2009 Nisan Anneleri buraya

benim gögüslerim sıslamaya başladı artık... ,
bir tarafı emerken acıyor.. devamllı krem sürüyorum...
bakalım inşallah yara olmaz.....

şirvanımmmmmmmmmmmmnasılsın kankam:)
annem geldi bugün 2 saat bebişe baktı gittim saçlarımı kestirdim bende biraz adama döndüm ama dönüşte aynı tas aynı hamam minik kuş ciyak ciyak evde:)

ee doğurucammm diye yırtınıodun al sana Baran bey:)

herkse ii geceler;
allah kimseyi eşsiz dostsuz bırakmasın ama bence bebek ziyaretine bayanlar gitmeli sadece kayınvalidemin arkadaşları geldi eşleriyle ben odadan çıkamadım malum bebeklerin çeneleri 1 çekip 3 duruyolar saatlerce tıkıldım odada neymiş beni görmeye gelmişler oturdular kendileri gittiler kocaları olmasa gene bi gezinirdim.
bende saçlarımı kestirmek istiyorum bide röfle yaptırmak isityorum araştırmak lazım emzirmeye etkisi olurmu acaba

röfle diplere değmio canım bi problem olacağnı sanmıorm

şirvanımmmmmmmmmmmmnasılsın kankam:)
annem geldi bugün 2 saat bebişe baktı gittim saçlarımı kestirdim bende biraz adama döndüm ama dönüşte aynı tas aynı hamam minik kuş ciyak ciyak evde:)

iyi olmaya çalışıyorum .. oturup kalkarken zorlanıyorum,,,
ohhh bu arada saçlarınıda kestirmisiin.. güzelliğin ortaya çıkmıştır iyice...

bende bu gece eşime diyodum.. çok çirkin oldum dedim.. olurmu aşşkım şafak 35 demezmi herif bana.... güldüm durdum...delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayy onu hiç sorma yahuuuu..... benim annemde geceliklerini giy giy diye tutturuyor.. odana geç yat diyor...devamlı yatılmıyorki lohusasın sen ..bu zamanların kıymetini bil diyip duruyor...

ayyy ne yapcam böyle bilmiyorum.. bugün eşofmanlarımı giydim valla

benikiside uyunmakta zorlanıyor hele o lelleri kıpır kıpır bi yerde durmuyo bende soktum battaniyesinin içine ellerini kundak yaptım onu
öle uyuttum valla arada kıpırdanıyor sallıyorum en iyisi kundaklayın battaniyesiyle

zaten yarım kundak yapın diyorlar.. uyuduklarında ellerini sallayıp boşluğa gelince sıçrıyorlar.. halbukü anne karnında kollarını oynattıklarında yerleri olmadığından boşluğa düşmüyorlardı... ,,bu yüzden yarım kundak yapın diyorlar...

ben de uykuya dalamayınca sarıyorum ellerini battaniyesiyle. çok ii oluo valla
yoksa yüzüne filan değdiriyo uyandırıyo kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…