2009 Nisan Anneleri buraya

bide pazar gecesi bebişi doktora götürdük 2 gündür hiç uyumamıştı sürekli ağlamaklıydı
bende korktum acab çocuğun başka bi derdimi var çünkü hiç böle yapmazdı
Allah şükür iiyiymiş malum gaz sancısı uyutmuyor bugüne kadar ne evrdiniz dedi saydım
rezene çayı iyi geceler çayı çörek otu yağı zinco damla (bu arada ne kadar çok değişik madde veriyoruz bebişlere dimi) ((
doktor paranox fitil verdi akşam sabah yarım fitil at dedi çok işe yaradı haberiniz olsun
5 gün kullanın dedi
sengun fitil kötümü sence neden öyleyse cnm yaa

bende dün akşam annemlerde kaldım bebeişi 12 de emzirdim yattım bebişi anneme verdim
vallaha anne dedim beni kaldırma mama hazırla sonra 3 te kalkmış kerem
mamasını yemiş
saat 4 dekalktım eşim aradı die o saatte uyandırdı beni sinir oldum sabaha kadar uyucektim :))

yok canım korkma yanlız değilsin ankaradan şenay var glnkvck var tuğce var selinay var ben varım ayy şimdi birini unuttuysam ayıp olacak ama aklıma gelmedi şimdi. kızlar başka kim vardı ankaralı annişş.

canım kakasını yapıyosa fitil verme dedi melila damla verdi 2 damla
bi sürü yağ varr içinde bitkisel eğer kaka yapamassa fitil ver dedi melila verme valla 3 doktor gezdikbiz bu gaz yuzunden

Cevaplar için teşekkür ederim kızlar verdim valla bugün Demir beye emzik. çok komikti halim önce tuturana kadar o attı ben verdim sonra çocuk tuttu emziği bu sefer ben bakıp bakıp üzüldüm boş boş yalancı memeyi çekiyo diye.Ama gösteride kurtarıcım oldu valla 2 saat sesiz sedasız durdu. Artık böyle dışarda sıkışınca kullanırım ama evde vermiycem mümkün olduğunca.

sultan iyi yapmışsın bende geçen cumartesi anneme bıraktım bebeği onlarda kaldı 1 gece uyudum:)

çiçek valla bebeği bi yere göndersemde alışkanlıktan uyanırım herhalde sen kesintisiz uyuyabildin mi? hamileliğin son ayından beri gece kalkmalar olmadan sabah edemedik.

Nasıl yani,okula şimdi bebekle giderken derse de mi giriyorsun,daha seminerler başlamadı dimi,ayyy,ben gitmiyorum ya ,sanki hiç ders yapılmıyor gibi oluyor)

kızlar termos lafı geçmiş biyerde sakın chicco termos almayın kapağı akıtıo benim elim haşlandı geçen hafta ondan yaa

Geçmiş olsun çiçekçim,biz de inceledik geçen,iyi ki almamışım o zaman,1 tane üzerinde zürafa olan vardı,seninki ondan mı,onun çorba kabının kapağını açamadık bir türlü,meğer ters açılıp kapanıyormuş.-tatlicadiarzu-

çiçek valla bebeği bi yere göndersemde alışkanlıktan uyanırım herhalde sen kesintisiz uyuyabildin mi? hamileliğin son ayından beri gece kalkmalar olmadan sabah edemedik.

Valla dediğin gibi,benim kız da geçen 11 de yattı,sabah 6 da uyandı bir daha,ben de arada 3 gibi uyanmışım,baktım uyuyor mu,nefes alıyor mu die,o kadar alışmışım yani gece kalkmayadelikafadulden

ama bizim kız pek boğazlı olmayacak herhalde,kendi mızırdanmadan ben vermeyi deniyorum bazen uzun süre sitemeyince,almıyor mmyi asla,artık gece uykuları da daha uzun oluyor,gece 4 te kalkıyor,sonra 6 da,bir daha da 8 de falan..

canım ben melila diye damlayıda aldım fitilide ama damlayı kendim içtim 7 damla bakalım nasıl etkisi diye akşam annem baktı kızada :)valla butun yorgunluğumu aldı öle uyuşturma gibi bi etkisi olmadı ama sakinleşiyosun ve dinleniyosun doktor öyle huysuzlandığı gün 2 damla verdedi herhalde onu veririm içeriği bitkiselve annesi üzerinde denendi :)

2 doktora sorduk onlarda verebilirsin dedi 3 doktorada soruldu en azından içim rahat

sultan 2 gaz arası olan kaka yeşil olurmuş sonrakikakasının renginde düzelme olur bizzdede oldu çekirgede çocuk hastanesinin doktoru öyle dedi sonraki kakaları sarı geldi normaldi yani bizimkinin

günaydın kızlar biz 2. ayımızı bitirdik artık kızımzdan tepkiler alıyoruz çok güzel bi duygu sanki hep ööle yeni doğduğu gibi kalcakmış gibiydi artık gözü açıkken bilinçli gülüo :)) bi de salıncak aldık slepper oradaki ışıklara ve oyuncaklara acap tepki verip heyecanlanıyo ne kadar hızlı büyüyolar her gün yeni bi gelişme yorgunlumuza deyiyo valla

günaydın arkadaşlar ........... kızım memeyi bırakmaya çalışıyor çok üzgünüm ama öle evde resmen arbede yaşıyoruz meme vereceğim zaman ağlamak kıyamet ..... benim göğüslerim çok yara oldu işin garibi kızım 73 günlük olmasına rağmen hala geçmedi ilaç kullanıyordum lansıon bebeğin ağız pamucuğunada iyi geliyordu 2 gün önce kızıma meme vermek için aldım kucağıma hemen memeye sarıldı öğürerek ayrıldı kusmadı allahtan dedim ilacı sildim iyce tekrar verdim aldı ama çok nazlı o olaydan sonrada mememi almıyor dilinle ittiriyor ağlıyor ağzını kapatmıyor süt damlatıyor felan ama banamısın demiyor annemin demesine göre bebekler bu aylarda yaparmış eğer zorlamassan bırakır diyo eğer zorlarsan alır bi daha da bırakmaz diyo sabredeceksin diyor ....napacağımı şaşırdım aç bırakıyorum memeyi alsın diye bas bas bağrıyor onun öle aç ağlamasına dayanamıyorum hadi mama veriyorum bu seferde üzülüyorum daha çok küçük meme emmesi lazım şaşırmış durumdayım ....ben kendimde bebekken kızım kadarken böle bırakmışım

merhaba canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…