2009 Nisan Anneleri buraya

ben yazana kadar sen yazmışın şeker,bışey buldum kopyalayayım dedım olmadı,ıçınde adres var neyse ben sölıım barı,anne sütü 3 aşamadan oluşuyormuş,1.aşama sulu bır aşamaymış 2.sı koyu ve besını en çok aldığı aşama,bırde en koyu halı olan 3.aşama,ılk aşamada ıçınde yksek oranda sayfayı kayettığım ıçın benımde adını hatırlayamadığım bır madde varmış,ılk 2-3 dk bebek bu kısmı emermış,eğer bebek memeye yapışır 2 dk.emer sonra sıklır yada dıkkatını dağıtıp emmeyı bırakırsa sadece 1.aşamada kalıyormuş ve az sonra bır daha acıkıyor ve yıne emıp bırakıyor,1.aşamadakı sütten çok ıçtığı ıçın kesık kesık ıçındekı madde yüzünden kakasının yeşıl olmasına neden oluyormuş ve asıl besını alacağı 2.aşamaya oyalanıp süreklı 1.aşamada kaldığı ıçın geçemıyormuş ve hem aç hemde beslenmemış oluyormuş aklınızda bulunsun kızlar,ya bu bulduğum yerde çook faydalı şeyler var ama veremıyorum arkadaşlar,ılaç kullanımlarıylada ılgılı ben not alıım merak eden olursa verıım ok

kimseler yok yaaa sabah ağladım yaa benim kız maşşallah iyi uyuyor gece filan ama gündüz uyanık olduğu zamanlarda hep ağlıyo emzik ağzındayken sakin vede emerken ama emziği ağzından bir müddet sonra tükrüp basıyor çığlığı bazen uzun aralıklı çıkarıyo emziği bazen hatta bu aralar hep böyle 20 sn de bi ingaaaaaa o küçücük dilinide damağına doğru bi kaldırıyo kopuyo kıyamet bi sorunu yok emzik düştü derdi bende yaından kalakmıyom tabi sabah wc ye gidemedim eşimde vde yoktu oturdum ağladım uyumadığı zamnlar sizinkiler napıyo kaç saat uyanık kalıyorlar ?şimdi uyuyo az sonra başlarız ingaaaaaaaa

merhbalar arkadaşlar.uykusuz bi gecenin daha sonunda kendimi buraya attım.şu an gülfem eşiminyanında.kızlar yardım.sizinkilerin gece uyku düzenleri nasıl.biz çok kötü durumdayız.gece 1 de uyanıyoruz ve sabah 9 a kadar uykuya geçemiyoruz.ben artık uykusuzluktan hasta gibi geziniyorum evde..yarın eşim de yok napcam diye düşünüyorum.uyanınca sabaha kadar ıkınıyo.gz da çıkarıyo ama bi türlü rahatlamıyo:acaba açmı kalıyo diye düşünüyorum.ben mama vermiyorum.sütüm yetmiyo mu acaba.sizler ne durumdasınız.sebep gazsa problem yok.çünkü yapacak bişey yok.ben hep gaz diye düşünüyordum biliyorsunuz.ama bi abla aç kalıyosa ondan uyumaz dedi.kafam karıştı.

özlem sitenin adını yazda biz bakaım o zaman şekerim

megul gelmiş hpşgelmş canım benim nasıl dayanıyosun çok zor sürekli emzir her ağladığında tam doysa ağzını açmaz bi müddet sonra ben bi kaç kez öyle yaptım o zaman aç olmadığından emin olursun

arkadaşlar bizim kız gündüzde uyumuyor.ve en büyük sorununmuz emerken uykuya dalıyo.sonra tam yatırırken uyanıyo.tekrar ememk istiyo tekrar uyuyo bu böyle akşama kadar devam ediyor.bişeyleri yanlışmı yapıyorum acaba.
özlemin yazısını okuyunca aslında durum bana uyuyo gibi.ilk 2 dk olayı.demek ki ben yarım saat boşu boşuna tutuyorum göğsümde öyle mi

canım ben sınıf öğretmeniyim branşları bilmiyorum bizim arkadaşta branş yazın doğum yapcak seneye 20 ssat alırım diyoduda o zaman süt iznii olmuyoki sizinki ekdersniz gidiyo 30 saat alıyosunda sen gidince idare telafi ediyo dersleri galiba ben yarın okula baslıyorum araştırır söylerm sana emin değilim branştan

elavinya her verdiğimde ağzını açıyo ama tam emmeden uyuyo.ama göğsümden alınca uyanıyo.napcam bilemiyorum.ben geçen hafta griptim.acaba hastalık ona da mı bulaştı halsizlik falan mı var da böyle yapıyo.geçen hafta böyle değildi.
uykusuzluk çok zormuş.2 ayın bitmesini bekliyorum 4 gözle belki bişeyler düzene girer.kırkımızın çıkması bize yaramadı.

bide kucağa alışmış galiba bizimkide bazen memede uyuyo koyunca uyanıyo bu kucağa alışmanın delaletleri ee ne çözüm bulcaz sana bgünde kimse yok kız

ben bu sene aylıksız izin kullancam arkadaşlar 1 yıl boyunca.seneye de ne yapacam bilmiyorum.aklımdaki 3 yaşolana kadar çalışmamak ama nasıl altından kalkarız bilmiyorum

ben sözleimeliyim aylıksız kullanmak riskli bizde bu dönem 2 haftayı idare edriz okul açılınca allah kerim napcaksam kuzumu kimselere veremem ben

elavinya canım 3 gündür nurse harvey veriyorum.günde 3 kez emzirdikten sonra.1 kez 10 ml rezene veriyorum.ama emzirmeden önce mi sonra mı karar veremedim.milupanın rezenesini veriyorum.bir de akşamları iyigeceler çayı.kendim de rezene . ve anason içiyorum.daha ne yapsam ki

canım her türlü çözüme açığım valla.gece 2 saat uyusa bari.nasıl dayanıyobilmiyorum.bi sabah 9 dan 11 e kadar tam uyudu bugün.nasıl mutlu olduk eşimle.

aman maşşallah inş artık uyur bende milupanın rezene veriyorum ama hergün değil sıkıntılı sandığım zaman lar oda 1 kere alışkanlık yapar diye sık vrmedim bu uyumama gazdan değildir gaz sancıc o kadar uzun süreli olmaz diye biliyorum canım ağlamadığı bi zaman hafiften kulaklarıyla oyna biraz yanlara bastır ağlıycakmı bakalım annem kulağıda ağrır bebeklerin der süt kaçarsa ağrırmış belkide ondan uyumuyodur

benim bebiş uyandı canım bebeğine iyi uykular inş düzelir fazla yardımcı olamadım kusura bakma

kilo dedinizde bende geçen gün ne yaptım bebiş sürekli kustuğu için kilosunu çok merak ediyordum
çamaşır selesine yatırdım keremi baskülün üstüne koydum kilosunu ölçtüm hehehe

sultan bizimkinin babası da şöle yapıyo. önce basküle kendisi çıkıyo. sonra bebişi kucağına alıyo öle çıkıyo. tam doğru çıkıyo valla hastaneye gittiğimizde tam aynı çıktı

Ben de aynısını söyleyecektim,ben de geçen Dr a gitmeden ölçtüm,oradakiyle aynı çıktı,birkaç gr farkedebiliyor ancak.

Valla çok sevinirim canıma.s.,benim de iznim 17 Haziran da bitiyor,10 günlük rapor almayı,son 2 gün Pzt Salı okula gitmyi düşünüyorum,sen hiç rapor almadan mı başlayacaksın ,yada doğumun mu erken olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…