canım humana bizimkine gaz yaptı milupa süper
ayyy Allah bi daha göstermesin canım benim yaaa çok üzüldümm
ayvayı yiyenler kulübüne hoşgelmişsin şirvanım:)
tuğçeçim bebişe geçmiş olsun cnm yaa üşütmekten oluyor dimi bronşit acil şifalar çok üzüldüm
selam kıslar... bebişim dün çok huysuzdu sabah 11den gece 2 ye kadar hiç uyumadı hep ağlamıştı bu gün dr gittik tıpkı gülfem gibi "sarısı hala var dedi... kusmaları için de idrar ve kaka tahlili verdik dua edin sonuçlar iyi çıksın... aşırı gazlı bi bebek old için gaz şurubu yazdı dr. bu hali geçene kadar kullanayım sonra bırakayım diyorum... kullanmassam daha kötü olcak çünkü ememiyo bağırırken....
çok üzülüyorum canım gidiyo onu öyle çaresiz görünce.... ha bi de kalça ultrasonu yaptırdık ne yazıkki o da normal çıkmadı ama anormal de değilmiş.. ultrason çeken dr sordu erken doğum mu diye bişeyin gelişmesi biras yavaşmış gelcek ay tekrar bakılacak... drumuz çift bez bağlayın gelişimi için dedi... demek ki açısal bişey....
ruveydacım bizim dr da istemiş işitme testi... çok şükür o bari iyiydi.. yani duanıza ihtiyacımız var.... Rabbim meleklerimizi korusun....
Muhtarcım hergün huy değiştiriyolar bunlar merak etme 3 aya kadar bişeye alışmazmış balık hafızalı bebişlerimiz. sen yinede değişik uyutma şekilleri dene ama işe yaramazsa naapalım baran beyde kucakcı olsun. zaten en fazla kaç ay kalacaklarki kucağımızda hiç canını sıkma.benim sıpa kucağımda uyuyor... yerine yatırmaya korkuyorum valla .....
yerine yatınca 10-15 dak max 30 dak. sonra kalkıyor.. mızmızlanıyor.. sonrada kucak.. heee birde oturmak yok..ayakta gezinecen.... evde tur atıyoruz artık...
sorma çiçek ya 8 gün bronşitten hastanede yattık bugün çıktık hamd olsun,çok zorya bebeğim nefes bile alamıyordu acil gittik dikkat edin terletmeyin eve mümkünse kimseyi almayın sonra biz çekiyoruz sıkıntısınıhele bebişler orasını hatırlamak bile istemiyorum,umarım sende işyisindir bebişler 7-8 aylık olsa büyüse daha da sık gireriz steye
kızlar bişi sorcam bebişleriniz kaç dakika emiyo ya benimki çok az emiyo hemen uyumak istiyo yatırıncada ağlıyo sanki bana doymadan bırakıyormuş gibi geliyo çok üzülüyorum hastanede 20 dk dediler ama nerde 5 dk en fazla emiyo cevap yazarsanız sevinirim
Çok geçmiş olsun canım. umarım sonuçlarınız temiz çıkar.
Muhtarcım hergün huy değiştiriyolar bunlar merak etme 3 aya kadar bişeye alışmazmış balık hafızalı bebişlerimiz. sen yinede değişik uyutma şekilleri dene ama işe yaramazsa naapalım baran beyde kucakcı olsun. zaten en fazla kaç ay kalacaklarki kucağımızda hiç canını sıkma.
çok geçmiş olsun bebişine. umarım şimdi keyfi yerindedir.çok dikkatetmek lazım havalar ısındı bi terletip bi soğutunca bebekler şifayı kapıyo. bu havalarda biz bile ne giyeceğimizi bilemiyoruz umarım bebişleri çok hasta etmeyiz.
kızlar bişi sorcam bebişleriniz kaç dakika emiyo ya benimki çok az emiyo hemen uyumak istiyo yatırıncada ağlıyo sanki bana doymadan bırakıyormuş gibi geliyo çok üzülüyorum hastanede 20 dk dediler ama nerde 5 dk en fazla emiyo cevap yazarsanız sevinirim
teşekkürler çok şükür şimdi daha iyi ama olacağı varsa oluyor şimdide ben ve eşim grip olduk maskeyle dolaşıyoruz inşallah bulaştırmayız,ben çok sardım ama elimden geldiğincede dikkat ettim mesela hiç ıslak kalmadı hafif nemde bile sırtına havlu koydum
şapkasını sık sık değiştirdim ama oldu inşallah birdaha bu sıkıntı gelmez başımıza hamd olsun Allah dermansız dert vermesin
tugçe geçmiş olsun inşallah bi daha hastalanmaz sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?