ben eldiveni hastaneden eve geldiğimizde hemen çıkarmak zorunda kaldım. demirin göz yaşı kanalları tıkalı olduğu için gözünde çapaklanma oluyor ve eldivenlerle sürekli sürttüğü için daha da çok artıyodu akıntı o yüzden takamdım eldiven.birde bebek gelişimi için çok uzun süre takmayı tafsiye etmiyolar eldiven gerçi seninki daha küçük.ben hala eldiven takıyorum yoksa herkesi çiziyo benim kız kene gibin valla yakama yapışıyo
ben doğduğu günden beri sadece saf zeytinyagı kullandım her kakadan ve banyodan sonra daha pişik olmadı çok şükür..herkes tuturmuş gibi bebeişe göre bi ayar gözüküyor
kızlar sizde pişik sorunu var mı benim kızda çok oluyo bezini değiştirdik prima yaptı can bebe yaptı şimdi molfix kullanıyoz doktor krem verdi hametan diye onu kullandık normal pişik kremleride bi işe yaramıyo
valla hamileyken bu kadar yeseydim fil olurdum sanırım dikkat etmiyorum çok ama karnım açıktığında ne bulursam yiyorum oburix oldum iyice....kocişe hergün sipariş veriyorum gelirken sunu al diye, hamileyken bu kadar aşermemiştim ben...kızlar siz yediklerinize dikkat ediyo musunuz ben hala canımın istediğini yiyorum bu şekilde de kilo falan oynamıyo tabi cokacimcoook uykumu alabilsem dikkat edicem ama bi de uykusuzlukla çok zor geliyo
güzelim ben ümraniyede hisar hastanesine gidiyorum doktorum da öğlen 2den sonra burada ve çok memnunum bi kere çok pozitif sana acaip moral veriyor ve bebekleri çokkkkk seviyor bu her halinden belli,diğer zamanlardada çapa da zaten asıl oranın doktoru ben çok memnunum canım adı prof. dr emin ünüvarhadi ya. bilmiyodum cnım sağol. hiç bişey yapmadı diye güzel diye kullanıyodum ben de.
ya bizim dr hiç öyle şeyler söylemiyo sinir oluyorum hiç sevmedim çocuk doktorunu. başka bi dr.a götürmek istiyorum. istanbulda olan arkadaşlar önerebileceğiniz iyi bir çocuk dr.u varmı?memnunmusunuz dr. larınızdan?
Bizde de oldu pişik,1 numara bezden 2ye ,2 den 3 e geçerken oldu,tesadüf mü bilmem,ben de Nivea nın kullanıyordum ama artık onu kullanmayınca olmadı sanki,hiçişe yaramadı yani o pişik önleyici krem.herkes tuturmuş gibi bebeişe göre bi ayar gözüküyor
kızlar sizde pişik sorunu var mı benim kızda çok oluyo bezini değiştirdik prima yaptı can bebe yaptı şimdi molfix kullanıyoz doktor krem verdi hametan diye onu kullandık normal pişik kremleride bi işe yaramıyo
Ben çıkartmıyorum,gece hele hiç çıkarmıyorum,zaten gazı olursa yatağa koyunca mıkırdanıyo,o zaman alıp çıkarıyorum,hiç uykusunu bozmadan devam ediyor uykuya.kızlar bi de siz her besledikten sonra bebekleri gazını çıkartıyo musunuz ben çıkartmaya çalışıyorum ama genelde yiyince uyuyo o zaman uyandırmak zor geliyo çünkü geri nasıl uyutucamı bilmiyorum hep yiyip uyudu çünkü..sizin bebekler nasıl uyuyo eminim artık kısa bi süre sonra yiyince uyumucak sinyallerini vermeye başladı bende nasıl uyumaya alıştırsam karar veremedim tabi keşke kendi kendine uyuyabilsede nerdee
Bepanten in pişik kremi mi var,yoksa normal kremi mi?en iyi pişik kremi bepantendir
Canım sen çok kilo almamıştın die hatırlıyorum?ewet spor dışındaki hareket bi işe yaramıyo oysa ne çok yürümüştüm hamileyken şimdi gözüm almıyo valla çocukla geçen pazar bi sahile gittik rüzgarı yiyince bizimki 2 gece uyumadık burnumdan geldi.en iyisi evde pilates yapayım diyorum bi cd falan alıp ama dediğim gibi hem çocuk hem uykusuzluk bilmiyorum valla birinin beni gaza getirmesi lazım geçen seneki bikinilerimi giyip nasıl iğrenç göründüğümemi baksam acaba kaydirigubbakcemile2
ben bilhassa çok dikkat ediyorum
özellikle hamur işi ve tatlııya bayılıyorum her öğün yemeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdee ne bulursam yiyorum gerçekten şimdi bile karnım aç ne yesem die düşünüyorum :)cokacimcoookcokacimcoook
aliye bende yenidoğan ıslak mendillerden kullanıyodum
doktor kesinlikle yasakladı zararlı olduğu kanıtlanmış birşeyler daha söledi ama unuttum valla en azından ilk 3 ay su ve pamukla sil dedi
selam kızlar....
nisan anneleri ve kuzucukları hayat nasıl gidiyor doğumdan önce annem gelmişti bugün annemlere geldik bundan sonra artık evde yalnız olacağız pazartesi gibi evime dönceğim oğluşum arabada sallandığı için geldiğimizden beri uyuyor ne çok seviyor gezmeyi kızlar bu kilolardan nasıl kurtulcaz 2 gün fazla bişey yemedim sütüm azaldı şekerli şeyler yiyince sütüm artıyor yemeği azaltıp sütü çoğaltmanın yolu var mı? bu gün bizim evlilik yıldönümümüz 4. ylılmız bitti 5 e girdik oğluşumla allah onları benden ayırmaın en büyük dileğim o .....
nerden anladınız gözyaşı kanallarının kapalı old. bize de ebe erken doğanlarda olabiliyo demişti benim kızım gibi bizde de çapak çok oluyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?