şirvan ,canım hayırlı olsun bebeğiniz,allah anneli babalı büyütsün inşallah,fotoğrafını da gördüm ,pek şeker maşallah,Allah nazarlardan korusun!
bendede lohusalık sendromu başladı herşeye ağlıyorum
bide eşime sinir olmaya başladım doğumda bana çiçek bile almadı hediye falanda almadı benim eşim çok düşünceliydi böyle şeylere çok önem verirdi şuan 8. günündeyiz ne hediye ne çiçek sizin eşlerinizde durum ne ? hediye aldımı kocişleriniz
arkadaşlar var mı böyle bişey ya sabah 9 dan beri kızm uyummakta direniyor.o da ben de telef olduk.emiyor gazı geliyor.ağlıyor.gazını çıkarmak için kıpkırkımızı kesiliyor.çok korkutuyo beni.acaba bu ıkınmalarda göbeğindeki kanamayı etkiliyor mu?tek tesllim hepimizin aynı şeyleri yaşıyor olması.az önce daldı daha doğrusu yorgunluktan bayıldı resmen.attım kendimi size.
demek bu durumda olan tek ben değilim 9 ay söyledim çiçek çiçek diye veeee yine yok bişey telaşeden unutmuş beyefendi eve gelince bekledim yine yok bu sebepten kaç gün ağladım aklıma geldikçe hala ağlıyorum şimdide anneler gününü bekliyorum ama bu bana ders oldu 40 ımız çıksın bilirim yapacağımı çiçek almdan tık yok alırsa olur dicem mecbur alcak:) ama 2.çocuktada görüşcez ama içten çok üzülüyorum aslında
aynen cnm bende
eşime bulaşmka istiyorum sürekli
psikopata bağladım bu ara :))
benimkide bişey almadı valla
akıllım doğumgünüm ağustosta teee ağustostada alcakmış kurnaz doğumgünüyle berbaer kapamaya çalışıyor
ayy harbiden benim sıpa kucağa alışmış..yie babsnın kucağında gıkı çıkmıoooo........eee napçam ben yaaa.. o uyurken bende uyumak istiyorum uyanınca da beni bırakmıyoo..bu ev ne olacak..bu işler ne olcak..ya bana çok bağımlı olursa...ileriyi dşünüyorumda ya benden bağımsız bişey yapamaz sa...offfffffff offfffff
kızlae bu sezeryan ağrıları ne zaman geçiyor..
gerçi çok şiddetli değil ama. oturup kalkarken zorlanıyorum..
hele yatakken kalkınca...
dr. 10 güne kadar geçer dedi...
kızlar yetersiz anne olduğunuzu düşünüyomusunuz.ben bugün buna takıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?