2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bizim doktor iyi geceler çayı verdi
yanlız 30 ml ver dedi kutuda 100 ml ye 1 şeker kaşığı koyun yazıyor 30 mlye ne kadar koymalıyım ne olur cvp yazın

yanlız 30 ml ver dedi kutuda 100 ml ye 1 şeker kaşığı koyun yazıyor 30 mlye ne kadar koymalıyım ne olur cvp yazın

ne için verdi ki çayı ne işe yarıyomuş uyuması için falan mı ki 30 ml suya şeker kaşığının 3 te 1 i kadar koymalısın o zaman

evet canım şeker kaşığının üçte birini koymalısın o zaman.
iyi geceler çayından eşim de almış eczaneden ama ben kullanmayı düşünmüyodum.
senin doktor ne için verdi.

ohh maşallah herkesler doğurmuş .....şirvan gözünaydın canım allah uzun ömür sağlık sıhhat versin inşallah.........lohusa sendromları geçecek,herşey güzel olacak....dua edelim ki önümüz yaz moralimizin iyi olması için bir sebep bize....güneş iyi gelecek hepimize....bizim kızın göbeği 5.gün düştü......kırkımızda cumartesi çıkıyor az kaldı çok şükür.....bursasu 30 ml ye yarım çay kaşığı at derim rezenede öyle yapıyorum ben....

slm herkse;
benim oğlan hiç durmadan emmek istiyo bi keyf ki sormayın meme ağzında öle uyuyo arasıra eiyo
ama yatağına yatırınca ağlıyo
12.gün bugün nezaman öğrendi şımarmayı bizi yönetmeyi ilmem
öğenipte mi geliyolar zamane bebekleri

bunlar koç burcu. içlerinde var yönetmek.
parmaklarında oynatıyolar bizi

öncelikle herkese selammmm...

asyacım sorma benim minik de öyle:) çene sürekli emme modunda:) küçük canavarım benim... herkesi çooook ösledim....

bunlar koç burcu. içlerinde var yönetmek.
parmaklarında oynatıyolar bizi

demek senin pıtırcık da öyle:) geçmişi okuyamadığım için hoş gör:) adımız ne oldu şimdi.... şevval olmamıştı....

bi de kel alaka ama:):):) doğum yardımı branşlar da alıyo mu biliyo musun.....

merhaba kızlar.
yok birbirinden farkı bu bıcırların hepsi hep emmek istiyo herhalde.
zamanla azalacak emme ihtiyaçları.
çeneleri güçlenince daha kısa zamanda istedikleri kadar süt almayı becerecekler.

şirvancım hayırlı olsun senin bebişte. benim gibi senin açılman da çok geç olacaktı herhalde. bende ağrılar artınca neden sezeryan olmadım diye yanıyordum. en azından çok açılman olmadan ve çok beklemeden dönmüşsün sezeryana. Allah analı babalı büyütsün.

adımız melike oldu teyzesi.
canım ben almadım doğum yardımını. eşlerden sadece birisi alabiliyomuş. hangisi yüksekse o alıyomuş. benim eşim ssklı. onlara daha yüksek verildiği için o alıcakmış.
ama branşlara da veriliyo die biliyorum. fark olmaz heralde bu konuda

Canım çok geçmiş olsun işallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Moralini yüksek tut nolur...biz neler atlattık bu da geçer elbet.

megulcüm geçmiş olsun canım benim bişe olmaz içini ferah tut.............................

megul canim insallah bi sey cikmaz iyi dusuelim iyi olsun dimi tabi once allahin izniyle

canım geçmiş olsun. bişe çıkmaz inş en kısa zamanda geçer sıkıntısı bebişin

canım tadı nasıl merak ettim

dualarım sizinle canım Allah yardımcın olsun herşey atlatılıyor sen içini ferah tut

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar.bugün hep kontrol ediyorum.en ufak kanamada doktor getireceksiniz dedi.şu an bişey yok gibi.diken üstündeyim.

sağol canım ya.gerçekten morale çok ihtiyacımız var.

Dilerimen kısa zamanda düzelir.Sen moralini yüksek tut canım.

inşallah canım.

bizimki 6.gün düştü .

eve gidince rahatlarsın canım.inşallah herşey senin için güzel olur.

Rabbim adıyla yaşatsın inşallah... teşekkürler canım...

canım şimdi dr dan geliyorum dr 30 cc.yi bi anda verme dedi.10 ar 10 ar ver dedi toplam bi günde 30 cc. olsun dedi.oda lazım oldukça rezene iyi geceler çayı farketmez ama az az ver

sakın şikayet etme canım
emmemesi o kadar kötü bişeyki ben anne olduğumu anlamıyorum bazen
habire sağıyorum biberona alıştı maalesef emmek zor geliyo nazlı kızıma

ne için verdi ki çayı ne işe yarıyomuş uyuması için falan mı ki 30 ml suya şeker kaşığının 3 te 1 i kadar koymalısın o zaman

evet canım şeker kaşığının üçte birini koymalısın o zaman.
iyi geceler çayından eşim de almış eczaneden ama ben kullanmayı düşünmüyodum.
senin doktor ne için verdi.
cnm benim beiş sürekli meme istiyor bende sütüm yetmiyor sanıyordum bebiş sütün biraznında çıkartıyor ağzından ve burnundan kaç kere oldu çok korktum vallaha ondan rahat uyuması için verdi demekki süt yetiyor ama velet meme istiyor dedi
ben verdim şimdi uyuyor maşallah
zaten tadını beğenmedi 30 cc hazırladım ama 10 unu içebildi akşamda yatmadan önce vermeyi düşünüyorum

öncelikle herkese selammmm...

asyacım sorma benim minik de öyle:) çene sürekli emme modunda:) küçük canavarım benim... herkesi çooook ösledim....

hoşgeldin geda

aynen ya benimkide öyle bi keresinde kaynanamda var emziriyorum yapıştı bırakmıyor memeyi
bende deimki canar bu canavar meme caanavarı
kaynanamda dediki
aaa öle deme melake o dedi canavar denilirmiymiş sonra tekrar döndü
kene o kene dedi :)))):roflol::roflol::roflol: heheheheh

bana canavar dedirtmiyo kendi kene diyo :roflol::roflol:
gül gül öldük

canım şimdi dr dan geliyorum dr 30 cc.yi bi anda verme dedi.10 ar 10 ar ver dedi toplam bi günde 30 cc. olsun dedi.oda lazım oldukça rezene iyi geceler çayı farketmez ama az az ver

banada dünde 2 kez 30 cc verdi zaten hepsini bitiremedi
10unu içti

kendime de humana aldım çay inş.işe yarar
bebişim 4 günde yaklaşık 400 gram almış
sütüm yetmediğinde mama vermiştim sanırım o birden kilo aldırdı
doktor mama kötü değil ama çok verme dedi
banda günde 6 öğün yiceksin ve 3-4 bardak humana çayı iççeksin
3-4litrede su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…