2009 Nisan Anneleri buraya

kıslar ya bebişimin bi gözü enfeksiyon kaptı.
bugün tam bi hafta oldu. ilk olduğunda doktora gitmiştik bi merhem vermişti. kullandık ama geçmedi hatta daha kötü oldu. hem de şiş şimdi. yavrum açamıyo tek gözünü

merhaba bende ekim annesiyim daha 3 aylık hamileyim ama dogumu sabırsızlıkla bekliyorum ve sezeryanmı yoksa normal dogum mu diye düşünüyorum aslında normal dogum daha iyiymiş ama benimde içimde biraz korku var sizler cogunuz yeni dogum yaptınız ve bana yardımcı olurmusunuz hangi dogum daha acısız ve iyi oluyor bilmiyorum sizden yardım bekliyorum lütfen....

Son düzenleme:
ben epidural sezerya oldum çok memun kaldım herşey çok güzeldi tavsiye edrim tam bayılmadığım için bebeğimi doğduğu anıda gördüm herseye bedeldi hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah

edanur hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün.......

canım geçmiş olsun.kaynatılmış su ve pamukla sil sürekli.dikkat et.bizim göümüzde de hafif çapak var.

bence normal düşün.ben sezeryan oldum.ilk 6 gün kabus gibiydi.

selinay bi iki hafta önce sürekli gaz ilaçlarının çocukalrda ilerde kanser riskini artırdığını haber yaptılar.bakan açıklama yaptı kullanmayın dedi .ben yasaklandı diye biliyordum.demek ki yasaklanmamış.bize de yazdı metsil doktorumuz ama ben almadım.

su anda daha yen, ama ben cok korkuyorum ve aklım cok karışık normal istiyorum ama korkuyorum sezeryanda acısız oluyor ma asonra ne olyuor tabiki bilmiyorum

su anda daha yen, ama ben cok korkuyorum ve aklım cok karışık normal istiyorum ama korkuyorum sezeryanda acısız oluyor ma asonra ne olyuor tabiki bilmiyorum

ben epidural normal oldum ve kesinlikle tavsiye ediyorum....
müthiş bişiy.... sadece 4 cm açılma olana kadar hafif adet sancısı gibi ağrı hissettim... sonrasında da 2. gün çoktan ayaktaydım sadece otururken biras acım oluyodu dikişler yüzünden... Rabbim hayırlısını versin herkese.....

sen bence şimdiden düşünme bu konu için biraz erken canım fikirlerin ve koşullar o kadar çok deişirki douma kdr ohooooooo

merhaba kızlar.
başıma neler geldi bir bilseniz.
1 haftadır dayanılmaz mide ağrısı şişkinlik gibi şikayetlerle sürekli acile kaldırıldım. en sonunda yapılan tetkikler sonucu safra kesemin taş dolu olduğu tespit edildi. hatırlarsanız karaciğer enzimlerimin yükselmesi nedeniyle acil sezeryan olmuştum. şu anda o değerler çok daha yüksek. gebelikte oluşabilen birşeymiş safrakesesi taşları. yakın zamnda ameliyat olmam gerekiyor. ama zaten kızımı mama takviyesiyle zarzor emziriyodum. artık o da olamıcak diye korkuyorum. en azından 4. aya kadar bekliyim dedim. dr. bekleyemeyiz dedi. bakalım başka dr. lara da gözükücem. ama yakın zamnda beni bir ameliyat bekliyo sanırım. çok üzüldüm ama Allah yine de dermansız dert vermesin. Bu tip şikayetleriniz olduysa bi baktırın kızlar. Hatta gebelikte bile safra kesesi böbrek gibi organların takip edilnesi gerekiyormuş

bebişlerin tırnakları ne zaman kesiliyo yaw

ben bir kere kestim zaten tüy gibi hemen kopuyor,şimdi yine uzadı keseceğim inşallah,parmağını kesmekten çok korkuyorum ama mecbur yoksa yüzünü çiziyor eldivende taktırmıyor yaramaz

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum,inşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olur,seninde yazdığın gibi Allah dermansız dert vermesin.

cok GECMIS OLSUN ARKADASIM
vucut genelde hamilelikte yada sonrasin da fire vereboliyor ben ilk bebegimi 2aylikken asiri bobrek iltahabi yuzunden kaybettim cik fenaydi hamile kalacaklara hep onceden bi vucut taramasi yaptirin diyorum en azinda mide ve bobrek gibi onemli bolgelere
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM SEN IYI OLDA BEBEGINE EN IYI SEKULDE BAK ANNE SUTUNU SEN ILGINLE TAKVIYE EDERSIN HASTAYKEN SITRESTEN BEBEGEDE FAYDASI OLMAZ SUTUN INAN HADI HAYIRLISI HAKKINDA

canım Allahım yardımcın olsun.inşallah çok kolay atlatırsın.

YAAAA ARKADASLAR BENDE BISEY SORCAM DOGUMDAN sonra helede evime gelince bende bi sinir artisi oldu ellerim titriyo nefesim kesiliyo bayilacak gibi oluyorum sonundada agliyorum hicbi sorunumda yok allaha sukur ama kucucuk birseye bile tepkim abartili oluyor acaba kansizliktan miki bi fikri olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…