canım ben öyle yapıyorum yan ımda normal bir termosta sıcak su tutuyorum, mamayıda bir kaba alıyorum. acıktımı hemen hazırlayıp veriyorum, zaten mamayı en fazla 1 saat hazırda bekletebilirsin yani bence o biberon termoslar bir işe yaramaz diye düşünüyorum.Biz de dün dışarı çıktık,arkadaşım illa bizle gelin die ısrar etti,neyse çıktık,puseti de bagaja attık,Mudanya da sahilde gezdiririz die,ama nerdeeee,bizim kız arabada zor durdu,inince pusete koyalım dedik,başladı ağlamaya,boşu boşuna puseti gezdirdik yanımzda ,kız kucakta,öyle geçti gün.Hiç içime sinmedi valla,birşey değil onun ağlamasına dayanamadım,eve gelince ben de onunla birlikte ağladım,gece de baya zor uyudu tabi.Diyorum bizim için böyle uzun gezmeler erken galiba.
Bir de iyüksel,haklsın kanguru daha kolay şu dönemlerde,çünküpusette yatma pozisyonuna koyabiliyoruz,malum onlar da yatma istemiyor,hepsi maşallah,kucağa alışmış:ecrin_bebek:
bir de dışarda emzirme problemdi..Dün hatta alışveriş merkezinde termos gibi birşeyler baktık,gezmeye falan giderken mamayı sıcak tutsun die,sizler böyle birşey almış mıydınız?Chicco da bulduk 1 tane,fiyatı 99 Tl idi,eve gelince netten baktık,var birşeyler ama siz bir fikir verebilir misiniz,nasıl birşey olabilir?mamayı koyabileceğimiz termos biberonlar var,bir de biberonu koyabileceğimiz termoslar var.Ya da normal termos alıp içine sıcak suyu koyarım ,gerektiğinde de çıkarıp biberonumuzda mamayı çalkalarım die düşündüm.Bir fikir lütfeeen?CADIARZU
Biz de dün dışarı çıktık,arkadaşım illa bizle gelin die ısrar etti,neyse çıktık,puseti de bagaja attık,Mudanya da sahilde gezdiririz die,ama nerdeeee,bizim kız arabada zor durdu,inince pusete koyalım dedik,başladı ağlamaya,boşu boşuna puseti gezdirdik yanımzda ,kız kucakta,öyle geçti gün.Hiç içime sinmedi valla,birşey değil onun ağlamasına dayanamadım,eve gelince ben de onunla birlikte ağladım,gece de baya zor uyudu tabi.Diyorum bizim için böyle uzun gezmeler erken galiba.
Bir de iyüksel,haklsın kanguru daha kolay şu dönemlerde,çünküpusette yatma pozisyonuna koyabiliyoruz,malum onlar da yatma istemiyor,hepsi maşallah,kucağa alışmış:ecrin_bebek:
bir de dışarda emzirme problemdi..Dün hatta alışveriş merkezinde termos gibi birşeyler baktık,gezmeye falan giderken mamayı sıcak tutsun die,sizler böyle birşey almış mıydınız?Chicco da bulduk 1 tane,fiyatı 99 Tl idi,eve gelince netten baktık,var birşeyler ama siz bir fikir verebilir misiniz,nasıl birşey olabilir?mamayı koyabileceğimiz termos biberonlar var,bir de biberonu koyabileceğimiz termoslar var.Ya da normal termos alıp içine sıcak suyu koyarım ,gerektiğinde de çıkarıp biberonumuzda mamayı çalkalarım die düşündüm.Bir fikir lütfeeen?CADIARZU
Galatea ve Benanber,tşk ederim,bana da öyle daha iyi geldi,bugün bir yerde chicco nunkini daha ucuza bulduk ama gereksiz geldi,hem de çok büyük,çantaya zaten bir sürü şey koymak zorunda kalıyoruz.Küçük bir termos alayım en kısa zamanda.
bu arada kızlar canım sıkkın..geçen gün dr kontrolümüz vardı..doğumu ne şekilde yaptınız dedi bende sezeryan dedim neden dedi bende makat geliyodu dedim sonra oğlumun bacaklarına kalçasına baktı aslında kalça ultrasonunu öyle her bebekten istemiyoruz ama riskli bebeklerden istiyoruz dedi..bende ne yani bi problmmi var dedim hayır ama bi pedegog muayene etsin dedi..bulunduğumuz ilçede pedegog yok maraşa gidecez inşallah sorun yoktur kızlar dua edin lütfen..aslında be beğim çok sağlıklı allahıma çok şükür ve çok hareketli ama dr korkuttu işte..
günaydın dicem ama kimse niye yok..didem ve hs050505 günaydın kızlar.
allah allah çiçek en azından uğrardı bi kaç gündür oda yok şirvanda yok inşallah bi problemleri yoktur.kızlar en azndan günde 1 defa girelim yaff..valla merak etti şimdi..
bu arada kızlar canım sıkkın..geçen gün dr kontrolümüz vardı..doğumu ne şekilde yaptınız dedi bende sezeryan dedim neden dedi bende makat geliyodu dedim sonra oğlumun bacaklarına kalçasına baktı aslında kalça ultrasonunu öyle her bebekten istemiyoruz ama riskli bebeklerden istiyoruz dedi..bende ne yani bi problmmi var dedim hayır ama bi pedegog muayene etsin dedi..bulunduğumuz ilçede pedegog yok maraşa gidecez inşallah sorun yoktur kızlar dua edin lütfen..aslında be beğim çok sağlıklı allahıma çok şükür ve çok hareketli ama dr korkuttu işte..
herkese merhaba.arkadaşlar d vitamini olarak ne kullanmalıyım acaba? doktorumuz aklına mı gelmedi bilmiyorum bişey demedi.aşı için sağlık ocağına gittiğimizde ebe monovit d verdi.dün bi tanıdığım multitabsı tavsiye etti.monovitin tadını hiç beğenmedim.aynı sıvıyağ gibi.siz ne kullanıyorsunuz?birde aşılarınızı nerde yaptırıyorsunuz? sağlık ocağındaki aşıları kadın doğum doktorum tavsiye etmemişti.saklama koşulları uygun değil diye.sağlık ocağında çalışan dr. bi tanıdığım ise çok fazla aşı yapıldığı için ellerinde hep taze aşı olduğunu söylüyor.ayrıca devlet aşıların parasını ödediği için boşuna para vermeyin diyor.ne yapacağımı şaşırdım valla.anne olmak ne kadar da zormuş.
Kızlar nihayet dün kırkımız çıktı bikaç gün giremedim bu arada hasta olan bebeklere allah acil şifalar versin.Bi arkadaşımdan duydum sezeryen olan hanımlar eğer canınız bu aralar çok tatlı çekiyorsa bu kansızlğın işaretiymiş ben tatlı sevmeyen biri olarak, bu aralar acayip tatlı istiyor canım hamileyken bile istemezdim bu kadar tatlıyı demekki kansızlıkmış sebep...öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?