2009 Nisan Anneleri buraya

mrb nisan anneleri ben ayın 18 doğum yaptım 3200 gr oğluşumm ama evde kalamıyorum kırkım çıkana kadar annemdeyim bugün eve geldim 5 dakikalığına size uğramadan gitmeyim dedimm çok şükür bebeğmde bende çok iyiyiz tek sorunumuz gaz sancılarıı inşallah inşallah eve geldiğimde tekrar görüşürüzz kendinize bebeişlerinize iyi bakın hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız roseberry inadınamı diyon sen tasiyonumumu fırlatcan kız çiçek almayan onu alırmı heee bak asılda nispet yapmış hımmmm yolarım kız seni cadu karuuuuuuuuu:)şaka bi yana çiçek bile almayan onu almaz zaten maddi olarak sıkışığız onun için çiçek dedim zaten amaaan canımız saolsun ne edelim yinede çok seviyorum kocacığımıııı

benimkide ikinci bebişte hiç bişe almadı valla,bakalım anneler gününde napcak iki erkek evlat verdik ama adam düşünmüyo hiç böle şeyleri..........................

umudumuz anneler gününe kaldı bu arada ne zaman annelr günü

gerçekten kızlar hem anneler gününe yetiştiğimiz için hem de bu güzel havalarda doğum yaptığımız için şanslıyız her ne kadar daha dışarı çıkamasak da..bu arada bebeğinizi nasıl giydiriyosunuz ben bizim giydiğimizden bir kat daha fazla giymeleri gerekir diye duymuştum

canım çok geçmiş olsun.

hayırlı olsun.o gaz sancıalrı hepimizde var.çaresi yok sanırım.

selinay metsili sağlık bakanlığı yasaklamadı mı?ben henüz bişey kullanmadım.zinko düşünüyorum.bitkiselmiş.kendim anason ve rezene tohumu içiyorum.ama tüm anneler gazın çaresinin olmadığını 3 aydan önce rahatlama olamayacağını hatta kırklaı çıkınca herşeyin daha da zorlaşacağını söylüyor.kırkımız çkınca biz psikolojik olarak rahatlıcakmışız.ona da şüşür.şu ağlamaklı ve kendimi yetersiz hissedtme durumundan kurtulsm o da yeter.

canım benim sakın moralini bozma, bak gülfem için ne kadar uğraştın ya bunları düşün kızını sağlıcakla kucağına aldın ya depresyonda neymiş vız gelir tırıs geçer... bazen banada oluyo arada yokluyo sanırım sonra kızıma bakınca içim açılıyor tekrar... ahhh bir de şu gece uykusuzlukları oolmasa... bak ben yalnız kaldım artık herşeyiyle bir tek ben ilgileniyorum böylesi inan daha iyi kızım artık bana alıştı sanırım, gülücükler atıyor, bugün tam 33 günlük olduk yarın aşısı var ama:çok üzgünüm:

galatea canım sağol.ban ne oldu anlamıyorum.8 senelik hasretime kavuştum bu depresyon nerden çıktı anlamadım.kızıma sevgimi tam veremediğimi onun kendini yalnız hissettiğini düşünüp ağlıyorum sürekli.banyo yaptıramıyorum.ağladığında panik oluyorum gazını çıkartamıyorum.yani beceriksizin tekiyim.oysaki ben hiç böyle düşünmemiştim.stresten bişey yiyemiyorum.11 kilo zayıfladım.61 kiloya düşütm.73 ile hamile kalmıştım.ruh gibi dolaşıyorum.

canım bak böyle yapma emziriyorsun hem yemene dikkat etmen lazım...hem böyle saçma şeyleride çıkar aklından... ne demek yetememek biz anneleriyiz onların nbizden iyi kim bakabilirki onlara

haklısın canım da işte.bu ruh halinden kurtulduğumda herşey daha güzel olacak inşallah.senin nasıl gidiyor.gaz sancıları için önerin var mı?1 aydan sonra daha mı kolay daha mı zorlaşıyor.ben yalnızım bugün kayınvalidem gelecek.önce istemedim ama şimdi yolunu gözlüyorum.inşallah pişman olmam.

arkadaşlar bişey farkettim devit gaz yapıyo.bugün vermedim denemek için.daha rahatız.yarın verecem bakalım nolacak.aynı şeyi düşünen var mı?herke kullanıyor mu deviti

canım ben vitamin acd multi tabs kullanıyorum, gaz için de sub simplex süper.. gerçi bizde çok şiddetli gaz sancıları olmuyor, maşşalhımız var alttan üstten çıkarıyor benim kız... bir ay ile ilgili çok mucizevi şeyler bekleme ama şu bi gerçek sen bebeğe bebekte sana alıştığı için başta zor gelen şeyler daha kolay oluyor.

sağol canım.moral oldun bugün bana.inşallah herşey hepimiz için çok daha güzel oalcak.havalar ısınınca ağladığında alır kucağımıza çıkarrız dışarı.

megul doktor verdi metsili canım ne biliyim ya tırstım şimdi bak.............................

bende kullanmayım artık bari ..................................

kızlar edanur mesaj attı sezeryanla doğurmuş 3010 gram 50 cmmiş bebiş
maşallah o da kurtuldu demek Allah analıbabalı büytsün inş.

yok uyumuyo kucak yada meme istio napcaz bööle
aynen benimkide huy değiştirmeye başladı kucak ta oldumu mışıl mışıl yatıırınca bağrınıyor yada sürekli ağzı açık meme istiyor :)

kızlar bende bişey sorcam bu bitki çaylarını kaç cc veriosunuz?
bu iyi geceler çayından aldım ne kadar vercem bilmiom

ben huysuzluk ettiği zaman veriyorum cnm 30cc yapıyorum 1 çay kaşığı koyuyorum zaten benimki beğenmedi en fazla 20 cc içebiliyor

bu arada kızlar bende en sonunda sağlık ocağında kan aldırtmaya gittim yani kapıdan dönecektik eşimle çünkü
doğuduruğum zamanki kan alınışında bebeğimin halini unutamıyorum baygın halimle hastanenin koridorunda onun sesine doğru yürümeye çalışmıştım çok ağlamıştım

neyseki ben çıktım kan alınınca girdim sağlık ocağına

çok ağladı ya gözleri şişti

hep bişey sorcam ama unutuyorum heee
sigara içen varmı kızlar ben birkaç kez içtim:mymeka:

benimki çokl hırpalandı şimdi uyuyor uyanmdan bende biraz kestireyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…