2009 Nisan Anneleri buraya

slm güzel anneler hepimizin gözü aydın ben klubün eski üyesiyim aslında ama çok uzun zamandır giremiyordum (hamilelik haberinden beri) benimde 27 nisan doğumlu ayşim adında dünya güzeli bir kızım var artık ALLAH meleklerimizi bize bağışlasın

Evet ya kimse yok bugün.Şansıma oğlum öyle güzel uyuyor ki bugün.Evde canım sıkıldı yani o derece.Burda da kmse yok ki sohbet edelim.
Elavinya doğum sonası 1 yıl nöbet tutulmadığından emin misin?Ben 6 ay dite biliyorum da.

Son düzenleme:

ben de 1 yıl die biliyorum.hamileliğin 6.ayından itibaren tutulmuyor bir de.

benim kızım da kkasını en son Cumartesi sabah yapmıştı,o zamandan beri tık yok,şu anda rahatsız oluyor gibi değil.Ama ne yapmalıyım ki,acaba benim yediklerimden olabilir mi,ya da bildiğiniz birşeyler var mı,yiyince içince etkisi olabilecek?

ben de 1 yıl die biliyorum.hamileliğin 6.ayından itibaren tutulmuyor bir de.

Çok üzgünüm ama ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde şöyle yazıyor:
Hizmet süreleri bayanlarda 20, erkeklerde 25 yıl ve daha fazla olan öğretmenler ile hamile öğretmenlere doğumuna 3 ay kala ve doğumdan sonra 6 ay nöbet görevi verilmez. Ancak 20 veya 25 hizmet yılını dolduran öğretmenlerin sayıca fazla olduğu okullarda ihtiyaç duyulduğunda bu öğretmenlere de nöbet görevi verilir.

İnşallah değiştirilmiştir de benim bulduğum yönetmelik eskisidir:))

selam arkadaşlar uzun süredir girememiştim ..doğrusu bravo size nasıl vakit bulup da girebiliyosunuz..
CEYO canım benim kızım da 2 günde bazen 3 günde bir yapıyodu kakasını.. dr bi kulak çubuğunu zeytinyağına batır poposuna hafif ittir defekasyon oluşturup yapar dedi.. ben denedim gerçekten de yaptı.. çok zorlanırsa dene bi derim..
birde bol bol su içiyorum ben hem sütü artırıyor hemde kabızlığa iyi geliyor.. bizim içinde bebeklerimiz içinde..

kızlar bebeişleriniz ilk gülücüklerini ne zaman atmaya başladı ya

benimkisi kırkını bekliyomuş heralde ..dün sabah ilk kez gözlerimin içine baka baka bir gülücükler attı yavrum :dance: irtibatımızı kurmaya başladık yavaş yavaş ..bu gün hatta hık hık hık diye sesli gülüyodu prensesim..seninkide güler yakında .

Son düzenleme:
kızlar benim sol göğsümün yarası hala geçmedi.. .bu yüzden süt sağıcı pompa kiraladık ..pompayla sağıp biberona koyup veriyorum.. sağdığım sütü içmiyor.. zorla içirincede kusuyor..sütüm yetmediği için mama veriyorum mamayı içiyor . yara olunca günde 3 kez falan sağıyorum ..sütü daha seyrek sağdığım için diğer göğsümdeki sütten acaba tadı farklımı oluyodurki....
birde garmastan diye bi ilaç süyorum meme ucuna mavi kireç gibi bişey göğüs ucunu iyce yıkasamda bu ilacın tadı süte geçebilirmi acaba.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim bilgi için,1 gün daha geçsin ,inşallah yapar da gerenk kalmaz,aslında Cumartesiye kadar nerdeyse her bezi kkalıydı,ondan bana değişik geliyor şimdi.

rötarlı da olsa geldim ayollllllllll

canım korkma hepimiz çektirdik kalça ultrosunu 2 dakikalık bişey

Canım hiç korkma.Kötü birşey yoktur.Her ihtimale karşı çektiriyoruz işte.

çok teşekkür ederimkızlar içimi rahatlattınız valla..iki arada bi derede yazıyorum şu anda oğluşum uyandı ve acıktı tek tek teşekkür edemiyorum affola.nisan anneleri ve meleklerini öpüyorum ....a.s.

ben de çok fenayım üç gündür.
dünyaları yesem doymıcakmışım gibi geliyo
halbuki doğumdan beridir nerdeyse iştahsızdım zorla yiyodum şimdi de doymak bilmiyorum nolcak sonum bilmiyorum valla

benimde pek iştahım yok bu aralar ama kızımın çok var gaz gaz diye bağırdım dr la konuştuk doymuyormuş benim kız çünkü biberonu aldığı an susuyor çok ağlamasının nedeni gaz olamaz aç bu dedi neyse tek sıkıntısı o olsun doyurması kolay.gaz da var tabi uykusundanda uyandırıyo ama benim tahmin ettiğim kadar çok yokmuş.neyse iştahım yok dedim ama tartıda da oynama yok hem uykusuzluk hem yorgunluk çok da yiyemiyorum nasıl hiç kilo vermiyorum yaa umarım 6. aya kadar gider kilolar

günaydınnnnnnnnnnnn

d vitamini için bebeişi günese cıkar bir güzel soyyy
ondan ii d vitamini mi olur::)))

ya ben çok oburlaştım yine

bende seker.....

ben de çok fenayım üç gündür.
dünyaları yesem doymıcakmışım gibi geliyo
halbuki doğumdan beridir nerdeyse iştahsızdım zorla yiyodum şimdi de doymak bilmiyorum nolcak sonum bilmiyorum valla

53 kg hamile kaldım 68 ile dogurdum
58 ile eve geldim
hala 58 im
işe basladım deli gibi emiyor ama ben ne yiyorum ki 1 gr veremedimm

GÜnaydın nİsan annelerİİİ .............

günaydınnnnn sekerlerrrrŞeniz:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…