2009 Nisan Anneleri buraya

benimkide kalktı şimdi emiyor kucakta
memeden sesgeliyor bıızztt bızzt diye hani ineği sağarsın ya aynı onun gibi.)

hmm siz gece geç vakitte yıkıyorsunuz,ben daha hiç eşimle yıkamadım,aslında bu haftasonu denesemmi ki,bir cesaret geldi şimdi,yok ya aslında yıkayabirdim de ,anneme güvendim sanırım.

kızlar siz düzenli bir uyku saati mama saati uyguluyor musunuz,yoksa bebek ne zaman isterse öyle mi?

valla bizimki az düzenli diyebilirim zaten bu kadar erken kesin bi düzen oluşturamazmışızda her akşam 9,5-10 da uyuyo gece kalkmaları dışında tamamen yataktan kalkış saatimiz sabah 6 bi tek bu düzenli öğlen kafasına göre takılıyo bizimki

Son düzenleme:
bende korkuyorum yıkamaya eşim zaten çok pimpiriktir tutamaz bile çocuğu :)

kızlar mircan kayanın ninneleri var çok güzzel benim oğlan çok sevdi dinletiyorum uyuyor

benim oğlanda öğlen belki birkaç saat uyuyor akşam 9-10 dayanamıyor eğer gündüz uyumadıysa hemen uyuyor hiç uyanmadan yatarken meme veriyorum
uykusuna devem ediyor
gece 2-3 te kalkıyor o mırıldanırken ben altını alıyorum emziriyorum yatıyorum sonra bi fasılda 4*5 gibi kalkıyor bidaha besliyorum
yatıyorum sabah 7*8 gibi kalkıyor bidahada zor uyuyor canı isterse

herkes tuturmuş gibi bebeişe göre bi ayar gözüküyor
kızlar sizde pişik sorunu var mı benim kızda çok oluyo bezini değiştirdik prima yaptı can bebe yaptı şimdi molfix kullanıyoz doktor krem verdi hametan diye onu kullandık normal pişik kremleride bi işe yaramıyo

arkadaşımın bebeği var 9 aylık ona sordum ne zaman tek öğlen uykusuna geçiyolar diye 5. ayda dedi yani 5. ayda günde 1 kere 1-1.5 saat arası uyucaklar sonrada gece deliksiz uyucaklar bi 10 saat falan inşallah ama gündüzleri bütün gün uyanık ne papıcaz o zaman fisfisfis

ben prima kullanıyorum her kakadan sonrada sebamed in pişik kremini sürüyorum bu şekilde memnunum ama çok az pişik olmuştu bi ara hemen ıslak mendilden su ve pamuğa geri döndüm ve kurulayıp krem sürdüm bu şekilde geçti haa bi de 10 dk hergün açık bıraktım hava alsın diye çok kapalı kalmaktanda olabiliyo bi de sık sık yıkarsan sanırım çabuk geçer

Son düzenleme:
kızlar merhaba geçmişi okuyamadım umarım hepiniz ve melekler iyidir yaaaa benim sorunum benim sıpa mememi almıyorrrrrrr parmağımı veriyorum parmağımı emiyo mememi emmmiyo göğüsüm yumuşak geliyo heralde nasıl sertleştirebilirim yardımmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar bi de siz her besledikten sonra bebekleri gazını çıkartıyo musunuz ben çıkartmaya çalışıyorum ama genelde yiyince uyuyo o zaman uyandırmak zor geliyo çünkü geri nasıl uyutucamı bilmiyorum hep yiyip uyudu çünkü..sizin bebekler nasıl uyuyo eminim artık kısa bi süre sonra yiyince uyumucak sinyallerini vermeye başladı bende nasıl uyumaya alıştırsam karar veremedim tabi keşke kendi kendine uyuyabilsede nerdee

valla ben çıkarıyorum canım gazını geceşapkasını yuzune indiriyom gözlerine tabi sadece sırtıısını sıvazlıyom gazı çıkıyo yatırıyorum uyanmıyo gündüzde gazını çıkarırken uykusu varsa uyuyo zate yoksa yatağa yatırsamda kalkıyo

çiçek nasıl ya yani öğlen 3 ten sonra 8 e kadar uyumuyo mu azar azar uyuyodur yine di mi derdi sıkıntısı yoksa nasıl duruyo o kadar saat

hmm siz gece geç vakitte yıkıyorsunuz,ben daha hiç eşimle yıkamadım,aslında bu haftasonu denesemmi ki,bir cesaret geldi şimdi,yok ya aslında yıkayabirdim de ,anneme güvendim sanırım.

korkma ya çok eğlenceli ve çok basit eşini de alıştır yavaş yavaş bence

çiçek nasıl ya yani öğlen 3 ten sonra 8 e kadar uyumuyo mu azar azar uyuyodur yine di mi derdi sıkıntısı yoksa nasıl duruyo o kadar saat

uyumuyo canım etrafı seyrediyo arada mızmızlanıo meme emio mama yiyo falan ama uyumuo:)

çok geçmiş olsun bebişin umarım en kısa zamanda iyileşir. bu arada reflü olan bebişleri besledikten sonra bebeği eğer yatırıyosan yatağının altından başkısmını bir yastıkla yükseltmek işe yarıyormuş diye duydum istersen bi dene.

Eşinin pek bebek görmediği anlaşılıyor canım sıkma canını benim kızımın bebekken nerdeyse hiç boynu yoktu kap kalın bişeydi şimdi kuğu gibi. o daha bebek babası biraz sabredecek.

canım ben artık yedirdikten sonra gaz falan çıkarttırmıyorum uyumaya devam ederken zaten çok rahatsız olursa mıkırdamaya başlıyo o zaman alıp çıkarıyorum.
bu arada bende artık memede uyumasını istemediğim için bile bile beşikte falan sallayarak uyutmaya alıştırıyorum.ama öyle uzun uzun sallamıyorum biraz sallayıp kendi haline bırakıyorum eğer kendi kendine dalamazsa tekrar biraz sallıyorum arada bakıyorum dalıyo.emerken uyuyor olması sorun olmaya başladı çünkü olur olmaz yerde uykusu gelince meme istiyo çünkü.

merhaba kızlar.hemen konuya dahil olayım ben de.

kızlar neredeyse düzenlerimiz aynı.kızım gece12 gibi uyuyup gece 1 kere uyanıyor.sonra da sabah 6-7 de uyanıyor.gündüz biraz daha karışık

ben de aynı şekilde yapıyorum. unibaby yenidoğan ıslak pamuk kullanıyorum ben bi de. daha pişik olmadı çk şükür

pişikten korumak için bencede en iyisi bepanten merhem eğer pişik olduysa tedavi için hamatende süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…