2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek ya bişey sorucam şu lifalif vardı ya.
onu hamilelikten sonra kullanıp zayıflayan biri mi vardı ödem için mi iyiydi neydi ben unuttum

ben huggies kullanıyorum. bi ara pişik olcak gibi oldu her açtığımda zeytinyağı sürdüm bi müddet de açık bıraktım hava alsın diye çok şükür geçti. bi de sık yıkamak da baya işe yarıyo

evet dilekcim ben yemeye başladım ve işe yaradı sanrıırm 66 dan 65,2 ye indim bi haftada

bende aldım iki kutu başlıyım bari bebeğe bişey olursa diye korktum başlamadım daha ben sadece anne sütü verdiğim için eğer süte geçerse oda isal falan olur diye korktum başlamadım.
kilolar çakıldı kaldı ya gram oynamıyo delircem

aliye bende yenidoğan ıslak mendillerden kullanıyodum
doktor kesinlikle yasakladı zararlı olduğu kanıtlanmış birşeyler daha söledi ama unuttum valla en azından ilk 3 ay su ve pamukla sil dedi

kızlar siz yediklerinize dikkat ediyo musunuz ben hala canımın istediğini yiyorum bu şekilde de kilo falan oynamıyo tabi cokacimcoook uykumu alabilsem dikkat edicem ama bi de uykusuzlukla çok zor geliyo

bende her açtığımda zeytinyağı sürüyorum

sebamed kullanmıştım geçmedi
ama bu pişik nedir anlamadım kışında kızarıklık dimi
benim bebişin var hala

aliye bende yenidoğan ıslak mendillerden kullanıyodum
doktor kesinlikle yasakladı zararlı olduğu kanıtlanmış birşeyler daha söledi ama unuttum valla en azından ilk 3 ay su ve pamukla sil dedi
hadi ya. bilmiyodum cnım sağol. hiç bişey yapmadı diye güzel diye kullanıyodum ben de.
ya bizim dr hiç öyle şeyler söylemiyo sinir oluyorum hiç sevmedim çocuk doktorunu. başka bi dr.a götürmek istiyorum. istanbulda olan arkadaşlar önerebileceğiniz iyi bir çocuk dr.u varmı?memnunmusunuz dr. larınızdan?

kızlar siz yediklerinize dikkat ediyo musunuz ben hala canımın istediğini yiyorum bu şekilde de kilo falan oynamıyo tabi cokacimcoook uykumu alabilsem dikkat edicem ama bi de uykusuzlukla çok zor geliyo

yok valla bende henüz beceremedim dikkat edbilmeyi. canım acayip tatlı istiyodu hep doğumdan beri neyseki birkaç gündür bitti tatlı krizlerim. artık dikkat edeyim diyorum yoksa bu kilolar geçici değil kalıcı olarak yerleşecekler valla. evde bütün gün oturduğum yok ama o tür hareketli olmak bi işe yaramıyo kilo vermekte

ewet spor dışındaki hareket bi işe yaramıyo oysa ne çok yürümüştüm hamileyken şimdi gözüm almıyo valla çocukla geçen pazar bi sahile gittik rüzgarı yiyince bizimki 2 gece uyumadık burnumdan geldi.en iyisi evde pilates yapayım diyorum bi cd falan alıp ama dediğim gibi hem çocuk hem uykusuzluk bilmiyorum valla birinin beni gaza getirmesi lazım geçen seneki bikinilerimi giyip nasıl iğrenç göründüğümemi baksam acaba kaydirigubbakcemile2

ben bilhassa çok dikkat ediyorum
özellikle hamur işi ve tatlııya bayılıyorum her öğün yemeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdee ne bulursam yiyorum gerçekten şimdi bile karnım aç ne yesem die düşünüyorum :)cokacimcoookcokacimcoook

bizimkinin de boyu var maşallah donları kısa gelmeye başladı
3 aylık tulumlarından giydirdim boyu tam oldu boynu kocaman hehehe

bizimkinin de boyu var maşallah donları kısa gelmeye başladı
3 aylık tulumlarından giydirdim boyu tam oldu boynu kocaman hehehe

ohh maşallah kerem'e bizim oğlanda baya uzun boylu nisan erkekleri uzun herhalde. tulum falan giydirmiyorum ben artık büyük adam gibi pantalon tişört geziyoz.

kızlar bişey sorcam sizin bebişlerde yüzlerini çiziyolar mı.
benimki bu konuda çok becerikli valla.
habire tırnaklarını kestiğim halde bişekilde beceriyo çok üzülüyorum çizdiğinde bi bağırıyo can acısıyla uyanıyo uykudan. az önce yine yırttı burnunun yan tarafını.

ben hala eldiven takıyorum yoksa herkesi çiziyo benim kız kene gibin valla yakama yapışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…