d vitamini için bebeişi günese cıkar bir güzel soyyy
ondan ii d vitamini mi olur::)))
kimisi güneşi camdan alır diyor kimisi almaz diyor bende hasta falan olur diye dışarıya çıplak çıkarmak istemiyorum henüz.havalar iyice ısındığı için parka falan çıkarız artık yavaş yavaş.onunda faydası olur inşaallah...
selam kızlar.
bisürü alıntı yaptım cevap yazıcam diye hepsi uçtu ya.
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsuna.s. gaz sancısı çok zor anlıyorum seni benim oğlumda 5 gün sonra 2 aylık olacak bizde başlarda yaşamıştık..dalinin rezene çayını hem ben hem oğluma içirdim..ben günde 3 fincan içimitim oğluma da günde 50 cc kadar veriyordum..yarısı gündüz yarısı gece olmak üzere ..Günaydın hanımlar,mayıs annesiyim ben,kızım 17 günlük,acayip gaz sancısı oluyor,kakasını falan yaparkende aynı şekilde,kendime rezene çayı aldım dün içtim,faydası olmadı,benimde kabızlık sorunum var,bebeiğimi acayip etkiliyor,şimdi de kzıım için milupanın rezene çayını aldım,ama nasıl ve ne kadar versem bilemiyorum,mamaya karıştırıp mı versem ,ayrı olarak mı,kaşıkla mı biberonla mı
kızım geceden beri kıvranıyor ,siz daha tecrübelisiniz bizden ,bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim
ay hadi ya benimdecanım acayip tatlı istiyo hele bide burada bi künefe yapıyolar ufffff süper varya ..cokacimcoookkaldıki ben cayı bile şekersiz içerdim demek ki çok kansız kaldım..aslında kadın hastalıkları dr demir ve vitaminlerini kullanmaya devam demişti ama ben çok kilo yaptığını bildiğim için kullanmadım o yüzden de bu kadar kansız kaldım sanırım..kim yazmıştı hatırlayamadım sezeryanlı anneler çok tatlı çekiyosa canınız kansızlık işaretidir demiş.
valla benimde canım deli gibi tatlı istiyor ve 8 hafta oldu hala bir azalma yok isteğimde.
zaten sezeryandan sonra benim kanamada uzun sürdü gidip bi test falan mı yaptırsam.
gerçi eğer kan düşük çıkarsa ilaç mı verecekler ki emzirirken nasıl olur.
canım cvp yazmak istediğin mesajların altında MQ diye bi buton var oraya tıkla son msjının gönderirkende alıntı yapa tıkla...bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış derler:1rolleyes:ben sadece tek bir cevaptan alıntı yapmayı biliyorum.daha fazla alıntı nasıl yapılır zahmet olmazsa bi tarif ediverseniz
bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış derler:1rolleyes:ben sadece tek bir cevaptan alıntı yapmayı biliyorum.daha fazla alıntı nasıl yapılır zahmet olmazsa bi tarif ediverseniz
Biz de dün dışarı çıktık,arkadaşım illa bizle gelin die ısrar etti,neyse çıktık,puseti de bagaja attık,Mudanya da sahilde gezdiririz die,ama nerdeeee,bizim kız arabada zor durdu,inince pusete koyalım dedik,başladı ağlamaya,boşu boşuna puseti gezdirdik yanımzda ,kız kucakta,öyle geçti gün.Hiç içime sinmedi valla,birşey değil onun ağlamasına dayanamadım,eve gelince ben de onunla birlikte ağladım,gece de baya zor uyudu tabi.Diyorum bizim için böyle uzun gezmeler erken galiba.
Bir de iyüksel,haklsın kanguru daha kolay şu dönemlerde,çünküpusette yatma pozisyonuna koyabiliyoruz,malum onlar da yatma istemiyor,hepsi maşallah,kucağa alışmış:ecrin_bebek:
bir de dışarda emzirme problemdi..Dün hatta alışveriş merkezinde termos gibi birşeyler baktık,gezmeye falan giderken mamayı sıcak tutsun die,sizler böyle birşey almış mıydınız?Chicco da bulduk 1 tane,fiyatı 99 Tl idi,eve gelince netten baktık,var birşeyler ama siz bir fikir verebilir misiniz,nasıl birşey olabilir?mamayı koyabileceğimiz termos biberonlar var,bir de biberonu koyabileceğimiz termoslar var.Ya da normal termos alıp içine sıcak suyu koyarım ,gerektiğinde de çıkarıp biberonumuzda mamayı çalkalarım die düşündüm.Bir fikir lütfeeen?CADIARZU
ay kızlar bide okadar ilginç bi durum yaşıyorum ki ben şasarsınız..bu zaman kadar hiç sigara içmeyen ben şimdi deli gibi sigara içmek istiyorum..hatta maalesef bi kaç defa içtimde noluyoooo bana yaaa..eşim duysa sanırım öldürür beni..
Evet ya kimse yok bugün.Şansıma oğlum öyle güzel uyuyor ki bugün.Evde canım sıkıldı yani o derece.Burda da kmse yok ki sohbet edelim.
Elavinya doğum sonası 1 yıl nöbet tutulmadığından emin misin?Ben 6 ay dite biliyorum da.
kim yazmıştı hatırlayamadım sezeryanlı anneler çok tatlı çekiyosa canınız kansızlık işaretidir demiş.
valla benimde canım deli gibi tatlı istiyor ve 8 hafta oldu hala bir azalma yok isteğimde.
zaten sezeryandan sonra benim kanamada uzun sürdü gidip bi test falan mı yaptırsam.
gerçi eğer kan düşük çıkarsa ilaç mı verecekler ki emzirirken nasıl olur.
Ben de bu aralar hiç yemediğim kadar tatlı yiyorum.Bir ölçtüreyim kanımı bari.Sağol canım.
Ayrıca kırkınız da hayırlı olsun:))
ya ben çok oburlaştım yine
benimkinin Kırkı pazar günü çıktı ama hala tık yok aksine çok sinirli gülmeyi bir yana bırak çatık çatık bakıyo etrafa mirmirmirmirinşallah 40 çıkınca başlar çok merak ediyorum çokkk
benimde öyle ama kesinlikle içmem zaten zor bıraktım oğlumun sayesinde hamileyken hiç içmedim şu anda canım ara ara istiyo ama içmemmmmyasakkelimeay kızlar bide okadar ilginç bi durum yaşıyorum ki ben şasarsınız..bu zaman kadar hiç sigara içmeyen ben şimdi deli gibi sigara içmek istiyorum..hatta maalesef bi kaç defa içtimde noluyoooo bana yaaa..eşim duysa sanırım öldürür beni..
aaah ah ben geldim bacılar okula başladım artık 2 gün oldu bugün kuzumla beraber gidiyoruz 9 dan 12 ye kadar kimseye bırakamam onu napıym emzirmesem bırakırımda böyle olmuyo ya sağıyım dedim sonrada biberona alışır seni emmez dediler eylülde öyle yapcaz ama bari şmdlik emsin diye katlanıcaz yavrumu fort bebe de götürüyom onuda masaya koyyorum uyuyo o gürültüde mışıl mışıl bi tülbentle üzerini kapatıyorum toz gelmesin diye ama hasta olmaz inş 2 haftalık raporda alamadım sorun oluyo bizim okulda müdür idare edre biiraz sandım olmadı bu hafta müfettiş gelcekmiş inşallah gelir bebeğide görürde anlatırım şer....siz müdürün ettiklerini çalışan annenin bebeği her halukarda perişan oluyo kuzum uyuyo şimdide
kızlar termos lafı geçmiş biyerde sakın chicco termos almayın kapağı akıtıo benim elim haşlandı geçen hafta ondan yaa
canım ben kullanıyorum,hem memeyide bırakmadı dar ağızlı olduğu için, hava yutmasını engelleyen bir aparatı var içinde..ben çok memnunum..Kızlar Mr.brown biberonu kullanan varsa bilgi verirmisiniz almayı düşünüyorum günde 3 sefer kaşıkla içiriyorum mamayı zor oluyor hava yutuyor kaşıkla içince ne dersiniz tavsiye ediyormusunuz ??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?