bide pazar gecesi bebişi doktora götürdük 2 gündür hiç uyumamıştı sürekli ağlamaklıydımegulcum ben sab artı babulıne veriyom doktorum sab günde 3 kez 8 damla babulıne 6 saatte bir 1 çay kaşığı veriyorum melila die bi damla verdi dün küntrolde sakinleştirmesi için papatya yağı falan var içinde tamamen bitkiselmiş bide paranox fiitil baktın huysuzlanıyo çok yarım ver dedi ama ben ilaç taraftarı değilim damlayı bile mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ve iyice araştırıp kullanıyorum bu gün sabah 8 den beri ayakta saat altı düşün toplsan 3 saat uyku uyumuştur ama melilayı verdiğim gün akşam saat 9 dan sabah 8 e kadar uyudu ama kaka da uyanıyoz malesef gazda pırt pırt gidiyo
Ben çıkmadan önce mama yediriyorum. Emziğide var ama pek almıyor benimki, eğer çok zor durumda kalırsam emziğe çok az bal sürüyorum öyle susturuyorum.Aslında bal iyi değil ama çok ağlarsa yapıyorum zaten onu yerine ne sürsem diye düşündüm ama biŞey bulamadım .Bu arada ankaradan sadece ikimiz varız galiba bide sanırım etoprak diye biri vardı sen tanıyomusun diğer ankaralı üyeleri ANKARALI NİSAN ANNELERİ DİYE ÇAĞRI YAPTIM KİMSE CEVAPLAMADI kaydirigubbakcemile2
sultan iyi yapmışsın bende geçen cumartesi anneme bıraktım bebeği onlarda kaldı 1 gece uyudum:)
aaah ah ben geldim bacılar okula başladım artık 2 gün oldu bugün kuzumla beraber gidiyoruz 9 dan 12 ye kadar kimseye bırakamam onu napıym emzirmesem bırakırımda böyle olmuyo ya sağıyım dedim sonrada biberona alışır seni emmez dediler eylülde öyle yapcaz ama bari şmdlik emsin diye katlanıcaz yavrumu fort bebe de götürüyom onuda masaya koyyorum uyuyo o gürültüde mışıl mışıl bi tülbentle üzerini kapatıyorum toz gelmesin diye ama hasta olmaz inş 2 haftalık raporda alamadım sorun oluyo bizim okulda müdür idare edre biiraz sandım olmadı bu hafta müfettiş gelcekmiş inşallah gelir bebeğide görürde anlatırım şer....siz müdürün ettiklerini çalışan annenin bebeği her halukarda perişan oluyo kuzum uyuyo şimdide
kızlar termos lafı geçmiş biyerde sakın chicco termos almayın kapağı akıtıo benim elim haşlandı geçen hafta ondan yaa
çiçek valla bebeği bi yere göndersemde alışkanlıktan uyanırım herhalde sen kesintisiz uyuyabildin mi? hamileliğin son ayından beri gece kalkmalar olmadan sabah edemedik.
günaydın arkadaşlar ........... kızım memeyi bırakmaya çalışıyor çok üzgünüm ama öle evde resmen arbede yaşıyoruz meme vereceğim zaman ağlamak kıyamet ..... benim göğüslerim çok yara oldu işin garibi kızım 73 günlük olmasına rağmen hala geçmedi ilaç kullanıyordum lansıon bebeğin ağız pamucuğunada iyi geliyordu 2 gün önce kızıma meme vermek için aldım kucağıma hemen memeye sarıldı öğürerek ayrıldı kusmadı allahtan dedim ilacı sildim iyce tekrar verdim aldı ama çok nazlı o olaydan sonrada mememi almıyor dilinle ittiriyor ağlıyor ağzını kapatmıyor süt damlatıyor felan ama banamısın demiyor annemin demesine göre bebekler bu aylarda yaparmış eğer zorlamassan bırakır diyo eğer zorlarsan alır bi daha da bırakmaz diyo sabredeceksin diyor ....napacağımı şaşırdım aç bırakıyorum memeyi alsın diye bas bas bağrıyor onun öle aç ağlamasına dayanamıyorum hadi mama veriyorum bu seferde üzülüyorum daha çok küçük meme emmesi lazım şaşırmış durumdayım ....ben kendimde bebekken kızım kadarken böle bırakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?