Yaa,peki ben branş öğretmeniyim,diyelim 30 saat dersim var haftada,onu nasıl ayarlayacağım,bana 30 saat değil de ,daha az ders vermelerini mi istemeliyim,yoksa 30 saat alıp bunun içinde süt izni olarak günde 1,5 saat dersi boş bırakmalarını mı?
Bizim okulda da geçen sene 1 yıllık doğum yapan arkadaşa nöbet tutturmuşlardı,hatta ben dem.ştim sen neden tutuyorsun diye,'O da idare Bu kural eğer öğretmen yeterliyse geçerli dedi,demişti.' Ama benim okuduğum da '20-25 yılını bitiren öğretmenler ve doğumdan sonra 1 yıl öğretmenler nöbet tutturulamazlar,ama gerek görülüğrse 20-25 yıllık öğretmenlere nöbet tutturulabilir.' şeklindeydi.buna göre doğum yapanlar 1 yıl nöbet tutturulamaz ama okullarda farklı uygulamalar yapılabiliyor malesef.
kilo dedinizde bende geçen gün ne yaptım bebiş sürekli kustuğu için kilosunu çok merak ediyordum
çamaşır selesine yatırdım keremi baskülün üstüne koydum kilosunu ölçtüm hehehe
sultan bizimkinin babası da şöle yapıyo. önce basküle kendisi çıkıyo. sonra bebişi kucağına alıyo öle çıkıyo. tam doğru çıkıyo valla hastaneye gittiğimizde tam aynı çıktı
canım ben sınıf öğretmeniyim branşları bilmiyorum bizim arkadaşta branş yazın doğum yapcak seneye 20 ssat alırım diyoduda o zaman süt iznii olmuyoki sizinki ekdersniz gidiyo 30 saat alıyosunda sen gidince idare telafi ediyo dersleri galiba ben yarın okula baslıyorum araştırır söylerm sana emin değilim branştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?