2009 Nisan Anneleri buraya

gunaydınnn. elimde saç kurutma makınesi, bı yandan yazıyorum bi yandan o çalısıo. kızım uyuyo, susturunca tekrar baslıo. cok gazlı ve huysuzuz cokkk. bu sesı bulup bılgısayara ındıren var mı?? yoksa makıne elimde yok olcak bırazdan:))

allahım buldum inanamıorum. buzuki orhaN'ın kolık cdsı var belkı duymussunuzdur. onu buldum süpperr. calıorum hala uyanmadı. ıse yararsa tavsıye ederım kızlar

çok üzüldüm canımmm Allah yardımcısı olsun kuzununda seninde umraım en kısa zamanda iyi olur

yok yaramadı sanırım ,uyandı ve sac kurutmayı acmadan susmadı çiçek senin bebişde de gaz problemi vardı nasıl halledıosun? sub sımplex nurse harveys bıtkı cayı hepsını kullanıorum ama gunduz hıc uyumuyor, sureklı omuzumda tasımaktan postürüm değisti. dun sabah 7den aksam 10 kadar uyumadı. var mı boyle bı bebek yahu

evin içinde bebek arabası devamlı onda yatıo nerdeyse karnına da devamlı sıcak su torbası koyuyorum tuvaletede arabayla gidiyoruz:) ne bilim susuyo ööle

var canım benım kız ve fon makinası bende ses kaydı var istersen verebilirim o çalışmadan uyumuyooooooooooooooooooooooooooooooooo

benim kızda huysuz canım nisottoum senin kız kaç günlük evde ya elektrık supurgesi ya fön makinası sesi uyuyana kadar uyudumu amam bi daha kapatıyoruz

kızlar günaydın
Maşallah diyeyim kızım bugün sabah kalkmış,kendi kendine yatakta oynaşıyordu
sonra aldım oturma odasına getirdim,altını değiştirdim,sonra arkam ona dönüktü ben pc başında,bir ara arkamı döndüm ki kızım uyumuş,kendi kendine ,yavrummm benim.

ne güzel canım maşallah bi o günleri ne zaman görüce acep

:sm_cool:
benim kızda huysuz canım nisottoum senin kız kaç günlük evde ya elektrık supurgesi ya fön makinası sesi uyuyana kadar uyudumu amam bi daha kapatıyoruz

benım kız 35 gunluk. uyuyunca kapatınca tekrar uyanıo. tılkı uykusu valla. sımdı evı bı gorsenız delıler evi gıbı. son ses buzukı orhan acık. arada mıklarsa sac krutmayı calıstırıom, bugun bu kız uyuyacak taktım kafaya:) krutma mak. sesı yollarsan cok sevınırım. nerden yollarsın?

ya bizimkinin öyle sesle falan işi yok zaten eskisi gibi çok gazı da yok öğünlerden sonra biraz huzursuzluk yapıo sonra geçio üzüldüm size kızlar yaa

valla doktor sab simplex verdi şükür işe yaradı kakasınıda yapıyo gazınıda çıkarıyo ama o seside arıyo malesef cicekcim

ya bizimkinin öyle sesle falan işi yok zaten eskisi gibi çok gazı da yok öğünlerden sonra biraz huzursuzluk yapıo sonra geçio üzüldüm size kızlar yaa

eskisi gibi gazı da mı yok ne yaptın çiçek yaa ne yaptısan sööle bende yapayım kızım uyumak istiyo ama gazdan uyanıp duruyo bütün gün 15 dk ya da yarım saat uyuyup uyanıyo hep ya da hiç uyumuyo 3 saat eşimin bi arkadaşı 100. gün geçiyo bu gaz bizde ööle oldu demiş biz tam 50. gündeyiz :a015:

yok canım.ben göğüs cerrahına gittim ve o hiç bir krem kullanma yalnızca e vitamini sür uçlarına bide açıkta bırak dedi..yoksa lansinohta var bende garmastan krem de ama hiç biri işe yaramadı..üstelik ben sık temizliyorum uçlarını iyileşsin diye ama cildim çok hassas olduğundan çabuk yara oluyor ve geç iyileşiyor..bide oğlum çok sabırsız göğsümü açana kadar sinirleniyor ve memeyi alınca hemen süt gelmezse meme uçlarını koparıyor.

şırvan maşallah demeden sütüm çok deme her yerde
etoprak sen emiri yunus emreye betül hanımamı götürüyosun?memnunmusun doktordan ben bı kere goturdum fena degıl gıbı ama bılmıyorum

yok betül hanıma götürmedik..alt katta bi adam vardı ona götürdük daha doğrusu ilk randevumuzu ona yazmışlar..ama ben adamı sevmedim hiç..bi daha götürmedik..ben gitmiyorum artık yunus emreye, çok soğudum oradan..doğumdan sonra kontrole bile çağırmadı beni dr. bizde bu nedenle başka dr. araştırıyoruz..bende şirvana soracaktım senin dr nasıl diye ama selin asistanını sevmemiş dr.un..

üzme kendini canım bak sütün azalır sonra, bu günlerde geçecek inşallah, allah acil şifalar versin...

şirvan burun damlasını nasıl kullandın benim sıpa burnuna yaklaştırmıyo bile..tonimer diye bişey vermişti dr ama uygulatmıyo..

ben yenı uye oldum ya ozel nasıl oluyo ?
çiçekçim sorma, ben mesela gunduz dısarı cıkardım, normalde uyur ya bebekler bebk arabasıyla gezerken, benımkı gazdan uyuyamadı dısarda bıle. hemen eve donmek zorunda kaldık. agladı hep.. bı tek arabada uyuyo, araba durur durmaz aglamaya baslıoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…