selam kızlar evime geldim ama birazdan yine anneme gidecem bebeişim 20 günlük oldu bugün ve herkesin bebeişleri gibi benimkide geceleri doymak bilmiyor bir sorum var süt sağınca biberonla kaç cc süt veriyorsunuz bide benim oğlan 3 gündür içtiği sütleri kusuyor ağız dolusu dün gece çok ağladı ilk defa gözünden yaş geldi yavrumun neyi olduğunu anlayamadım beraber ağlaştık saat 3 e doğru sakinleşti arkadaşlar eşi çiçek almayanlar boşverin çiçek yenmez içilmez daha değerli şeyler isteyin eşim bana 45 gramlık 2 bilezik aldı....
canım çok sıkkın,dünden berı ıkınıp duruyodu kuzucum gece zaten büyük adam gıbı ıhlıyor ona alıştım onu huy halıne getırdı ama bu ıkınma yenı,neyse sabaha kadar 2 saat arayla kalktık emdık ıkındık felan 2 sefer bezını aldım annemın verelım şu sancı damlasını laflarını duymaza geldım felan ben rezene,kımyon,çörekotu ıçıyorumkı gerek kalmasın dıye,sabah uydum ışte aslında annemınde suçu yok tamamıyle torununun acı çekmesını ıstemedığınden fazla ıkınmasın kırmızıya kesıyor yüzü dıye tamam dedım ama keşke ben alsaydım sen üzerını okumadan ver alkolü bana oda aynı tıp şışe ya,neden böyle ekşıttı suratını tatsız tuzsuz bışey bu dememe kalmadı annem dur bende bakıım tadına derken farkettımkı bızım göbek ıçın kullandığımız alkol şışesı,aklım çıktı allahtankı 2 damla ağzına 1 damla ağzının kenarına rastgelmıştı,kusturmaya çalıştım hemen ama kusmadı ınat ışte,ne yapacağımıda şaşırdım annemde korktu yazık tabı ben hemen saydım neden dıkkat etmıyorsun annede,üstünü neden okumadında carcarda carcar sankı kadın ısteyerek verdı,şımdı ıyı kuzum ama bayağı korktuk,bendede ışgüzarlık kızın göbeğıdüşelı ne kadar zaman oldu kaldır ışte,ben ılgılenıyorum nasıl olsa dıye kaldırmadım ama sız sız olun aman dıkkat ortada bırakmayın lütfen,hoş ortada değıldı ama olacak ışte ne dıyeceğımı bılemedım anlayın
mrb nisan anneleri ben ayın 18 doğum yaptım 3200 gr oğluşumm ama evde kalamıyorum kırkım çıkana kadar annemdeyim bugün eve geldim 5 dakikalığına size uğramadan gitmeyim dedimm çok şükür bebeğmde bende çok iyiyiz tek sorunumuz gaz sancılarıı inşallah inşallah eve geldiğimde tekrar görüşürüzz kendinize bebeişlerinize iyi bakın hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim sakın moralini bozma, bak gülfem için ne kadar uğraştın ya bunları düşün kızını sağlıcakla kucağına aldın ya depresyonda neymiş vız gelir tırıs geçer... bazen banada oluyo arada yokluyo sanırım sonra kızıma bakınca içim açılıyor tekrar... ahhh bir de şu gece uykusuzlukları oolmasa... bak ben yalnız kaldım artık herşeyiyle bir tek ben ilgileniyorum böylesi inan daha iyi kızım artık bana alıştı sanırım, gülücükler atıyor, bugün tam 33 günlük olduk yarın aşısı var ama:çok üzgünüm:selinay metsili sağlık bakanlığı yasaklamadı mı?ben henüz bişey kullanmadım.zinko düşünüyorum.bitkiselmiş.kendim anason ve rezene tohumu içiyorum.ama tüm anneler gazın çaresinin olmadığını 3 aydan önce rahatlama olamayacağını hatta kırklaı çıkınca herşeyin daha da zorlaşacağını söylüyor.kırkımız çkınca biz psikolojik olarak rahatlıcakmışız.ona da şüşür.şu ağlamaklı ve kendimi yetersiz hissedtme durumundan kurtulsm o da yeter.
canım ben vitamin acd multi tabs kullanıyorum, gaz için de sub simplex süper.. gerçi bizde çok şiddetli gaz sancıları olmuyor, maşşalhımız var alttan üstten çıkarıyor benim kız... bir ay ile ilgili çok mucizevi şeyler bekleme ama şu bi gerçek sen bebeğe bebekte sana alıştığı için başta zor gelen şeyler daha kolay oluyor.
maşallah o da kurtuldu demek Allah analıbabalı büytsün inş.kızlar edanur mesaj attı sezeryanla doğurmuş 3010 gram 50 cmmiş bebiş
aynen benimkide huy değiştirmeye başladı kucak ta oldumu mışıl mışıl yatıırınca bağrınıyor yada sürekli ağzı açık meme istiyor :)yok uyumuyo kucak yada meme istionapcaz bööle
kızlar bende bişey sorcam bu bitki çaylarını kaç cc veriosunuz?
bu iyi geceler çayından aldım ne kadar vercem bilmiom
kızlar edanur mesaj attı sezeryanla doğurmuş 3010 gram 50 cmmiş bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?