2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun allah biran evvel sağlık versin de bebişinin keyfine varabilesin
zaten bebekler tek başına yorucu sen bide acı ağrı çekiyosun demek allah yardım etsimn

canım aman böle düşünmeye devam etme artık biz ömür boyu süecek olan ama heleki şuan için tamamen ağır olan bir sorumluk aldık bebeğinin sana ihtiyacı var kendini değil onı düşünmen lazım bi yerde.
benimde senden aşağı kalır yanım yok.14 günlük bebeğim 2 aya kadar bambaşka bir yere taşınıyoruz eşyaları düşünüyorum gdeciğim yeri ağlıyorum ama bebeğimi düşünüp vazgeçiyorum.bugün moral olsn diye oje sürdüm kendine ii bakki bebeğin de ii olsun

ruveydax geçmiş olsun cnmyaa
doktora göttürün bidaha ihmal etme
saol canım. götürcez tekrar da ilacın kullanım süresi bitsin bari dedik.

canım geçmiş olsun.kaynatılmış su ve pamukla sil sürekli.dikkat et.bizim göümüzde de hafif çapak var.

bence normal düşün.ben sezeryan oldum.ilk 6 gün kabus gibiydi.
teşekkür ederiz teyzesi. bizimki baya çapalanıyo. temizliyorum ama yine oluyo hemen

bebişlerin tırnakları ne zaman kesiliyo yaw
ben kesmedim ama geçen banyodan sonra hepsi tüy gibi koptu kendiliğinden.

canım çok geçmiş olsun yaa
Rabbim en kısa zamanda şifa versin inş.

canım bence kansızlıktan olabilir.
benim de kanım çok düştüğü zaman aynı belirtiler oluyo
bi kan sayımı yaptır istersen

kızlar bizim bugün bebişin 14.günü göbeği düşmedi nezaman düşer bu göbüş??
düşsede rahatlasak kurudu çok fena babası yapıyo bakımıda ben bakamıyom bile altını zor alıyom takılıyo çok fena .
banyoda yaptırmadık daha siliyorum allahtan havalr ısınmadı daha
yani dışarda sıcakmışta evler serin
hem evde çok sıkıldım ben gezmek isityom ama zorrr
gezdiklerine say diyo annemde....

olabilir canımya.bi kan sayımı yaptır istersen.

elimde değil ki canım.ne olduğunu ben de anlamıyorum.işin kötüsü gece emzirirken çok terliyorum ve üşüyorum.şimdide boğazım acıyo.uykusuzluk falan da derken psiloljimi toparlıyamıyorum.ama kendimi sürekli 40 gün sonra rahatlıyacaksın deyip teselli ediyorum.kaldı 22 günümüz inşallah.yavrumun canı sağ olsun da bunlar geçecek inşallah.sizlerin de desteği ile.

megul lütfen yetersiz olduğunu filan düşünme..ne kadar çok istiyordun bu bebeği bi düşünsene..inan bi çogumuz bunların hepsini yaşıyoruz şu anda uykusuzum,yorgumun,açım ama meleğime bakınca hepsi geçio..ileriyi düşün bundan belki bi kaç ay sonra bu problemlerinin hiç biri kalmıycak şu anda gülfeminde dünyaya ve annesine alışmaya çalışıo..sinirlendiğinde la havle vala guvvete allahım sabır ver de..:Saruboceq:

tek başına mısın emzirmeye kalktıgında annen filan üzerini örtmüyormu..çok dikkat et megulcum gece kalkınca o terini sogutma üşütme kendini..yatağının yanında şal ceket bişey olsun yoksa ilerde çok problem oluyormuş.

kendini yetersiz hissettiğinde gece emzirmeye uyandığında bizleri düşün çünkü inan bi çoğumuz seninle aynı durumdayız..a.s.

allahım hepimize sabır sağlık huzur versin..anne olmak çok zor işmiş..ve dün çok şaşırtıcı bi haber aldım benimle aynı yaşta kuzenim 22 yaşında 4 yıllık evli..3 yaşında bi kızı var 5 aylık bi oğlu var vveeeeeee yine hamileymiş..onun adına o kadar çok üzüldüm ki...

ve sonra kendimi düşünmeye başladım en az 10 yıl çocuk düşünmüyoruz hatta eşim hiiççç istemio..seni o halde gördüm istemem artık diyo ayılırken çok fenaymışımda..

yani nasıl korunalım yaaa siz neler yapcaksınız..spiral mi taktırsam diyorum siz ne önlem alcaksınız???

emir kağanım uyurken ben biraz mutfağı toparlayım..herkese çok çok sabır diliyorum..bebeklerimize de bol bol uyku versin inşallah..

canım anne olmak çok güzel ve zor ben sana katılmıyorum bebeğim 1 yaşına geldiğinde çocuk çalışmalarına başlıycaz sırnaşık şeysırnaşık şey ama bende nasıl bir korunma şekliyle korunacağımız hakkında araştırma yapıyorum.

cnm çok geçmiş olsun kendi sağlığınada düşün sen bebişin için çok önemlisin
sütde önemli ama annesinin sağlığı çok daha önemli
geçmiş olsun acil şifalar dilerim cnm

bizimde dün gece göbeğimiz düştüüüüüü
altını açarken elimizde kaldı :)
rahatladım valla seninkide yalında düşer merka etme hergün pansumanını yap cnm
bende daha yıokamadım yarın yıkayacağız kısmetse
doktora sordum 1 aya kadare düşmeyebilirmiş göbeği için rahat olsun

ayy çok zor vallaha
Allah isteyene versin bebiş
bende spiral taktırmayı düşünüyorum

canım benim bunlar fani şeyler rabbimiz bize dünyanın ennnn değerli hediyesini verdi çok şükür bizler zaten çiçeğiz çocuklarımız bize uğurlu gelecek inşallah maddi sorununuz hallolur inşallah sıkma canını...:1hug::1hug:

kızlar bugün yusufumu babasının çalıştığı hastaneye muayeneye götürdüm,20günde 1 kilo almış buna çok sevindim fakat hamileyken perinatolog oğlumun böbreklerinde sorun olduğunu söylemişti duyduğumda kendimi çok çaresiz hissetmitim yapabileceğim hiçbirşey yoktu eşim radyolog arkadaşına rica etti baktılar bir böbreği diğerine göre küçük çok üzgünüm benimde böbreğimin biri küçük yıllarca çok çektim bu yüzden hamileleğim çok zor geçti 7 ay tansiyon ilacı kuulandım nasıl bir tedavi uygulanacağını bilmiyorum bildiğim tek şey küçük böbrek büyümüyor ama yinede şükür ediyorum allah başka birşey vermesin

selam kızlar,

doğum yapalı 11 gün oldu ama ne zaman bilgisayarı elime alsam benim sıpa basıyo yaygarayı..şimdide emiyo, bende sol elle yazmaya çalışıyorum..sorunlarımız genel olarak aynı..kucağa alıştı, daha kötüsü sallanmaya alıştı...sadece 3 defa vermiş olmama rağmen ki aynı gün bile değil biberona alıştı..ben ne mama veriyorum ne de sütü sağıp verebiliyorum..kolay olan herşeyi hemen benimsiyor..kaşığı denedik bir iki kerede ondan sonra meme verince ağzını kuş gibi açıp bekledi..yani ben inek gibi her 1,5-2 saatte bir emziriyorum..kötüsü ise bu emzirme fasılları beyimizin keyfine göre bazen 2 saat bile sürebiliyor...!hastanede üşüttük kuzuyu sürekli hırıltısı var..bu arada ağlama krizleri bende de oluyo, bakamıcam ben bu çocuğa diye ağlıyorum..geçen gün yine ağlarken kardeşim geldi, ne ağlıyosun be ormandaki ayılar kurtlar bile bakıyo terkedilmiş bebeklere bi ayı kadarda mı olamıcan dedi..haklı aslında :))

Şenaycım cevap için çok teşekkür ederim. Bende sonradan arştırdım şiimdi içim rahat Allaha emanet bebeklerimiz

Arkadaşlar benimde 10 nisanda ela kübram oldu.23 nisanda bekliyorduk fakat erken geldi bebişimiz. nete girmeye fırsat bulamadım.o yüzden biraz geç haber veriyorum.artık bebeşimin gazıyla uğraşıyorum.doğum yapan bütün annelere hayırlı uğurlu olsun.allah acılarını göstermesin.

çok sağol canım.zaten sizler olmasanız napardım bilmiyorum.bazen sizleri arayıp konuşmak istiyorum rahatsız etmekten korkuyorum.beni en çok üzen şey bu kadar hasretini çektiğim yavruma karşı kendimi yetersiz hissetmem.bu duygudan kurtulamıyorum.iaşallah geçecek.dua edelim birbirimize.

canım dermansız dert olmasın.hiç belli olmaz belki oğlunun böbreği büyür.o koç erkeği.güçlüdür annesi.dualrımız seninle.

hepimiz mi aynı durumdayız ya.yok mu şöyel aslanlar gibi noluyosunuz be kendinize gelin diyecek biri.canım kendimle beraber sizlere de dua ediyorum.inşallah atlatcaz bu günleri.kırkımız çıkıncaya kadar.neredeyse yarıladık sayılır.

hayırlı olsun.evet en büyük duam Allah acılarını göstermesin.canları sağ olsun yavrularımızın.

kızlar yabancılar türk annelerine kızıyolar ne kadar vicdanlısınız ağlayınca hemn kucağa alıyosunuz diye bizim bebişler ondan böle sorunlu oluyo.........................

e toprak öyle 2 saat fln bebişi memede bırakırsan yandın canım tek göğsünü en fazla 10 dakika vereceksin iki göğüs 20 dakika yani seninki seni emzik niyetine kullanmaya başlamış ........................

selam herkese ;
bu saat oldu anca girebildim.. aklım hep sizlerdeydi.. ,,
bizim sıpa uyuyor,, esasında benimde uykum var.. ama onu 11 de kaldırmam gerekiyor..
2 saat arayla emziriyorum. uykum bölünmesin diye .. bekliyorum..
evde de misafir yokken bu fırsattan dan istifade girim bir selam verim dedim.....

geceleri 4-7 nöbetlerimiz oluyor... uyku gözümden akıyor.. kendimi inek gibi hissetmeye basladım..
güzdüzleri de bir türlü uyku tutmuyor...

annelik gerçekten zormuş....tam bunu düşünürken sıpam bir gülümsüyor.........herşeyi unutuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…