2009 Nisan Anneleri buraya

yok canım birinci ay aşısında ateş olmuyo ilaç vermene gerek yok o yüzden.
hemşire hiç bi yan etkisi yok bu aşının dedi
ama 2. ay aşısı ateş yapıyomuş

kızlar ben bizimkinin gaz problemini nasıl çözdüğümü buldum biz fisher price ın titreşimli anakucağını almıştık bebeği 15 günlükten sonra titreşim rahatlatıo die ona koymaya başladık hem müzikli falan bişey diye. onun sayesinde bebeiş gaz çıkarıo yani keşfettik. bebeği gazlı olanlar titreşimli anakucaklarından alıp mamadan sonra koysunlar hem üstünde uyuyakalıo bebek.

arkadaşım rabbım acıl şıfalar versın hepsı geçecek ınan,bızımde yarın tahlılımız var ınşallah güzel sonuç alacağız ben ınanıyorum,ılaç kullanmak zor bılırım bızde kullanıyoruz
ya şırvan bılıyosun benım ssk problemlı olduğundan benım herşeyım özelde oldu ama sana bışı sölıım ben kalça fılmıne para vermedım sen nden verıyosunkı,şayet sıgortan yoksa 18 yaşına kadar devletten sıgortalı artık bebışler haberınız olsun bu arada,bızımde yenı haberımız oldu bız sarılık tahlıllerı sırasında öğrendık,özel hastane olduğu halde almadılar ücret haberın ola ha,ben aşısını sağlık ocağında vurdurdum hem çabuk tüketıldığı ıçın aşılarda tazeymış şeker
sesimi duyan var mıııııııııııı:)
var tabı baksana ben dahı burdayım hehehehe,kızım uyuyor anası data gırışı yapıyor

ben uzman tv de ayşe önerı ızledığımden berı zaten gazımız 2dk kalmıyor çıkıyor herkese önerırım şekerler,bende yatağa monte duvara ışık verenınden alacam,müzıklı olanından hem klasık müzıkte varmış,bızımkı karnımda dınlemeye alışık şımdı bılgısayardan dınlıyor
ama bu daha güzel ve kullanışlı tabıkı en azından zararlı dalgaları almaz:lepi:

selam kızlar,

bebeği veya kendisi hasta olan herkese allahtan acil şifalar diliyorum..allah dert verip derman aratmasın kimseye..

ben aventin manuel pompasını kullanıyorum..ucu uzuyo, göğsün şekli şemali değişiyo valla..başta acımıyodu ama sonuna kadar sağayım diye uğraştım ve şimdi kahverengi kısım kıpkırmızı oldu yanıyo..tam göğsümün ucu iyileşti emzireyim derken şimdide etrafı acıyor..yani abartmamak lazım..benim sol göğsümden 60cc sağdan 30 cc falan geliyor, o yüzden solu biraz zorladım emziremiyorum bari sağıp vereyim derken..sütün rengiyse önce beyaz sonra hafif sarı gibi bej rengi bişi oluyo..

şirvan benim oğlanın da burnu tıkalı damla damlattırmıyo, bide ara sıra öksürüyor..bende çok korkuyorum bişey olacak diye ama dr. götürmeye de korkuyorum artık.göbeği 10 günde düştü diye dünyanın tahlilini istemişlerdi, şimdi bunun için neler yaparlar allah bilir.

selin e katılıyorum iyi bi dr bulalımda ona götürelim...olmayacak böyle..!!

hem emzirip hem mama veren anneler bebeği günde kaç kez besliyosunuz..benimki 2 saatte bir acıkıyor...beslenme düzenini zorda olsa değiştirdim.. bir öğün süt sağıp veriyorum sadece, bir öğün mama...ama mamanın üzerinde günde 5 defa 120 cc diyor.. ama benim sıpa günde 5 defadan fazla besleniyor..beslenme düzeniniz nasıl??? ya benim çocuk çok yiyor ve buda beni korkutuyor, bi yerde bişeyler yanlış gidiyor çünkü..önünü almaktada zorlanıyorum senağlama

valla serapcım ben ne desem boş çünkü pompa almadım memeyıde bılemıcem çünkü emmesede memede uyuyor ama 8 kez felan alıyordur rahat rahat,kaç cc çıkar süt hııııç fıkrım yok,sende stres yapma doymazsa ağlar dedı dr.bende onun ıçın rahat olmaya çalışarak mama felan hıç vermedım,bencede ıçın rahat olsun bı dr.a danış

canım bende 5 defadan fazla 120 cc üstünde veriorum bişey olmaz el kadar bebek günd 5 defa mı beslenir zaten hangi akla hizmeten yazmışlar o genellemeyi yapmışlar bilmiorum

benim kızda 2 saat arayla 60 cl içiyo bazen bi 30 daha istiyo yani toplam 6 kez 120 oluyo 24 saatte

canım benim sıpa sürekli ağlıyor ve dr. aç demişti yalnızca emzirirken bende mamaya başladım..benimkinin rutini belli ama 2 saatte bir besleniyo buda 24 saatte en az 10 defa besleniyo demek....o yüzden sordum, çünkü çok hızlı ve orantısız kilo almaya başladı...uf ufff ne zormuş ya!!

canım bende 5 defadan fazla 120 cc üstünde veriorum bişey olmaz el kadar bebek günd 5 defa mı beslenir zaten hangi akla hizmeten yazmışlar o genellemeyi yapmışlar bilmiorum

ohhhh be içimi rahatlattın valla çok yaşa emi...! bende nasıl azaltırım diye uğraşıyorum günlerdir ve ağlayıp duruyo çocuk..acaba biberonla veriyorumda ne yediğini anlamıyo mu diye..neyse perşembe tekrar kilo takibi var, belli olacak o zaman durum..kaşıkla besle diyo dr ama mümkünmü bizimkine kaşıkla bişey yedirmek???kafam çok karışık, beceremedim bi çocuğu beslemeyi, yuhh bana...!!

Selam canım benim bebeğinde 10 günde düştü, normalmiş bazı bebekler 10 günde düşürüyorlar ben o yüzden hiç endişe etmedim.Birde burun tıkanıklığına çörek otu yağı iyi geliyor bende aldım denicem. Bu arada ben 90 cc veriyorum mamayı benimkide çok ağlıyo ama emzirme konusunda ısrar ediyorum.Artık çocuk memem ağzında sakız gibi çiğniyo nerdeyse bende kaşıkla veriyorum mamayı çok acıktığı için yavrum saldırıyo kaşığa.Bence sende eğer bibereonu uykusunun arasında verip diğer uyanıkken kaşıkla versen çok iyi olur. Sonrasında memeyi hepten bırakıyorlarmış biberon daha kolay geliyor onlara çünkü yorulmadan içiyorlar.

benım nacızane tecrubeyle sabıt olunan deneyımlerım,gaz olayı dedığım gıbı bele 3-4 kuvvetlı vuruş(tabıkı kır belını şeklınde değıl)ardından sırt sıvazlama çok yumuşak değıl emın değılsek bır sfer düz tutuş sonra tekrar,ınanın hemen çıkıyor deneyın,süt ıçın ben kımyon 2 kaşık bır büyük fıncana günde 1 sefer(şu anda demlenmekte)akşamda 1 fıncan rezene bunlar toz halınde değıl bu arada,bırde şenayınımın önerdığı humana stel vardı ya bıttı ama o da ışe yarıyor aklınızda olsun,zıncoya felan gerek yok çok şükür,kaka olayında annem süper çünkü yatmadan önce zeytınyağı ıle yağlıyor sabahı zor edıyoruz belıne kadar kaka ama olsun ış yaradı ya oh dedırttı yanı allah razı olsun,dr.zeytınyağı damlat ağzına demıştı fakat annem sayesınde onuda hallattık ışte deneyın derım kuzulara,şımdılık aklıma gelenler bunlar geldıkçe yazarım

ya göbeğini biz sorun etmedik ki, dr sordu ne zaman düştü diye söyleyincede tiroit testi falan istedi..allahım dr dr gezdik...en sonunda bi dr sündürüp durmayın çocuu aslan gibi bu yavrucak bişeyi yok dedi de bıraktık.çocuk konusunda eşimde bende çok cahiliz ve kim ne derse kanıyoruz...sorsan ikimizde okumuş insanlarız ama tecrübesizlik insanı cahil yapıyo işte!!
benim oğlan bana çekmiş uykusu çok hafif, o yüzden uyku arası diye bişeyi yok..kaşıkla beslemeyi denedim ama elleriyle saldırıyo..ellerini tutunca yada hafif bi kundak yapıncada sinirden ağlamaya başlıyo ve kaskatı kesiliyo..ama tek avantajım açlığa dayanamadığı için biberon yada meme allah ne verdiyse yumuluyo...affetmiyo..

arzuer,sen tickerinı her mesaj yazdığında kopyalıyor musun canım,sanki senin ticker olmamış gibi?

ay evet kopyalıyorum nasıl yapacağımı bilmediğim için vword kopyalamıştım . Her seferinde word açıp ctr+c yapıp buraya yapıştırıyorum .nasıl yapıcam yardımcı olursan sevinirim.

Şirvancım biraz sitem etim sana ama kusura bakma canım. Bu aralar malum süt krizindeyiz o yüzden moralim bozuk alınganlığım üstümde haklısın canım.Benimki de çok huysuz zaten azıcık fırsat bulduğumda soluğu burda alıyorum.Burası rahatlatıyor beni sizi bilmem ama keşke aynı şehirlerde olsaydık toplanırdık en azından ayda 1 filan ama yine ankaraya işin düşdüğünde beklerim canım...ıstanbul ve diğer şehirlerdeki arkadaşlar ankaraya işiniz düşerse yardımcı olurum seve seve burdan duyurulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…