2009 Nisan Anneleri buraya

işte sultan bundan sonra böle ya gezmicez yada göç eder gibi evden çıkıp yorulup geri döncez
ananemin bi lafı var çoçuklu kadının bi bacağı kırıktır diye gezmicen demek yani
ama bende sıkılıyom evde alahtan annem yakın atlıyo oğluş bebek arabasına tıntın gidiyoz
otobüs işi çok sakat valla

Merhaba diyeceğim ama kimse yok sabah sabah.
Biz de dün 2. ayımızı doldurduk ve tabi ki aşımızı olduk,3 tane.Biri BCG,Biri Rota virüs,diğeri de penta ( 5li karma aşı).Karma aşıda Boğmacadan dolayı ateş yapabiliyormuş.Rota virüs özel aşı olduğu için 85 TL ödedik,yaptıracaklar için örnek olsun dedim.1 ayda 1200 gr almış kızım ,dr umuz gayet iyi,sütünü iyi gelmiş dedi,dışarda işim olduğunda annem geldiği zamanlar sadece mama veriyoruz.Başka da herşeyimiz iyiymiş,sevinerek döndük hastaneden.Bütün bebişler sağlıklı huzurlu ve de gazsız olsunlar inşallah!:teytey:

Sultan bu arada üzüldüm yolculuğunuzun kötü geçmesine.Biz de annemle çıkarken birkaç kere otobüse bindik,ama ev oturmasına gittiğimiz için pusetle değil,ama buna rağmen malum Bursa da otobüsler kalabalık oluyor,zor oldu.Biz de pzt annemle çıkacağız alışverişe,düğünler başladı ,e alışveriş lazım,ama kucakta daha zor olur,kanguruyla mı çıksak acaba die düşünüyorum.Bazen ben görüyorum otobüste kadın tek başına bindrimiş bebişi pusete,bravo diyorum öyle kadınlara,Plazalarda falan indirmeye çalışıyor yürüyen merdivenlerden falan...:sm_cool:

yok kızlar bebek arabasıyla olacak ış değıl gezme ışı,ben hastaneye yada dışarı çıkarken bebeğı sarıyorum penye battanıyesıne alıyorum kucağıma öyle çıkıyorum ama bende bez kangru arıyorum uygun fıyatlı ya çok uçuk fıyatlar değıl ama yınede bu ara özelden gıdıyoruz dıye hastane tahlıller,fototerapı derken açıldık mecburı kuzumun canı sağolsunda bulursam alacam bez kangru artık yoksa öle araba felan olmaz yanı,Kaan geldığı zaman anca sahıl yürüyüşünde kullanırız nasıpse arabayı ben ıçıne yatırdığımız zımbırtıyı dahı kullanmadım bırtek hastaneden ılk çıkarken kullandık şımdı arabanın güneşlığı yağmurluğu felan var ıçınde ne gereksız şeyler almışız ya

Herkese merhaba;
dÜn annemdeydım gıremedım.
BugÜn evdeyım .. Bende tam arabasına koyup dıŞarı Çıkım dııyodum.. ,
konuya denk gelmıŞ valla

bırde kraft arabası var bızde de - aĞır bıŞey

Yürüyüşe falan çıkarken araba iyi oluyor da,ama otobüsle metroyla giderken zor olur die düşünüyorum ben,indir bindir,heyecan yaparım herhalde

şırvan zımbırtılarını çıkar anacım kelaynak gıbı kalıyor araba hehehehe,bı tek güneşlığını tak yanına alt sepete bışey koyma hemen kapatacaksan aklında olsun bıde onları toplıım derdın olmasın tabı yakın bıyere gıdeceksen yada vasıta yapmayacaksan bılemem artıkın,bızım araba evde kızı gezdırıyor şımdı yanıma aldım o uyuyor mozart eşlığınde bende data gırıyorum,bıraz önce okyanus suyu yaptım burnuna açıldı burnu kuzumun mışıl mışıl uyumakta nerden toplamış o kadar böcük o küçük burnu anlamadım ama nasıl rahatladı anlatamam

Merhaba arkadaşlar...

Tekrar hosgeldin ebrartuba.....Bursasu dışarıda gezerken hazır bebekler kucukken kanguruyu tavsiye ederim...Gerç benimki d epek sevmiyor ama bence kullanışlı bir şey..bebişler biraz buyuyunce araba daha kullanışlı olacak..

Kızlar sizin bebişler kusuyor mu? benimki acayip kusuyor..Doktor obur bebek doydugunu bilmiyor fazlasını atıyor diyor..masallah kilo alımı cok iyi 3.650 dogdu..5.100 olmuş ama yataga duz yatırmaya korkuyom bir iki kere kusmugu ile boguluyordu...

allahım esırgesın arkadaşım düşüncesı bıle kötü ya,kusan bebek ıyı derler kılo alırmış zaten posasını atıyorlarmış merak etme,maşallah bahar nura annesı alacaklar tabı ya,ben kılosunu yazmayacam ama görevlı maşallah yedığını ınkar etmemış deyınce dıyecektım annesı babası ınkar etmıyorkı o etsın,maşallah bebeklerımıze aman ıyı olsunlarda önemlı değıl hıçbışey ya,düz yatırma zaten hoş bızım bebekler hareketlı ben dün sabah kalktığımda şok oldum tepıne tepıne düz pozısyon almış dık dık bana bakıyor sarı kaşlarıda çatmış,yanlara sıkıştırmıştım üstündekını sıkılgan babası gıbı dara gelemıyor ama benımde ne kadar gözüm üstünde olsada yapacaklarını yapıyorlar ışte

ayy ceyo onu yazmayı unutmuşum bak
zafer plazaya gittik merdivenin başında kaldım iimi :roflol:millet geçemiyor arabayı kapatamıyorum resil oldum resmen yaa

iyüksel benimkide çok kusuyor fazlasını kusuyor diyolar
özellikle gazını çıkartırken her seferinde kusar
ne versen yiyor maşallah bizimki
sonrada kusuyor

ben şu torba gıbı kangurular var ya onlardan alacam nasıpse,netten bakıyorum buldum 2-3 adres ama bakalım,bu aylarda onları tavsıye edıyorlar,keşke becerıklı olsaydımda ben yapabılseydım öyle yapılmayacak gıbı bışey değıl ama model model değışıyor onlarda

kilo dedinizde bende geçen gün ne yaptım bebiş sürekli kustuğu için kilosunu çok merak ediyordum
çamaşır selesine yatırdım keremi baskülün üstüne koydum kilosunu ölçtüm hehehe

teşekkürler iyüksel.bakıyorumda gün sayarken şimdi bebeklerimizi nasıl gezdireceğimizi konuşmaya başladık.günler ne çabuk geçiyo.bende 1 saat önce banyosunu yaptırıp uyuttum bıcırığımı sabah beri uyumadı hiç.bugün huzursuz biraz.

kıs bursasu alemsın vallahı neden olmasınkı demı,bu urla ne zaman ışe başlayacaktı hatırlayan varmı,bırdeee şenayın sesı soluğu çıkmıyor haber alan varmı,kışın ne koyu muhabbetteydık dımı şımdı bebeklerden ve artan zamanlarda kımımız ev ışı kımımız mısafır koşturuyoruz,bu dedığımı annem duysa amma güler ha,canım annem koşturma kısmında ya,ahhh ahhh sırtımda götürüp getırsem hacca hakkını ödeyememde bakma nazımız geçıyor dıye bır lafla ödüyoruz yerı gelıyor,bak yıne kızdım kendıme hakedıyorum benklava:klava:klava:

urlayı bilmiorumda şenay yok ne zamandır biz bi bebekle baş edemezken şenay ne yapsın zavallım

benimkide dünden beri hiç uyumadı doğru dürüst hala mızmız ya şu gaz olayından çocuk uykusundan uyanıyor

kilo dedinizde bende geçen gün ne yaptım bebiş sürekli kustuğu için kilosunu çok merak ediyordum
çamaşır selesine yatırdım keremi baskülün üstüne koydum kilosunu ölçtüm hehehe

sultan bizimkinin babası da şöle yapıyo. önce basküle kendisi çıkıyo. sonra bebişi kucağına alıyo öle çıkıyo. tam doğru çıkıyo valla hastaneye gittiğimizde tam aynı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…