selam arkadaşlarım...
dualarınıza ihtiyacım var.... kızım reflü... emdiği anda çıkartıyo ve fışkırır şekilde.. yetmiyo daha kusmaları devam ediyo... acıkınca ağlıyo emiyo doyunca kusmak için ağlıyo... yani hiç susmuyo... boğazları tahriş olcak bebeğimin....
bugün bi sürü kanı alındı elleri mosmor... içim ğarçalanıyo... çok dua edin nolur... korkuyom kilo kaybetmeye başlıcak diye... Rabbim hepimizin bebeişini korusun sağlık versin....
şirvancım ben de mama vermiyom ve aynı senin gibi vermeli miyim acaba diye düşündüğüm oluyo ama kilo alışı normal denince de yok diyorum... ama bundan sonra ne diyeceğimi bilmiyorum... şu an aç aç uyuyo ben oturdum ağlıyorum... Rabbim yaaa yardım et kuzumu.... görseniz böcük gözlerinden inci gibi dökülüyo yaşlar.......................
selam arkadaşlarım...
dualarınıza ihtiyacım var.... kızım reflü... emdiği anda çıkartıyo ve fışkırır şekilde.. yetmiyo daha kusmaları devam ediyo... acıkınca ağlıyo emiyo doyunca kusmak için ağlıyo... yani hiç susmuyo... boğazları tahriş olcak bebeğimin....
bugün bi sürü kanı alındı elleri mosmor... içim ğarçalanıyo... çok dua edin nolur... korkuyom kilo kaybetmeye başlıcak diye... Rabbim hepimizin bebeişini korusun sağlık versin....
Allah kızına şifalar versin canım,en kısa zamanda düzelir inşallah
kızlar günaydın
Maşallah diyeyim kızım bugün sabah kalkmış,kendi kendine yatakta oynaşıyordu
sonra aldım oturma odasına getirdim,altını değiştirdim,sonra arkam ona dönüktü ben pc başında,bir ara arkamı döndüm ki kızım uyumuş,kendi kendine ,yavrummm benim.
benim kızda huysuz canım nisottoum senin kız kaç günlük evde ya elektrık supurgesi ya fön makinası sesi uyuyana kadar uyudumu amam bi daha kapatıyoruz
ya bizimkinin öyle sesle falan işi yok zaten eskisi gibi çok gazı da yok öğünlerden sonra biraz huzursuzluk yapıo sonra geçio üzüldüm size kızlar yaa
şırvan maşallah demeden sütüm çok deme her yerde
etoprak sen emiri yunus emreye betül hanımamı götürüyosun?memnunmusun doktordan ben bı kere goturdum fena degıl gıbı ama bılmıyorum
selam arkadaşlarım...
şirvancım ben de mama vermiyom ve aynı senin gibi vermeli miyim acaba diye düşündüğüm oluyo ama kilo alışı normal denince de yok diyorum... ama bundan sonra ne diyeceğimi bilmiyorum... şu an aç aç uyuyo ben oturdum ağlıyorum... Rabbim yaaa yardım et kuzumu.... görseniz böcük gözlerinden inci gibi dökülüyo yaşlar.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?