2.aşılarımızı olduk perşembe sabahı ve ateş takibi yapıyoruz o zamandan beri......ne zormuş şu aşı işi....bizimde 2 ayımız doldu bugün .....
günaydın dicemde kimsecikler yok neyse
iştah mevzusu olmuş ben bi acayip durumdayım canım hiç bişey istemiyor çogu zaman akam yemeği yemiyorum bile sadce sabah kalvaltı yapmazsam duramayorum ama diğer öğünler kötü su içiyorum içebildiğim kadar süte bi etkisi olmadı iştahımın az olmasının zeynep uyandı öpüyorum hepinizi
yooo bak internetten hatta yulaf sütü artırıoooooooooooo. yoğurtla hoşuma gidio canım
bende çıkartıyorum ama elleri çok üşüyor tırnaklarınıda kestim güzelcene ama yinede çiziyor yüzünü zaten hep eller yüzde
hadi ya. bilmiyodum cnım sağol. hiç bişey yapmadı diye güzel diye kullanıyodum ben de.
ya bizim dr hiç öyle şeyler söylemiyo sinir oluyorum hiç sevmedim çocuk doktorunu. başka bi dr.a götürmek istiyorum. istanbulda olan arkadaşlar önerebileceğiniz iyi bir çocuk dr.u varmı?memnunmusunuz dr. larınızdan?
ben bilhassa çok dikkat ediyorum
özellikle hamur işi ve tatlııya bayılıyorum her öğün yemeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdee ne bulursam yiyorum gerçekten şimdi bile karnım aç ne yesem die düşünüyorum :)cokacimcoookcokacimcoook
kızlar bişey sorcam sizin bebişlerde yüzlerini çiziyolar mı.
benimki bu konuda çok becerikli valla.
habire tırnaklarını kestiğim halde bişekilde beceriyo çok üzülüyorum çizdiğinde bi bağırıyo can acısıyla uyanıyo uykudan. az önce yine yırttı burnunun yan tarafını.
merhabalr.geçmişi okudum nihayet birazcık da olsa.
GEDA canım çok geçmiş olsun.inan çok üzüldüm.neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.benim kızımda hasta biliyosun.biz de idrar tahlili verdik yine.geçmediyse nefrolojiye sevkedeceklermiş kuzumu.insan kahroluyo ama elimizden bişey gelmiyor.rabbim hepimizin bebeklerine acil şifalar versin inşallah.
bugün kırkımız çıkıyo.birazdan gaz canavarı uykusuz prensesimi yıkıcaz sonra da ben.kırkından sonra mucize beklemiyorum.ümidim 3. ay sonu inşallah.
pişik olanlar bepanten merhem gerçekten süper.krem değil ama merhem.bir gecede pişik neyim kalmıyor.
bu arada ben mastit midir nedri ondan oldum berbat bişey göğsüm taş gibi ve süt gelmiyor.üstüne bir de grip.dün acildeydik.serum yedim.şimdi antibiyotiğe başladık.dua arkadaşlar tüm hasta olanlara.
tırnaklarını kesmedim daha 40 çıksın dediler bekliyom eldivenliyiz tabibizde
tırnak kesmek zordur demi,?uyurken mi kesiyosunuz benim oğlan pek kıpırdak nasılocak bakalım
çiçekçim nasıl kullanmaya devam ediyomusun yulaf ezmesini durum ne?fark varmı
hem sende hem sütte?
benim oğluşumda hastalandıo kdr iştahlı çocuk mama yemio memeyi de emip kusuyo dünden beri of beeeeeeeeeeeeeeeeee
ben geldım kımsecıkler yok tabıkı,bız ılaç kullanmaya başladık 5 günlük bır hap,onu küçük meleğıme verebılmek öyle zorkı sütümü fıncana sağıp damlalıkla meme emerken çekıp resmen ağzına sıkıyorum arkasına boşluk vermeden tekrar memeyı verıyorum,salı günü tekrar tahlılımız var,sızlerde okuyunca dua edın ne olur bılıyorum hepınız bebışlerle meşgulsunuz ama unutmayın bızıde,süreklı aklımdasınız fakat gıremyorum bugün bır ara gırıp facete foto paylaştım sızı kıskanıp,buraya gırecekken kızım uyandı teyzelerı ara ara gırecem öptüm hepınızı,sütüm şımdılık ıyı ama bu strese daha ne kadar dayanır bılmıyorum,kız uyanmadan bakayım neler yapabılırım dıye
benim oğluşumda hastalandıo kdr iştahlı çocuk mama yemio memeyi de emip kusuyo dünden beri of beeeeeeeeeeeeeeeeee
Dilek senin şu selpak koyma fikri sayesinde gecenin bir saatinde nevresim değiştirmekten kurtuldum:))Çok sağol.
verem aşısı sanıırm biriside demi?nasıl iz kalıyo mu hemen yoksa zamanlam mı kalıyo ?
umarım herkes aşı sonrasını iyi atlatır bi aşı bide dişçıkarm gözümü korkutuyo valla
tırnaklarını kesmedim daha 40 çıksın dediler bekliyom eldivenliyiz tabibizde
tırnak kesmek zordur demi,?uyurken mi kesiyosunuz benim oğlan pek kıpırdak nasılocak bakalım
canım benim süt eskiye oranla daha iyi durumda ama anlayamadığım şey geceleri fışkırıo süt gündüz tık yok ne alaka bilmiyom bu arada yulaf ezmesi yiyorum canım
kızlar bişi sorucam ben dun kızı 1,30 saat pusetle dolaştırdım yani misafir vardı gezdik eve geldik 4 gibi uyuttum akşam üstü 2 saat arayla besleyip altını değiştirdim gece 3 e kadar uyudu ondan sonra mıkır mıkır gittiama beşiğinde sonra saat 8 de uyandı 10.30 a kadar uyur uyanık gittik gezdik biraz evin içinde 12 de tam uykuya gecti arad mıkırdanmak suretiyle oda gazlı bi bebişş olduğu için gazı geldimi ağlıyo kucama alıp pış pışlıyorum poposnu gazını çıkarıyo yada geciyo gene uykuya devam normalmi ya anlamadım
valla gülşen uyuyo dün bu gündür acaba ateşimi var diyom ölçüyom yok acaba bişimi oldu diyom eşim diyo uyusa bi dert kız uyumasa bidert valla paranoyak etti akşam zaten saat 8 den sonra bekliyom ağlama krizini uyuyunca bi tuhaf geldi akşam ama nese bu gün dip bucak temizliğimi yaptım bu sayede az da olsa işime yaradı yanikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?