2009 Nisan Anneleri buraya

biz 3 numaraya geçtik,beli iyi gelse de bacakları sıkıyordu 2 numara ,hatta bir 80 li bitirdik,şimdi 2. deyiz 3 numaranın.zaten bu numaralar birnin bittiğinde öbürü başlamıyor ,yani atıyorum 3-6 , 6-9 değil .

eşim canımı sıktı bugün sabah kızımızı yıkıyorduk bu bebein ensesi çok kalın dedi arkasını çevirdiğim zaman öncedende söylemişti yine dedi canım sıkıldı yani ne biliyim test yapılmıştı ama bebekerin öyle olmazmı hiç başka bebekte dikkat etmedim yani kalın incecik deil öle ama büyüdükçe düzelcek bence sizinkiler nasıl bişeyler deyin kızlrr yaa

Canım benim çok üzüldüm.Allah şifa versin bebeğine.

valla hiç dikka etmedimde canım kalın değildir herhalde normal

evet bendim:)) hatta arada eşlerinizden bile şüphelendiniz misafir onlar olaabilir mi diye :))))

evet cnm hatta ben yazmıştım :)

emelcim vallaha çok üzüldüm yaa
bu cuma saatinde Allah inşallah dualarımızı kabul eder
pınarcığıma acil şifalar dilerim cnmya:Saruboceq:

bu arada kızlar emzirirken solaryuma ve lazer epilasyona giriliyomu biliyomusunuz

bebeklerin boyunları yok ki daha boyunları ortaya çıkınca düzgünleşir herhalde ama istersen sıkma canını sağlıkocağına git yakında vardır herhalde

elevinya eşin çocuk doktorumu cnm ne bilsin kocan takma onu ya
olurmu hiç öle şey
doktor görmüştür sonuçta bebeğini bişey olsaydı doktorun sölerdi

sultan tatil planları mı yapıyorsun ?sengözlerimebaksanab

nisan bebekleri öğle uykusu saatini ayarlaış onlar rüyalarında anneleride nette buluşuyo
uzun zamandır bu kadar kalabalık görmedin hemde bu saatlerde

kızlar siz düzenli bir uyku saati mama saati uyguluyor musunuz,yoksa bebek ne zaman isterse öyle mi?

Elavinya bence de hiç canını sıkma.Hamileyken test yaptırmışsın zaten.Birşey fark etseydi doktoru da söylerdi ki fark etmediğine göre kendini sıkmana gerek yok.ıçini ferah tut.

bebeklerin boyunları yok ki daha boyunları ortaya çıkınca düzgünleşir herhalde ama istersen sıkma canını sağlıkocağına git yakında vardır herhalde

evet daha cok küçüükler boyunları yok bencede ondan zaten haftaya kontrol var o zamn sorarım

evet düzenli ttuyorum gece uykusu ve öğlen uykusu mama saatleri düzenli bizimkinin canım

peki çiçek nasıl yapıyorsun,gündüz kaç kere uyuyor,bizim hergün değişik,bazen bütün gün neredeyse uyuyor,bazen hiç.Bir de ben de saatli meme vermeyi denedim ama aç olmuyor herhalde açmıyor ağzını bir türlü,hele biberonu hiç tutmuyor o zaman.kaç kere mamayı döktüm boşuna, yemedi.

ayşe gönderdiğin mail güzeldi cnm cokacimcoook
ehehe

nisan bebekleri öğle uykusu saatini ayarlaış onlar rüyalarında anneleride nette buluşuyo
uzun zamandır bu kadar kalabalık görmedin hemde bu saatlerde

benimki uyanık valla kucağımda emiyo

kızlar siz düzenli bir uyku saati mama saati uyguluyor musunuz,yoksa bebek ne zaman isterse öyle mi?

ben ne zaman isterse o zaman veriyorum. bazen azcık emiyo 3 saat uyuyo bazen bi saat emiyo yarım saat sonra uyanıyo tekrar istiyo. herşey onun keyfine göre valla

evet daha cok küçüükler boyunları yok bencede ondan zaten haftaya kontrol var o zamn sorarım

canım bence de daha boyunları yok ondandır

benim kızda kafasına göre takılıyo ama gece uykumuzu az düzene soktuk gibi bişey bide mamayı ama gündüz kafasına göre takılıyoz

ya şöyle söylim bizimki akşam 8-9 arası beslenip 11 e kdr uyuyo sonra uyanmasını beklemeden alıp banyoya götürüoruz orda gece çayı içiriorum soyarken onu 20 ml falan zaten tam ayık olmuyo yıkıyoruz giydiriorumz derken memelerim doluysa karanlık yatak odamıza geçip ya emziriorum ya mama yiyo sonra hemen uyuyo yine 3-4 arası mızıldanırken alıorum yataktan hiç ışığı yakmadan aynı fasıl devam edio hatta altı deişecekse ben yavaşça deiştiriorum babası biberonu tutuyo ki ağlayıp tamamen uykusu açılmasın diye. biraz sallayıp yatırıorum uyuyo. tekrar sabaha uyanıo zaten 7-8 gibi. 12 ye kdr uyumuyo oyun oynuoruz gezioruz meme emioruz sonra 12 de mama yiyip 2-3 saat uyuyoruz sonra uyandıkmı bi daha akşama kdr uyumuoruz o ayrı:) bu bööööyle gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…