selam herkese ;
bu saat oldu anca girebildim.. aklım hep sizlerdeydi.. ,,
bizim sıpa uyuyor,, esasında benimde uykum var.. ama onu 11 de kaldırmam gerekiyor..
2 saat arayla emziriyorum. uykum bölünmesin diye .. bekliyorum..
evde de misafir yokken bu fırsattan dan istifade girim bir selam verim dedim.....
geceleri 4-7 nöbetlerimiz oluyor... uyku gözümden akıyor.. kendimi inek gibi hissetmeye basladım..
güzdüzleri de bir türlü uyku tutmuyor...
annelik gerçekten zormuş....tam bunu düşünürken sıpam bir gülümsüyor.........herşeyi unutuyorum...
ee doğurucammm diye yırtınıodun al sana Baran bey:)
herkse ii geceler;
allah kimseyi eşsiz dostsuz bırakmasın ama bence bebek ziyaretine bayanlar gitmeli sadece kayınvalidemin arkadaşları geldi eşleriyle ben odadan çıkamadım malum bebeklerin çeneleri 1 çekip 3 duruyolar saatlerce tıkıldım odada neymiş beni görmeye gelmişler oturdular kendileri gittiler kocaları olmasa gene bi gezinirdim.
bende saçlarımı kestirmek istiyorum bide röfle yaptırmak isityorum araştırmak lazım emzirmeye etkisi olurmu acaba
şirvanımmmmmmmmmmmmnasılsın kankam:)
annem geldi bugün 2 saat bebişe baktı gittim saçlarımı kestirdim bende biraz adama döndüm ama dönüşte aynı tas aynı hamam minik kuş ciyak ciyak evde:)
herkse ii geceler;
allah kimseyi eşsiz dostsuz bırakmasın ama bence bebek ziyaretine bayanlar gitmeli sadece kayınvalidemin arkadaşları geldi eşleriyle ben odadan çıkamadım malum bebeklerin çeneleri 1 çekip 3 duruyolar saatlerce tıkıldım odada neymiş beni görmeye gelmişler oturdular kendileri gittiler kocaları olmasa gene bi gezinirdim.
bende saçlarımı kestirmek istiyorum bide röfle yaptırmak isityorum araştırmak lazım emzirmeye etkisi olurmu acaba
ah şirvan ah acaba gelecek mi o dönemler umudumu yitiriorum yavaştan
röfle diplere değmio canım bi problem olacağnı sanmıorm
benikiside uyunmakta zorlanıyor hele o lelleri kıpır kıpır bi yerde durmuyo bende soktum battaniyesinin içine ellerini kundak yaptım onu
öle uyuttum valla arada kıpırdanıyor sallıyorum en iyisi kundaklayın battaniyesiyle
ben de uykuya dalamayınca sarıyorum ellerini battaniyesiyle. çok ii oluo vallabenikiside uyunmakta zorlanıyor hele o lelleri kıpır kıpır bi yerde durmuyo bende soktum battaniyesinin içine ellerini kundak yaptım onu
öle uyuttum valla arada kıpırdanıyor sallıyorum en iyisi kundaklayın battaniyesiyle
aynen 1,5-2saatte bir uyanıyorum valla acıkıyor hemen sonrada uyutmaya çalış
oh babalar yatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?