2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben geldım ama nasıl hastanelerde dolaşıyoruz bızım sarılığımız geçmemış 1 haftadır bende uyku zaten yok kızımın tadı tuzu yok ama şükür bugün yıne kontrolümüz vardı 11 e düşmüş evımızdeyız geçen hafta yıne fototerapıdeydık 1.5 gün ınanılmaz zordu benım ıçınde kuzum ıçınde ılk hafta zaten hastenedeydık farkında değıldık bu kadar ama bu sefer hem kızım büyüdüğünden oraya sığamadı hemde benı yanında olup elını tutmama rağmen sakınleşmedı ınsan vıcdan azabı çekıyor tahlıllerımızın yarısı çıktı bırazı ıst gıtmış hafta sonu gelecek sonuçlar,kan,ıdrar,kaka tahlıllerı,dr sağlıklı maşallah ama neden yükselıyor bulmamız lazım sarılığın tekrarlama nedenını dedı,evdeyız mutluyuz az kaldı nedenınıde öğrenırsek rahatlayacağız,babamız hala gelemedı ınşallah bu hafta gelecek,rabbım kocalarımızıda yanımızdan eksık etmesın çoook zor yahu,psıkolojım bozuldu kızı kontrol etmekten

ay şenay o şışlıklerı sorma benımde 20 gün ınmedı yürüdükçe ındı bacım ama evın ıçınde yürümekten bahsetmıyorum ha ben yakın dıye mıgrosa felan gıdıp yürüdüm 20 dk sonra zaten rabbım zorda bırakmasın hastane felan derken kaynadı ışte

aferin şenayım :)

oslem geçen aklıma gekdin bı kız nerde die
geçmiş olsun cnm bizim bebektede hala sarılık var

ay kızlar milleti çoşturdum ama kafam düşüp düşüp duruyo koçiş bağırdı valla affınıza sığınıyorum ben hepinizi çooooooooooook seviyorum

ben doktora sordum 2 kat dedi ben içine çıtıçıtlı kısa kollu giyririyorum üstüne bir uzun kollu
altına külotlu çorapla bir penye

benim bebiş altını bile açınca hapşırıyor
bizimkide öyle... acaba üşüyormu diyordum ben de... bak seninkine aynıymış...

canım yeniden geçmiş olsun .. en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle... ,

şırvan bıraktığım gıbısın anacım yınemı mısafır allah eksıklığını vermesın ama sanada yardım etsın valla

ayy canım sorma -- alllah eksikliğini vermesin şeker....
ama artık yorucu oluyor...

ama şöyle bir durum var. her gelen altın takıyor :))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar bebeği tüm gece uyuyan var mı aranızda?

bizimki 3 en fazla 4 saat uyuyo

benimkide en fazla 3 saat uyuyor... ilk hafta 2 saatte kaldırıyordum ..saat kurup kalkıyordum.. artık kalkmıyorum .. baran zırladığı zaman kalkıyorum...

ay kızlar milleti çoşturdum ama kafam düşüp düşüp duruyo koçiş bağırdı valla affınıza sığınıyorum ben hepinizi çooooooooooook seviyorum

canım git yat.. sen bizden 2 kat daha fazla yoruluyorsun

tüm gece nerdeeeeeeeeeeee
1,5 -2 satte kalkıyor karnı acıkıyor
bende kaçıyorum kızlaar kerem uyumuşken biraz dinleneyim

kızlar özellikle erkek anaları;

altını açınca işiyormu ..bizimki adet haline getirdi.her taraf batıyor,

Şirvan ben o işi çözdüm:)) Uyanır uyanmaz açınca işiyo, biraz emzirdikten sonra açıyorum ben o zaman tehlike yok. Hem ağlamıyoda biraz emdiği için. Sonra altını kapıyıp tekrar emziriyorum zaten uyuyo, yatırıyorum. Hem böylece emzirdikten sonra uyursa altını açmak için uyandırmak zorunda da kalmıyosun.
İlk başta bende ıslandım bikaç kez ama çok şükür artık sorun yok gibi.

Bebişi hasta olanlara çok geçmiş olsun...
Bizim de kırkımız geldi, çok şükür. Heyecanla bekliyorum bakalım ne gibi değişiklik olcak oğlumda. Mevludumuz var bugün, sabah ananem gelicek bizim banyomuzu yaptırmaya. Bir sürü misafirimiz olcak, aslında endişeliyim, şimdi kucaklarına almak isticekler bana saçma sapan akıllar vermeye çalışacaklar bende gıcık olcam, ters cevap vercem bozulcaklarkaydirigubbakcemile3 Ay ne zormuş anne olmak ya. Ve biz daha yolun başındayız, daha kimbilir ne zor günler bekliyo bizi.
Bu arada bizde kalça ultrasonu çektirdik. Dr. istedi, bişey yok çok şükür. Kızlar bebekler hapşurunca endişelenmeyin, üşüdükleri için hapşurmazlarmış. Tozlardan, havaya alışmaya çalıştıklarından yada burunları tıkanınca da hapşururlarmış...
Bidaha nezaman girerim Allah bilirdelikafadulden Kendize iyi bakın, bebişlere uzun uykular dilerim..

arkadasim bos ver kotu gunleri sen guzel gunleri dusun bebegin ilk oturdugunda ilk adiminda anne deyisinde mutluluktan ucacaksin dogrusu ben her seferinde iki gozum iki cesme esimi aradim ve ona ayrintilariyla anlatirdim o haftanin 6 gunu calistigindan ilklerin hemen hemen hepsini kacirdi

bu arada masallah deyin reha gece sadece 2kez kalkiyor 12de yeyip yatiyo gece 3gibi uyaniyo yeyip sabah 6da uyaniyo yeyip uyuyo babasini yolcu etmeye kalkiyo 8de 9a kdar oynuyo uyuyo bole isteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yani MASALLAH DEYIN ben rahatim misafirler haric ole bizim sirvaninkiler gibi kayda deger misafirimiz de yok altin maltin yok yani yorulduguma degmiyo vallaha

2gun sonra biz 2AYLIK olacagiz asiya gidilecek nasilda geciyor gunler neyse darisi basiniza ALLAH KIMSEYI DARDA BIRAKMASIN HELEDE YUZLERINI BILE GORMEDEN DUA ETTIGIM nisan annislerini

kızlar bebeği tüm gece uyuyan var mı aranızda?

bizimki 3 en fazla 4 saat uyuyo

ben de 11 de yatırıyorum,1-3-5 nöbeti tutuyoruz sonra,o da acıktığı için hareket etmeye mızıldanmaya kalkıyor,hemen emziriyorum,uyanmadan devam ediyor uykusuna,bu benim için düzenli demek,ama ilk zamanlar öyle miydi,bir uyandı mı uyumak bilmiyordu gece de,neyse düzeldi artık.Bir de dün gece sadece 1 kere mızıldandı,emzirdim.Bu gece de 11 de emzirmiştim,taaa 5 de 1 kere emzirdim,artık gecede 1 e mi düşecek ne?Maşallah diyeyeim,bugün rahatız,sabah 8 de uyandım,bir baktım kızım uyanmış yatağında,kendi kendine hareketleniyor,gülüyor,tavanda birşeyler varmış gibi bakınıyor yavrumm.şimdiye kadar da öyle.

kızlar özellikle erkek anaları;

altını açınca işiyormu ..bizimki adet haline getirdi.her taraf batıyor,

valla benimki erkek değil ama ilk zamanlar her altını açtığımda yapıyordu,hem çişini olsa neyse,Canbebenin alt açmalarında 12 tane var,biz 1 ayda bitirmiştik,iyi ki onlardana lmışım,yoksa her yer batacaktı,altını açmaya korkuyordum valla,ama şimdi ben de alıştım,ya da elim hızlandı bilmiyorum.

bu arada bizim kızın kkası hala sıvı,sizin de öyle mi?bazen hapşırıyor,hapşırdıkça alttan da gidiyor,çok komik,ama ishal değildir inş.Dr a götürdüğümüzde bu normal demişri de,şimdi 51 günlük olduk hala normal mi acaba sıvı olması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…