bizimkide öyle... acaba üşüyormu diyordum ben de... bak seninkine aynıymış...ben doktora sordum 2 kat dedi ben içine çıtıçıtlı kısa kollu giyririyorum üstüne bir uzun kollu
altına külotlu çorapla bir penye
benim bebiş altını bile açınca hapşırıyor
kızlar ben geldım ama nasıl hastanelerde dolaşıyoruz bızım sarılığımız geçmemış 1 haftadır bende uyku zaten yok kızımın tadı tuzu yok ama şükür bugün yıne kontrolümüz vardı 11 e düşmüş evımızdeyız geçen hafta yıne fototerapıdeydık 1.5 gün ınanılmaz zordu benım ıçınde kuzum ıçınde ılk hafta zaten hastenedeydık farkında değıldık bu kadar ama bu sefer hem kızım büyüdüğünden oraya sığamadı hemde benı yanında olup elını tutmama rağmen sakınleşmedı ınsan vıcdan azabı çekıyor tahlıllerımızın yarısı çıktı bırazı ıst gıtmış hafta sonu gelecek sonuçlar,kan,ıdrar,kaka tahlıllerı,dr sağlıklı maşallah ama neden yükselıyor bulmamız lazım sarılığın tekrarlama nedenını dedı,evdeyız mutluyuz az kaldı nedenınıde öğrenırsek rahatlayacağız,babamız hala gelemedı ınşallah bu hafta gelecek,rabbım kocalarımızıda yanımızdan eksık etmesın çoook zor yahu,psıkolojım bozuldu kızı kontrol etmekten
şırvan bıraktığım gıbısın anacım yınemı mısafır allah eksıklığını vermesın ama sanada yardım etsın valla
kızlar bebeği tüm gece uyuyan var mı aranızda?
bizimki 3 en fazla 4 saat uyuyo
ay kızlar milleti çoşturdum ama kafam düşüp düşüp duruyo koçiş bağırdı valla affınıza sığınıyorum ben hepinizi çooooooooooook seviyorum
kızlar özellikle erkek anaları;
altını açınca işiyormu ..bizimki adet haline getirdi.her taraf batıyor,
Bebişi hasta olanlara çok geçmiş olsun...
Bizim de kırkımız geldi, çok şükür. Heyecanla bekliyorum bakalım ne gibi değişiklik olcak oğlumda. Mevludumuz var bugün, sabah ananem gelicek bizim banyomuzu yaptırmaya. Bir sürü misafirimiz olcak, aslında endişeliyim, şimdi kucaklarına almak isticekler bana saçma sapan akıllar vermeye çalışacaklar bende gıcık olcam, ters cevap vercem bozulcaklarkaydirigubbakcemile3 Ay ne zormuş anne olmak ya. Ve biz daha yolun başındayız, daha kimbilir ne zor günler bekliyo bizi.
Bu arada bizde kalça ultrasonu çektirdik. Dr. istedi, bişey yok çok şükür. Kızlar bebekler hapşurunca endişelenmeyin, üşüdükleri için hapşurmazlarmış. Tozlardan, havaya alışmaya çalıştıklarından yada burunları tıkanınca da hapşururlarmış...
Bidaha nezaman girerim Allah bilirdelikafadulden Kendize iyi bakın, bebişlere uzun uykular dilerim..
kızlar bebeği tüm gece uyuyan var mı aranızda?
bizimki 3 en fazla 4 saat uyuyo
kızlar özellikle erkek anaları;
altını açınca işiyormu ..bizimki adet haline getirdi.her taraf batıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?