arkadaşlar ben lohusalık sendromundan kurtulamıyorum.sürekli ağlama modundayım.kafayı yicem.bebeke ağlayınca çok panik oluyorum.susturamıyorum gazını çıkartamıyorum.çok kötü durumdayım.
arkadaşlar ben lohusalık sendromundan kurtulamıyorum.sürekli ağlama modundayım.kafayı yicem.bebeke ağlayınca çok panik oluyorum.susturamıyorum gazını çıkartamıyorum.çok kötü durumdayım.
elavinya bende çok mutsuzum ağlamamaya çalışıorum mümkün olduğunca ama sanki bu hep bööle gidicekmiş gibi bebek hep ağliicak biz hep evde kalcaz böyle çirkin bakımsız uykusuz yorgun. bakalım ne zaman düzelecek
Ay çiçek inanamıyorum aynen benim günlerdir kurduğum cümleleri kurmuşsun:)) Yani hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri hissediyoruz. Benim annem sağolsun yanımda. H.sonları eve gidiyo kociş var diye. Ama h.içi yanımda çok şükürki ama şimdilikCuma akşamı gidince bi kötü oldum, ağla ağla kendimi yapayalnız ve çaresiz hissettim kabus gibiydi:)) çok şükürki oğluşum h.sonu üzmedi beni de zorlanmadım.
Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum, yaza bebeklerin keyfini çıkarcaz inanıyorum:) göbüşlerde gitmiş olcak, bozmayın moralinizi bu bir süreç. ben hep kendime bu cümleleri kuruyorum çaresiz hissettiğim anlarda:CüvCüv:
çiçekcim bende sana bugün soracaktım herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum diyordun nasıl yapabiliyomusun diye
yazmışın zaten :)
benim annem alt katta 5 dak aşağı inse özledim deyip geliyo zaten herkes o kadar hevesliki süt verebilseler bana vermeyecekler neredeyse
bu arada ben hamileyken o kadar sorun yaşaım o kadar ağladımki bebişi çıkarınca hepsi yok oldu sanki
pelte gibiyim valla kimseye sinirlenemiyom bile.
bu bakımsız halimede alıştım hamileykende ev hapsindeydim şimdi en azından hayatımı renklendiren çok şeker bi canavarım var
ayy inşallah dediğin ibi olur bana hep bööle gidecekmiş gibi gelio offf offffffff
valla kaldım tek başıma çocuk büyütüyorum annem işe gidio gelebildiği kadar halam gelmeye çalışıo bakalım işte şu bebişkomun 40 ı bi çıksa bi uykusu düzene girse bu kadar söylenmiicem de aslında.
bu arada dertlerinin bitmesine sevindim en azından lohusa sendromu yaşamayan birni görmek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?