2009 Nisan Anneleri buraya

ben doktora sordum 2 kat dedi ben içine çıtıçıtlı kısa kollu giyririyorum üstüne bir uzun kollu
altına külotlu çorapla bir penye

benim bebiş altını bile açınca hapşırıyor

bende yarın anneme taşınıyorum haftasonuna kadar kalayım diyorum bu uykusuzlukla nasıl başa çıkçam başka zati evi b.k götüürüyor afedersiniz

canım humana bizimkine gaz yaptı milupa süper

ayyy Allah bi daha göstermesin canım benim yaaa çok üzüldümm

ayvayı yiyenler kulübüne hoşgelmişsin şirvanım:)

tuğçeçim bebişe geçmiş olsun cnm yaa üşütmekten oluyor dimi bronşit acil şifalar çok üzüldüm

teşekkürler kızlar Allah hepimizin bebişlerini esirgesin,canım sadece üşütmeden değil doktorumuza sordum dediki en ufak bir grip mikrobu bile yapabilirmiş eve gelen misafirin bu mikrobu taşıması yetermiş,ben biraz abartarak giydirdim polarlara sardım ya ondan oldu yada grip komşumun ziyaret edip bebişimi koklamasından bilemiyorum kimsenin günahını almak istemiyorum ama çok can sıkıcı Allah birdaha göstermesin:1no2:

aa gripli komuşuyu eve bile sokmucaktın aslında tabi gele diyemezsin ama insanların bunu kendileri akıl etmesi gerek
çok düşüncesizler ya

kızlar bişi sorcam bebişleriniz kaç dakika emiyo ya benimki çok az emiyo hemen uyumak istiyo yatırıncada ağlıyo sanki bana doymadan bırakıyormuş gibi geliyo çok üzülüyorum hastanede 20 dk dediler ama nerde 5 dk en fazla emiyo cevap yazarsanız sevinirim

Çok geçmiş olsun canım. umarım sonuçlarınız temiz çıkar.

Muhtarcım hergün huy değiştiriyolar bunlar merak etme 3 aya kadar bişeye alışmazmış balık hafızalı bebişlerimiz. sen yinede değişik uyutma şekilleri dene ama işe yaramazsa naapalım baran beyde kucakcı olsun. zaten en fazla kaç ay kalacaklarki kucağımızda hiç canını sıkma.

çok geçmiş olsun bebişine. umarım şimdi keyfi yerindedir.çok dikkatetmek lazım havalar ısındı bi terletip bi soğutunca bebekler şifayı kapıyo. bu havalarda biz bile ne giyeceğimizi bilemiyoruz umarım bebişleri çok hasta etmeyiz.

senin bebek kaç günlük oldu?hem ona bağlı hemde güçlü çekiyoda olabilir oyüzdende kısa sürer

teşekkürler çok şükür şimdi daha iyi ama olacağı varsa oluyor şimdide ben ve eşim grip olduk maskeyle dolaşıyoruz inşallah bulaştırmayız,ben çok sardım ama elimden geldiğincede dikkat ettim mesela hiç ıslak kalmadı hafif nemde bile sırtına havlu koydum
şapkasını sık sık değiştirdim ama oldu inşallah birdaha bu sıkıntı gelmez başımıza hamd olsun Allah dermansız dert vermesin

canım benimkide kısa süreli sık sık emiyor normal bir durum bence minicik mideleri var

ugly canım gün günden farkeder emme süreleri ama dediğin gibi yoruluyoda olabilir.sende çok ara vermeden yeniden emzir yada belki sütün çok geliyosa önce birazını sağ bebek belki daha rahat emer kalanı. gerçi ağlamıyosa aç kalmıyodur.

canım benim artık şapka falan giydirmiyosun dimi buralarda baya ısındı artık.

ah dilekcim sorma ayaklarım bacaklarım halen şiş olduğu için inanılmaz zorlanıyorum çok ağrım sancım oluyor kızlardan çok bacaklarım yoruyo beni maydanozada süt keser diyolar cesaret edip yiyemedim sende olmuşmuydu öyle bişey bacaklarımı görsen insan bacağı demezsin iki bacakta şiş ayrıca bileklerime ve ayak üstlerime sanki birerde balon koyulmuş gibi ağrısı sızısıda cabası

kızlar idrar kültürü istenirse dikkatli olun ve mutlaka başka bi yerde tekrarlatın özellikle kız bebeklerde tahlil çok kolay bozulabiliyo neler geldi o yüzden başımıza megul ne yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…