slm nisan anneleri ve kuzucukları..biz bugün 22 günlük olduk..allaha şükür iyiyiz..sadece kendime hiççç vakit ayıramıyamıyorum..inanaın saçımı 20 gündür tarayamadım..evimi de temizlemiyorum ..saolsun eşim yapıyo yemekleri de..
..............neyse kızlar çok acil sorumma geliyim lüften fikirlerinizi söyleyin olurmu.. oğlum tv izlemeye başladı sizce izletmelimiyim..ama tv izlerken biraz dinleniyorum ne yapiim kızlar yaaaaa............
selamlar bende nisan annesiyim sukur dogurdum sonunda,tam 23 nisanda dogdu oglusum.hastaneden dun cikdik evdeyiz bebisimle,
hoşgeldin canım geçmiş olsun
Allah analı babalı büyütsün.
ne kadar çok kalmışsınız hastanede 3 gün
merhba kızlar neler yapıyorsunu benim kızım 50 günlük oldu bile ama ben hala hüzünlüyüm.sizin göbekler ne alemde benimki ayakteyken bişey değilde oturunca 4 aylık gibi i.çi boş nasıl sıkılaştırıcaz 8 kiloda fazlam var hiç bi kıyafetim olmuyor offff offff kötüyüm kötüyüm
slm nisan anneleri ve kuzucukları..biz bugün 22 günlük olduk..allaha şükür iyiyiz..sadece kendime hiççç vakit ayıramıyamıyorum..inanaın saçımı 20 gündür tarayamadım..evimi de temizlemiyorum ..saolsun eşim yapıyo yemekleri de..
..............neyse kızlar çok acil sorumma geliyim lüften fikirlerinizi söyleyin olurmu.. oğlum tv izlemeye başladı sizce izletmelimiyim..ama tv izlerken biraz dinleniyorum ne yapiim kızlar yaaaaa............
hayırlı olsun.selamlar bende nisan annesiyim sukur dogurdum sonunda,tam 23 nisanda dogdu oglusum.hastaneden dun cikdik evdeyiz bebisimle,
kızlr benim kızımın göbeğinde kanama var.2 seferdir k vitamini vuruluyor.yavrum ağlamaktan telef oluyo.yarına kadar durmazsa inceleme yapılcak.dua edin.bişey çıkmasın lütfen.
canım geçmiş olsun. bişe çıkmaz inş en kısa zamanda geçer sıkıntısı bebişinkızlr benim kızımın göbeğinde kanama var.2 seferdir k vitamini vuruluyor.yavrum ağlamaktan telef oluyo.yarına kadar durmazsa inceleme yapılcak.dua edin.bişey çıkmasın lütfen.
glnm,şirvan doğum yapmışsınız gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah..................
bu arada sütü olmayanlar aktarlardan tohum rezene alıp için müthiş süt yapıyo ............................
Topuk kanı konusunda fikrinize ihtiyacım var...
Hastanede kan vermiştik. Alınan örneğin hem onlar terafından test edileceği hemde sağlık ocağına gideceğini söylemişlerdi. 2 hafta sonra sonucun çıkacağını söylediler bugün aradım bi problemlem yokmuş. Olsa sağlık ocağınında arayacağını söylediler. Sonra ben sağlık ocağını aradım. onlara böyle bişey gitmediğini onlar kendilerinin aldığı kandan sorumlu olduklarını yaptırmak istiyosam sağlık ocağına gitmem gerektiğini söylediler.
Şimdi sizce hastanenin yaptığı teste güvenmelimiyim yoksa bide gidip sağlık ocağına kan versek mi?
Sonuçta bu çok çok önemli bi test o nedenle çok kararsız kaldım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?