2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın hanımlar,mayıs annesiyim ben,kızım 17 günlük,acayip gaz sancısı oluyor,kakasını falan yaparkende aynı şekilde,kendime rezene çayı aldım dün içtim,faydası olmadı,benimde kabızlık sorunum var,bebeiğimi acayip etkiliyor,şimdi de kzıım için milupanın rezene çayını aldım,ama nasıl ve ne kadar versem bilemiyorum,mamaya karıştırıp mı versem ,ayrı olarak mı,kaşıkla mı biberonla mı
kızım geceden beri kıvranıyor ,siz daha tecrübelisiniz bizden ,bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim

kim yazmıştı hatırlayamadım sezeryanlı anneler çok tatlı çekiyosa canınız kansızlık işaretidir demiş.
valla benimde canım deli gibi tatlı istiyor ve 8 hafta oldu hala bir azalma yok isteğimde.
zaten sezeryandan sonra benim kanamada uzun sürdü gidip bi test falan mı yaptırsam.
gerçi eğer kan düşük çıkarsa ilaç mı verecekler ki emzirirken nasıl olur.

selam kızlar.
bisürü alıntı yaptım cevap yazıcam diye hepsi uçtu ya.

bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış derler:1rolleyes:ben sadece tek bir cevaptan alıntı yapmayı biliyorum.daha fazla alıntı nasıl yapılır zahmet olmazsa bi tarif ediverseniz

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsuna.s. gaz sancısı çok zor anlıyorum seni benim oğlumda 5 gün sonra 2 aylık olacak bizde başlarda yaşamıştık..dalinin rezene çayını hem ben hem oğluma içirdim..ben günde 3 fincan içimitim oğluma da günde 50 cc kadar veriyordum..yarısı gündüz yarısı gece olmak üzere ..

mamaya karıştırıp verme sakın canım hiç uyumlu olmaz mama ile ayrı olarak yap veeeee mutlaka kaşıkla içir..kesinlikle biberonla verme çünkü kolaya alışır ve emmek istemez..oğlumdan biliyorum biberona öyle alıştıki sütüm olduğu ve yettiği halde günde mutlaka 1 defa biberon istiyo asla içmeden uyumuyo..-tatlicadiarzu-

ay hadi ya benimdecanım acayip tatlı istiyo hele bide burada bi künefe yapıyolar ufffff süper varya ..cokacimcoookkaldıki ben cayı bile şekersiz içerdim demek ki çok kansız kaldım..aslında kadın hastalıkları dr demir ve vitaminlerini kullanmaya devam demişti ama ben çok kilo yaptığını bildiğim için kullanmadım o yüzden de bu kadar kansız kaldım sanırım..

bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış derler:1rolleyes:ben sadece tek bir cevaptan alıntı yapmayı biliyorum.daha fazla alıntı nasıl yapılır zahmet olmazsa bi tarif ediverseniz
canım cvp yazmak istediğin mesajların altında MQ diye bi buton var oraya tıkla son msjının gönderirkende alıntı yapa tıkla...

ay kızlar bide okadar ilginç bi durum yaşıyorum ki ben şasarsınız..bu zaman kadar hiç sigara içmeyen ben şimdi deli gibi sigara içmek istiyorum..hatta maalesef bi kaç defa içtimde noluyoooo bana yaaa..eşim duysa sanırım öldürür beni..

canım kusura bakma sorunu geç gördüm ama sağolsun arkadaşlar cevaplamış

ceyo bende çarşıdam küçük bir termos aldım işimi görüyor valla boşuna para verme

ayy bende içiyorum malesef:mymeka:

aaah ah ben geldim bacılar okula başladım artık 2 gün oldu bugün kuzumla beraber gidiyoruz 9 dan 12 ye kadar kimseye bırakamam onu napıym emzirmesem bırakırımda böyle olmuyo ya sağıyım dedim sonrada biberona alışır seni emmez dediler eylülde öyle yapcaz ama bari şmdlik emsin diye katlanıcaz yavrumu fort bebe de götürüyom onuda masaya koyyorum uyuyo o gürültüde mışıl mışıl bi tülbentle üzerini kapatıyorum toz gelmesin diye ama hasta olmaz inş 2 haftalık raporda alamadım sorun oluyo bizim okulda müdür idare edre biiraz sandım olmadı bu hafta müfettiş gelcekmiş inşallah gelir bebeğide görürde anlatırım şer....siz müdürün ettiklerini çalışan annenin bebeği her halukarda perişan oluyo kuzum uyuyo şimdide

güzelim kaç gündür bu konuardan kafam ütülendi ve öğrendim herşeyi SONUÇ:BURASI TÜRKİYE VE KİM NE TUTTURURSA.......her kafadan bi ses biri başka düğeri başka il milli eğitim başka ilçe başka ankara başka bizim müdür zaten vahim şaştım kaldım izin konusunda anladımki iki ucuda açık müdürün insiyatifine kalmış nöbeti 1 yıl duydum herkesten hatta ark.kızı 9 aylık hala ttmuyo

Ben yazmıştım canım bence bir test yaptır. Doktorum bana hamileyken içtiğim gyno ferro sanol'u doğumdan sonrada kullan demişti sezeryende çok kan kaybedeceksin o nedenle kullan dedi. Tabii ben kullanmadım niye içmiyosam onuda anlamadım ama artık içicem bugün sabah da deli gibi tatlı bisküvilerden filan aradım gerçekten şaşırıyorum çünkü ben tatlı'yı hiç sevmezdim.kafamçokkarıştı

kızlar termos lafı geçmiş biyerde sakın chicco termos almayın kapağı akıtıo benim elim haşlandı geçen hafta ondan yaa

Son düzenleme:
ya ben çok oburlaştım yine

bende bende cokacimcoook

inşallah 40 çıkınca başlar çok merak ediyorum çokkk
benimkinin Kırkı pazar günü çıktı ama hala tık yok aksine çok sinirli gülmeyi bir yana bırak çatık çatık bakıyo etrafa mirmirmirmir

benimde öyle ama kesinlikle içmem zaten zor bıraktım oğlumun sayesinde hamileyken hiç içmedim şu anda canım ara ara istiyo ama içmemmmmyasakkelime

canım ya ne zor oluyodur bebişle gidip gelmek
rapor niye alamadın ki sen alabildikten sonra müdür bişi diyemezki sonuçta rapor yani bu
benim de haftaya pzt başlamam gerek ama rapor alalım diyoduk korktum şimdi ya alamazsam hiç psikolojik olarak hazırlanmadım bebişle okula gitmeye filan

kızlar termos lafı geçmiş biyerde sakın chicco termos almayın kapağı akıtıo benim elim haşlandı geçen hafta ondan yaa

off geçmiş olsun

kıslar normal doğumdan sonra spor yapmaya ne zaman başlanabiliyo biliyo musunuz
ebru şallının pilates dvdsini indiriyorum bakalım yapabilcek miyim

Kızlar Mr.brown biberonu kullanan varsa bilgi verirmisiniz almayı düşünüyorum günde 3 sefer kaşıkla içiriyorum mamayı zor oluyor hava yutuyor kaşıkla içince ne dersiniz tavsiye ediyormusunuz ??*

Kızlar Mr.brown biberonu kullanan varsa bilgi verirmisiniz almayı düşünüyorum günde 3 sefer kaşıkla içiriyorum mamayı zor oluyor hava yutuyor kaşıkla içince ne dersiniz tavsiye ediyormusunuz ??*
canım ben kullanıyorum,hem memeyide bırakmadı dar ağızlı olduğu için, hava yutmasını engelleyen bir aparatı var içinde..ben çok memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…