Kızlar dün yazmıştım bu mesajı kimse cevap vermediBidaha bakın nolur içim huzursuzsenağlama Babasıda benim üstüme attı sen bilirsin diyo ne yapsam acaba. Hastanemize güvensem mi? Şenay özellikle sen bi cevap yazabilirsen sevinirim bu konuda bilgilisin:))
april
valla bizden hem dogdugunda hastanede hemde 1hafta sonra ocakta aldilar zatn sorun varsa ariyolar yok sa endiselenmeye gerek yok yani bizden zaten 2 kere alindi bence ocagada bi git bebek baya agliyo ama onun iligi icin
canım hastaneden alınan kan da sağlık ocağından alınan kan da aynı yere gidiyo bildiğim kadarıyla. bu test tek bi merkezde yapılıyo. hastaneden alınan kan sağlık ocağına gitmiyo yani test edilcek yere gidiyo.
kızlr benim kızımın göbeğinde kanama var.2 seferdir k vitamini vuruluyor.yavrum ağlamaktan telef oluyo.yarına kadar durmazsa inceleme yapılcak.dua edin.bişey çıkmasın lütfen.
slm herkese
sultancım moralin nasıl süt geliyomu?ılık suyla falan yıkarsanda damarlar açılıyomuş.
insan herşeyi deniyo valla 10 günde anneliği nasıl anladım bilemezsiniz bi ömür işte bu sorumluluk
artık biz yokuz biz anneyiz...
burun tıkanıklığı çok önemli geçmişi okudumda bebekler emme reflesiyle doğarlarmış ve ağızdan nefes almazlarmış burunları tıkalı olmamalı yani
doktor bize okyanus suyu olan bir damla verdi 3 damla damlatırıyorum hapşırıyo ve sümüğü kurumuşsada yumuşuyo onuda alıyorum.
küçücük bir can sorumluluğu çok ağırmışşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlr benim kızımın göbeğinde kanama var.2 seferdir k vitamini vuruluyor.yavrum ağlamaktan telef oluyo.yarına kadar durmazsa inceleme yapılcak.dua edin.bişey çıkmasın lütfen.
canım geçmiş olsun. bişe çıkmaz inş en kısa zamanda geçer sıkıntısı bebişin
canım tadı nasıl merak ettim
Kızlar dün yazmıştım bu mesajı kimse cevap vermediBidaha bakın nolur içim huzursuzsenağlama Babasıda benim üstüme attı sen bilirsin diyo ne yapsam acaba. Hastanemize güvensem mi? Şenay özellikle sen bi cevap yazabilirsen sevinirim bu konuda bilgilisin:))
selinay nasilsin bebis nasil bende bu gun rezeneye basliyorum hem gazida onluoyor reha rahat sayilir arada sikisiyor rezene icersem onuda onlerim diye dusundum
senin buyuk ne alemde kiskanclik var mi gerci seninki buyuk ama akli tutunca daha cok kiskaniyolarmis olemi ki
kızlar benim velet sulu kaka yapıyor ya üşüttükmü acaba bebeği sarı rengi ama sulu
sizin gobek ne zaman duşmuştu....ya pansumanını da yapıyom ıslatmadık da ama duşmedi ...........
kızlar iyi niyetleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum...
yarın öğlen hastaneden çıkış yapacağım..
omuzlarım tutulmuş.. popom açıyor artık . oturup yatmaktan .. evime gitmek istiyorum..
eda_edanur - inşallah kendi sancıların gelir...
şayet gelmezse suni sancı derlerse de - sezeryan ol bence...
benim sancılar nst 65 kadar çıktı,, sıklıkla girmeye başladı. fakat acılma olmadı.. saat 2 ye geldi, 1 cm açıklık vardı..bebeğin başı aşağıya hiç inmemiş...
dayanamadım.. dr.çok çekiceğe benziceksin dedi... bende tamam sezeryan olsun dedim...
açılma olmadığından epiduralde takamadılar...
hem sancı çektim - hem sezeryan.. kısmet böyleymiş...
ilknurcum benimkide 11 günlük oldu ama hala düşmedi bende hergün pansuman yapıyorum ama nedenini bilmiyorum
yanlız halamın kzınında böle olmuş doktor sağlam demekki demiş kordon ondan düşmemiş demiş CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?