2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın dicemde kimsecikler yok neyse
iştah mevzusu olmuş ben bi acayip durumdayım canım hiç bişey istemiyor çogu zaman akam yemeği yemiyorum bile sadce sabah kalvaltı yapmazsam duramayorum ama diğer öğünler kötü su içiyorum içebildiğim kadar süte bi etkisi olmadı iştahımın az olmasının zeynep uyandı öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar bebeiim uyurken 2 dak bakim dedim akşam çok huysuzdu kızım 5 de uyandı 10 d uyudu dün mızmız landı durdu gazmıydı neydi anlamadık gece iyiydi allahtan 3 ayı bi geçseyydik ya ele avuca gelirlerdi

bizimki de çok huysuzdu yaa oof sürekli değişiyolar valla doğuma saydığımız gibi bu gaz içinde geri sayıma geçicem hee.bi de geçmezmiş 3 ayın sonunda bu arada valla huy değiştirdi bizimki yiyince uyumuyo artık hala cin gibi bakıyo nasıl uyutucam ben bu çocuğu yaa kucağa da alıştırmak istemiyorum ama mecbur alışacak sanırım her gazlı bebekte olduğu gibi ((

günaydın!bizim kı zda dün bu saatlerde uyuyordu,bugün gözler fıldır fıldır maşallah!Bir günü birgünlerine uymuyor valla!Sabah eşim uyandırdı,bak nolmuş kızımıza die,ben de dedim noldu ki:Yüzünü çizmiş,tam da gözünün yakınında,tırnaklarını kesmiştik ama yine uzamış sanırım,hem de gece yatarken çorap geçirmiştim ellerine,gece emzirirken çıkarmış,bir daha takmıştım ama onu da çıkarmış.eldiveni hiç tutmuyor artık,ama çorap da işe yaramadı.ız kalmaz inşallah,çok üzüld,üm ya!

çorapmı geçirdin çocuğa :)güldürdün beni cnm ya ne fikir ama
bizimde bugün 37.günümüz
adetten 37.günde gezmeye çıkılırmış bizde bugün 40 uçurmaya gidicez
bu arada bizimki yalandan ağlamayı öğrendi
öksürür gibi yapıyor eh eh ağlarmış gibi kucağa alınsın die
o kadar komik oluyoki:)))

ben de ilk haftasından beri çorap giydiriyorum eldivenleri atıyo diye.....
ama artık onları çıkarmayı da öğrendi... eli ve ağzıyla çıkarıyo.... hatta çıkarıp ikisini düzgünce koydu sabah... annm de ne tertipli bak die güldürdü beni.....

bu gün lansor verdik teyzeleri... gene çıkardı 2 kaz ama bakalım devamı nolcak...... duanızı eksik etmeyin kuzuma...... çok acı çekiyo..................... bu arada bebeklerin durduk yere terlemesi mide bulantısına işaretmiş......................

valla hergün başka birşey öğreniyo hergün huyu değişik oluyo yalandan ağlama bizdede var
nasıl biliyolar ilgi çekmeyi daha siyah beyaz görüyolar bide tam görseler neler olcak acaba
bizim oğlan oyuncak ayısıyla dertleşti dün kameraya aldım hemen görmeniz lazım nler anlatıyosa eller kollar hararet içinde anlattı vallahi.
büyüdükçe iyimi olcak derseniz yoksa nisan bebişleri bizi makaraya almayı tamamen mi öğrenecekler ?????

cumartesi günleri de orda mı o doktor. biz de bir deneyelim olmadı o doktoru. ben de çok memnun değilim çünkü doktorumdan.

benim kızım çığlık atıyor resmen alalım diye kucağa. biz de alıyoruzz -tatlicadiarzu-

canım inşallah işe yarar da bebeğin karnı tok olarak sana bir gülümser

gedacım geçmiş olsun geçmişi okuyamıyorum tam geçmişi okuyum diyorum benim sıpa uyanıyo ama geda duruma çok üzüldüm allah acil şifalar versin

kızlar bu ara ben beni sıpa için zinco kullanıyordum zinco verince kusdu şimdi metsil veriyorum ama metsil verincede kusuyo sizinkilerde de oluyormu bu arada benim sıp alttan takır takır atıyo ama geğiremiyo geğirecem derken kusuyo nasıl bişey bu yaaadelikafadulden

canım ya aynı durum bende de var valla ben kucağımda uyutuyorum alışırsa alışsın artık ne yapim bazen uyumuyo deli oluyorum o gaz olayı zaten ayrı bi dert (((((senağlama

merhabalr.geçmişi okudum nihayet birazcık da olsa.

GEDA canım çok geçmiş olsun.inan çok üzüldüm.neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.benim kızımda hasta biliyosun.biz de idrar tahlili verdik yine.geçmediyse nefrolojiye sevkedeceklermiş kuzumu.insan kahroluyo ama elimizden bişey gelmiyor.rabbim hepimizin bebeklerine acil şifalar versin inşallah.

bugün kırkımız çıkıyo.birazdan gaz canavarı uykusuz prensesimi yıkıcaz sonra da ben.kırkından sonra mucize beklemiyorum.ümidim 3. ay sonu inşallah.

pişik olanlar bepanten merhem gerçekten süper.krem değil ama merhem.bir gecede pişik neyim kalmıyor.

bu arada ben mastit midir nedri ondan oldum berbat bişey göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor.üstüne bir de grip.dün acildeydik.serum yedim.şimdi antibiyotiğe başladık.dua arkadaşlar tüm hasta olanlara.

canım sana ve güzle meleğine çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin sütün neden gelmiyor pompa kullandınmı istersen bide pompayla çekmeye çalış o zaman belki gelir

Hoşgeldin canım bende senin gibi uzun süredir takip edenlerdenim ama bi türlü fırsat bulupta yazamıyordum çalışırken zor oluyo şimdide bebeğimden fırsat buldukça takip ediyorum.Kızlar iyiki böyle bir site var ve birbirimzden bişiler öğrenebiliyoruz...

Son düzenleme:
2.aşılarımızı olduk perşembe sabahı ve ateş takibi yapıyoruz o zamandan beri......ne zormuş şu aşı işi....bizimde 2 ayımız doldu bugün .....

canım doktor cumartesileri çapada ders verdiği için yok bende eşim haftaiçi izin alıyorda öyle götürüyoruz bir kerede tek başıma götürdüm ama gerçekten gittiğine değer bence,,istersen özelime yazarsan doktorun telinide veriririm önce telefonda görüşürsün aklına yatarsa gidersin

hayırlı kırklar olsun canım benim,ayrıca çokta geçmiş olsun,dualarım sen ve gülfem için

canımcım şu ddr.un telini bende alabilirmiyim??

Çok üzüldüm arkadaşım umarım en kısa sürede düzelir yavrun.Allah acil şifalar versin canım...

Çok üzüldüm yaaa bazen böyle herşey üstüste gelir ama merak etme geçicek arkadaşım sen yeterki moralini bozma ve güçlü ol, canım tüm dualarım senin ve diğer hasta olan bebeklerimize acil şifalar versin allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…