sizin gobek ne zaman duşmuştu....ya pansumanını da yapıyom ıslatmadık da ama duşmedi ...........
kızlar bizim doktor iyi geceler çayı verdi
yanlız 30 ml ver dedi kutuda 100 ml ye 1 şeker kaşığı koyun yazıyor 30 mlye ne kadar koymalıyım ne olur cvp yazın
yanlız 30 ml ver dedi kutuda 100 ml ye 1 şeker kaşığı koyun yazıyor 30 mlye ne kadar koymalıyım ne olur cvp yazın
slm herkse;
benim oğlan hiç durmadan emmek istiyo bi keyf ki sormayın meme ağzında öle uyuyo arasıra eiyo
ama yatağına yatırınca ağlıyo
12.gün bugün nezaman öğrendi şımarmayı bizi yönetmeyi ilmem
öğenipte mi geliyolar zamane bebekleri
slm herkse;
benim oğlan hiç durmadan emmek istiyo bi keyf ki sormayın meme ağzında öle uyuyo arasıra eiyo
bunlar koç burcu. içlerinde var yönetmek.
parmaklarında oynatıyolar bizi
demek senin pıtırcık da öyle:) geçmişi okuyamadığım için hoş gör:) adımız ne oldu şimdi.... şevval olmamıştı....
bi de kel alaka ama:):):) doğum yardımı branşlar da alıyo mu biliyo musun.....
Canım çok geçmiş olsun işallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Moralini yüksek tut nolur...biz neler atlattık bu da geçer elbet.
megulcüm geçmiş olsun canım benim bişe olmaz içini ferah tut.............................
megul canim insallah bi sey cikmaz iyi dusuelim iyi olsun dimi tabi once allahin izniyle
canım geçmiş olsun. bişe çıkmaz inş en kısa zamanda geçer sıkıntısı bebişin
canım tadı nasıl merak ettim
Kızlar dün yazmıştım bu mesajı kimse cevap vermediBidaha bakın nolur içim huzursuzsenağlama Babasıda benim üstüme attı sen bilirsin diyo ne yapsam acaba. Hastanemize güvensem mi? Şenay özellikle sen bi cevap yazabilirsen sevinirim bu konuda bilgilisin:))
dualarım sizinle canım Allah yardımcın olsun herşey atlatılıyor sen içini ferah tut
Merhaba hanımlar;
Allah bebeklerinizi size bağışlasın bende şubat annesim benimde bir oğlum oldu.
Siizin için zor günler lohusalığınızı dinlenerek ve morelinizi yüksek tutarak geçirin. Sizi üzen insanlar varsa çevrenizden uzaklatın tabi mümkünse. Benim kayganenmlar 40 gün yanımdaydı inanın bana olmasalardı daha iyiydi. Siz bebeğinize en bakan kişisiniz unutmayın. Zor günlerdi geçti bebeğim şimdi düzene girdi. Allah bebeklerimize sağlık versin yeter.
Hepinizi ve bebişleri öpüyorum.
Dilerimen kısa zamanda düzelir.Sen moralini yüksek tut canım.
Merhaba arkadaslar....iki gundur giremedim ...gecmişe cok hızlı bakabildim ama cok sukur Şirvanımız ve glnm doğurmus...Allah kuzularını analı bablı buyutmeyi nasip etsin inşallah......
Ya kızlar benim kızın göbeği daha duşmedi catlıyacam zaten kaynanamlar telle de olsa karışıyor herkesde yorum kıyamet gibi şimdi bir de "niye gobek duşmedi eti cabuk kaynamıyacak demekki...bizim tarafın cocukları cabuk atıyor ama size cekmiş demmki" diye tacizler başladı.....
kızlar iyi niyetleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum...
yarın öğlen hastaneden çıkış yapacağım..
omuzlarım tutulmuş.. popom açıyor artık . oturup yatmaktan .. evime gitmek istiyorum..
eda_edanur - inşallah kendi sancıların gelir...
şayet gelmezse suni sancı derlerse de - sezeryan ol bence...
benim sancılar nst 65 kadar çıktı,, sıklıkla girmeye başladı. fakat acılma olmadı.. saat 2 ye geldi, 1 cm açıklık vardı..bebeğin başı aşağıya hiç inmemiş...
dayanamadım.. dr.çok çekiceğe benziceksin dedi... bende tamam sezeryan olsun dedim...
açılma olmadığından epiduralde takamadılar...
hem sancı çektim - hem sezeryan.. kısmet böyleymiş...
adımız melike oldu teyzesi.
canım ben almadım doğum yardımını. eşlerden sadece birisi alabiliyomuş. hangisi yüksekse o alıyomuş. benim eşim ssklı. onlara daha yüksek verildiği için o alıcakmış.
ama branşlara da veriliyo die biliyorum. fark olmaz heralde bu konuda
slm herkse;
ne için verdi ki çayı ne işe yarıyomuş uyuması için falan mı ki 30 ml suya şeker kaşığının 3 te 1 i kadar koymalısın o zaman
cnm benim beiş sürekli meme istiyor bende sütüm yetmiyor sanıyordum bebiş sütün biraznında çıkartıyor ağzından ve burnundan kaç kere oldu çok korktum vallaha ondan rahat uyuması için verdi demekki süt yetiyor ama velet meme istiyor dedievet canım şeker kaşığının üçte birini koymalısın o zaman.
iyi geceler çayından eşim de almış eczaneden ama ben kullanmayı düşünmüyodum.
senin doktor ne için verdi.
öncelikle herkese selammmm...
asyacım sorma benim minik de öyle:) çene sürekli emme modunda:) küçük canavarım benim... herkesi çooook ösledim....
canım şimdi dr dan geliyorum dr 30 cc.yi bi anda verme dedi.10 ar 10 ar ver dedi toplam bi günde 30 cc. olsun dedi.oda lazım oldukça rezene iyi geceler çayı farketmez ama az az ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?