2009 Nisan Anneleri buraya

:)) ben cok memnun kaldım da genel goruslerı merak ettım

Ben sadece doktorumdan memnunum :). hastane de bence düzen tam oturmamış. doktorlar çok iyi ama diğer çalışanları pek beğenmedim. ya da bana iyi olanlar pek denk gelmemiş olabilir. gerçi doğumhane çalışanlardan bazıları da iyiydi haklarını yemeyeyim.

benım gokmen beydı drum senın kım?

alısverıs merkezınden alıyorum pazarlık felan yapılmıyokı..hayır ıse yarıcanı bılsem alıcam onemlı degıl ama o da ıse yaramazsa dıye korkuyorum.chıcconun manuelını denedım ıse yaramadı aventın elektrıklısını denedım ıse yaramadı sımdı son olarak bebedorun manuelını aldım o sutu cekıyo aam oyle bı cekıyokı sankı cıgerlerımı bıle alıp goturuyooo.offf anne olmak cok zor cookk

Offff hemde nasıl valla ona süt vermek için kendimden geçtim yaa, neyse biz yine azimle devam edelim.Valla hayatım doktorlar bile medella yı önermişler iade etme hakkın var nasıl olsa al derim olmazsa iade edersin canım..

Kızlar çörek otu yağı aldım bugün onu denicem ))) Ben böyle ne bulursam kullanıyorum süt olsun diyee..Birde maydonoz konusunda farklı görüşler var bazıları süt yapar diyor bazıları ise süt keser diyor .

arzuer,sen tickerinı her mesaj yazdığında kopyalıyor musun canım,sanki senin ticker olmamış gibi?

bende ameda elektrikli pompa var.. sağarken acıma yapmıyor.. seviyesi var.. ona göre ayarlıyorsun. ben orta kademede sağıyorum..
bu arada sütün rengi benbeyaz değil,, biraz sarımsı gibi.. sizinkiler beyazsa benimki niye sarımsı şimdi

şirvan bu arada sende medıcal parkta dogum yaptın dı mı?

evet canım medicalparkta doğum yaptım.. bu arada aramıza hoşgeldin...

:)) ben cok memnun kaldım da genel goruslerı merak ettım
bende mennun kaldım ....

kaç saattir geçmişi okuyorum .. anca bitirebildim..
baran bey de mızmızlanmaya başladı... tam isabet oğluma....

bu arada hasta olan bebişlere acil şifalar diyorum.. oğların ağrıları bizlerin olsun.. kıyamam ben minik kuzulara...

baranda dün berbattı hiç durmadı .. gece 4 gibi anca uykuya daldı sıpa..
fön makinesi .. gece 2 de arabayla turladık banamısın demedi, ,,
uyuyor.. aradan 10 dak geçiyor uyanmıyor.. ben artık sinir krizi geçirmek üzereydim.. sebepsiz bağırdım.. ağladım.. eşimde bana söylendi durdu.. dedim sen 1 saat bakamıyorsun. ben tüm gün bu şekildeyim..

dün berbattı kısaca bugün düne göre daha iyi...

burnu hala geçmedi,, bezen tıkalı gibi geliyor,, nefes alamıyor acaba ondan mı kalkıyor diyorum....

burun damlasını zor damlatıyorum.. ağlıyor devamlı , sonra memeyi verip susturuyorum...

selin ben yarın randevu alabilirsem ..
medicalde Doç. Dr. Nedim Samancı gitmeyi istiyorumm..

saat 15:30 dan sonra hastanede oluyormuş.. muayene ücretide 70 tl.

baran beyin hala burnu geçmedi,, bişey olmasından korkuyorum . normal kaontrolüm çarşamba günü ama ben yarın gidim diyorum..

bakalım doç dr. nasıl acaba... bir deneyelim..

Şirvan geçmiş olsun,git bakalım hem için rahat etsin hem de biran önce iyileşsin Barancık,inşallah önemli birşey yoktur.:Saruboceq:

kızlar bizim bebiş tükürüğüyle tıkanıyo acaba normalmi sizdede oluyormu tükürüğüyle tıkanıyo yutkunuyo yutkunuyo sonra normale dönüp başlıyo ağlamaya takmıyım dedim baştan beri geçer dedim ama geçmedi bu arada şirvancığım benim oğluşumunda burnu hep dolu bence havalardan terliyorlar sora bi z cam falan açıyoruzdur anlamadan onlarda hemen hafiften üşütmüş gibi oluyorlar ama tabiki bunlar bence sen yinede doktora git canım rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…