slm kızlar bende ancak geçmişi okuyup çıkıyorum uzun süre kalalmıyorum ..
sanırım bir çok bebeğimiz 1. ay aşısını oldu biz daha çarşamba günü olacagız. aşıya giderken sanırım bi şurup veriyorlamış bebeklere ateş yapmasın diye bilen varmı yada kullanan bi sorun oldumu aşıdan sonra ..
arkadaşım rabbım acıl şıfalar versın hepsı geçecek ınan,bızımde yarın tahlılımız var ınşallah güzel sonuç alacağız ben ınanıyorum,ılaç kullanmak zor bılırım bızde kullanıyoruzmerhabalar...
bugünlerde pek giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum hasta bebişler var rabbim şifa versin benim kuzucum da hastabağırsaklarında mikrop varmış çok ağlıyor kıpkırmızı oluyo kakasını yaparken ilaç kullanıyoruz cumaya kadar kullanacağız sonra yine tahlil yapılacak inşallaaah iyi çıkar.
1. ay aşısıda ertelendi ilaç kullandığı için.çok üzgünüm günlerdir rabbim ona acı çektirmesin ben çekeyim diyorum ama olmuyor.o can acısından ağlayınca bende ağlıyorum
ya şırvan bılıyosun benım ssk problemlı olduğundan benım herşeyım özelde oldu ama sana bışı sölıım ben kalça fılmıne para vermedım sen nden verıyosunkı,şayet sıgortan yoksa 18 yaşına kadar devletten sıgortalı artık bebışler haberınız olsun bu arada,bızımde yenı haberımız oldu bız sarılık tahlıllerı sırasında öğrendık,özel hastane olduğu halde almadılar ücret haberın ola ha,ben aşısını sağlık ocağında vurdurdum hem çabuk tüketıldığı ıçın aşılarda tazeymış şekerbu arada dr. randevu aldım .. 15:40 bakalım bu nasıl bir doktor.. fiyatı güzel ssk 70 ,,
kalça filmini sordum 85 dediler..
1 aylık olunca hangi aşı yapılıyordu ... bugün belki onuda yaparlar... ,
gerçi aşıya sağlık ocağıda bekliyor ama..
var tabı baksana ben dahı burdayım hehehehe,kızım uyuyor anası data gırışı yapıyorsesimi duyan var mıııııııııııı:)
kızlar ben bizimkinin gaz problemini nasıl çözdüğümü buldum biz fisher price ın titreşimli anakucağını almıştık bebeği 15 günlükten sonra titreşim rahatlatıo die ona koymaya başladık hem müzikli falan bişey diye. onun sayesinde bebeiş gaz çıkarıo yani keşfettik. bebeği gazlı olanlar titreşimli anakucaklarından alıp mamadan sonra koysunlar hem üstünde uyuyakalıo bebek.
kızlar herkese merhaba geçmişi okudun hasta bebeişlere geçmiş olsun..bugun ılk defa sutumu sagdım .ıkı memeden 90 cc sut cıkardım ama sutum bıttıgı ıcın degılde cok ama cok acıdıgı ıcın bırakmak zorunda kaldım.pompanın markası bebedor.kızlaazla agrı oluyomu? sut saganlara soruyorum sızdede cok fazla agrı oluyomu?o kadar kuvvetlı cekıyokı gogsum cok fazla o cekılen yerın ıcıne gırıyo..bırde manuel benımkı pompa kısmını sıkıyorum sıkıyorum tam sut cok ıyı gelmeye baslıyo pompa kısmında hava kalmıyo gerı gogsu cıkarıyorum.acıdıgı bıseyde degılde yara felan olur dıye cok korktum.gogsumun seklı degıstı resmen bır sure.o kahverengı kısmının hepsı uc gıbı oldu nerdeyse..eger bu dogalsa sagıcam hep ama canım acayıp yandı..bırde sutunuz ne renk?bazılarınkı bıraz bulanık oluyomus benımkı ıyıce sut rengı bembeyaz..bunuda meraktan soruyorum..optum hepınızı
selam kızlar,
bebeği veya kendisi hasta olan herkese allahtan acil şifalar diliyorum..allah dert verip derman aratmasın kimseye..
ben aventin manuel pompasını kullanıyorum..ucu uzuyo, göğsün şekli şemali değişiyo valla..başta acımıyodu ama sonuna kadar sağayım diye uğraştım ve şimdi kahverengi kısım kıpkırmızı oldu yanıyo..tam göğsümün ucu iyileşti emzireyim derken şimdide etrafı acıyor..yani abartmamak lazım..benim sol göğsümden 60cc sağdan 30 cc falan geliyor, o yüzden solu biraz zorladım emziremiyorum bari sağıp vereyim derken..sütün rengiyse önce beyaz sonra hafif sarı gibi bej rengi bişi oluyo..
şirvan benim oğlanın da burnu tıkalı damla damlattırmıyo, bide ara sıra öksürüyor..bende çok korkuyorum bişey olacak diye ama dr. götürmeye de korkuyorum artık.göbeği 10 günde düştü diye dünyanın tahlilini istemişlerdi, şimdi bunun için neler yaparlar allah bilir.
selin e katılıyorum iyi bi dr bulalımda ona götürelim...olmayacak böyle..!!
hem emzirip hem mama veren anneler bebeği günde kaç kez besliyosunuz..benimki 2 saatte bir acıkıyor...beslenme düzenini zorda olsa değiştirdim.. bir öğün süt sağıp veriyorum sadece, bir öğün mama...ama mamanın üzerinde günde 5 defa 120 cc diyor.. ama benim sıpa günde 5 defadan fazla besleniyor..beslenme düzeniniz nasıl??? ya benim çocuk çok yiyor ve buda beni korkutuyor, bi yerde bişeyler yanlış gidiyor çünkü..önünü almaktada zorlanıyorum senağlama
valla serapcım ben ne desem boş çünkü pompa almadım memeyıde bılemıcem çünkü emmesede memede uyuyor ama 8 kez felan alıyordur rahat rahat,kaç cc çıkar süt hııııç fıkrım yok,sende stres yapma doymazsa ağlar dedı dr.bende onun ıçın rahat olmaya çalışarak mama felan hıç vermedım,bencede ıçın rahat olsun bı dr.a danış
canım bende 5 defadan fazla 120 cc üstünde veriorum bişey olmaz el kadar bebek günd 5 defa mı beslenir zaten hangi akla hizmeten yazmışlar o genellemeyi yapmışlar bilmiorum
ohhhh be içimi rahatlattın valla çok yaşa emi...! bende nasıl azaltırım diye uğraşıyorum günlerdir ve ağlayıp duruyo çocuk..acaba biberonla veriyorumda ne yediğini anlamıyo mu diye..neyse perşembe tekrar kilo takibi var, belli olacak o zaman durum..kaşıkla besle diyo dr ama mümkünmü bizimkine kaşıkla bişey yedirmek???kafam çok karışık, beceremedim bi çocuğu beslemeyi, yuhh bana...!!
Selam canım benim bebeğinde 10 günde düştü, normalmiş bazı bebekler 10 günde düşürüyorlar ben o yüzden hiç endişe etmedim.Birde burun tıkanıklığına çörek otu yağı iyi geliyor bende aldım denicem. Bu arada ben 90 cc veriyorum mamayı benimkide çok ağlıyo ama emzirme konusunda ısrar ediyorum.Artık çocuk memem ağzında sakız gibi çiğniyo nerdeyse bende kaşıkla veriyorum mamayı çok acıktığı için yavrum saldırıyo kaşığa.Bence sende eğer bibereonu uykusunun arasında verip diğer uyanıkken kaşıkla versen çok iyi olur. Sonrasında memeyi hepten bırakıyorlarmış biberon daha kolay geliyor onlara çünkü yorulmadan içiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?