2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar Mr.brown biberonu kullanan varsa bilgi verirmisiniz almayı düşünüyorum günde 3 sefer kaşıkla içiriyorum mamayı zor oluyor hava yutuyor kaşıkla içince ne dersiniz tavsiye ediyormusunuz ??*

ben de kullanıyorum canım ben de memnunum. hem emiyo hem sağıp biberonla veriyorum hem de mama veriyorum.
memeyi bırakmadı çok şükür. o içindeki aparat da hava yutmasını engelliyo baya işe yarıyo. hatta bi gün bebiş içerken baktım kabarcıklar çıkıyo içinden Allah Allah dedim noluyos meğer o çubuğu takmayı unutmuşum

kolay gelsin canım ya bebekle nasıl olursa olsun zor olur çalışmak. iki hafta için yapılacak şey mi ne var idare etselerdi ne vicdansızlar sayelerinde 2 aylıkken çalışmaya başladı senin bıcır.

aynen valla hamileliğime kadar hayatım boyunca yediğim tatlıdan çok daha fazlasını bu hamilelik ve doğumsonrasında yedim herhalde.

kızlar termos lafı geçmiş biyerde sakın chicco termos almayın kapağı akıtıo benim elim haşlandı geçen hafta ondan yaa

geçmiş olsun canım.

bugün oğluş banyo yaptığı için rahat rahat uyuyo akşam ablasının gösterisi var gündüz uyudu akşam bizi gösteride rezil edecek gibi geliyo. umarım uyur ordada.
kızlar dışardayken huzursuzlanan bebekleri nasıl oyalıyosunuz?
bizimki bi başlarsa susmuyo acaba emziğe mi alıştırsam kullanan var mı?

Ben çıkmadan önce mama yediriyorum. Emziğide var ama pek almıyor benimki, eğer çok zor durumda kalırsam emziğe çok az bal sürüyorum öyle susturuyorum.Aslında bal iyi değil ama çok ağlarsa yapıyorum zaten onu yerine ne sürsem diye düşündüm ama biŞey bulamadım .Bu arada ankaradan sadece ikimiz varız galiba bide sanırım etoprak diye biri vardı sen tanıyomusun diğer ankaralı üyeleri ANKARALI NıSAN ANNELERı DıYE ÇAĞRI YAPTIM KıMSE CEVAPLAMADI kaydirigubbakcemile2

çok sağol cnm,en kaç günlükken vermeye başlamıştın bebeğine,benim ki daha 17 günlük bazıları çok erken 1 aydan önce verme diyorlar:çok üzgünüm:

ben veriyorum emzik ama çok kısa süre oyalıyo. hele çok sinirlendiyse hayatta tutmuyo püff diye fırlatıyo ağzından.

canım bal verme sakın ya Allah korusun çok tehlikeli bir yaş altı için bal. çünkü çok ağır bi besin bebeklerde zehirlenmeye kadar gidebiliyo. emziğe çok az sürüyosundur tabi ama bence yine de reçele filan batır

merhabalr arkadaşlar
sengun naptın canım gaz probleminiz devam ediyor mu?ben nurse harvey aldım ama pek bişey farketmedi?sen bi ara çörekotu yağı veriyordun iyi geliyo demiştin?

ayın 12 sinde kontrolümüz var.biz her ay idrar kültürü yaptırmak zorundayız.dua edin temiz çıksın kızlar.kızım pek kilo almıyor.canım sıkılıyor.bu arada 12 sinde 2. ayımız bitiyor.acaba ne farkedecek.merak ediyorum.

megulcum ben sab artı babulıne veriyom doktorum sab günde 3 kez 8 damla babulıne 6 saatte bir 1 çay kaşığı veriyorum melila die bi damla verdi dün küntrolde sakinleştirmesi için papatya yağı falan var içinde tamamen bitkiselmiş bide paranox fiitil baktın huysuzlanıyo çok yarım ver dedi ama ben ilaç taraftarı değilim damlayı bile mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ve iyice araştırıp kullanıyorum bu gün sabah 8 den beri ayakta saat altı düşün toplsan 3 saat uyku uyumuştur ama melilayı verdiğim gün akşam saat 9 dan sabah 8 e kadar uyudu ama kaka da uyanıyoz malesef gazda pırt pırt gidiyo

megulcum 1 ayda kaç kilo aldı bebeiş benim doktorum dün tarttı herşeyi güzel dedi bi problem yok dedi yanlız kolikli bebeklerde idrar yollarında ltihaplanma çok sık görülüyomuş bizde yaptırdık şükür temiz çıktı

canım ya bizim biraz karışık oldu kilo alımı.3300 doğdu.500 gr zayıfladı doğumdan sonra.2800 e düştü.şimdi en son ayın 20 sinde 4360 tı.idrar yolları iltihabı olduğumuz hafta günlük 10 gr almıştı.iğneden falan topralayamadı bi türlü.şimdi de gece uyumuyor gündüz de tam dalamıyor yarı uykulu yarı uyanık o yüzden emerken uyuyup kalıyor.sonra 15 dk sonra emmek için ağlıyor sonra yine aynı şey oluyor.o yüzden kilo alamıyor sanırım.yani tam doymuyor.gaz da o yüzden çok oluyorr.

çok zor megulcum allah kolaylık versin canım benim
bizdede gaz sorunu var malum en zoru o eskiden saati belliydi bu ikigündür sapıttı 3 gibi başlıyo akşam 9 a kadar bugünde sabah bi yaptı geçi kakayı yapınca şimdi akşam 4 gibi gene tuttu kaka yaptı geçti bakalım pırt lara sıra gelmedi daha anlamıyorum ne zaman tutucanı artık

Ah canım ya sen boşversene müdürünü.Rapor aldıktan sonra ne diyebilir ki.Pazartesi benim de başlamam gerekiyor ama 1 hafta rapor alacağım.Sınavlara da mecbur gideceğim artık.

O zaman benim şansım yok.Bu yılın başında arkadaş 6 ay sonra başlamıştı nöbete.Of ooooooooooffffffff nefret ediyorum nöbet tutmaktan.

Kızlar Mr.brown biberonu kullanan varsa bilgi verirmisiniz almayı düşünüyorum günde 3 sefer kaşıkla içiriyorum mamayı zor oluyor hava yutuyor kaşıkla içince ne dersiniz tavsiye ediyormusunuz ??*

Tatlım ben kullanıyorum.Şımdiye kadar iyiydik ama son 2 gündür emerken çok isteksiz.Hemen bırakmak istiyor.Umarım geçici bir durumdur.Çok canım sıkılıyor bu duruma.

Ben emzik veriyorum Dilek.Birçok bakımdan kolaylık oluyor.Zaten emzik bulamazsa bizimki eline saldırıyor.Onun için emzik daha iyi.

Son düzenleme:
çok sağol cnm,en kaç günlükken vermeye başlamıştın bebeğine,benim ki daha 17 günlük bazıları çok erken 1 aydan önce verme diyorlar:çok üzgünüm:
canım 5 günlükken vermeye başlamıştım..ama ilk zamanlar 50 cc vermiyodum sende istersen 25 cc kadar ver karnını rezene ile doldurma minicik midesi var doydum sanar minik kuzun..sonra büyüdükçe miktarı artırırsın yada hiç vermezsin..çünkü allahıma çok şükür artık gaz sorunumuz yok içirmiyorum o yüzden..ama ben yinede günde 1 fincan içiyorum..inşallah sizde bi an önce gaz probleminden kurtulursunuz..

allah hepimiizn yardımcısı olsun.sizlere bol uykulu geceler.
uyku mu o da neeeeeeee...allahım o kadar özledim ki uyumayı bi yatsam en az 1 hafta uyurum -tatlicadiarzu-

tekrar geçmiş olsun canım idrar yolları iltihabı olduğunu nasıl anladınız ?

aynen vallllaaaaa uyumaaak istiyoruuumm bende şöyle deliksiz 6 saat yeterr bana mirmirmirmir

kızlar acil yardıma ihtiyacım var kızım hiç durmadan ağlıyor meme emerken bile ağlıyor sanırım gaz sancısı...doktoru sab simplex ve babuline diye bir şurup verdi babuline günde 3 kez 1 çay kaşığı sab simplex 8 damla ama günde kaç kere vermem gerekiyor acaba doktor günde 1 kez 8 damla dedi gibi aklımda kalmış ama eczacı onun da üstüne günde 3 kez yazmış siz nasıl kullanıyorsunuz bilgilendirirsenz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…