Kızlar Mr.brown biberonu kullanan varsa bilgi verirmisiniz almayı düşünüyorum günde 3 sefer kaşıkla içiriyorum mamayı zor oluyor hava yutuyor kaşıkla içince ne dersiniz tavsiye ediyormusunuz ??*
aaah ah ben geldim bacılar okula başladım artık 2 gün oldu bugün kuzumla beraber gidiyoruz 9 dan 12 ye kadar kimseye bırakamam onu napıym emzirmesem bırakırımda böyle olmuyo ya sağıyım dedim sonrada biberona alışır seni emmez dediler eylülde öyle yapcaz ama bari şmdlik emsin diye katlanıcaz yavrumu fort bebe de götürüyom onuda masaya koyyorum uyuyo o gürültüde mışıl mışıl bi tülbentle üzerini kapatıyorum toz gelmesin diye ama hasta olmaz inş 2 haftalık raporda alamadım sorun oluyo bizim okulda müdür idare edre biiraz sandım olmadı bu hafta müfettiş gelcekmiş inşallah gelir bebeğide görürde anlatırım şer....siz müdürün ettiklerini çalışan annenin bebeği her halukarda perişan oluyo kuzum uyuyo şimdide
Ben yazmıştım canım bence bir test yaptır. Doktorum bana hamileyken içtiğim gyno ferro sanol'u doğumdan sonrada kullan demişti sezeryende çok kan kaybedeceksin o nedenle kullan dedi. Tabii ben kullanmadım niye içmiyosam onuda anlamadım ama artık içicem bugün sabah da deli gibi tatlı bisküvilerden filan aradım gerçekten şaşırıyorum çünkü ben tatlı'yı hiç sevmezdim.kafamçokkarıştı
kızlar termos lafı geçmiş biyerde sakın chicco termos almayın kapağı akıtıo benim elim haşlandı geçen hafta ondan yaa
bugün oğluş banyo yaptığı için rahat rahat uyuyo akşam ablasının gösterisi var gündüz uyudu akşam bizi gösteride rezil edecek gibi geliyo. umarım uyur ordada.
kızlar dışardayken huzursuzlanan bebekleri nasıl oyalıyosunuz?
bizimki bi başlarsa susmuyo acaba emziğe mi alıştırsam kullanan var mı?
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsuna.s. gaz sancısı çok zor anlıyorum seni benim oğlumda 5 gün sonra 2 aylık olacak bizde başlarda yaşamıştık..dalinin rezene çayını hem ben hem oğluma içirdim..ben günde 3 fincan içimitim oğluma da günde 50 cc kadar veriyordum..yarısı gündüz yarısı gece olmak üzere ..
mamaya karıştırıp verme sakın canım hiç uyumlu olmaz mama ile ayrı olarak yap veeeee mutlaka kaşıkla içir..kesinlikle biberonla verme çünkü kolaya alışır ve emmek istemez..oğlumdan biliyorum biberona öyle alıştıki sütüm olduğu ve yettiği halde günde mutlaka 1 defa biberon istiyo asla içmeden uyumuyo..-tatlicadiarzu-
ay hadi ya benimdecanım acayip tatlı istiyo hele bide burada bi künefe yapıyolar ufffff süper varya ..cokacimcoookkaldıki ben cayı bile şekersiz içerdim demek ki çok kansız kaldım..aslında kadın hastalıkları dr demir ve vitaminlerini kullanmaya devam demişti ama ben çok kilo yaptığını bildiğim için kullanmadım o yüzden de bu kadar kansız kaldım sanırım..
ben veriyorum emzik ama çok kısa süre oyalıyo. hele çok sinirlendiyse hayatta tutmuyo püff diye fırlatıyo ağzından.bugün oğluş banyo yaptığı için rahat rahat uyuyo akşam ablasının gösterisi var gündüz uyudu akşam bizi gösteride rezil edecek gibi geliyo. umarım uyur ordada.
canım bal verme sakın ya Allah korusun çok tehlikeli bir yaş altı için bal. çünkü çok ağır bi besin bebeklerde zehirlenmeye kadar gidebiliyo. emziğe çok az sürüyosundur tabi ama bence yine de reçele filan batırBen çıkmadan önce mama yediriyorum. Emziğide var ama pek almıyor benimki, eğer çok zor durumda kalırsam emziğe çok az bal sürüyorum öyle susturuyorum.Aslında bal iyi değil ama çok ağlarsa yapıyorum zaten onu yerine ne sürsem diye düşündüm ama biŞey bulamadım .Bu arada ankaradan sadece ikimiz varız galiba bide sanırım etoprak diye biri vardı sen tanıyomusun diğer ankaralı üyeleri ANKARALI NİSAN ANNELERİ DİYE ÇAĞRI YAPTIM KİMSE CEVAPLAMADI kaydirigubbakcemile2
aaah ah ben geldim bacılar okula başladım artık 2 gün oldu bugün kuzumla beraber gidiyoruz 9 dan 12 ye kadar kimseye bırakamam onu napıym emzirmesem bırakırımda böyle olmuyo ya sağıyım dedim sonrada biberona alışır seni emmez dediler eylülde öyle yapcaz ama bari şmdlik emsin diye katlanıcaz yavrumu fort bebe de götürüyom onuda masaya koyyorum uyuyo o gürültüde mışıl mışıl bi tülbentle üzerini kapatıyorum toz gelmesin diye ama hasta olmaz inş 2 haftalık raporda alamadım sorun oluyo bizim okulda müdür idare edre biiraz sandım olmadı bu hafta müfettiş gelcekmiş inşallah gelir bebeğide görürde anlatırım şer....siz müdürün ettiklerini çalışan annenin bebeği her halukarda perişan oluyo kuzum uyuyo şimdide
güzelim kaç gündür bu konuardan kafam ütülendi ve öğrendim herşeyi SONUÇ:BURASI TÜRKıYE VE KıM NE TUTTURURSA.......her kafadan bi ses biri başka düğeri başka il milli eğitim başka ilçe başka ankara başka bizim müdür zaten vahim şaştım kaldım izin konusunda anladımki iki ucuda açık müdürün insiyatifine kalmış nöbeti 1 yıl duydum herkesten hatta ark.kızı 9 aylık hala ttmuyo
Kızlar Mr.brown biberonu kullanan varsa bilgi verirmisiniz almayı düşünüyorum günde 3 sefer kaşıkla içiriyorum mamayı zor oluyor hava yutuyor kaşıkla içince ne dersiniz tavsiye ediyormusunuz ??*
bugün oğluş banyo yaptığı için rahat rahat uyuyo akşam ablasının gösterisi var gündüz uyudu akşam bizi gösteride rezil edecek gibi geliyo. umarım uyur ordada.
canım 5 günlükken vermeye başlamıştım..ama ilk zamanlar 50 cc vermiyodum sende istersen 25 cc kadar ver karnını rezene ile doldurma minicik midesi var doydum sanar minik kuzun..sonra büyüdükçe miktarı artırırsın yada hiç vermezsin..çünkü allahıma çok şükür artık gaz sorunumuz yok içirmiyorum o yüzden..ama ben yinede günde 1 fincan içiyorum..inşallah sizde bi an önce gaz probleminden kurtulursunuz..çok sağol cnm,en kaç günlükken vermeye başlamıştın bebeğine,benim ki daha 17 günlük bazıları çok erken 1 aydan önce verme diyorlar:çok üzgünüm:
uyku mu o da neeeeeeee...allahım o kadar özledim ki uyumayı bi yatsam en az 1 hafta uyurum -tatlicadiarzu-allah hepimiizn yardımcısı olsun.sizlere bol uykulu geceler.
canım ya bizim biraz karışık oldu kilo alımı.3300 doğdu.500 gr zayıfladı doğumdan sonra.2800 e düştü.şimdi en son ayın 20 sinde 4360 tı.idrar yolları iltihabı olduğumuz hafta günlük 10 gr almıştı.iğneden falan topralayamadı bi türlü.şimdi de gece uyumuyor gündüz de tam dalamıyor yarı uykulu yarı uyanık o yüzden emerken uyuyup kalıyor.sonra 15 dk sonra emmek için ağlıyor sonra yine aynı şey oluyor.o yüzden kilo alamıyor sanırım.yani tam doymuyor.gaz da o yüzden çok oluyorr.
canım 5 günlükken vermeye başlamıştım..ama ilk zamanlar 50 cc vermiyodum sende istersen 25 cc kadar ver karnını rezene ile doldurma minicik midesi var doydum sanar minik kuzun..sonra büyüdükçe miktarı artırırsın yada hiç vermezsin..çünkü allahıma çok şükür artık gaz sorunumuz yok içirmiyorum o yüzden..ama ben yinede günde 1 fincan içiyorum..inşallah sizde bi an önce gaz probleminden kurtulursunuz..
Benim oğlum rezeneyi içmiyor ağzını buruşturuyor. Tabii ben rezene tohumunu demliyorum siz nasıl veriyosunuz ben bile içemiyorum tadı kötü, içmeyince bende mama ile karıştırdım bir kaç sefer hay allah nasıl vericem şimdi bilemedim
uyku mu o da neeeeeeee...allahım o kadar özledim ki uyumayı bi yatsam en az 1 hafta uyurum -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?