günaydın!bizim kı zda dün bu saatlerde uyuyordu,bugün gözler fıldır fıldır maşallah!Bir günü birgünlerine uymuyor valla!Sabah eşim uyandırdı,bak nolmuş kızımıza die,ben de dedim noldu ki:Yüzünü çizmiş,tam da gözünün yakınında,tırnaklarını kesmiştik ama yine uzamış sanırım,hem de gece yatarken çorap geçirmiştim ellerine,gece emzirirken çıkarmış,bir daha takmıştım ama onu da çıkarmış.eldiveni hiç tutmuyor artık,ama çorap da işe yaramadı.İz kalmaz inşallah,çok üzüld,üm ya!
ben doğduğu günden beri sadece saf zeytinyagı kullandım her kakadan ve banyodan sonra daha pişik olmadı çok şükür..
valla hamileyken bu kadar yeseydim fil olurdum sanırım dikkat etmiyorum çok ama karnım açıktığında ne bulursam yiyorum oburix oldum iyice....kocişe hergün sipariş veriyorum gelirken sunu al diye, hamileyken bu kadar aşermemiştim ben...
güzelim ben ümraniyede hisar hastanesine gidiyorum doktorum da öğlen 2den sonra burada ve çok memnunum bi kere çok pozitif sana acaip moral veriyor ve bebekleri çokkkkk seviyor bu her halinden belli,diğer zamanlardada çapa da zaten asıl oranın doktoru ben çok memnunum canım adı prof. dr emin ünüvar
çorapmı geçirdin çocuğa :)güldürdün beni cnm ya ne fikir ama
bizimde bugün 37.günümüz
adetten 37.günde gezmeye çıkılırmış bizde bugün 40 uçurmaya gidicez
bu arada bizimki yalandan ağlamayı öğrendi
öksürür gibi yapıyor eh eh ağlarmış gibi kucağa alınsın die
o kadar komik oluyoki:)))
ben de ilk haftasından beri çorap giydiriyorum eldivenleri atıyo diye.....
ama artık onları çıkarmayı da öğrendi... eli ve ağzıyla çıkarıyo.... hatta çıkarıp ikisini düzgünce koydu sabah... annm de ne tertipli bak die güldürdü beni.....
bu gün lansor verdik teyzeleri... gene çıkardı 2 kaz ama bakalım devamı nolcak...... duanızı eksik etmeyin kuzuma...... çok acı çekiyo..................... bu arada bebeklerin durduk yere terlemesi mide bulantısına işaretmiş......................
bizimki de çok huysuzdu yaa oof sürekli değişiyolar valla doğuma saydığımız gibi bu gaz içinde geri sayıma geçicem hee.bi de geçmezmiş 3 ayın sonundabu arada valla huy değiştirdi bizimki yiyince uyumuyo artık hala cin gibi bakıyo nasıl uyutucam ben bu çocuğu yaa kucağa da alıştırmak istemiyorum ama mecbur alışacak sanırım her gazlı bebekte olduğu gibi ((
canım sana ve güzle meleğine çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin sütün neden gelmiyor pompa kullandınmı istersen bide pompayla çekmeye çalış o zaman belki gelirmerhabalr.geçmişi okudum nihayet birazcık da olsa.
GEDA canım çok geçmiş olsun.inan çok üzüldüm.neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.benim kızımda hasta biliyosun.biz de idrar tahlili verdik yine.geçmediyse nefrolojiye sevkedeceklermiş kuzumu.insan kahroluyo ama elimizden bişey gelmiyor.rabbim hepimizin bebeklerine acil şifalar versin inşallah.
bugün kırkımız çıkıyo.birazdan gaz canavarı uykusuz prensesimi yıkıcaz sonra da ben.kırkından sonra mucize beklemiyorum.ümidim 3. ay sonu inşallah.
pişik olanlar bepanten merhem gerçekten süper.krem değil ama merhem.bir gecede pişik neyim kalmıyor.
bu arada ben mastit midir nedri ondan oldum berbat bişey göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor.üstüne bir de grip.dün acildeydik.serum yedim.şimdi antibiyotiğe başladık.dua arkadaşlar tüm hasta olanlara.
Arkadaşlar merhaba, bende nisan annesiyim, hatta kızımın adı da nisan, tam nisan annesiyim yani:) 32. haftada izine ayrıldığımdan beri her gün sizi takip ettim, hepinizi o kadar iyi taniyorum ki. üye olayım mı olmayayım mı derken sonunda bende aranıza katılmaya karar verdım.. anladığım kadarıyla herkeste sorunlar aynı. hamilelikte burayı okudukça yalnız degılmişim derken, simdı kızımla ılgılı her kafama takılan( gereklı gereksız) endişeyı goruyorum kı hepımız yasıyoruz. bebeklerimizi büyütürken bundan sonra bende varım dıyorum....
canım doktor cumartesileri çapada ders verdiği için yok bende eşim haftaiçi izin alıyorda öyle götürüyoruz bir kerede tek başıma götürdüm ama gerçekten gittiğine değer bence,,istersen özelime yazarsan doktorun telinide veriririm önce telefonda görüşürsün aklına yatarsa gidersincumartesi günleri de orda mı o doktor. biz de bir deneyelim olmadı o doktoru. ben de çok memnun değilim çünkü doktorumdan.
benim kızım çığlık atıyor resmen alalım diye kucağa. biz de alıyoruzz -tatlicadiarzu-
canım inşallah işe yarar da bebeğin karnı tok olarak sana bir gülümser
hayırlı kırklar olsun canım benim,ayrıca çokta geçmiş olsun,dualarım sen ve gülfem içinmerhabalr.geçmişi okudum nihayet birazcık da olsa.
GEDA canım çok geçmiş olsun.inan çok üzüldüm.neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.benim kızımda hasta biliyosun.biz de idrar tahlili verdik yine.geçmediyse nefrolojiye sevkedeceklermiş kuzumu.insan kahroluyo ama elimizden bişey gelmiyor.rabbim hepimizin bebeklerine acil şifalar versin inşallah.
bugün kırkımız çıkıyo.birazdan gaz canavarı uykusuz prensesimi yıkıcaz sonra da ben.kırkından sonra mucize beklemiyorum.ümidim 3. ay sonu inşallah.
pişik olanlar bepanten merhem gerçekten süper.krem değil ama merhem.bir gecede pişik neyim kalmıyor.
bu arada ben mastit midir nedri ondan oldum berbat bişey göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor.üstüne bir de grip.dün acildeydik.serum yedim.şimdi antibiyotiğe başladık.dua arkadaşlar tüm hasta olanlara.
canım doktor cumartesileri çapada ders verdiği için yok bende eşim haftaiçi izin alıyorda öyle götürüyoruz bir kerede tek başıma götürdüm ama gerçekten gittiğine değer bence,,istersen özelime yazarsan doktorun telinide veriririm önce telefonda görüşürsün aklına yatarsa gidersin
hayırlı kırklar olsun canım benim,ayrıca çokta geçmiş olsun,dualarım sen ve gülfem için
kusutktan biras sonra istiyo ama kusmadan önce memedeyse reddediyo............. canım çok yanıyo yaaaa..... sizi de sıktım belki ama........................... hakkınızı helal edin................. hayırlı cumalar bu arada...............................
Çok üzüldüm yaaa bazen böyle herşey üstüste gelir ama merak etme geçicek arkadaşım sen yeterki moralini bozma ve güçlü ol, canım tüm dualarım senin ve diğer hasta olan bebeklerimize acil şifalar versin allahım.merhabalr.geçmişi okudum nihayet birazcık da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?