2009 Nisan Anneleri buraya

dilekcim kullanıorum devit3 ü her sabah.

kızlar alsanıza sümükleri yazık bebeklere biz alıoru hergün biraz uğraştırıo ama rahat edio kuzu.

bu arada hala şirvandan haber yok merak ettim

valla ben epidural sezeryan oldum memnun kaldım çok

dilekcim kullanıorum devit3 ü her sabah.

kızlar alsanıza sümükleri yazık bebeklere biz alıoru hergün biraz uğraştırıo ama rahat edio kuzu.

bu arada hala şirvandan haber yok merak ettim

sen nasıl alıyosun canım burnundan can beyin.

hakkaten ya şirvan hala haber göndermedi meraktan siteden çıkamıyorum.
neyseki demir baya uzun uyudu bugün maşallah nazar değmesin.

sen nasıl alıyosun canım burnundan can beyin.

hakkaten ya şirvan hala haber göndermedi meraktan siteden çıkamıyorum.
neyseki demir baya uzun uyudu bugün maşallah nazar değmesin.

cihicconun burun aspiratörüyle hemncecik çekiosun tüm sümükcükleri.

ay bizimki göğümde uyudu şimdi uyanır aç çünkü karnı

cihicconun burun aspiratörüyle hemncecik çekiosun tüm sümükcükleri.

ay bizimki göğümde uyudu şimdi uyanır aç çünkü karnı

oyy ben yerim o bıcırı.
beyfendi keyfini biliyo ohh mis gibi annesinin göğsünde uyuyo.

ya umarım dediğin gini olmamıştır açılma olmuşturda normal doğum yapmıştı muhtar.
hem bu kadar bekledi hemde sezeryana alındıysa üzülürüm yahu

Hoşgelmiş Baran bebek.Dediğimiz kadar inatçı çıktı bu çocuk.Hem bu kadar bekletti, hem sancı çektirdi hem de sezeryanla doğdu:))Neyscanım sağlıklı olsun da gerisi öneml değil.Allah analı babalı, mutlu, huzurlu büyütsün inşallah.

şirvan baranına kavuşmuş gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah herhalde son bebeklerimizden biri baran bey allah sağlıklı uzun ömür versin.

kızlar yusufum gündüzleri uyuyor,ben zorlan emzirmesem acıkmıyor ama geceleri doymak bilmiyor ve uyumuyor acaba hep böyle mi olacak gündüzleri emmediği içi hep sağıyorum biriktirdiğim sütleri gece biberonla veriyorum acaba yetiyormudur,benimkininde burnu tıkanıyor ama ben aspiratörle çekiyorum eğer çıkmazsa serum fizyolojikl damlatıyorum açılıyor.

Bütün gece rüyamda Şirvanı gördüm. sanki ben doğuramamışım gibi sıkıldım. şu saat oldu ancak Emir beyden fırsat bulup girebildim sırf şirvana bakim diye. çok şükür hayırlı haber gelmiş Allah analı babalı büyütsün, şirvana da bu ilk zor günlerinde Allah yardım etsin..a.s.
Darısı diğer bekleyenlerin başına..

Topuk kanı konusunda fikrinize ihtiyacım var...
Hastanede kan vermiştik. Alınan örneğin hem onlar terafından test edileceği hemde sağlık ocağına gideceğini söylemişlerdi. 2 hafta sonra sonucun çıkacağını söylediler bugün aradım bi problemlem yokmuş. Olsa sağlık ocağınında arayacağını söylediler. Sonra ben sağlık ocağını aradım. onlara böyle bişey gitmediğini onlar kendilerinin aldığı kandan sorumlu olduklarını yaptırmak istiyosam sağlık ocağına gitmem gerektiğini söylediler.
Şimdi sizce hastanenin yaptığı teste güvenmelimiyim yoksa bide gidip sağlık ocağına kan versek mi?
Sonuçta bu çok çok önemli bi test o nedenle çok kararsız kaldım-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…