etkiliyo bizim bebişleri.

arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim 5 aylik hamileyim epidural normal dogum yapmak istiyorum tavsiye edermisiniz bu konuda her kafadan farkli bi ses cikiyo turkiye hastanesinde cok yayginmis doktorlari cok iyimis diye duydum bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…