2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba canım....
inşallah kızın memeyi bırakmaz benim oğlum doğduğundan beri beni hiç emmedi o kadar üzülüyordum ki anlatamam iki gözüm iki çeşmesenağlama bende anne sütünden mahrum etmemek için sağıp biberonla besliyorum oğlumu çok zor oluyor gece kalkıp süt ısıtmak biberonla yarım saatte 100 cc anca emiyor sonra yarım saat süt sağıyorum demekki büyük konuşmuşum bebeğimi emzirmeyi çok isterdim ama senin kız gibi meme ağzına gelince kıyamet koptu ilk günden beri inşallah meleğin seni emere sağmakla falan uğraşmassın.

İNŞALLAH CANIM :çok üzgünüm:

GÜNAYDIN ANNELER
herkese ii haftalar desemde yarı hafta yaptık::)))

ben işe gelince bir özlüyorum ki demiri::))) gözümün önüne geliyor::)))

gaz için sıcak su torbası yapıp ayaklarına ve karnına koymayı denedinizmi birde ben sıkıntı hissedince bezini acıp ayaklarına jimlastik yaptırıyorum pıtır pıtır cıkıyor o anda yüzünü bir görün rahatlamıs ifadesini

birde cörek otu yagı yada zeytınyagı sürüyorum emzirmeden önce agzının içine sonra emziriyorum daha emerken pıtır pıtır cıkarıyor

sünnet yaptıracam ama kıyamıyorum ogluma ama bir an öncede kurtulsa bu işten diyoum

geceleride 2 saatte falan uyanıyoruz, bu sabah gögsümde uyuyorduk ama koluma kıramp girdi ve demir yastıgın üstüne düşüverdi yavrucak, aslında yaptıgım işin cok tehlikeli oldugunu anladım
Allah korusun hersey olabilirdi koltukta uyusaydık aman allahım düşünmek bile istemiyorum::::(((
ama ben oturarak uyumaya cok alıstım::))))

selam arkadaşlar...benim kuzum omzumda yaşıyor resmen ...40 gün boyunca almayın kucağınıza ben yalnız kalınca ne yaparım dedim...ama dinletemedim ve sonuc herkes dağıldı gitti ben kızımla bitişik yaşıyoz ...koala gibi boynumda asılı yaşıyor..

Bu arada sinemsin üzüldüm canım ama sık dişini dualarımız seninle inşallah bırakmaz..

ben bir gecmişe bakayım uzun zaman oldu neler olmuş nasılsınız bir bakayım

selam canı çzlettin kendini...sana katılıyorum son 3 4 gündür sıcak su torbasını kullanıyorum ve işe yarıyor havalar sıcak diye direnmişdim ama benim kız tam bir gazman ...bu arada ilk haftalardan beri cörek otu yagı iyi oluyor....yalnız zeytinyağ bagırsakları tembelleştirir diye kullanmadım...

Demiri op benim için :asigim:

canım benim de geçen öle yaptı
ben banyodan sonra kendi vücudumu zeytinyağlıyorum
o gün göğsüme de sürdüm biraz
sonra imkanı yok tutmadı nasıl bağırıyo ama. o bağırıyo ben ağlıyorum bırakıcak diye korktum.
kalktım yıkadım yine yok
sonra burda birisi sölemişt mamayı memenin üstünden akıtıyorum memeden geliyo sanıp tutuyo demişti aklıma o geldi
mamayı damlattım tuttu. ama o gün gün boyunca mama damlatmadan tutmadı. ama biberon vermedim hiç o gün hep meme verdim. çok şükür şimdi sorunsuz emiyo

ben hem göğsümden hemde pompa yardımıyla oğlumu besliyorum.
oğlum sarılık olmuştu ve hastanede biberona süt sağdırıp verdirmişlerdi.
benim kalpazan oğlumda alıştı biberona.
göğsümü verdiğimde 5-10 dk.sıkınıp ağlıyor.
zar zor veriyorum unutmasın diye ama arkasından da biberonla verince maşallah lıkır lıkır içiyor.
çevremdekiler birşeyler söyleyip duruyor malesef.
sütün kesilir,biberona alışır zorluk çekersin vs vs...
sanki ben emdirmek istemiyormuşum gibi bir durum yaratıyorlar....
sabah uyandığım gibi oğlumu emdirmek o güzel duyguyu yaşamak için ne kadar çaba sarfettiğimi görmüyorlar.
evet canım gece çok zor oluyor.sütü ısıtmakta,süt sağmakta...
gece için termosa su ısıtıp koyuyorum biraz daha kolay oluyor.
bunu dene derim en azından su kaynatma derdi ortadan kalkıyor.
oğlun kaç günlük.
benim oğlum 42 günlük 50-60 cc.kadar içiyor.
inşallah oğlumu en azından 6 ay sütle besleyebilirim.

Ruveydax neden zeytinyağlıyorsun kendini,doğumdan sonra mı yoksa hep yaptığın birşey miydi?

yok canım hep yaptığım bişiydi. çok kuru vücudum benim. zeytinyağı çok ii geliyo.
ama hamilelikte resmen zeytinyağında yattım çatlamiim die çok şükür çatlamadım da:)

merhaba arkadaslar uzun süredir giremiyordun. bebişimin canim kizimin rersmini ekledim:)
bugün kontrolum vardi... herşey iyi miş. bebişim büyüyor çok güzel bişi yaaa...
anne olmak çok güzel işe gitmek istemiyorummm

aslında çok iyi fikir bende reçel felan denedim o şekilde bir nebze olsun tutuyor... Ama bu daha iyi fikir deniycem

evet karna ve ayaklara sıcak kompres yapılması çok ii geliyor ben bi,de bezinide açıyorum daha rahat yapıyor
fitili sokmaya çalışıyorum o itiyor ben fitili itiyorum poposuna o itiyor dışarı sonra bir pırtladıki sormayın gül gül öldüm:)
bugünde bir sıçmş afedersiniz sırtına kadar :)
bende gece 12de falan meme verdim
termosa su doldurdum mamayı falan hepsini yanıma koydumgece uyanınca veredim daha rahat oluyor
sonraki mama saatinde yanıma yatırdım yatarak memeyi verdim öyle ikimizde uyuduk her mızırdadığında memeyi verdim ağzına rahat bi uyku çektik
sabah bi kalktım benim memeler dışarda tam rezillik valla

aman herkes çok biliyor cnm he de geç boşver alıştım artık bende yok sütün gelmez biberona alışır falan filan sanki bizz bilmiyoz napalım yani

valla Allah razı olsun senden ii fikir bulmuşsun
öle korktum ki bırakıcak diye memeyi.
seninki de kendine göre düzen kurmuş gündüz meme gece mama diye sıpa

aman herkes çok biliyor cnm he de geç boşver alıştım artık bende yok sütün gelmez biberona alışır falan filan sanki bizz bilmiyoz napalım yani

ay hakkaten çok biliyo millet sinir oluyorum. var ya yanlışlıkla bi yerde emzirmeye bile korkuyorum. millet emzirme süresinden tutuşa kadar bilmem ne herşeye sölicek bişileri var. yaw size ne. her anne bebek kendine göre bi düzen oluşturuyo herkes sizinle aynı mı olmak zorunda.
hele bi de mama filan verdiğini gördülerse eyvah eyvah. sanki süt fışkırıyo da ben çocuğumdan esirgiyorum

aynen ruveydax

kızlar bişi sorucam bizz şimdi yeni bebek kullanıyoruz paket bitmek üzere bizim bebişte 4500 kilo oldu sanki bu bez küçük geliyo 2 dir kakaları belinden taşıyo
sizce küçükmü geliyo prima kullanıyorum bi büyüğü hangisi oluyo ya sizx ne kullanıyosunuz kaç kilo bebişlere?

canım bende 3 pakaet bitirdim yeni bebekten.. aynı sorun bende de oldu..
şimdi molfix kullanıyorum.. şimdilik o sorunla karşılaşmadım...

bu arada baran bey 38 günlük oldu.. 4 bez paketini bitirmek üzereyiz..
ben durmadan altını açıyorum herhalde :)

emziriyorum . altını temizliyorum.. aradan 2 dak geçmeden bizimki hemen dolduruyor...
ya diyorum .. daha yeni değiştirdim. bezi ona yapsaydın ya .. yok anacım temiz beze yapıcam diyor.. sonra yeniden değiştiriyorum...

selam kızlar ....

şu an çok kötüyüm az önce oğlumu yıkadım ayağını küvetinin yan tarafı kesti oğlumun ayağını o an görmedim yağlarken gördüm şok oldum kanamış minnacık ayağı ağlamaktan gözlerim şişti inşallah bişey olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…