2009 Nisan Anneleri buraya

yok demek kı benım kız cıdden huysuz:)

allah yardımcın olsun yaaaa ağlamaktan sıkılmıyolar

ya bizimkinin öyle sesle falan işi yok zaten eskisi gibi çok gazı da yok öğünlerden sonra biraz huzursuzluk yapıo sonra geçio üzüldüm size kızlar yaa

çok şükür bizimkide öyle kolik demişti doktorlar ama artık fazla ağlamıyor sanki daha rahat maşallah bebişlere darısı diğer bebişlere olsun

40. günü beklıorum. dr fazla umıtlenme dediyse de ümidimi kaybetmeyeceğim. olmadı 3. ayı bekleyecegız:) Bu arad allah baska dert vermesin. hasta olan bebişlere şifa versin inşallah. reflü konusuna gelince , malesef bazı bebeklerde fizyolojik reflü oluyor, hatta %50 bebekte oluyormuş, bu da gaz gıbı gecıcı bı durum. eger kılo alımı ıyıyse sorun degıl zaten. ama kılo alımı kotu olursa drlar antı reflu mama verıo(AR) daha kıvamlı içinde keçiboynuzu lifi var mide asıdıyle bırlesınce kıvamı koyu oluyo mıdede ve gerı cıkmasını engellıo. bu bebekler bıze bırer armagan ve oyle ya da boyle buyuyup kocaman olacaklar. sarılacaklar, anneciğim seni çok seviyorum dicekler...

kızlar siz hangi numara bebek bezi kullanıyosunuz ben 2 numaradayım hala bi de kızımın bacaklarını hep sıkmış gibi kırmızı kırmızı oluyo küçük mü geliyo acaba ama göbek kısmı tam şu anda..

ben de 2 numara kullanıyorum. 3-6 kg
ama iki gündür ben de farkettim bacağına gelen kısmında iz yapıyo. küçük mü acaba die baktım ben de ama diğer yerleri tam. birazcık gevşek bağlıyorum o yüzden

canım çok ama çok üzüldük. Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah. Üzülme sen de sütün gitmesin, hem bi arkadaş yazmış bak hiç bir çaresi olmadı anti reflü mama varmış olmadı öyle düzelir kızın. meme de verirsin o mamadan da. kızının aç olduğunu bilip de bişi yapamamak çok zor ben de biliyorum. hastane de kaldığında biz de yaşamıştık. Allah acil şifalar versin

evet iyi bir doktor bulalım da el birliği ile hepimiz ona gidelim artık.

benim eşim de bacağını sıktığını görünce 4-9 kiloluk olandan aldı. ama bu da büyük geliyor. bir de badileri ufak olduğundan çıtçıtlayınca bezi sıkıştırıyor.ben de arada kaldım hangi boy alacağım konusunda:1no2:

selam kıslar... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... ayyy hiç gazdan ağlıyo susmuyo demeyin... midesinde bişiyler var ki gazı var... benim kızımda gaz yok çünkü yediği ancak 5 10 dk duruyo midede... ağzına bi emzik tutuşiturup sussun diye yatırıyoz... çünkü bu defa aç old için ağlıyo... doyunca kusabilmek için ağlıyo.. çünkü kusması artık sümüksü yapışkan bi hal aldı.... yaa ben çok üzülüyorum bebeğime.. Rabbim kimseyi bööle üzmesin...sağlıklı olsun kuzular.......................
çiçekcim sormuşsun öğürüyo mu diye evet.... offffffffffff canım yavrum karşımda aç aç emzikle aldanıyo.............................................................

ayy öğürmese diicemki fazlasını çıkarıyo ama bu yavrucak ciddi ciddi kusuyo sanırım çok üzüldüm yaaa. başka bi doktora götürmeyi deneseniz?

kıyamam yaa en kısa zamanda geçsin inşallah çok geçmiş olsun ewet ya allah daha beterlerinden saklasın hepimizin yavrusunu fazla sızlanıp durmayalım

offff sizi okudukça nasıl özeniyorum... uyandırmak istiyom az az sık sık emdirmeliyim ama zaten doymadan memeden çekiyom bari uykusuna doysun diyorum ama aç old. bilince oturup ağlıyom yaaa... düşünsenize büyük insanların bile kullanmaya çekindiği LANSOR yazdı dr... ama ben vermicem... şimdilik gaviskon ve motilium vercem.. inşallah işe yarar da lansor vermek zorunda kalmam... dua edin kızlar daha çok dua kuzularımız için.... hepinizden Allah razı olsun... Allah bebeklerimizi aç olmak zorunda bırakmasın..................

ayy öğürmese diicemki fazlasını çıkarıyo ama bu yavrucak ciddi ciddi kusuyo sanırım çok üzüldüm yaaa. başka bi doktora götürmeyi deneseniz?

ilaçları deneyecez eğer fark olmazsa pztesi başka dr düşünüyoz....... anadolu yakasında drunun çoook iyi old düşünen varsa tavsiyelerinize açığım..................

slm kızlar geda gerçekten çok üzüldüm bebeğine allah yardımcınız olsun ikinizinde.
çok şükür bi sorun olmadığı halde herşeyi kafaya takar durumdayken bide sen bebeğin için üzülüyosun ama ben düzeleceğinden eminim benim bebeğimde çok kusuyor ama doktor demiştiki eğer kustuktan sonra bebek hala emmek istiyosa sorun yoktur dedi
senin bebeğin emmekde mi istemiyor.

geçmiş olsun canım insan ona gelen bana gelsin bebeğim rahat etsin diyo
konusunda iyi bir doktor bulman lazım çünkü büyüklerden sonra bebeklerdede reflü çok duyar olduk
allah acilll tarafndan şifa versin meleğine

kusutktan biras sonra istiyo ama kusmadan önce memedeyse reddediyo............. canım çok yanıyo yaaaa..... sizi de sıktım belki ama........................... hakkınızı helal edin................. hayırlı cumalar bu arada...............................

bak geda tamda cuma vaktindeyiz umarım dualarımız kabul olur allah hepimizin bebeğine sağlık annelerinede sabır ve bol moral versin ve özellikle babalarada anlayış...
hadi amin deyinde toplu dualar kabul olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…