2009 Nisan Anneleri buraya

şirvanım alışsın tabilki hiiçbişeycik olmuyo ohh mis gibi hava alıyo kuzucuklar ben hiçbiyere çıkamazsam dışarı çıkıomuş gibi giydirip 5-10 dakika balkonda takılıyorum hava aldırıyorum mis gibi hava alsınlar ev havası nede olsa çok temiz sayılmaz

benim bebeğimde de var öyle kızarıklar, ben hep isilik diye düşünmüştüm ben de bir göstereyim olmadı doktora. sağolasın.

canim allah yar ve yardimcin olsun

arkadasim simdi herseyi iyi dusun salim kafayla ole karar vermek gerek unutma sen bu adami severek evlendin onu neden sevdigini simdi neden bole kizdigini sana gecmisi neyin unutturdugunu iyi dusun artik bebegin var
hem simdi evlilik danismanlari ikili tarpiler iletisim koclari var esini ikna edim bi terapist esliginde sorunlarinizi cozmeye calisabilirsiniz
son nokta bosanma olmali yuva dagitmak bole kolay olmamali
ALLAH YARDIMCIN OLSUN

ARKADASIM ATESE KORUKLE GITMEYELIM LUTFEN hepimiz zaman zaman bu sorunlari yasariz onemli olan en az zararla cikmak bole bi kargasadan bizimde ona moral vermemiz gerek karsi tarafi suclayarak aslinda ona haklilik payi verirken bir zamanlar cocuk isteyecek kadar sevdigi adamdan soguturuz ve aslinda bu onu cikmaza iter bence

bizimki dün çok azgındı akşama kadar susturamadık devamlı ağladı bugünde tam tersi sabah kalktı devamlı yüzüme bakıp beni dinlio garip bi şekilde uslu. acaba dün 40 ı çıktı çocuun 40 mucizesi gerçekleştide çocuun tamamen huyumu değişti ne:)

girmişken birşey daha sorayım. şu ssk dan para alma işi nasıl olacak bilen var mı? gerçi daha var 2 ayın dolmasına ama bi sorayım dedim. özellikle istanbulda bu işi halleden biri olursa ve bilgi verebilirse çok iyi olur. ben kızımın yanına gideyim hiç rahat değil bugün çok gazı var sanırım. hava da sıcak napıcaz yaz boyu bilmiyorum.

bu arada bebek her ağladığında alıo musunuz kucağınıza ben almıyorum bu yüzden annemle çok tartıştık ama şımarıklıktan ağlıo kucağa alıştırdılar kucak istio bende almıorum her seferinde. her ağladığında kucağa alınmayacağını öğrensin istiyorum ama bunu millete anlatamıyorum. sizce kötü mü yapıyorum fikrinizi aliim dedim

ben de her ağladığında almıyorum. özellikle uykuya dalmakta zorlanınca çok kucak istiyo. omzuma alıp uyutmamı istiyo ama o zamanlar almıyorum kendi kendine uykuya dalmasını öğrensin istiyorum.
ama bazen oyun isteyince ağlıyo o zaman alıyorum kucağıma konuşuyorum çok mutlu oluyo

cnm çok geçmiş olsun acil şifalar

oo takım burda sultan yoka ama:)

cnm ben bu saatlerde keremle kavga ediyordum sabahın 6 sında bir uyandı saat 1 ekadarr uyanık ağlamaktan yırtıldı deli oldum 1buçukta anca kahvaltı ettim yaw
akşama gelmeye çalışıciiiim kerem beyler izin verirse

valla çiçek bu aralar benimki çok ağlıyor hemen almıyorum çok çığrırsa alıyorum yani

selam annişkolar hihoyyyt

Ecrinim 25 günlük oldu yeni yaşam şeklimize alıştık sayılır.1 haftalıkken annem adapazarına döndü o günden bu yana kendim ilgileniyorum herşeyiyle en iyisi böylesi zaten.eşim çok yardımcı tabi hakkını yiyemem.

çiçekcim ben alıyorum kucağıma nette birçok sitede okudum ve uzman tv de izledim kucağa alışmasın mantığı doğru değil diyorlar hele ki ilk 3 ay kucağa çok ihtiyaç duyuyormuş bebişler kendilerini güvende hissediyorlarmış.o yüzden hep kucağımızda hele babasının omuzunda uyumaya bayılıyor kaydirigubbakcemile3 ama aksi bi bebek değil sallamadan uyuyor geceleri huysuz değil karnı tok altı temizse asla ağlamıyor aman maşallah diim

sağ göğsüm fecii acıyor emerken sanki etim kopuyor dün ilk kez acıdan ağladım.pompayla sağıp biberonla içirdim ama ne kadarla doyar acaba :uhm: 15 dakika sağdım ve çıkan bütün sütü içirdim.

çok uykusuzum yaa
kerem artık geceleri çok sık uyanıyor ve acayip gazı oluyor
bende dayanamıyorum uykusuzluğa

kızlar sağolun kucak hakkında düşüncelerinizi değerlendircem hihihih:)

sultancııım milupanın gece çayını dene o gazını da çıkarıo bizimkinin

canım geçmiş olsun. 25 günlükce 60 cc falan içer heralde süt

canım geçmiş olsun. 25 günlükce 60 cc falan içer heralde süt

acıyan göğsümden 50 çıktı birazda diğer göğsümden emdirdim dediğin gibi 60 la falan doyuyor demek sağol çiçekcim.gece halimiz çok komikti süt dolum tesisi gibiydi ben sağıyorum ama kızım öyle acıkmışki sabrı yok 5er dakika sağıp çıkanı biberona döküyorum kociş içiriyor ben sağmaya devam delikafadulden açlığa tahammülü yok ki anası kılıklı kızımın -tatlicadiarzu-

ben de bazen deniyorum kucağa almamayı,ama susmuyor ki almadan.ama bazen mırıltı gibi sesler çıkarıyor ağlamayla karışık,o zaman almıyorum.o güven olayını ben de okumuştum,o yüzden alıyoruz biz kucağa.
sallanan beşikler var ya ,şimdi ona koydum,çok işime yaradı valla,komşumun kızından kalmış müziği açınca susuyor ,bir taraftan da tepiniyor.çok hoşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…