2009 Nisan Anneleri buraya

ay edanurda almış kucağına bebışı çoook sevındım,gülende aldı,şırvanda ohhhhhhh:teytey::teytey::teytey:rabbım korusun bebışlerımızı

kızlar ben acı severım hemde çoookk (bıberden bahsedıyorum bu arada ha)sız yıyormusunuz,hamıleyken yıyordum ama bebış olduktan sonra yemedım acaba yersem zararı olurmu bılgısı olan yazsın lütfen,öpüldünüz,bol sütlü az gazlı geceler

günaydın annecikler... 3 gündür net yoktu dolayısıyla giremedim, şirvancım allah analı babalı büyütür inşallah, gözün aydın...valla ben o kadar yoğun oluyorum ki bazen, yemeği bile zor yiyorum. benim kız bazen melek oluyor bazende kök söktürüyor valla. dün mesela cadılık yaptı hiç uyumadı bugün ise pek keyifli... bir de benimki kucağa alıştı sanırım, odadan bile dışarı çıkınca ağlamaya başlıyor sizler nasıl uyutuyıorsunuz,kendi kendilerine uyuyomu bebekleriniz

merhaba arkadaşlar ben mayıs annesiyim ama bu gidişle bugün doğururum çünkü çok sancım var
size sormak istediğim bişe var
özel hast.doğum yapan arkadaşlar sezeryan paketi dedikleri paranın içinde bebeğe hangi bakım ve tahliller yapılıyorr

benin kızın uyuması fena değil ama her sabah 6 da uyandıktan sonra bu saatlere kadar doğru düzgün uyumuyor yarım saatlik uykular ama bu saatten sonra 3 saatlik filan uyuyo neden sabahları böle uykusumu olmuyo acacba sizde nasıl

Ay aynen bizim kız da öyle,gece 2 saat arayla kalkıyor,emziriyorum,uykuya dalıyor,ama 5-6 gibi uynadığında emzirdikten sonra hiç uyumuyor bi daha,Biraz önce emzirirken uykuya dalmıştı,yarım saat bile uyumadı,uyandı,şimdi de etrafı seyrediyor.

edanura da hayırlı uğurlu olsun. benim bebekte ya memede ya kucakta uyuyor hepsi aynı demekki çok şımarttık biz bu bebişleri çooook

yaa benimkinin hiç etrafı seyretme huyu yok. öyle bakınmıyor hiç ya ağlıcak ya memede ya uyuyacak

edanur bebeğin hayırlı olsun .
kızlar benim kzım da aynen dediğiniz gibi.meme emerken uyuyor.tam dalmıyor.yatağına yatırırken uyanıyor.bizim uyku düzenimiz hiç yok.mesele şu anda 10 dan beri ayaktayız.kucağa alırsam susuyor.

edanur gözünaydın canım bebeğini kucağına almışsın.
Allah analı babalı büyütsün.

kızlar bu nisan bebeklerinin hepsi şımarık benimkide ya memede uyuyo yada omuzda.
gün geçtikçede uyuma süresi azalıyo artık gündüz uzun uzun uyanık kaldığı zamanlar olmaya başladı.
geceleri iki saatte bir kalkıp emip uyuyo ama gün içinde çok misafir geldiyse gece bile huysuzluk yapıyo sıpa.aslında sesten etkilenmiyo hep tv açık yada müzik oluyo ama misafire allerjisi var sıpanın.

edanur bebişin hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün yalnız anlamadım ben bu işi bekleyenlerde hep sezeryan oldu valla.............................

ilknurcum çörek otu yağını deneyecem canım inşallah iyi gelir.............................

ay dozkan benimki emerken boğuluyodu biraz önce ağzından burnundan süt geldi o kadar emiyoki artık sıpa.............................

çok emmekte gaz yapıyomuş ztn ondanda çok gazlı bi bebek doktorlar 2 saatte bir emzirin diyo ama nerde benimki uyanıkken hep emmek istiyo..........................

canım çok sıkkın,dünden berı ıkınıp duruyodu kuzucum gece zaten büyük adam gıbı ıhlıyor ona alıştım onu huy halıne getırdı ama bu ıkınma yenı,neyse sabaha kadar 2 saat arayla kalktık emdık ıkındık felan 2 sefer bezını aldım annemın verelım şu sancı damlasını laflarını duymaza geldım felan ben rezene,kımyon,çörekotu ıçıyorumkı gerek kalmasın dıye,sabah uydum ışte aslında annemınde suçu yok tamamıyle torununun acı çekmesını ıstemedığınden fazla ıkınmasın kırmızıya kesıyor yüzü dıye tamam dedım ama keşke ben alsaydım sen üzerını okumadan ver alkolü bana oda aynı tıp şışe ya,neden böyle ekşıttı suratını tatsız tuzsuz bışey bu dememe kalmadı annem dur bende bakıım tadına derken farkettımkı bızım göbek ıçın kullandığımız alkol şışesı,aklım çıktı allahtankı 2 damla ağzına 1 damla ağzının kenarına rastgelmıştı,kusturmaya çalıştım hemen ama kusmadı ınat ışte,ne yapacağımıda şaşırdım annemde korktu yazık tabı ben hemen saydım neden dıkkat etmıyorsun annede,üstünü neden okumadında carcarda carcar sankı kadın ısteyerek verdı,şımdı ıyı kuzum ama bayağı korktuk,bendede ışgüzarlık kızın göbeğıdüşelı ne kadar zaman oldu kaldır ışte,ben ılgılenıyorum nasıl olsa dıye kaldırmadım ama sız sız olun aman dıkkat ortada bırakmayın lütfen,hoş ortada değıldı ama olacak ışte ne dıyeceğımı bılemedım anlayın

ay geçmiş olsun canım benim........................

benimkide ıkınıyo kıpkırmızı oluyo günde iki kez metsil veriyom valla napıyım...........................

selam kızlar evime geldim ama birazdan yine anneme gidecem bebeişim 20 günlük oldu bugün ve herkesin bebeişleri gibi benimkide geceleri doymak bilmiyor bir sorum var süt sağınca biberonla kaç cc süt veriyorsunuz bide benim oğlan 3 gündür içtiği sütleri kusuyor ağız dolusu dün gece çok ağladı ilk defa gözünden yaş geldi yavrumun neyi olduğunu anlayamadım beraber ağlaştık saat 3 e doğru sakinleşti arkadaşlar eşi çiçek almayanlar boşverin çiçek yenmez içilmez daha değerli şeyler isteyin eşim bana 45 gramlık 2 bilezik aldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…