2009 Nisan Anneleri buraya

ben hic sagmadim canim ama bebegin aglamiyorsa tok demektir. resimde gordugum kadariyla da masallah kizina oyle zayif da diil :)

bir de bir defa da 100 cc bana fena gelmedi. sonucta emdikce yerine yenisi geliyor. her emdiginde 100 cc yeter bebisine..

sağolun arkadaşlar.doktoru arayıp söylicem.inşallah bi sorun yoktur.
gaz sorunu 2. aydan sonra biraz azalıyormuş.genelde 3. aydan sonra bitiyormuş.ama Allah kousun bazı bebeklerinki 6 . aya kadar devam ediyormuş.malesef

canım organik nasıl bir şampuan var ki. nerden bulabilirim marka falan biliyorsan yazar mısın? buraya yazmanda sakınca yok markayı diye biliyorum ben. sadece link verince kızıyorlar klava:

kızlar benim kızım acayip sulu kaka yapıyo bi terslik var mı acaba sarı renk ama resmen sarı bi su çıkıyo günde bir kere yapıyo ishal olamaz herhalde di mi

ben rezeneyı kendım yapıp ıçıyorum tohumuyla yanı ıçıne yıne tohum kımyon azıcıkta çörekotu karıştırıyorum bazen çok azda anason yanı bebeğe değılde kendıme yapıp ıçıyorum sızde lütfen deneyın kızlar ya daha öncede yazmıştım ınanınkı faydasını göreceksınız,bızım gaz problemımız felan yok bence bunlar sayesınde,deneyın hem süt arttırmayada faydası var ben mama felan kullanmıyorum göğüslerımdende umudum yoktu ama çok şükür lütfen sızde deneyın

kıslar cevaplarım çıkmamış ya amaaan,ebrucum 99 doğal bebek bakım serısı,eczacıda çok övdü bılgıne canım,ben henüz kullanmadım,dınozzo benımkıde 1 kere tam yapıyor korkma bışıcıkler olmaz,halemon rengı kokusu kötü değılse sende korkma arkadaşım üşütse kötü kokar ınan,of yazdığım onca şey gıtmış bunlarla ıdare edın anacım,ben kaçar kızım uyandıııı

var tabi olmazmı benim arjk ikili öğretimli okulda bile kullanıyo var yani

Yaa,peki ben branş öğretmeniyim,diyelim 30 saat dersim var haftada,onu nasıl ayarlayacağım,bana 30 saat değil de ,daha az ders vermelerini mi istemeliyim,yoksa 30 saat alıp bunun içinde süt izni olarak günde 1,5 saat dersi boş bırakmalarını mı?
Bizim okulda da geçen sene 1 yıllık doğum yapan arkadaşa nöbet tutturmuşlardı,hatta ben dem.ştim sen neden tutuyorsun diye,'O da idare Bu kural eğer öğretmen yeterliyse geçerli dedi,demişti.' Ama benim okuduğum da '20-25 yılını bitiren öğretmenler ve doğumdan sonra 1 yıl öğretmenler nöbet tutturulamazlar,ama gerek görülüğrse 20-25 yıllık öğretmenlere nöbet tutturulabilir.' şeklindeydi.buna göre doğum yapanlar 1 yıl nöbet tutturulamaz ama okullarda farklı uygulamalar yapılabiliyor malesef.

oslemcim ölcülerini de yazar misin? hepsinden nekadar katiyorsun. bir su bardagina 1 tatli kasigi rezene yapiyorum ben ve yettginden emin diilim. hepsinin olcusunu yazarsan cok mutlu olurum.

biz de yarın bursaya gideceğiz inşallah. bakalım bebişle yolculuk nasıl olacak. inşallah rahat rahat gideriz, kızım sevsin de gezmeyi hep gezelim :)

ooo gezmeyi benimoğlanda gör adını duyunca kapıya geliyo:)))okadaryani biz fıldır fıldırız valla inşsenin kızda sever

bizde bugün alışverişe gidelim dedik kayınvalidemle
otobüse bindik araba kocaman gümbet gibi 2 çanta elimde
yollarda rezillik inmek binmek ayrı dert
metroya bindik asansörü çalışmıyormuş o merdivenlerden nasıl indirdim o koca arabayı bilemiyorum kaynanamın elinde kerem
aman aman bidaha kesinlikle otobüsle bi yere gitmem valla

bu arada topic çok sakin
nerdesiniz kızlar

HOŞGELDİN CANIMMMM vereliniortak

bu aralar pek girmiyo kızlar gerçi bende giremiyorum neyseki benim gazzmann uyudu azıcık bi bakim dedim ...Ne güzel gezmelere çıkmışsınız ben pek çıkmadım ne biliiim depresyondamıyım neyim aklımı sütle bozdum göğüslerim taş gibiydi şimdi yumuşadılar ayy valla canım çok sıkılıyor bişileri yanlışmı yapıyoruz ne neyse canım senin de canını sıkmayayım daha fazla a.s

canım çok teşk.edrim ama malesefki gün içerisinde 50 cc dediiğim 4 saat arayla sağdım sütümü emzirdikten sonra zaten mamayıda sabah , bazen öğlen ve akşam veriyorum 90 cc civarında pompanın sütü sağdıkça çoğaltığını düşündüğüm için kullanıyorum yanlış mı biliyorum ama nedense göğüslerim çok yumuşadı buaralar eskiden daha sertti pompayla sağdıktan sonra böyle oldular...birgün tam doluyken sağıcam bakalım kaç cc çıkıcak ben gece hep göğsümü veriyorum çocuk sabah resmen mamaya saldırıyor acaba açmı kalıyo gece??

arzuer cnm ne can sıkması aşk olsun
bak şimdi benimde göğüslerim taş gibiydi hatta acıyordu o zman besbelliki sütler bol bol var birikmiş
göğüsler yumuşak olduğunda yine süt var ama birikmemiş yani süt çektikçe gelir emin ol ve sütüm azlıyo die sakın düşünme çektikçe gelir die düşün inan faydası oluyo

hem bebişler de büyüdü artıkeskisi gibi azıcık sütle doymuyorlar
onuda düşün

Saol canım rahatladım yaa valla korkunun faydası yok dediiğn gibi pozitif olmaya çalışıyorum ve stresden uzak olmaya çünkü gerçketen sütü etkiliyor denedim ne zaman canım sıkılsa üzülsem bişeylere bir gün önce taş gibi olan göğsüm yumuşacık oluyolar...
Artık düşünmeyeceğim süt konusunu valla ne yapım olursa vericem doymadığı yerde mama elimden geleni yaptığıma inanıyorum ... Benimde kayınvalidem sağolsun o destek oluyor o olmazsa ben daha çok bunalıma girerdim...En azından 24 saat oğlumla ilgileniyorum...:1rolleyes:

Selam kızlar.ben girinceye kadar kimse kalmamış bakıyorumda.Arzuer06 teşekkür ederim ilgine bugün beni dikkate alan tek kişisin.Buarada bu süt konusunu hiç düşünmeyin derim.eğer sütüm azalıyo çocuk aç kalıyo diye düşünürseniz sütünüz azalır, bunu geçen hafta bir programda dinledim.biz istediğiniz sürece sütümüz olurmuş.süt vermek istemeyen kişilerde süt kendiliğinden kesilirmiş.Hiç doğum yapmamış bir kadın bile istekle 20 gün boyunca göğüslerini sağsa sütü gelirmiş. o yüzden hiç canınızı sıkmayın.

oslemcim ölcülerini de yazar misin? hepsinden nekadar katiyorsun. bir su bardagina 1 tatli kasigi rezene yapiyorum ben ve yettginden emin diilim. hepsinin olcusunu yazarsan cok mutlu olurum.

canım bende şurup ölçeğı koydum kavanozlara 1 ölçek rezene yarısı kadar kımyon,onun yarısı kadar herzaman eklemıyorum anasonu eğer uykusuz kaldıysa şebeklıkten eklıyorum,çörek otunuda yıne ucuyla,bunları en fazla 4 -5 dk demlıyorum sonra süzüp ıçıyorum,merak etme yeter sıkıntı yapma olurmu

canımmm uzun aradan sonra tekrardan dönmene sevindim... merak etmiştim seni... ne de olsa hemşehriyiz:):) kızın hayırlı olsun... benimkiyle adaş....... Pınar Sude.... şimdi çıkıyom kızım ağlıyoooooo.................

mrb kızlar günaydın herkese bende giremiyordum doğumdan belli ama bugün evim temizleniyor pazartesi inşaalah evime tamamen yerleşecemm artık daha sık görüşürüz inşallah oğlum bugun 44 günlük oldu 3200 doğmuştu 4300 gr oldu ama ben emziremedim yavrumu sütüm hiç olmadı verimsiz bir inek çıkttım anlayacağınızz her yolu denedim ama olmayınca olmuyo bizde mamaya devam ettik gazımızda 40 çıkınca baya azaldı çok şükürr neyse kızlar inaşşalah pazartesi burdayımmsırnaşık şey

oslemcım cok tesekkur ederim.. kavanoz dedigin nekadar buyuklukte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…