ben sendorumun allasını yaşadım herhalde psikolojim cok bozuldu bebegım bide hastanede kaldı her gün her gün hastanelerdeydik 21 gün boyuncaaaaaaaohh maşallah herkesler doğurmuş .....şirvan gözünaydın canım allah uzun ömür sağlık sıhhat versin inşallah.........lohusa sendromları geçecek,herşey güzel olacak....dua edelim ki önümüz yaz moralimizin iyi olması için bir sebep bize....güneş iyi gelecek hepimize....bizim kızın göbeği 5.gün düştü......kırkımızda cumartesi çıkıyor az kaldı çok şükür.....bursasu 30 ml ye yarım çay kaşığı at derim rezenede öyle yapıyorum ben....
kızlar bizim doktor iyi geceler çayı verdi
yanlız 30 ml ver dedi kutuda 100 ml ye 1 şeker kaşığı koyun yazıyor 30 mlye ne kadar koymalıyım ne olur cvp yazın
canım bizim ünvde bi hocamız anlatıyodu. video görüntüsü 24 kare fotoğrafın hızlı hızlı geçmesiyle oluşuyo. normal insan gözü bu geçişleri algılayamıyo ama bebişlerin algıları çok yüksek olduğu için geçişleri farkediyolar ve bu onların beyinlerine çok fazla veri yüklenmesi demek oluyo. bi müddet sonra beyinleri deşarj olma ihtiyacı hissediyo. ve sara krizi gibi kriz geçirebiliyolarmış.
hocamızın kuzeni miydı yiğeni mi hatırlamıyorum böle kriz geçirmeye başlamış.
hoca sürekli bizlere tekrarlardı aman ha aman çocukları tvden uzak tutun diye.
şimdiki zamanda tamamen uzak tutmak mümkün diil tabi ki ama mümkün olduğunca geç tanışmalarında fayda var derim.
aynen kıpkırmızı oluyo eeheyerim onları ben yaaaaarkadaşlar var mı böyle bişey ya sabah 9 dan beri kızm uyummakta direniyor.o da ben de telef olduk.emiyor gazı geliyor.ağlıyor.gazını çıkarmak için kıpkırkımızı kesiliyor.çok korkutuyo beni.acaba bu ıkınmalarda göbeğindeki kanamayı etkiliyor mu?tek tesllim hepimizin aynı şeyleri yaşıyor olması.az önce daldı daha doğrusu yorgunluktan bayıldı resmen.attım kendimi size.
eh işte canımurla siz bi aylık olmuşsunuz nasıl canım ya düzene girdimi biraz..
gaz problemi canımbu iyi geceler çayı ne işe yarıyo kardişlerr
ben alıyorum malesef dayanamıyorumşu anda emir kağan bey uyanık babası ilgileniyo..sorularım var kızlar cevaplarsanız sevinirim..
1..her ağladığında kucağınıza alıyomusunuz..hani kucağa alışır diyorlar ya ne yapmalıyım siz ne yapıyosunuz..
2..günde 1 defa kaşıkla mama veriyorum sizce emmeyi bırakır mı..
3..hep böylemi olacak kızlar yaaaa karnı tok altı temiz gazı da yok ama ağlıyooo..resmen kucağıma almammı istiyo..ee bu beyfendi böyle kucak isterse ben işlerimi nasıl yapcam..yemek bile yapamıom..
bendede lohusalık sendromu başladı herşeye ağlıyorum
bide eşime sinir olmaya başladım doğumda bana çiçek bile almadı hediye falanda almadı benim eşim çok düşünceliydi böyle şeylere çok önem verirdi şuan 8. günündeyiz ne hediye ne çiçek sizin eşlerinizde durum ne ? hediye aldımı kocişleriniz
oh ne güzel maşallah diyelim cnmkızlar bi yakınım demiştiki ısırganotu çayı feci süt yapar demişti test edildi onaylandı sütüm geri döndü:) artık bende ineğim:)
şu anda emir kağan bey uyanık babası ilgileniyo..sorularım var kızlar cevaplarsanız sevinirim..
1..her ağladığında kucağınıza alıyomusunuz..hani kucağa alışır diyorlar ya ne yapmalıyım siz ne yapıyosunuz..
2..günde 1 defa kaşıkla mama veriyorum sizce emmeyi bırakır mı..
3..hep böylemi olacak kızlar yaaaa karnı tok altı temiz gazı da yok ama ağlıyooo..resmen kucağıma almammı istiyo..ee bu beyfendi böyle kucak isterse ben işlerimi nasıl yapcam..yemek bile yapamıom..
aynen cnm bendebendede lohusalık sendromu başladı herşeye ağlıyorum
bide eşime sinir olmaya başladım doğumda bana çiçek bile almadı hediye falanda almadı benim eşim çok düşünceliydi böyle şeylere çok önem verirdi şuan 8. günündeyiz ne hediye ne çiçek sizin eşlerinizde durum ne ? hediye aldımı kocişleriniz
ben cıkıyorum allaha emanet olun artık pek kimseler yok...........
bursasu sultan kız seni aradım ben cebini nisanın ilk haftaları hastaneden şirvana ulaşamamıştımmm
izmir numarası :)
o bendim işteeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?