merhaba kızlar.
başıma neler geldi bir bilseniz.
1 haftadır dayanılmaz mide ağrısı şişkinlik gibi şikayetlerle sürekli acile kaldırıldım. en sonunda yapılan tetkikler sonucu safra kesemin taş dolu olduğu tespit edildi. hatırlarsanız karaciğer enzimlerimin yükselmesi nedeniyle acil sezeryan olmuştum. şu anda o değerler çok daha yüksek. gebelikte oluşabilen birşeymiş safrakesesi taşları. yakın zamnda ameliyat olmam gerekiyor. ama zaten kızımı mama takviyesiyle zarzor emziriyodum. artık o da olamıcak diye korkuyorum. en azından 4. aya kadar bekliyim dedim. dr. bekleyemeyiz dedi. bakalım başka dr. lara da gözükücem. ama yakın zamnda beni bir ameliyat bekliyo sanırım. çok üzüldüm ama Allah yine de dermansız dert vermesin. Bu tip şikayetleriniz olduysa bi baktırın kızlar. Hatta gebelikte bile safra kesesi böbrek gibi organların takip edilnesi gerekiyormuş
galatea canım sağol.ban ne oldu anlamıyorum.8 senelik hasretime kavuştum bu depresyon nerden çıktı anlamadım.kızıma sevgimi tam veremediğimi onun kendini yalnız hissettiğini düşünüp ağlıyorum sürekli.banyo yaptıramıyorum.ağladığında panik oluyorum gazını çıkartamıyorum.yani beceriksizin tekiyim.oysaki ben hiç böyle düşünmemiştim.stresten bişey yiyemiyorum.11 kilo zayıfladım.61 kiloya düşütm.73 ile hamile kalmıştım.ruh gibi dolaşıyorum.
saol canım. götürcez tekrar da ilacın kullanım süresi bitsin bari dedik.ruveydax geçmiş olsun cnmyaa
doktora göttürün bidaha ihmal etme
teşekkür ederiz teyzesi. bizimki baya çapalanıyo. temizliyorum ama yine oluyo hemencanım geçmiş olsun.kaynatılmış su ve pamukla sil sürekli.dikkat et.bizim göümüzde de hafif çapak var.
bence normal düşün.ben sezeryan oldum.ilk 6 gün kabus gibiydi.
ben kesmedim ama geçen banyodan sonra hepsi tüy gibi koptu kendiliğinden.bebişlerin tırnakları ne zaman kesiliyo yaw
canım çok geçmiş olsun yaamerhaba kızlar.
1 haftadır dayanılmaz mide ağrısı şişkinlik gibi şikayetlerle sürekli acile kaldırıldım. en sonunda yapılan tetkikler sonucu safra kesemin taş dolu olduğu tespit edildi. hatırlarsanız karaciğer enzimlerimin yükselmesi nedeniyle acil sezeryan olmuştum. şu anda o değerler çok daha yüksek. gebelikte oluşabilen birşeymiş safrakesesi taşları. yakın zamnda ameliyat olmam gerekiyor. ama zaten kızımı mama takviyesiyle zarzor emziriyodum. artık o da olamıcak diye korkuyorum. en azından 4. aya kadar bekliyim dedim. dr. bekleyemeyiz dedi. bakalım başka dr. lara da gözükücem. ama yakın zamnda beni bir ameliyat bekliyo sanırım. çok üzüldüm ama Allah yine de dermansız dert vermesin. Bu tip şikayetleriniz olduysa bi baktırın kızlar. Hatta gebelikte bile safra kesesi böbrek gibi organların takip edilnesi gerekiyormuş
YAAAA ARKADASLAR BENDE BISEY SORCAM DOGUMDAN sonra helede evime gelince bende bi sinir artisi oldu ellerim titriyo nefesim kesiliyo bayilacak gibi oluyorum sonundada agliyorum hicbi sorunumda yok allaha sukur ama kucucuk birseye bile tepkim abartili oluyor acaba kansizliktan miki bi fikri olan var mi
YAAAA ARKADASLAR BENDE BISEY SORCAM DOGUMDAN sonra helede evime gelince bende bi sinir artisi oldu ellerim titriyo nefesim kesiliyo bayilacak gibi oluyorum sonundada agliyorum hicbi sorunumda yok allaha sukur ama kucucuk birseye bile tepkim abartili oluyor acaba kansizliktan miki bi fikri olan var mi
canım aman böle düşünmeye devam etme artık biz ömür boyu süecek olan ama heleki şuan için tamamen ağır olan bir sorumluk aldık bebeğinin sana ihtiyacı var kendini değil onı düşünmen lazım bi yerde.
benimde senden aşağı kalır yanım yok.14 günlük bebeğim 2 aya kadar bambaşka bir yere taşınıyoruz eşyaları düşünüyorum gdeciğim yeri ağlıyorum ama bebeğimi düşünüp vazgeçiyorum.bugün moral olsn diye oje sürdüm kendine ii bakki bebeğin de ii olsun
elimde değil ki canım.ne olduğunu ben de anlamıyorum.işin kötüsü gece emzirirken çok terliyorum ve üşüyorum.şimdide boğazım acıyo.uykusuzluk falan da derken psiloljimi toparlıyamıyorum.ama kendimi sürekli 40 gün sonra rahatlıyacaksın deyip teselli ediyorum.kaldı 22 günümüz inşallah.yavrumun canı sağ olsun da bunlar geçecek inşallah.sizlerin de desteği ile.
allahım hepimize sabır sağlık huzur versin..anne olmak çok zor işmiş..ve dün çok şaşırtıcı bi haber aldım benimle aynı yaşta kuzenim 22 yaşında 4 yıllık evli..3 yaşında bi kızı var 5 aylık bi oğlu var vveeeeeee yine hamileymiş..onun adına o kadar çok üzüldüm ki...
ve sonra kendimi düşünmeye başladım en az 10 yıl çocuk düşünmüyoruz hatta eşim hiiççç istemio..seni o halde gördüm istemem artık diyo ayılırken çok fenaymışımda..
yani nasıl korunalım yaaa siz neler yapcaksınız..spiral mi taktırsam diyorum siz ne önlem alcaksınız???
merhaba kızlar.
kızlar bizim bugün bebişin 14.günü göbeği düşmedi nezaman düşer bu göbüş??
düşsede rahatlasak kurudu çok fena babası yapıyo bakımıda ben bakamıyom bile altını zor alıyom takılıyo çok fena .
banyoda yaptırmadık daha siliyorum allahtan havalr ısınmadı daha
yani dışarda sıcakmışta evler serin
hem evde çok sıkıldım ben gezmek isityom ama zorrr
gezdiklerine say diyo annemde....
allahım hepimize sabır sağlık huzur versin..anne olmak çok zor işmiş..ve dün çok şaşırtıcı bi haber aldım benimle aynı yaşta kuzenim 22 yaşında 4 yıllık evli..3 yaşında bi kızı var 5 aylık bi oğlu var vveeeeeee yine hamileymiş..onun adına o kadar çok üzüldüm ki...
ve sonra kendimi düşünmeye başladım en az 10 yıl çocuk düşünmüyoruz hatta eşim hiiççç istemio..seni o halde gördüm istemem artık diyo ayılırken çok fenaymışımda..
yani nasıl korunalım yaaa siz neler yapcaksınız..spiral mi taktırsam diyorum siz ne önlem alcaksınız???
kız roseberry inadınamı diyon sen tasiyonumumu fırlatcan kız çiçek almayan onu alırmı heee bak asılda nispet yapmış hımmmm yolarım kız seni cadu karuuuuuuuuu:)şaka bi yana çiçek bile almayan onu almaz zaten maddi olarak sıkışığız onun için çiçek dedim zaten amaaan canımız saolsun ne edelim yinede çok seviyorum kocacığımıııı
canım yeni girebildim ben topuk kanında öyle biz aldığımızdan sorumluyuz falan yok alınan kanlar ankaraya geliyo zaten bi problem olursada kişinin yaşadığı yere en yakın olan sağlık ocağına bildiriliyo onlarda bebeğe ulaşıyo demekki kanda bi problem yok sağlık ocağınında sizden haberi yoka.s.
megul lütfen yetersiz olduğunu filan düşünme..ne kadar çok istiyordun bu bebeği bi düşünsene..inan bi çogumuz bunların hepsini yaşıyoruz şu anda uykusuzum,yorgumun,açım ama meleğime bakınca hepsi geçio..ileriyi düşün bundan belki bi kaç ay sonra bu problemlerinin hiç biri kalmıycak şu anda gülfeminde dünyaya ve annesine alışmaya çalışıo..sinirlendiğinde la havle vala guvvete allahım sabır ver de..:Saruboceq:
tek başına mısın emzirmeye kalktıgında annen filan üzerini örtmüyormu..çok dikkat et megulcum gece kalkınca o terini sogutma üşütme kendini..yatağının yanında şal ceket bişey olsun yoksa ilerde çok problem oluyormuş.
kendini yetersiz hissettiğinde gece emzirmeye uyandığında bizleri düşün çünkü inan bi çoğumuz seninle aynı durumdayız..a.s.
kızlar bugün yusufumu babasının çalıştığı hastaneye muayeneye götürdüm,20günde 1 kilo almış buna çok sevindim fakat hamileyken perinatolog oğlumun böbreklerinde sorun olduğunu söylemişti duyduğumda kendimi çok çaresiz hissetmitim yapabileceğim hiçbirşey yoktu eşim radyolog arkadaşına rica etti baktılar bir böbreği diğerine göre küçük çok üzgünüm benimde böbreğimin biri küçük yıllarca çok çektim bu yüzden hamileleğim çok zor geçti 7 ay tansiyon ilacı kuulandım nasıl bir tedavi uygulanacağını bilmiyorum bildiğim tek şey küçük böbrek büyümüyor ama yinede şükür ediyorum allah başka birşey vermesin
selam kızlar,
doğum yapalı 11 gün oldu ama ne zaman bilgisayarı elime alsam benim sıpa basıyo yaygarayı..şimdide emiyo, bende sol elle yazmaya çalışıyorum..sorunlarımız genel olarak aynı..kucağa alıştı, daha kötüsü sallanmaya alıştı...sadece 3 defa vermiş olmama rağmen ki aynı gün bile değil biberona alıştı..ben ne mama veriyorum ne de sütü sağıp verebiliyorum..kolay olan herşeyi hemen benimsiyor..kaşığı denedik bir iki kerede ondan sonra meme verince ağzını kuş gibi açıp bekledi..yani ben inek gibi her 1,5-2 saatte bir emziriyorum..kötüsü ise bu emzirme fasılları beyimizin keyfine göre bazen 2 saat bile sürebiliyor...!hastanede üşüttük kuzuyu sürekli hırıltısı var..bu arada ağlama krizleri bende de oluyo, bakamıcam ben bu çocuğa diye ağlıyorum..geçen gün yine ağlarken kardeşim geldi, ne ağlıyosun be ormandaki ayılar kurtlar bile bakıyo terkedilmiş bebeklere bi ayı kadarda mı olamıcan dedi..haklı aslında :))
Arkadaşlar benimde 10 nisanda ela kübram oldu.23 nisanda bekliyorduk fakat erken geldi bebişimiz. nete girmeye fırsat bulamadım.o yüzden biraz geç haber veriyorum.artık bebeşimin gazıyla uğraşıyorum.doğum yapan bütün annelere hayırlı uğurlu olsun.allah acılarını göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?