2009 Nisan Anneleri buraya

ben sendorumun allasını yaşadım herhalde psikolojim cok bozuldu bebegım bide hastanede kaldı her gün her gün hastanelerdeydik 21 gün boyuncaaaaaaa

kızlar bizim doktor iyi geceler çayı verdi
yanlız 30 ml ver dedi kutuda 100 ml ye 1 şeker kaşığı koyun yazıyor 30 mlye ne kadar koymalıyım ne olur cvp yazın

canım bende dün aldım iyi geceler 1 tatlı kaşıgı yazıyor bende 30 cc ye 1 cay kaşıgı koyum....

kızlar bi yakınım demiştiki ısırganotu çayı feci süt yapar demişti test edildi onaylandı sütüm geri döndü:) artık bende ineğim:)

herkese merhabalar bizim göbek 9.gün düştü sonra yıkadık pansuman filanda yapmadık dr.gerek yok dedi kuru tuttuk şükür şimdide iyi zaten

teşekkür ederim canım izletmemeye çalışıcam artık..daha 20 günlük bebek nasıl tv izler yavv..işte zamane çocukları..eskiden 40 gün olmadan görmez derlerdi...-tatlicadiarzu-

şu anda emir kağan bey uyanık babası ilgileniyo..sorularım var kızlar cevaplarsanız sevinirim..

1..her ağladığında kucağınıza alıyomusunuz..hani kucağa alışır diyorlar ya ne yapmalıyım siz ne yapıyosunuz..
2..günde 1 defa kaşıkla mama veriyorum sizce emmeyi bırakır mı..
3..hep böylemi olacak kızlar yaaaa karnı tok altı temiz gazı da yok ama ağlıyooo..resmen kucağıma almammı istiyo..ee bu beyfendi böyle kucak isterse ben işlerimi nasıl yapcam..yemek bile yapamıom..

yine mızmızlanıyo ben kaçar küçük kenem acıkmış..kızlar allah yardımcımız olsun ne zormuş yaaa anne olmak..bide biz bu şartlarda zorlanıyoz..eskiden ne bez ne ıslak mendil varmış..annelerimiz nasıl büyütmüş biz yaaa..ayyyy kafayı yiycem..

selam arkadaslar....

ve mutlu son GÖBEĞIMIZ DUŞTU...ay 15 gun durdu ...inatcı kızım benim ...babasının kızı bana kok sokturdu....

bu arada dün gece bir bas ağrısı cektımkı resmen cıldım öüuyorum sandım.....

B u arada sızınle bir mucizeyi paylasayım CÖREK OTU YAGI .. sultan cörek otunı kaynatmaktan falan bahsedince bizde biraz araştırdık eczacı bir tanıdık ve komsular her emzirmede bönce bir damla corek otu yağı verin gaz problemi gecer dediler...ve gercekten dilimi ısırayım ıyı geldi..Zincoyla beraber iyi geldi...

arkadaşlar var mı böyle bişey ya sabah 9 dan beri kızm uyummakta direniyor.o da ben de telef olduk.emiyor gazı geliyor.ağlıyor.gazını çıkarmak için kıpkırkımızı kesiliyor.çok korkutuyo beni.acaba bu ıkınmalarda göbeğindeki kanamayı etkiliyor mu?tek tesllim hepimizin aynı şeyleri yaşıyor olması.az önce daldı daha doğrusu yorgunluktan bayıldı resmen.attım kendimi size.

bendede lohusalık sendromu başladı herşeye ağlıyorum
bide eşime sinir olmaya başladım doğumda bana çiçek bile almadı hediye falanda almadı benim eşim çok düşünceliydi böyle şeylere çok önem verirdi şuan 8. günündeyiz ne hediye ne çiçek sizin eşlerinizde durum ne ? hediye aldımı kocişleriniz

aynen kıpkırmızı oluyo eeheyerim onları ben yaaaa
benim oglanda dün sabahın 5den 11 kadar uyanıktı

urla siz bi aylık olmuşsunuz nasıl canım ya düzene girdimi biraz..
eh işte canım

bu iyi geceler çayı ne işe yarıyo kardişlerr
gaz problemi canım
dogal bitkilerden oluşan gazı kolay cıkarsın diye

ilaç degil bitki cayı

ben alıyorum malesef dayanamıyorum

gögüsüme yatıyorum fındık kudum uyuyorr

yüz üstü yatırınca kızlar dha kolay gaz cıkarıyorlar arkasınıda okşuyorummmmmmmm
şuanda yüz üstü uyuyor melegim...

bnada almadı ama ben alma dedim hastanemize cok güzel bi çiçek ve aralarında navi balonlarla geldi

bende sendorum felaketti evde neleri kırdım ne cok bagıra bagıra agladım bi bilesen ama 1 aylık olduk yavaş yavaş geçioo inanıyorum
herseyin ilacı zaman

ben cıkıyorum allaha emanet olun artık pek kimseler yok...........

bursasu sultan kız seni aradım ben cebini nisanın ilk haftaları hastaneden şirvana ulaşamamıştımmm

izmir numarası :)

o bendim işteeeee

şirvan ,canım hayırlı olsun bebeğiniz,allah anneli babalı büyütsün inşallah,fotoğrafını da gördüm ,pek şeker maşallah,Allah nazarlardan korusun!

kızlar bi yakınım demiştiki ısırganotu çayı feci süt yapar demişti test edildi onaylandı sütüm geri döndü:) artık bende ineğim:)
oh ne güzel maşallah diyelim cnm

1-eğer uykuda ağlıyorsa yatağını sallıyorum piş piş yapıyorum ama acıktıysa falan alıyorumö tabi kucağıma sakinleştiriyorumö mesela bazen altını açarken huzursuzlanıp ağlıyor yarıda kesip sakinleştiriyorum

2-herkes biberonla verme kaşıkla ver diyor mamayı ama pek bi bilgim yok cnm

3-cnm geçmiş olsun seninki kucağa alışmış :))

aynen cnm bende
eşime bulaşmka istiyorum sürekli
psikopata bağladım bu ara :))
benimkide bişey almadı valla
akıllım doğumgünüm ağustosta teee ağustostada alcakmış kurnaz doğumgünüyle berbaer kapamaya çalışıyor

cnm ya ne tele bakabildim ne b,işey çok sağol cnm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…