2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan nasılsın tatlım nerden giriyosun bebeğin nasıl
kaç kilo doğdu ya merak ettim

urla sen nerden giriyosun cnm nete

şirvan hoşgeldin nasılsın
evdesiniz heralde. maşallah sana muhtarlığını yaptın valla doğumdan itibaren boş bırakmadın topiği

demek bu durumda olan tek ben değilim 9 ay söyledim çiçek çiçek diye veeee yine yok bişey telaşeden unutmuş beyefendi eve gelince bekledim yine yok bu sebepten kaç gün ağladım aklıma geldikçe hala ağlıyorum şimdide anneler gününü bekliyorum ama bu bana ders oldu 40 ımız çıksın bilirim yapacağımı çiçek almdan tık yok alırsa olur dicem mecbur alcak:) ama 2.çocuktada görüşcez ama içten çok üzülüyorum aslında

ne olacak bu halimiz bilmem şimdi annemler yanımda onlar olmayınca ne yapcam :roflol:
yazık ya daha 12.günü ağlamaktan sesi kısıldı yiyo içiyo altına yapıyo temizleniyo daha ne daha ne
üzülmekten başka ne yapaım bende onla ağlıyom bzen
bizde böle büyümüşüzdür ama çok zor

ayy harbiden benim sıpa kucağa alışmış..yie babsnın kucağında gıkı çıkmıoooo........eee napçam ben yaaa.. o uyurken bende uyumak istiyorum uyanınca da beni bırakmıyoo..bu ev ne olacak..bu işler ne olcak..ya bana çok bağımlı olursa...ileriyi dşünüyorumda ya benden bağımsız bişey yapamaz sa...offfffffff offfffff

valla tatlım bende doğumda hastaneye çiçek gelmemişti telaşlıydı dedim oda benimle doğuma girdi hep yanyanaydık ondan unutmuştur dedim ama hala tık yok haftasonuda kayınvalidemler gelicekler kayınvalidem elini hiç bi işe sürmez bana yük olmaya geliyo eşim bana toparlandın nolcak sende yaparsın altı üstü bi kaç hafta kalıcaklar diyo tam sinir krizi geçiyorum bu erkekleri anlamak ne zor doktorum bide uyardı eşimi bu dönemde daha anlayışlı olmalı eşler , eşini bolbol şımart dedi . benimkide tam tersine döndü hamilelik dönemi prenseslikmiş şimdi külkedisi oldum sanki :a015:

valla bende bulaşmak için yer arıyorum kapıdan girip önce bebiği öpünce ben ağlamaya başlıyorum sapıttım kökten :çok üzgünüm:

canım sorma benimkide babacı....
eşim 5 de eve geliyo bebek ozaman uyuyo ozamana kadar ağlamaktan benide kendinide deli ediyoo
babası gelince bakarak sevmesi pek tatlı oluyo nasıl iş bilmemki
9 ay biz taşıdık bu bebişleri bizi daha çok sevmelilerrrr

kızlae bu sezeryan ağrıları ne zaman geçiyor..
gerçi çok şiddetli değil ama. oturup kalkarken zorlanıyorum..

hele yatakken kalkınca...
dr. 10 güne kadar geçer dedi...

kızlae bu sezeryan ağrıları ne zaman geçiyor..
gerçi çok şiddetli değil ama. oturup kalkarken zorlanıyorum..

hele yatakken kalkınca...
dr. 10 güne kadar geçer dedi...

benim şuan 8. gün hafif hafif hala ağrıyor çok şiddetli değil ama yinede ağrı var korse takıyorum belki oda baskı yapıyo olabilir.

şirvan sancılar doktorunun da dediği gibi 10. günden sonra baya geçiyoama 6. gün de falan baya rahatlıyosun.ben kızımı 6. gün kucağıma almaya başlamıştım.

şirvan sendemi sezeryan oldun canım geçmiş olsun bende pazartesi oldum ağrım yok ama yavaş yavaş geziyorum daha tam düzelemedim

sultannnnnnnnnn ...önceki mesajımı okudun mu bilmem ama su cörek otu yağını bir dene bacım bize cok iyi geldi ...her emzirmeden önce bir damla.. gazı masallah baya bir rahatlattı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…