2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkürler arkadaşlarım geçmış olsun dıleklerınız ıçın,çıçekcım sanada geçmış olsun,ben geçmışı okuyamıyorumkı gırıp yazıp çıkmaktan geda ve megulcum sızlerede geçmış olsun,geçecek en yakın zamanda ınşallah,kuvvetlıdır bızım bebışlerımız merak etmeyın sadece sınırlerde harap olduğundan arada sarsılıyoruz tabıkı ama bebeklerımızde bıze benzer unutmayın,öpüyorum sızı çok,ya ışın garıbı bızım dr.Ece sağlıklı bır bebek dıyor ama bu sarılık geçmıyor herkes 3 ay dolunca geçecek görürsün tahlıller temız çıkacak dıyor nıtekım maşallah tahlıllerımızde ıyı gıdıyor,dua edıyorum salı günü şu hap yaramış olsunda bende şu psıkolojıden kurtulayım,ohhhhhh beeeeeeeee dıyeyım

kızlar herkese merhaba geçmişi okudun hasta bebeişlere geçmiş olsun..bugun ılk defa sutumu sagdım .ıkı memeden 90 cc sut cıkardım ama sutum bıttıgı ıcın degılde cok ama cok acıdıgı ıcın bırakmak zorunda kaldım.pompanın markası bebedor.kızlaazla agrı oluyomu? sut saganlara soruyorum sızdede cok fazla agrı oluyomu?o kadar kuvvetlı cekıyokı gogsum cok fazla o cekılen yerın ıcıne gırıyo..bırde manuel benımkı pompa kısmını sıkıyorum sıkıyorum tam sut cok ıyı gelmeye baslıyo pompa kısmında hava kalmıyo gerı gogsu cıkarıyorum.acıdıgı bıseyde degılde yara felan olur dıye cok korktum.gogsumun seklı degıstı resmen bır sure.o kahverengı kısmının hepsı uc gıbı oldu nerdeyse..eger bu dogalsa sagıcam hep ama canım acayıp yandı..bırde sutunuz ne renk?bazılarınkı bıraz bulanık oluyomus benımkı ıyıce sut rengı bembeyaz..bunuda meraktan soruyorum..optum hepınızı

çiçek geçmiş olsun nazarmı değdi yavruya yaaaa

8nisan benim sütümde il gelince bembeyaz sonrası bulanık yani tam beyaz değil

herkese ıyı aksamlarrr.. bende arasıra sagıyorum ama bende ameda elektrikli pompa var. sagarken acımıo hatta basta yara olmustu onunla duzelttım ben. ucunun ole olması normal. seklı degısıo resmen. canın yanıosa yara olur dıkkat et bende emzırırken hala bazen canım acıo agzına tam alamıo sanırsam. tekrar yara olcak dıye cok korkuyorum. saglıklı bı emzırmede acı olmazmıs sagarkende olmamalı. rengı de bembeyaz benım sutun normal bence endişelenme hiç

nisotto zaten sagarken ucu acımıyoda sankı damarlar acıyo bırde o kucuk yere gogsum sıkıstıgı ıcın acıyo sanırım..gunde 1 kere olsun bu sekılde sagıyım dıyorum ama bu acıya dayanbılırmıyım bılmıyorum

aman yara olmasın da . nasıl bır acıydı o gunler ne kadar kotuydu hatırlamak ıstemıyorum. emzirmek ıstıodum ama acısından yapamıodum. acıyı bılırım yanı. allah kolaylık versın canım

tamam canım ben hastaneden de ulaşabilirim doktora sağol.
şirvan bu arada sende medıcal parkta dogum yaptın dı mı?
bende medical parkta doğum yaptım beni de merak edersen :)

kızlar 2gündür başımçok ağrıyor geçmedi
bana bir yol gösterin hapta içemiyorum emziriyorum diye
sadece parol içtim 2 tane ama hiç fayda etmedi
şol tarafım felaket ağrıyor kafamı koparıp atasım geliyor

sultancım aynı der bendede oldu ensene soğuk bişey koy buz ama bi beze sarda koy yada tülbente kolonya dök ensene sar biraz yakar ama iyi geliyo once ensene sonra anlına sar ben öle yaptım gecti

Bende önce bebedoor aldım hiç memnun kalmadığım için geri iade ettim.Şimdi bebela mini elektriklisini kullanıyorum çok rahat acıtmıyor fazla .Ya kızlar siz sütü bebeği emzirdkten sonramı yapıyosunuz şu işin mantığını biri anlatsın deliricem yaa .. Öğlen emzirdikten sonra sağdım iki gösümden topla 30 cc çıktı bunalıma girdim pompanın amacı sütü çekip daha çok gelmesini sağlamak dimi arkadaşlar.Yanlışmı biliyorum

nisotta canım özelini açabildin mi kullanıcı profili ayarlar secenekleri düzenlede oradki bütün kutucukları işaretle kaydette canım özel msj alabilmen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…