çok saol cnm cevabın için nolur diğer arkadaşlarda sağdıklarında kaç çıkıyo yazarlarsa sevinirim.cnm ben kızım uyandıkca agladıkca emzırıyorum onuda evde yoksam kızımı anneme bıraktıysam o zaman vermelerı ıcın bırakıyorum.normalde emıyo ama ben ıkı gogusten daha cok cıkıcanı dusunmustum 100 cıkınca sok oldum.
megulcüm selam, internetten baktım şimdi bu konuya.
yeşile çalan sümüksü kaka zaman zaman oluyorsa normal kabul edilirmiş. bebek fazla beslendiği için olabilirmiş. anne sütü yeterli geliyordur ekstra mama vermeyin diyor. ama devamlı dikkat çekecek kadar sümüksü bir kakanın mikrobiyolojiye gösterilmesi gerektiğini okudum canım.
valla bu cok iyi bir fikir. ben de yapayim..
benim bebek gazdan sadece uyumuyor diil bir de ikinirken surekli agliyor.. icim gidiyor.. cok fena agliyor. sizde de mi oyle kizlar? ben rezene cayini yapip kendim iciyordum. bebege hic vermedim. siz nasil veriyorsunuz? olcusu nasil`? ben o tohum gibi olandan aldim. bebek icin olan da varmis sanirim.. oyle direk kaynatan var mi aramizda?
megul sumuksu olmasi sanirim normal.. bebegiminki de oyle. ama surekli yesil olmasi belki sikintili olabilir. devam ederse bence bir doktora goster..
bu gazlar nezaman bitecek bilen var mi kizlar?? senağlama
canım organik nasıl bir şampuan var ki. nerden bulabilirim marka falan biliyorsan yazar mısın? buraya yazmanda sakınca yok markayı diye biliyorum ben. sadece link verince kızıyorlarklava:
selam arkadaşlar...
rumeli verdiğin bilgiler için teşekkürler çok güzelmiş gerçekten..
benim sizlere bir sorum olacak benim bebeğim dün ve bugün çok kaka yapmaya başladı nerdeyse günde 10 defa yaıyo renginde veya kokusunda bir değişiklik yok sağlık ocagında sordum bişey yok dedi ne yapayım bilemiyorum pişik oldu bide hametan kullanıyorum bugün doktora götüreyimmi acaba ...
kızlar benim kızım acayip sulu kaka yapıyo bi terslik var mı acaba sarı renk ama resmen sarı bi su çıkıyo günde bir kere yapıyo ishal olamaz herhalde di mi
valla bu cok iyi bir fikir. ben de yapayim..
benim bebek gazdan sadece uyumuyor diil bir de ikinirken surekli agliyor.. icim gidiyor.. cok fena agliyor. sizde de mi oyle kizlar? ben rezene cayini yapip kendim iciyordum. bebege hic vermedim. siz nasil veriyorsunuz? olcusu nasil`? ben o tohum gibi olandan aldim. bebek icin olan da varmis sanirim.. oyle direk kaynatan var mi aramizda?
megul sumuksu olmasi sanirim normal.. bebegiminki de oyle. ama surekli yesil olmasi belki sikintili olabilir. devam ederse bence bir doktora goster..
bu gazlar nezaman bitecek bilen var mi kizlar?? senağlama
var tabi olmazmı benim arjk ikili öğretimli okulda bile kullanıyo var yani
bizim okulda gecen yıl doğum yapan arkadasa üdü kullandırtmadı okul tam gün olduğu için öğle arası süt izini sayılır dedi üstelik nöbette yazdı halbuki bebek 1 yasına gelene kadar nöbettende muafmışız onuda tutturdu arkadasa ama ben iddalıyım bütün haklarımı mahkemeye versemde kullancam o inatsa bende inatım
ben rezeneyı kendım yapıp ıçıyorum tohumuyla yanı ıçıne yıne tohum kımyon azıcıkta çörekotu karıştırıyorum bazen çok azda anason yanı bebeğe değılde kendıme yapıp ıçıyorum sızde lütfen deneyın kızlar ya daha öncede yazmıştım ınanınkı faydasını göreceksınız,bızım gaz problemımız felan yok bence bunlar sayesınde,deneyın hem süt arttırmayada faydası var ben mama felan kullanmıyorum göğüslerımdende umudum yoktu ama çok şükür lütfen sızde deneyın
biz de yarın bursaya gideceğiz inşallah. bakalım bebişle yolculuk nasıl olacak. inşallah rahat rahat gideriz, kızım sevsin de gezmeyi hep gezelim :)
Günaydın nisan anneleri.ben uzun süredir yoktum.en son 8 aylıkken girmiştim sanırım.umarım unutmamışsınızdır.hepinizi çok merak ediyorum.ben 25 mart ta sezeryanle doğum yaptım kızım oldu.ismi Berrin Sude.hepinizi çok özledim ve eve int.bağlattım.bundan sonra sık sık görüşürüz artık.
bizde bugün alışverişe gidelim dedik kayınvalidemle
otobüse bindik araba kocaman gümbet gibi 2 çanta elimde
yollarda rezillik inmek binmek ayrı dert
metroya bindik asansörü çalışmıyormuş o merdivenlerden nasıl indirdim o koca arabayı bilemiyorum kaynanamın elinde kerem
aman aman bidaha kesinlikle otobüsle bi yere gitmem valla
bu arada topic çok sakin
nerdesiniz kızlar
pompanın amacı sutun fazlasını depolamak. ben mesela tek gogusten doyarsa dıgerını sagıp buzluga atıyorum boylece calısmaya baslayınca anne sutu almaya devam edecek gunduzlerı. ya da sutun bıtınce onları kullanırsın daha uzun sure sut almıs olur canım.
mesela mama verıorum demıssın. mama yerıne sagıp bırıktırdıklerını verebılırsın. hem emzırdıkten sonra 55 ccde hıc fena degıl bence.at buzluga hıc durmaaa :)))
arzuer cnm ne can sıkması aşk olsun
bak şimdi benimde göğüslerim taş gibiydi hatta acıyordu o zman besbelliki sütler bol bol var birikmiş
göğüsler yumuşak olduğunda yine süt var ama birikmemiş yani süt çektikçe gelir emin ol ve sütüm azlıyo die sakın düşünme çektikçe gelir die düşün inan faydası oluyo
hem bebişler de büyüdü artıkeskisi gibi azıcık sütle doymuyorlar
onuda düşün
oslemcim ölcülerini de yazar misin? hepsinden nekadar katiyorsun. bir su bardagina 1 tatli kasigi rezene yapiyorum ben ve yettginden emin diilim. hepsinin olcusunu yazarsan cok mutlu olurum.
Selam kızlar.ben girinceye kadar kimse kalmamış bakıyorumda.Arzuer06 teşekkür ederim ilgine bugün beni dikkate alan tek kişisin.Buarada bu süt konusunu hiç düşünmeyin derim.eğer sütüm azalıyo çocuk aç kalıyo diye düşünürseniz sütünüz azalır, bunu geçen hafta bir programda dinledim.biz istediğiniz sürece sütümüz olurmuş.süt vermek istemeyen kişilerde süt kendiliğinden kesilirmiş.Hiç doğum yapmamış bir kadın bile istekle 20 gün boyunca göğüslerini sağsa sütü gelirmiş. o yüzden hiç canınızı sıkmayın.
canım bende şurup ölçeğı koydum kavanozlara 1 ölçek rezene yarısı kadar kımyon,onun yarısı kadar herzaman eklemıyorum anasonu eğer uykusuz kaldıysa şebeklıkten eklıyorum,çörek otunuda yıne ucuyla,bunları en fazla 4 -5 dk demlıyorum sonra süzüp ıçıyorum,merak etme yeter sıkıntı yapma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?