2009 Nisan Anneleri buraya

bende çok yırtınırlarsa alıyorum kucağıma bazende mıncıklayasım geliyo o zaman alıyorum bide şu anda ikside uyuyor ama bu pek iyi bişey değil bizim için çünkü ikisininde uyuması genelde aynı anda kalkıcaz canını okucaz annecim demek :))))))))

benim kızım birkaç zamandır elini emiyor,bunu engellemeli miyim acaba?Ama o kadar komik oluyor ki,cok cok şap şap ses çıkarıyor,bir de elini yakalayamıyor bazen ,başlıyor mızıldanmayabirkaç emiyor elini kaçırınca ağlıyor:ecrin_bebek:

Bebeğin rahatını sağlamak en azından ilk altı ay içinde şımarmasına yol açmaz. Yapılan çalışmalar ağladıktan sonraki ilk dakikalarda kucağa alınan ve ihtiyaçları karşılanan bebeklerin uzun vadede daha az ağladıklarını ve taleplerinin azaldığını, ileride şımarık değil aksine mutlu ve kendi kendine yeten çocuklar olduklarını gösteriyor. Ayrıca onunla daha yakın temasa geçmiş olursunuz ki bu da onun güven duygusunu pekiştireceğine inanın.

Alıntıdır.

benim kız da bazen elini emmeye çalışıyo ama kolay kolay yakalayamıyo. ben farkedince elini uzaklaştırıyorum emzik veriyorum ağzına iyi mi yapıyorum bilmiyorum

slm kızlar gripe ve bronşite karşı dikkatli olun salgın oldu artık bebişleri çok fazla sarıp sarmalamayın terletmeyin

ayy düşünemiorum ikisi aynı anda uyanınca napıosun kız şenayyyyyyyyyy

aynen elini emme bizdede var

valla o zaman hata ediorunm ben aliim barii zavallıvcığı

kız tuğçe seni de görmeyeli bayaa oldu

sorma çiçek ya 8 gün bronşitten hastanede yattık bugün çıktık hamd olsun,çok zorya bebeğim nefes bile alamıyordu acil gittik dikkat edin terletmeyin eve mümkünse kimseyi almayın sonra biz çekiyoruz sıkıntısını hele bebişler orasını hatırlamak bile istemiyorum,umarım sende işyisindir bebişler 7-8 aylık olsa büyüse daha da sık gireriz steye

selam kıslar... bebişim dün çok huysuzdu sabah 11den gece 2 ye kadar hiç uyumadı hep ağlamıştı bu gün dr gittik tıpkı gülfem gibi "sarısı hala var dedi... kusmaları için de idrar ve kaka tahlili verdik dua edin sonuçlar iyi çıksın... aşırı gazlı bi bebek old için gaz şurubu yazdı dr. bu hali geçene kadar kullanayım sonra bırakayım diyorum... kullanmassam daha kötü olcak çünkü ememiyo bağırırken....

çok üzülüyorum canım gidiyo onu öyle çaresiz görünce.... ha bi de kalça ultrasonu yaptırdık ne yazıkki o da normal çıkmadı ama anormal de değilmiş.. ultrason çeken dr sordu erken doğum mu diye bişeyin gelişmesi biras yavaşmış gelcek ay tekrar bakılacak... drumuz çift bez bağlayın gelişimi için dedi... demek ki açısal bişey....

ruveydacım bizim dr da istemiş işitme testi... çok şükür o bari iyiydi.. yani duanıza ihtiyacımız var.... Rabbim meleklerimizi korusun....

canım geçmiş olsun... sonuçlar inş. iyi çıkar...

benim sıpa kucağımda uyuyor... yerine yatırmaya korkuyorum valla .....
yerine yatınca 10-15 dak max 30 dak. sonra kalkıyor.. mızmızlanıyor.. sonrada kucak.. heee birde oturmak yok..ayakta gezinecen.... evde tur atıyoruz artık...

biz de bugün kalça ultrasonu çektirdik. bizden önce bi bebiş girdi içerden nasıl sesi geliyo bağıra bağıra bi hal oldu çocuk. korktum ben de napıolar içerde diye. bişi yokmuş meğerse. bizim sıpanın da keyfi yerindeydi hiç sesi çıkmadı maşallah

benim kız da bazen elini emmeye çalışıyo ama kolay kolay yakalayamıyo. ben farkedince elini uzaklaştırıyorum emzik veriyorum ağzına iyi mi yapıyorum bilmiyorum

benim oğluşta elini emiyor ozaman acıktım demek oluyo memeyi açarken daha kokusundan anlarlarmış ya kafasını mme yanına bir çevirip kapışı varki sanki bin yıllık aç
elinide emerken çok leziz yeek yer gibi şapır şapır yiyo valla ama biyazıda okumuştum elini sürekli emen bir bebekte parmak incelmesi olmuş oyüzden hemen emziriyorum veya emzik veriyorum

ya bizim doktor humananın kini verdi ama işe yaramadı gibi zati tadınıda beğenmedi benimki
içmiyor

canım humana bizimkine gaz yaptı milupa süper

ayyy Allah bi daha göstermesin canım benim yaaa çok üzüldümm

ayvayı yiyenler kulübüne hoşgelmişsin şirvanım:)

bugün 1 ay oldu bebeğimiz geleli kollarımıza
ve malum 1.ay aşısı vardı bugün azcık ağladı iyi maşallah dedim am abir huysuz oldu
ağlıyo sebepsşz tok temiz pak kucağımda uyudu az önce yatağına yatırdım ağlıyo anakucağında şimdi orda daldı
şans ya misafirde vardı bugün allahtan annem vardı yoksa misaifrer kendi kendilerine oturcaklardı valla

havaların durumuda çok kaışık izmirde şimdi hava serin rüzarlı gündüz çok scaktı ama rüzgardan sersem olunuyodu
bebeğe ne giydirsem kararsız kalıyorum bizim 1 kat fazlamız olcakmış da ben ne giyeceğime karar veremedim ki.))
kısa kollulara başlaınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…