Evet ya kimse yok bugün.Şansıma oğlum öyle güzel uyuyor ki bugün.Evde canım kıldı yani o derece.Burda da kmse yok ki sohbet edelim.
Elavinya doğum sonası 1 yıl nöbet tutulmadığından emin misin?Ben 6 ay dite biliyorum da.
ben de 1 yıl die biliyorum.hamileliğin 6.ayından itibaren tutulmuyor bir de.
benim kızım da kkasını en son Cumartesi sabah yapmıştı,o zamandan beri tık yok,şu anda rahatsız oluyor gibi değil.Ama ne yapmalıyım ki,acaba benim yediklerimden olabilir mi,ya da bildiğiniz birşeyler var mı,yiyince içince etkisi olabilecek?
kızlar bebeişleriniz ilk gülücüklerini ne zaman atmaya başladı ya
selam arkadaşlar uzun süredir girememiştim ..doğrusu bravo size nasıl vakit bulup da girebiliyosunuz..
CEYO canım benim kızım da 2 günde bazen 3 günde bir yapıyodu kakasını.. dr bi kulak çubuğunu zeytinyağına batır poposuna hafif ittir defekasyon oluşturup yapar dedi.. ben denedim gerçekten de yaptı.. çok zorlanırsa dene bi derim..
birde bol bol su içiyorum ben hem sütü artırıyor hemde kabızlığa iyi geliyor.. bizim içinde bebeklerimiz içinde..
canım kalça ultrasonunu buradaki neredeyse herkesten istemişler,bizden de istedi Dr.umz,bence dr.kesin sonuç alınsın ne olur ne olmaz die istemiştir,inşallah birşey çıkmaz,yine de içiniz rahat olsun,erken önlem alınır en azından.Biz de br dahaki muayenemizde yaptıracağız,3 aylıkken.
gunaydin kizlar
kalca ultrasonunu genelde herkesten istiyorlar canim canini sikma. benimki de makat geliyordu sezeryan oldum. ama bizim cocuk doktoru cok ilgilenmiyor gibi geliyor. bizden istemedi mesela ama ben kontrole gidince ihtiyaten cektirmek istedigimi soyleyecegim. insallah hicbirsey cikmaz. emin ol istemeyince de acaba ihmal mi ediyor diye dusunursun benim gibi.
rötarlı da olsa geldim ayollllllllll
canım korkma hepimiz çektirdik kalça ultrosunu 2 dakikalık bişey
Canım hiç korkma.Kötü birşey yoktur.Her ihtimale karşı çektiriyoruz işte.
herkese merhaba.arkadaşlar d vitamini olarak ne kullanmalıyım acaba? doktorumuz aklına mı gelmedi bilmiyorum bişey demedi.aşı için sağlık ocağına gittiğimizde ebe monovit d verdi.dün bi tanıdığım multitabsı tavsiye etti.monovitin tadını hiç beğenmedim.aynı sıvıyağ gibi.siz ne kullanıyorsunuz?birde aşılarınızı nerde yaptırıyorsunuz? sağlık ocağındaki aşıları kadın doğum doktorum tavsiye etmemişti.saklama koşulları uygun değil diye.sağlık ocağında çalışan dr. bi tanıdığım ise çok fazla aşı yapıldığı için ellerinde hep taze aşı olduğunu söylüyor.ayrıca devlet aşıların parasını ödediği için boşuna para vermeyin diyor.ne yapacağımı şaşırdım valla.anne olmak ne kadar da zormuş.
ya ben çok oburlaştım yine
ben de çok fenayım üç gündür.
dünyaları yesem doymıcakmışım gibi geliyo
halbuki doğumdan beridir nerdeyse iştahsızdım zorla yiyodum şimdi de doymak bilmiyorum nolcak sonum bilmiyorum valla
GÜnaydın nİsan annelerİİİ .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?