sizde iyi yapmışsınız.... ,
bende ne giydireceğimi şaşırdım valla.. evdeki kıyafetlerinin üstüne bir tane penye yelek giydirdim...
birde pusetin ustüne penye pattaniyesini serdim....
gerçi hep arabadaydık.. bir dondurma yerken 15 dak dışarda kaldı. baran .. hafif esinti vardı.. bende korktum acaba üşürmü diye..
eve geldik .. 3 saat deliksiz uyudu. sıpa..
bugünde bebek arabasına koyum biraz mahallede turlayım diyorum.. bir 10 - 15 dak. çoçuk yavaş yavaş dışarıya alışsın diyorum...
oda akşam burda olur inş...
herkezlere günaydın ..... arkadaşlar kötü bir hafta sonu geçirdik bebeğimle neyse şimdi iyiyiz şükür .... zeynebin yüzünde kabarcıklar çıkmıştı kızarıyordu yıkanırken felan soluyordu sonra gene beliriyordu gül suyuyla felan temizledik ama fayda etmedi yanakları setti biz hep sütten felan dedik ama bir süre sonra baktık ki kaşınıyo çocuk sürekli eli yüzünde kaşıtmaya çalışıyo cumartesi günü çocuğu aldığım gibi doktora gittim tabi bebek egzamasıymış yanaklarında ensesinde vardı kaşıntısı için damla verdi yüzü içinde bir krem 2. kez kullandım gitti bile 5 gün kullanıcaz çok üzüldüm 10 gündğür uğraşıyordum bunlarla keşke daha önce götürseydim okuduğum kadarıyla bazı bebeklerde aynı kızarıklar var hemen herkez benim gibi sütüm yarıyo yorumuyla yaklaşıyor aklınızda olsun bşz böle bir durum yaşadık şimdi bütün bakım ürünlerimiz değişti zaten öpmüyorduk ama öpmek dokunmak yasaklandı mama + anne sütü karışık beslenme sonucuda olabilir dedi kullandığınız ürünlerden olabilir dedi ıslak mendil kesinlikle kullanmamı söledi açıkçası zaten hepsine dikkat ediyordum dedim bebek çok hasassas tenli olabilir buda bir nedendir dedi ....
kızlar çok duaya ihityacım var.
dünden beri ağlamaktan hasta oldum.malesef kızımda idrar yolları iltihabı var.idrarda 100,000 ekoli diye bi bakteri üredi.dün acilen böbrek ultrasonu çektiler ve hemen iğneye başladılar.o kadar çok ağladı ki iğne yapğılınca.7 gün devam edecek.sizden dua istemek için girdim.lütfan gülfeme şifa diyerek dua edin.
Bu arada merhaba arkadaslar...malesef uzun zamandır giremiyorum ama kızım yuzunden değil başımdakilerden dolayı gorumcem yetmezmiş gibi kaynanam da geldi annem, gorumcem, kaynanam, kaynatam...kabus gibi bir de eşimle aram cok kotu zaten hamileliğimde yapığı sacmalıklar yetmezmiş gibi daha 20 gunluk iken cok siddetli bir kavga ettik dogru duzgun konuşmuyoz...anneleri geldi diye masum pozlarında bilmiyorum ama bole gderse bosanıcam ...Allah hayırlısını nasip etsin ama yavrumu da yakmaya hic niyetim yok...ben herkesin tersine evli kalırsam cocugumun psikolojisinin bozulacağını duşunuyorum...cunku daha 20 gunluk cocugum kucapımdayken bana deli gibi bagarabiliyor ...neyse...sizinle dertleşmeyi ozlemişim...dan diye konuya daldım ama ne yapayım yalnız ve caresizim kime anlatayım...annem de bir hoş...
ben bir gecmişi okuyayım kafayayı dağıtayım sizi ozlemişim...
ya canım ya nedir senin çektiğin bu kocandan ve sülalesinden yaaaa....üzülüyorum senin bu durumuna valla...eşinede ayrıca çok kızıyorum,kusura bakma azcık sert oldu sanırım ama nedir bu yaaa,lohusa kadına bu yapılırmı,hadi eşine saygın yok,minicik masum bebeğini de mi insan düşünmez, çocuğunun anasına yaptıklarına bak...valla canım gene diyorum o zamanda demiştim çok alttan alıyorsun bence...ailende keske sana destek çıksa biraz... sen boşver hepsini sadece bebeğini düşün canım,bizler burdayız ne zaman anlatsan dinleriz...
biraz ciok gecmisten oldu ama ben kayda deger buldum ya siz
herkezlere günaydın ..... arkadaşlar kötü bir hafta sonu geçirdik bebeğimle neyse şimdi iyiyiz şükür .... zeynebin yüzünde kabarcıklar çıkmıştı kızarıyordu yıkanırken felan soluyordu sonra gene beliriyordu gül suyuyla felan temizledik ama fayda etmedi yanakları setti biz hep sütten felan dedik ama bir süre sonra baktık ki kaşınıyo çocuk sürekli eli yüzünde kaşıtmaya çalışıyo cumartesi günü çocuğu aldığım gibi doktora gittim tabi bebek egzamasıymış yanaklarında ensesinde vardı kaşıntısı için damla verdi yüzü içinde bir krem 2. kez kullandım gitti bile 5 gün kullanıcaz çok üzüldüm 10 gündğür uğraşıyordum bunlarla keşke daha önce götürseydim okuduğum kadarıyla bazı bebeklerde aynı kızarıklar var hemen herkez benim gibi sütüm yarıyo yorumuyla yaklaşıyor aklınızda olsun bşz böle bir durum yaşadık şimdi bütün bakım ürünlerimiz değişti zaten öpmüyorduk ama öpmek dokunmak yasaklandı mama + anne sütü karışık beslenme sonucuda olabilir dedi kullandığınız ürünlerden olabilir dedi ıslak mendil kesinlikle kullanmamı söledi açıkçası zaten hepsine dikkat ediyordum dedim bebek çok hasassas tenli olabilir buda bir nedendir dedi ....
oo takım burda sultan yoka ama:)
bu arada bebek her ağladığında alıo musunuz kucağınıza ben almıyorum bu yüzden annemle çok tartıştık ama şımarıklıktan ağlıo kucağa alıştırdılar kucak istio bende almıorum her seferinde. her ağladığında kucağa alınmayacağını öğrensin istiyorum ama bunu millete anlatamıyorum. sizce kötü mü yapıyorum fikrinizi aliim dedim
selam annişkolar hihoyyyt
Ecrinim 25 günlük oldu yeni yaşam şeklimize alıştık sayılır.1 haftalıkken annem adapazarına döndü o günden bu yana kendim ilgileniyorum herşeyiyle en iyisi böylesi zaten.eşim çok yardımcı tabi hakkını yiyemem.
çiçekcim ben alıyorum kucağıma nette birçok sitede okudum ve uzman tv de izledim kucağa alışmasın mantığı doğru değil diyorlar hele ki ilk 3 ay kucağa çok ihtiyaç duyuyormuş bebişler kendilerini güvende hissediyorlarmış.o yüzden hep kucağımızda hele babasının omuzunda uyumaya bayılıyor kaydirigubbakcemile3 ama aksi bi bebek değil sallamadan uyuyor geceleri huysuz değil karnı tok altı temizse asla ağlamıyor aman maşallah diim
sağ göğsüm fecii acıyor emerken sanki etim kopuyor dün ilk kez acıdan ağladım.pompayla sağıp biberonla içirdim ama ne kadarla doyar acaba :uhm: 15 dakika sağdım ve çıkan bütün sütü içirdim.
canım geçmiş olsun. 25 günlükce 60 cc falan içer heralde süt
bu arada bebek her ağladığında alıo musunuz kucağınıza ben almıyorum bu yüzden annemle çok tartıştık ama şımarıklıktan ağlıo kucağa alıştırdılar kucak istio bende almıorum her seferinde. her ağladığında kucağa alınmayacağını öğrensin istiyorum ama bunu millete anlatamıyorum. sizce kötü mü yapıyorum fikrinizi aliim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?