benim kızım birkaç zamandır elini emiyor,bunu engellemeli miyim acaba?Ama o kadar komik oluyor ki,cok cok şap şap ses çıkarıyor,bir de elini yakalayamıyor bazen ,başlıyor mızıldanmayabirkaç emiyor elini kaçırınca ağlıyor:ecrin_bebek:
benim kız da bazen elini emmeye çalışıyo ama kolay kolay yakalayamıyo. ben farkedince elini uzaklaştırıyorum emzik veriyorum ağzına iyi mi yapıyorum bilmiyorum
bende çok yırtınırlarsa alıyorum kucağıma bazende mıncıklayasım geliyo o zaman alıyorum bide şu anda ikside uyuyor ama bu pek iyi bişey değil bizim için çünkü ikisininde uyuması genelde aynı anda kalkıcaz canını okucaz annecim demek :))))))))
benim kızım birkaç zamandır elini emiyor,bunu engellemeli miyim acaba?Ama o kadar komik oluyor ki,cok cok şap şap ses çıkarıyor,bir de elini yakalayamıyor bazen ,başlıyor mızıldanmayabirkaç emiyor elini kaçırınca ağlıyor:ecrin_bebek:
Bebeğin rahatını sağlamak en azından ilk altı ay içinde şımarmasına yol açmaz. Yapılan çalışmalar ağladıktan sonraki ilk dakikalarda kucağa alınan ve ihtiyaçları karşılanan bebeklerin uzun vadede daha az ağladıklarını ve taleplerinin azaldığını, ileride şımarık değil aksine mutlu ve kendi kendine yeten çocuklar olduklarını gösteriyor. Ayrıca onunla daha yakın temasa geçmiş olursunuz ki bu da onun güven duygusunu pekiştireceğine inanın.
Alıntıdır.
kızlar sağolun kucak hakkında düşüncelerinizi değerlendircem hihihih:)
sultancııım milupanın gece çayını dene o gazını da çıkarıo bizimkinin
kız tuğçe seni de görmeyeli bayaa oldu
selam kıslar... bebişim dün çok huysuzdu sabah 11den gece 2 ye kadar hiç uyumadı hep ağlamıştı bu gün dr gittik tıpkı gülfem gibi "sarısı hala var dedi... kusmaları için de idrar ve kaka tahlili verdik dua edin sonuçlar iyi çıksın... aşırı gazlı bi bebek old için gaz şurubu yazdı dr. bu hali geçene kadar kullanayım sonra bırakayım diyorum... kullanmassam daha kötü olcak çünkü ememiyo bağırırken....
çok üzülüyorum canım gidiyo onu öyle çaresiz görünce.... ha bi de kalça ultrasonu yaptırdık ne yazıkki o da normal çıkmadı ama anormal de değilmiş.. ultrason çeken dr sordu erken doğum mu diye bişeyin gelişmesi biras yavaşmış gelcek ay tekrar bakılacak... drumuz çift bez bağlayın gelişimi için dedi... demek ki açısal bişey....
ruveydacım bizim dr da istemiş işitme testi... çok şükür o bari iyiydi.. yani duanıza ihtiyacımız var.... Rabbim meleklerimizi korusun....
canım ben madelanın pilli elektrikli mini boyunu kullanıyorum çokta memnunum. bu arada allah bir avazda kurtarır inşallah
benim kız da bazen elini emmeye çalışıyo ama kolay kolay yakalayamıyo. ben farkedince elini uzaklaştırıyorum emzik veriyorum ağzına iyi mi yapıyorum bilmiyorum
ya bizim doktor humananın kini verdi ama işe yaramadı gibi zati tadınıda beğenmedi benimki
içmiyor
sorma çiçek ya 8 gün bronşitten hastanede yattık bugün çıktık hamd olsun,çok zorya bebeğim nefes bile alamıyordu acil gittik dikkat edin terletmeyin eve mümkünse kimseyi almayın sonra biz çekiyoruz sıkıntısınıhele bebişler orasını hatırlamak bile istemiyorum,umarım sende işyisindir bebişler 7-8 aylık olsa büyüse daha da sık gireriz steye
benim sıpa kucağımda uyuyor... yerine yatırmaya korkuyorum valla .....
yerine yatınca 10-15 dak max 30 dak. sonra kalkıyor.. mızmızlanıyor.. sonrada kucak.. heee birde oturmak yok..ayakta gezinecen.... evde tur atıyoruz artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?