kızlar siz düzenli bir uyku saati mama saati uyguluyor musunuz,yoksa bebek ne zaman isterse öyle mi?
herkes tuturmuş gibi bebeişe göre bi ayar gözüküyor
kızlar sizde pişik sorunu var mı benim kızda çok oluyo bezini değiştirdik prima yaptı can bebe yaptı şimdi molfix kullanıyoz doktor krem verdi hametan diye onu kullandık normal pişik kremleride bi işe yaramıyo
dinozzo çok sağol canım tavsiyen için
ya şöyle söylim bizimki akşam 8-9 arası beslenip 11 e kdr uyuyo sonra uyanmasını beklemeden alıp banyoya götürüoruz orda gece çayı içiriorum soyarken onu 20 ml falan zaten tam ayık olmuyo yıkıyoruz giydiriorumz derken memelerim doluysa karanlık yatak odamıza geçip ya emziriorum ya mama yiyo sonra hemen uyuyo yine 3-4 arası mızıldanırken alıorum yataktan hiç ışığı yakmadan aynı fasıl devam edio hatta altı deişecekse ben yavaşça deiştiriorum babası biberonu tutuyo ki ağlayıp tamamen uykusu açılmasın diye. biraz sallayıp yatırıorum uyuyo. tekrar sabaha uyanıo zaten 7-8 gibi. 12 ye kdr uyumuyo oyun oynuoruz gezioruz meme emioruz sonra 12 de mama yiyip 2-3 saat uyuyoruz sonra uyandıkmı bi daha akşama kdr uyumuoruz o ayrı:) bu bööööyle gidio
hmm siz gece geç vakitte yıkıyorsunuz,ben daha hiç eşimle yıkamadım,aslında bu haftasonu denesemmi ki,bir cesaret geldi şimdi,yok ya aslında yıkayabirdim de ,anneme güvendim sanırım.
çiçek nasıl ya yani öğlen 3 ten sonra 8 e kadar uyumuyo mu azar azar uyuyodur yine di mi derdi sıkıntısı yoksa nasıl duruyo o kadar saat
selam kıslar... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... ayyy hiç gazdan ağlıyo susmuyo demeyin... midesinde bişiyler var ki gazı var... benim kızımda gaz yok çünkü yediği ancak 5 10 dk duruyo midede... ağzına bi emzik tutuşiturup sussun diye yatırıyoz... çünkü bu defa aç old için ağlıyo... doyunca kusabilmek için ağlıyo.. çünkü kusması artık sümüksü yapışkan bi hal aldı.... yaa ben çok üzülüyorum bebeğime.. Rabbim kimseyi bööle üzmesin...sağlıklı olsun kuzular.......................
çiçekcim sormuşsun öğürüyo mu diye evet.... offffffffffff canım yavrum karşımda aç aç emzikle aldanıyo.............................................................
Eşinin pek bebek görmediği anlaşılıyor canım sıkma canını benim kızımın bebekken nerdeyse hiç boynu yoktu kap kalın bişeydi şimdi kuğu gibi. o daha bebek babası biraz sabredecek.eşim canımı sıktı bugün sabah kızımızı yıkıyorduk bu bebein ensesi çok kalın dedi arkasını çevirdiğim zaman öncedende söylemişti yine dedi canım sıkıldı yani ne biliyim test yapılmıştı ama bebekerin öyle olmazmı hiç başka bebekte dikkat etmedim yani kalın incecik deil öle ama büyüdükçe düzelcek bence sizinkiler nasıl bişeyler deyin kızlrr yaa
kızlar bi de siz her besledikten sonra bebekleri gazını çıkartıyo musunuz ben çıkartmaya çalışıyorum ama genelde yiyince uyuyo o zaman uyandırmak zor geliyo çünkü geri nasıl uyutucamı bilmiyorum hep yiyip uyudu çünkü..sizin bebekler nasıl uyuyo eminim artık kısa bi süre sonra yiyince uyumucak sinyallerini vermeye başladı bende nasıl uyumaya alıştırsam karar veremedim tabi keşke kendi kendine uyuyabilsede nerdee
ya şöyle söylim bizimki akşam 8-9 arası beslenip 11 e kdr uyuyo sonra uyanmasını beklemeden alıp banyoya götürüoruz orda gece çayı içiriorum soyarken onu 20 ml falan zaten tam ayık olmuyo yıkıyoruz giydiriorumz derken memelerim doluysa karanlık yatak odamıza geçip ya emziriorum ya mama yiyo sonra hemen uyuyo yine 3-4 arası mızıldanırken alıorum yataktan hiç ışığı yakmadan aynı fasıl devam edio hatta altı deişecekse ben yavaşça deiştiriorum babası biberonu tutuyo ki ağlayıp tamamen uykusu açılmasın diye. biraz sallayıp yatırıorum uyuyo. tekrar sabaha uyanıo zaten 7-8 gibi. 12 ye kdr uyumuyo oyun oynuoruz gezioruz meme emioruz sonra 12 de mama yiyip 2-3 saat uyuyoruz sonra uyandıkmı bi daha akşama kdr uyumuoruz o ayrı:) bu bööööyle gidio
kızlar neredeyse düzenlerimiz aynı.kızım gece12 gibi uyuyup gece 1 kere uyanıyor.sonra da sabah 6-7 de uyanıyor.gündüz biraz daha karışıkbende korkuyorum yıkamaya eşim zaten çok pimpiriktir tutamaz bile çocuğu :)
kızlar mircan kayanın ninneleri var çok güzzel benim oğlan çok sevdi dinletiyorum uyuyor
benim oğlanda öğlen belki birkaç saat uyuyor akşam 9-10 dayanamıyor eğer gündüz uyumadıysa hemen uyuyor hiç uyanmadan yatarken meme veriyorum
uykusuna devem ediyor
gece 2-3 te kalkıyor o mırıldanırken ben altını alıyorum emziriyorum yatıyorum sonra bi fasılda 4*5 gibi kalkıyor bidaha besliyorum
yatıyorum sabah 7*8 gibi kalkıyor bidahada zor uyuyor canı isterse
ben prima kullanıyorum her kakadan sonrada sebamed in pişik kremini sürüyorum bu şekilde memnunum ama çok az pişik olmuştu bi ara hemen ıslak mendilden su ve pamuğa geri döndüm ve kurulayıp krem sürdüm bu şekilde geçti haa bi de 10 dk hergün açık bıraktım hava alsın diye çok kapalı kalmaktanda olabiliyo bi de sık sık yıkarsan sanırım çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?