2009 Nisan Anneleri buraya

april
valla bizden hem dogdugunda hastanede hemde 1hafta sonra ocakta aldilar zatn sorun varsa ariyolar yok sa endiselenmeye gerek yok yani bizden zaten 2 kere alindi bence ocagada bi git bebek baya agliyo ama onun iligi icin

canım hastaneden alınan kan da sağlık ocağından alınan kan da aynı yere gidiyo bildiğim kadarıyla. bu test tek bi merkezde yapılıyo. hastaneden alınan kan sağlık ocağına gitmiyo yani test edilcek yere gidiyo.

april
valla bizden hem dogdugunda hastanede hemde 1hafta sonra ocakta aldilar zatn sorun varsa ariyolar yok sa endiselenmeye gerek yok yani bizden zaten 2 kere alindi bence ocagada bi git bebek baya agliyo ama onun iligi icin

Bizden de 2 kere aldılar. Bi doğar doğmaz bide doğumdan, 3 gün sonra. Ben hastane aldığı kanın bi örneğini sağlık ocağına gönderiyo diye düşünmüştüm. Ama galiba hastane yapıyo olumsuz bişi olursa gönderiyo-tatlicadiarzu- Offf ne zor işler bunlar

kızlr benim kızımın göbeğinde kanama var.2 seferdir k vitamini vuruluyor.yavrum ağlamaktan telef oluyo.yarına kadar durmazsa inceleme yapılcak.dua edin.bişey çıkmasın lütfen.

dualarım sizinle canım Allah yardımcın olsun herşey atlatılıyor sen içini ferah tut

Reha hep ole yapıyor bence korkmna yedıklerınden de olurcocuk rahatsa dyrumunda degısıklık yoksa endıselenme

cnm ya bebeği doyurmuyo yani sürekli memede bebiş doymuyo mama veriyorum mutlaka
rezene tohumuda kaynatıp iççem şimdi
sanırım benim sütüm doyurucu değil

dozkan o dediğin çorbayıo yaptım cnm ama içemedim tadı bana çok kötü geldi yaaa

Merhaba hanımlar;
Allah bebeklerinizi size bağışlasın bende şubat annesim benimde bir oğlum oldu.
Siizin için zor günler lohusalığınızı dinlenerek ve morelinizi yüksek tutarak geçirin. Sizi üzen insanlar varsa çevrenizden uzaklatın tabi mümkünse. Benim kayganenmlar 40 gün yanımdaydı inanın bana olmasalardı daha iyiydi. Siz bebeğinize en bakan kişisiniz unutmayın. Zor günlerdi geçti bebeğim şimdi düzene girdi. Allah bebeklerimize sağlık versin yeter.
Hepinizi ve bebişleri öpüyorum.

Merhaba hanımlar;
Allah bebeklerinizi size bağışlasın bende şubat annesim benimde bir oğlum oldu.
Siizin için zor günler lohusalığınızı dinlenerek ve morelinizi yüksek tutarak geçirin. Sizi üzen insanlar varsa çevrenizden uzaklatın tabi mümkünse. Benim kayganenmlar 40 gün yanımdaydı inanın bana olmasalardı daha iyiydi. Siz bebeğinize en bakan kişisiniz unutmayın. Zor günlerdi geçti bebeğim şimdi düzene girdi. Allah bebeklerimize sağlık versin yeter.

canım geçmiş olsun. bişe çıkmaz inş en kısa zamanda geçer sıkıntısı bebişin

canım tadı nasıl merak ettim

valla çok güzel ben seviyorum................................................

ikiside aynı yere gidiyo sorun yok yani canım....................

kıskançlık var canım olmazmı seninki ne durumda....

kızlar benim velet sulu kaka yapıyor ya üşüttükmü acaba bebeği sarı rengi ama sulu

normal canım benimkide öle yapıyo...........................................

Merhaba arkadaslar....iki gundur giremedim ...gecmişe cok hızlı bakabildim ama cok sukur Şirvanımız ve glnm doğurmus...Allah kuzularını analı bablı buyutmeyi nasip etsin inşallah......

Ya kızlar benim kızın göbeği daha duşmedi catlıyacam zaten kaynanamlar telle de olsa karışıyor herkesde yorum kıyamet gibi şimdi bir de "niye gobek duşmedi eti cabuk kaynamıyacak demekki...bizim tarafın cocukları cabuk atıyor ama size cekmiş demmki" diye tacizler başladı.....

ilknurcum benimkide 11 günlük oldu ama hala düşmedi bende hergün pansuman yapıyorum ama nedenini bilmiyorum
yanlız halamın kzınında böle olmuş doktor sağlam demekki demiş kordon ondan düşmemiş demiş CADIARZU

kızlar iyi niyetleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum...

yarın öğlen hastaneden çıkış yapacağım..

omuzlarım tutulmuş.. popom açıyor artık . oturup yatmaktan .. evime gitmek istiyorum..

eda_edanur - inşallah kendi sancıların gelir...
şayet gelmezse suni sancı derlerse de - sezeryan ol bence...

benim sancılar nst 65 kadar çıktı,, sıklıkla girmeye başladı. fakat acılma olmadı.. saat 2 ye geldi, 1 cm açıklık vardı..bebeğin başı aşağıya hiç inmemiş...
dayanamadım.. dr.çok çekiceğe benziceksin dedi... bende tamam sezeryan olsun dedim...
açılma olmadığından epiduralde takamadılar...

hem sancı çektim - hem sezeryan.. kısmet böyleymiş...

canım yeni girebildim ben topuk kanında öyle biz aldığımızdan sorumluyuz falan yok alınan kanlar ankaraya geliyo zaten bi problem olursada kişinin yaşadığı yere en yakın olan sağlık ocağına bildiriliyo onlarda bebeğe ulaşıyo demekki kanda bi problem yok sağlık ocağınında sizden haberi yoka.s.

şirvancım.. yarın tekrar kontrole gidiyorum. ama bende şimdilik sancı filan yok. gerçi son muayenede biraz açıklık var demişti doktor. yarın herşey normalse cumaya kadar bekleticem seni demişti. ama senin bebek baya büyükmüş sezeryan olduğu daha iyi olmuş boşver. büyük bebekte dikişte çok oluyor iyileşmen uzun sürerdi. benimki anca 3 kiloya ulaştı ultrasın sonuçları doğruysa.. yarın bakıcak tekrar açılma varsa suni sancıyla başlatırız dedi. ama bende duymuştum suni sancının zor olduğunu bakalım.. hayırlısıyla hala umudum var bu gece gelse bari sancılar yarın direk doğuma giderdim. dualarınızı bekliyorum.
bu arada tek kaldım sanırım. daha doğurmayan varmı...
ssengün ve bi arkadaş daha vardı sanırım ismini hatırlamıyorum. ama bu güne kadar bekletmemeişlerdir sanırım. onların günleri benden ilerdeydi.. neyse hayırlısı olsun diyelim.
bu arada baran maşallahı var. kocaman olmuş.. saçları filan süper maşallah.. annesine benziycek bence iri iri gözleri var. allah sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah...
kızlar doğum yapan annelere bişey yazamıyorum çünkü yazılanlardan bi haberim. sizi yarı kırkı atlattınız nerdeyse biz yeni başlıcaz
. hayırlısı olsun.. iyi geceler
yanlız hamiş sümeyradan sevgiler.. :CüvCüv:-tatlicadiarzu-

slm..................

herkesler dogum yapmış şirvanla genelde telde konuşuyoruzz

dogum yaptıgı günde aradım sancı cekerkende konuştuk........

akşamına aradımki dogurmuş.......

hepinizi cok özledim ama zamanım yok.......... öpüyorummmmm

bizim göbegimiz 6. gün düştü ama bebegim hastanede yattı ya cok aglamaktan düşermiş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…