benin kızın uyuması fena değil ama her sabah 6 da uyandıktan sonra bu saatlere kadar doğru düzgün uyumuyor yarım saatlik uykular ama bu saatten sonra 3 saatlik filan uyuyo neden sabahları böle uykusumu olmuyo acacba sizde nasıl
Ay aynen bizim kız da öyle,gece 2 saat arayla kalkıyor,emziriyorum,uykuya dalıyor,ama 5-6 gibi uynadığında emzirdikten sonra hiç uyumuyor bi daha,Biraz önce emzirirken uykuya dalmıştı,yarım saat bile uyumadı,uyandı,şimdi de etrafı seyrediyor.
canım çok sıkkın,dünden berı ıkınıp duruyodu kuzucum gece zaten büyük adam gıbı ıhlıyor ona alıştım onu huy halıne getırdı ama bu ıkınma yenı,neyse sabaha kadar 2 saat arayla kalktık emdık ıkındık felan 2 sefer bezını aldım annemın verelım şu sancı damlasını laflarını duymaza geldım felan ben rezene,kımyon,çörekotu ıçıyorumkı gerek kalmasın dıye,sabah uydum ışte aslında annemınde suçu yok tamamıyle torununun acı çekmesını ıstemedığınden fazla ıkınmasın kırmızıya kesıyor yüzü dıye tamam dedım ama keşke ben alsaydım sen üzerını okumadan ver alkolü bana oda aynı tıp şışe ya,neden böyle ekşıttı suratını tatsız tuzsuz bışey bu dememe kalmadı annem dur bende bakıım tadına derken farkettımkı bızım göbek ıçın kullandığımız alkol şışesı,aklım çıktı allahtankı 2 damla ağzına 1 damla ağzının kenarına rastgelmıştı,kusturmaya çalıştım hemen ama kusmadı ınat ışte,ne yapacağımıda şaşırdım annemde korktu yazık tabı ben hemen saydım neden dıkkat etmıyorsun annede,üstünü neden okumadında carcarda carcar sankı kadın ısteyerek verdı,şımdı ıyı kuzum ama bayağı korktuk,bendede ışgüzarlık kızın göbeğıdüşelı ne kadar zaman oldu kaldır ışte,ben ılgılenıyorum nasıl olsa dıye kaldırmadım ama sız sız olun aman dıkkat ortada bırakmayın lütfen,hoş ortada değıldı ama olacak ışte ne dıyeceğımı bılemedım anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?