:)) ben cok memnun kaldım da genel goruslerı merak ettım[/QUO
Hoşgeldin arkadaşım geçmişi okumadın heralde hoşgeldin demiştim sana.. Haa bu arada şirvan arkadaşımızın pek cevap verme huyu yooktur yada bana pek cevap vermiyor bir kaç sefer yazdım ama geri dönmedi en azından nezaketen de olsa bişiler yazılmalı bence
:)) ben cok memnun kaldım da genel goruslerı merak ettım
nisotta canım özelini açabildin mi kullanıcı profili ayarlar secenekleri düzenlede oradki bütün kutucukları işaretle kaydette canım özel msj alabilmen için
Ben sadece doktorumdan memnunum :). hastane de bence düzen tam oturmamış. doktorlar çok iyi ama diğer çalışanları pek beğenmedim. ya da bana iyi olanlar pek denk gelmemiş olabilir. gerçi doğumhane çalışanlardan bazıları da iyiydi haklarını yemeyeyim.
Hoşgeldin arkadaşım geçmişi okumadın heralde hoşgeldin demiştim sana.. Haa bu arada şirvan arkadaşımızın pek cevap verme huyu yooktur yada bana pek cevap vermiyor bir kaç sefer yazdım ama geri dönmedi en azından nezaketen de olsa bişiler yazılmalı bence
hosbulduk canım
benım gokmen beydı drum senın kım?
alısverıs merkezınden alıyorum pazarlık felan yapılmıyokı..hayır ıse yarıcanı bılsem alıcam onemlı degıl ama o da ıse yaramazsa dıye korkuyorum.chıcconun manuelını denedım ıse yaramadı aventın elektrıklısını denedım ıse yaramadı sımdı son olarak bebedorun manuelını aldım o sutu cekıyo aam oyle bı cekıyokı sankı cıgerlerımı bıle alıp goturuyooo.offf anne olmak cok zor cookk
kızlar herkese merhaba geçmişi okudun hasta bebeişlere geçmiş olsun..bugun ılk defa sutumu sagdım .ıkı memeden 90 cc sut cıkardım ama sutum bıttıgı ıcın degılde cok ama cok acıdıgı ıcın bırakmak zorunda kaldım.pompanın markası bebedor.kızlaazla agrı oluyomu? sut saganlara soruyorum sızdede cok fazla agrı oluyomu?o kadar kuvvetlı cekıyokı gogsum cok fazla o cekılen yerın ıcıne gırıyo..bırde manuel benımkı pompa kısmını sıkıyorum sıkıyorum tam sut cok ıyı gelmeye baslıyo pompa kısmında hava kalmıyo gerı gogsu cıkarıyorum.acıdıgı bıseyde degılde yara felan olur dıye cok korktum.gogsumun seklı degıstı resmen bır sure.o kahverengı kısmının hepsı uc gıbı oldu nerdeyse..eger bu dogalsa sagıcam hep ama canım acayıp yandı..bırde sutunuz ne renk?bazılarınkı bıraz bulanık oluyomus benımkı ıyıce sut rengı bembeyaz..bunuda meraktan soruyorum..optum hepınızı
şirvan bu arada sende medıcal parkta dogum yaptın dı mı?
bende mennun kaldım ....:)) ben cok memnun kaldım da genel goruslerı merak ettım
canım sana denk gelmiştir.. yada baran bey uyanmıştır.. acil çıkmam gerekmiştir,, sayfalar çok ilerlemişsede geçmişi hiç okumuyorum bile..
bu arada bana bişey sormak isterseniz.. özellimede mesaj atabilirsiniz.
alıngan arkadaşım ..
Ben sadece doktorumdan memnunum :). hastane de bence düzen tam oturmamış. doktorlar çok iyi ama diğer çalışanları pek beğenmedim. ya da bana iyi olanlar pek denk gelmemiş olabilir. gerçi doğumhane çalışanlardan bazıları da iyiydi haklarını yemeyeyim.
ben hem doktorumdan hem personelden mennun kaldım ,, şeker...
benimki mine kaymakçıbenım gokmen beydı drum senın kım?
bende çörek otu yağı aldım.. baranın burundeliklerinin önüne sürüyorum. arada .. didem öyle yazmıştı diye aklımda kalmış...
bende ameda elektrikli pompa var.. sağarken acıma yapmıyor.. seviyesi var.. ona göre ayarlıyorsun. ben orta kademede sağıyorum..
bu arada sütün rengi benbeyaz değil,, biraz sarımsı gibi.. sizinkiler beyazsa benimki niye sarımsı şimdi
evet canım medicalparkta doğum yaptım.. bu arada aramıza hoşgeldin...
hoşbuldukkkk:)) kesınlıkle bende amedayı onerıorum. kıralanabılıo hem. bır aylık 80 tl bır ay dene memnun kalmazsan gerı verırsın. bende orta kademede sagıyorum, acı yok, süt var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?