2009 Nisan Anneleri buraya

slm herkese
sultancım moralin nasıl süt geliyomu?ılık suyla falan yıkarsanda damarlar açılıyomuş.
insan herşeyi deniyo valla 10 günde anneliği nasıl anladım bilemezsiniz bi ömür işte bu sorumluluk
artık biz yokuz biz anneyiz...
burun tıkanıklığı çok önemli geçmişi okudumda bebekler emme reflesiyle doğarlarmış ve ağızdan nefes almazlarmış burunları tıkalı olmamalı yani
doktor bize okyanus suyu olan bir damla verdi 3 damla damlatırıyorum hapşırıyo ve sümüğü kurumuşsada yumuşuyo onuda alıyorum.
küçücük bir can sorumluluğu çok ağırmışşşşşşşşşşşşşşşşş

merhba kızlar neler yapıyorsunu benim kızım 50 günlük oldu bile ama ben hala hüzünlüyüm.sizin göbekler ne alemde benimki ayakteyken bişey değilde oturunca 4 aylık gibi i.çi boş nasıl sıkılaştırıcaz 8 kiloda fazlam var hiç bi kıyafetim olmuyor offff offff kötüyüm kötüyüm

şirvancım oğluşun çok tatlı maşallah.. sana benziyor. sanki gözleride renkli olacak gibi.. allah analı babalı büyütsün iyi olmanıza çok sevindim..

slm nisan anneleri ve kuzucukları..biz bugün 22 günlük olduk..allaha şükür iyiyiz..sadece kendime hiççç vakit ayıramıyamıyorum..inanaın saçımı 20 gündür tarayamadım..evimi de temizlemiyorum ..saolsun eşim yapıyo yemekleri de..

..............neyse kızlar çok acil sorumma geliyim lüften fikirlerinizi söyleyin olurmu.. oğlum tv izlemeye başladı sizce izletmelimiyim..ama tv izlerken biraz dinleniyorum ne yapiim kızlar yaaaaa............

selamlar bende nisan annesiyim sukur dogurdum sonunda,tam 23 nisanda dogdu oglusum.hastaneden dun cikdik evdeyiz bebisimle,

canım bizim ünvde bi hocamız anlatıyodu. video görüntüsü 24 kare fotoğrafın hızlı hızlı geçmesiyle oluşuyo. normal insan gözü bu geçişleri algılayamıyo ama bebişlerin algıları çok yüksek olduğu için geçişleri farkediyolar ve bu onların beyinlerine çok fazla veri yüklenmesi demek oluyo. bi müddet sonra beyinleri deşarj olma ihtiyacı hissediyo. ve sara krizi gibi kriz geçirebiliyolarmış.
hocamızın kuzeni miydı yiğeni mi hatırlamıyorum böle kriz geçirmeye başlamış.
hoca sürekli bizlere tekrarlardı aman ha aman çocukları tvden uzak tutun diye.
şimdiki zamanda tamamen uzak tutmak mümkün diil tabi ki ama mümkün olduğunca geç tanışmalarında fayda var derim.

inatçı baranın resmi,, ameliyathaneyede fotograf makinesi verdim.. onlarda çekmiş ,,artık onları sonra gönderirim

maşallah demeyi unutmayın teyzeleri

maşallah barana annesi.hayırlı olsun canım.

canım niye hala kötüsün.biz kırkımız çıkacak normale dönecez diye bekliyoruz.bu arada çocuk doktoru olarak gop hastanesine mi gidiyorsun?

canım izletme .
selamlar bende nisan annesiyim sukur dogurdum sonunda,tam 23 nisanda dogdu oglusum.hastaneden dun cikdik evdeyiz bebisimle,
hayırlı olsun.

kızlr benim kızımın göbeğinde kanama var.2 seferdir k vitamini vuruluyor.yavrum ağlamaktan telef oluyo.yarına kadar durmazsa inceleme yapılcak.dua edin.bişey çıkmasın lütfen.

inatçı baranın resmi,, ameliyathaneyede fotograf makinesi verdim.. onlarda çekmiş ,,artık onları sonra gönderirim

maşallah demeyi unutmayın teyzeleri

kiz sirvan cocuk o kadar kaldiki tirnaklari bile uzamis masallah
allah nazarlardan korusun anali babali ismiyle buyusun insaallah

hayır megulcum gop taki çocuk doktorlarından memnun kalmadım ben hemde hiç bilge hastanesi var yıldıztabyada oraya gidiyorum çok memnumum
bu arada kimsenin göbeğinden şikayeti yokmu

kızlr benim kızımın göbeğinde kanama var.2 seferdir k vitamini vuruluyor.yavrum ağlamaktan telef oluyo.yarına kadar durmazsa inceleme yapılcak.dua edin.bişey çıkmasın lütfen.

Canım çok geçmiş olsun işallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Moralini yüksek tut nolur...biz neler atlattık bu da geçer elbet.

glnm,şirvan doğum yapmışsınız gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah..................

bu arada sütü olmayanlar aktarlardan tohum rezene alıp için müthiş süt yapıyo ............................

megulcüm geçmiş olsun canım benim bişe olmaz içini ferah tut.............................

canım geçmiş olsun. bişe çıkmaz inş en kısa zamanda geçer sıkıntısı bebişin

canım tadı nasıl merak ettim

Kızlar dün yazmıştım bu mesajı kimse cevap vermedi Bidaha bakın nolur içim huzursuzsenağlama Babasıda benim üstüme attı sen bilirsin diyo ne yapsam acaba. Hastanemize güvensem mi? Şenay özellikle sen bi cevap yazabilirsen sevinirim bu konuda bilgilisin:))

selinay nasilsin bebis nasil bende bu gun rezeneye basliyorum hem gazida onluoyor reha rahat sayilir arada sikisiyor rezene icersem onuda onlerim diye dusundum
senin buyuk ne alemde kiskanclik var mi gerci seninki buyuk ama akli tutunca daha cok kiskaniyolarmis olemi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…