2009 Nisan Anneleri buraya

Şirvan geçmiş olsun,git bakalım hem için rahat etsin hem de biran önce iyileşsin Barancık,inşallah önemli birşey yoktur.:Saruboceq:

saolun kızlar,, inş. bişeycik çıkmaz.. gerçi dr. aradığımda ateşini kontrol et demişti,, allaha şükür ateş falan olmadı.. ama yavrumun bazen burnu tıkanıyor..

valla üşüttüm korkusuysa kaçgündür yıkamıyorum ...

canım bizde öyle bişey yok . şimdilik.. inş. bişeyi yoktur...,

biz bu gidişle paronayak olup çıkacağız. o öyle yaptı, bu böyle yaptı diye..

allah tüm mniklere sağlık ve huzur versin

canım bende maydonazla ilgili süt keser diye okumuştum ödemim var oyüzden iraz deneyim dedim ama ksmedi hatta biraz daha işe yaramış olabilir
her bünyede farklı belkide

kızlar sizin sıpalar uyurken inliyormu..
benimki bazen inliyor gibi sesler çıkartıyor..

hımmm hıııı hıııı hımmmm diyeee..

acaba bir yeimi ağrıyorda böyle sesler çıkartıyor.

evet canım benimkide inliyor bende telaşlanmıştım ama burdaki arkadaşlardan da soranlar oldu inliyormu die o zaman içim rahatladı garip garip sesler çıkartıyor inliyor uykuda ama uyanınca sadece ağlıyo çok garip heheh

canım benim süt eskiye oranla daha iyi durumda ama anlayamadığım şey geceleri fışkırıo süt gündüz tık yok ne alaka bilmiyom bu arada yulaf ezmesi yiyorum canım

bende aldım biraz evvel ilk defa yedim sen yoğurtla yiyorum demişsin açık sütüm vadı hadi onu bitireyim dedim sütle yedim ama sütle güzel olmadı bidahakine yoğurtla yicem
günde kaç defa yemek lazım ki üstünde bişey yazmıyo
gece süt artıyo demişsin hem dinlenmekten hemde bebkler uyuyo daha uzun süre emzirmeden geçiriyoruz bizimki uyanıkken hep emmek istiyo uyuyunca süt çoğaliyı tabi

bugün açılısı ben yapım bari..
benim sıpa saat 7 den beri ayakta ,, kendi ayakta olduğu gibi bizide ayağa dikti,,

emzirdim .. altını değiştirdim. gazını çıkardım. yerine bırakıyorum.. ağlamaya başlıyor.. ,
aman almıyım hemen diyiyorum.. daha beter oluyor..

kucağa alınca susuyor... en sonunda dayanamadım . gene istemeyerekte olsa zincoyu verdim.
biraz önce uyudu..
bende makineye çamaşır attım .. kendime de bir tost yaptım. buraya bakım dedim..
esasında gözümden uyku akıyor..

tam ben yatmaya niyetlenirim . paşa bey kalkar...

bu arada dr. randevu aldım .. 15:40 bakalım bu nasıl bir doktor.. fiyatı güzel ssk 70 ,,
kalça filmini sordum 85 dediler..

1 aylık olunca hangi aşı yapılıyordu ... bugün belki onuda yaparlar... ,

gerçi aşıya sağlık ocağıda bekliyor ama..

merhabalar...

bugünlerde pek giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum hasta bebişler var rabbim şifa versin benim kuzucum da hasta bağırsaklarında mikrop varmış çok ağlıyor kıpkırmızı oluyo kakasını yaparken ilaç kullanıyoruz cumaya kadar kullanacağız sonra yine tahlil yapılacak inşallaaah iyi çıkar.

1. ay aşısıda ertelendi ilaç kullandığı için.çok üzgünüm günlerdir rabbim ona acı çektirmesin ben çekeyim diyorum ama olmuyor.o can acısından ağlayınca bende ağlıyorum

günaydın kızlar
herkese acil şifalarrrr

ben pek giremiyorum, artık iş de daha kısa durdugum için anca yetişiyor
evde de malum demir bey izin vermiyor

bizde kakamızı 4 günde bir yapıyoruz
anasına cekti yavrum
havuc suyu süt arttırıyor yatmadan önce içiniz

saglıcakla kalın

slm kızlar pc bozuktu giremedim ne zamandır inşallah herkez iyidir.................................................

merhaba kızlar...yine girip kacacam ama kusura bakmayın bahar nur fırsat vermiyor bi de kırk çıkarm a yok gelen giden ben de pek fırsat bulamadım ama sizi de cok özledim...

Hasta olan nisan kuzularına çooook gecmiş olsun...annelere sabır ve güclü olmaları için dua edeceğim Allahın izniyle bugunler gececek...

ben bir gecmişe bakayım kız izin verirse....

slm kızlar bende ancak geçmişi okuyup çıkıyorum uzun süre kalalmıyorum ..
sanırım bir çok bebeğimiz 1. ay aşısını oldu biz daha çarşamba günü olacagız. aşıya giderken sanırım bi şurup veriyorlamış bebeklere ateş yapmasın diye bilen varmı yada kullanan bi sorun oldumu aşıdan sonra ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…