2009 Nisan Anneleri buraya

ben yeni doğan sadece bi paket kullandım. sonra huggies e geçtim. 2 numara 3-6 kg. bizim de 4. paket bitmek üzere. bundan sonra huggiesin 4-9 kgsi var ona geçicem bakalım ii olcak mı

geçmiş olsun canım. insan çok üzülüyo onlara bişi olunca.
ama onların dokularının iileşmesi çok hızlı merak etme hemen iileşir canı da yanmamıştır zaten o kadarcıktan bişiden üzülme annesi

Ne kadar şanslısınız benim annem yanımda olsaydı bende yapardım senağlama

İyi sevindim nerdeler peki ?fazla girmiyorlar galiba

Benimki tutmuyor hala fırlatıyıp atıyoo önce bii çekiyo bir kaç fırt sonra atıyooo ağzından midesini bulandırarak

Valla dediğin gibi,benim kız da geçen 11 de yattı,sabah 6 da uyandı bir daha,ben de arada 3 gibi uyanmışım,baktım uyuyor mu,nefes alıyor mu die,o kadar alışmışım yani gece kalkmayadelikafadulden[/QUOTE]

Ayyy ne güzel yaa bende istiyorum bendeee yerimseniben

benimkilerde biraz ağlıyınca hemen mama ver diyolar..Hayır sütüm var diye direniyorum bu nee yaaa destek olacaklarına birde bunlarla uğraşıyorum benneyaptımki

aynen hayatımm benimkide öyle temize yapmaları daha çok hoşlarına gidiyorr beyefendilerin

Üzülme canım çabuk unutuyorlar belkide hiç hissetmemiştir acıdığını ...

tam tevafuk olmuş bursasu aynı soruyu ben soruyum diyodum..bizde 3 paket yeni bebek bitirdik ama şimdi bacaklarını sıkıyo belide biraz zor kapanıyo naapsak ki????kaç numara geçicez acabaCADIARZU

kız şirvan nerelerdesin hiç uğramaz oldun mahallene...hayırlı olsun canım 40 nız çıkmasına az kalmış..çok açtın demekki altını yada küçük paket kullamısşındır..biz 66lı 3 pkt bitirdik son 1 tanemiz kaldı artık bi büyüğe geçicez inşallah..minik kuzular büyüyo ne güzel yaa ..:dance:

şimdi kucağımda oğluşum bi yandan aguluyo benim dikkatimi çekmeye çalışıyo..bi yandan da altını dolduruyo valla..çok fena oldu çok nasıl şebeklikler yapıyo sırf kucağımıza alalım diye ..napalım bizde alıyoz...kuklası olduk küçük beyin..kafamçokkarıştı:dance:

canım yaa çok geçmiş olsun canını sıkma geçer hiçbişeyi kalmaz..1 hafta önce de eşim çocuğun kafasını küvete çarptı yani çocuk elinden kaydı ama çok şükür hiçbişey olmadı..

Biz Prima 3 numara kullanıyoruz baya oldu hem de,kızım Cuma günü 5600 gr dı,şimdi baktım da Prima 3 numara 4-9 kg arası,yani sen de ona geçebilirsin artık canım.

aman Şirvan tek yapsınlar da bez değiştirelim yenisini allaım boşver.bizde de aynı sorun oluyordu,her temiz bez değiştirdiğimde dolduruyordu,geçen 3 gün yapamadı da korktuk hep,kabız olacak die,diyorum nazar değdirdim çocuğa.

Canım çok geçmiş olsun,bilerek isteyerek yapmadın ya,üzme kendini.

slm kızlar bende bezi 4-9 kg kullanıyorum,bu aralar sık giremiyorum oğlumun okuma bayramına hazırlanıyoruz bebişle nasıl zor oluyor bir bilseniz.........................

size çok vakit ayıramıyorum oysaki hamileyken neredeyse burada sabhlıyorduk.......şenayada pek rastlayamıyorum bu aralar iki bebişlke uğraşmak zor oluyor sanırsam..............

dozkancım bu arada ben ilk baştan beri emzik veriyorum canım çok rahat oluyo ağlayınca v eriyorum ağzına hemen susuyo.......................

Biz de aynı şeyi yaşıyoruz.Bugün sadece 2 kere aldı memeyi.Vermeye çalıştığıımda nasıl anlıyor anlatamam.Çok üzülüyorum ya.

dozkancım bu arada ben ilk baştan beri emzik veriyorum canım çok rahat oluyo ağlayınca v eriyorum ağzına hemen susuyo.......................

ahhh nihayet bi ankaralı nisan annesi daha nerelerdesiniz canım yaa valla anlaralı anne hiç yok diyordum gerçi dozkan söylemişti seni daha sık gir meraklandırma bizi a.s.

Kızlar sezeryenli bölgeye epilasyon yaptıran varmı.Ben güzellik salonuna gidicem ama yaptırsammı kararsızım.Bu arada saçlarımız nolucak boya yaptıran varmıı benim acilen boyatmam lazım emziriyoruz yaa sorun olurmu acaba

selam kızlar bizde huggies 3 numaraya geçtik 2 haftadır çok rahat oluyor ve dokusu çok güzel...bebeklerin kiloyu doldurmasını beklemeyin bence...baktınız ki sıkmaya başladı geçin bir üst modele...:)) bu arada ben mastit oldum ; cumartesi sabaha karşı 4 gibi emzirmek için kalktığımda göğüs ağrımdan duramıyordum kızıma verdim göğsümü almadı bende sağdım .....sonra ütü ile kompres yapıp sağdım ama nafile...sabah 9 da üstümde yün hırka ve battaniye ile tirtirtitremeye başladım ayrıca idili bırakacağım kayınvalidemde şehirdışındaydı...kuzenime bırakıp hastaneye gittik ve ultrasonlar serumlar derken açıldı gözüm biraz ve pazartesiye kadar damar yolum açık kaldı ,sabah akşam hastaneye iğneye gittim ,şu andada ağız yoluyla antibiyotiğim devam ediyor ve kızımı emzirmiyorum,sağıp döküyorum canımmm sütlerimi:)) neyse Allah sağlık sıhhat versinde cumadan sonra emziricem kısmetse....

Canım çok geçmiş olsun valla çok üzüldüm . Peki mastit olmanın sebebi ne çok merak ettim neymiş bu yaa önlem alınacak bişeymi bu aydınlatırsan sevinirim canımm .Umarım en kısa zamanda topralarsın kendini:1no2:

çok geçmiş olsun rumelili mastit başlangıcın nasıldı canım ya benimde sağ göğsüm 2 gündür fena sızlıyo..ama devamlı değil ara ara oluyo..aslında göğsümün temizliğine dikkat ediyorum sık sık da emziriyorum ama niye sızlıyo anlamadım..acaba bende mi mastit oldum..seninki nasıl başlamıştı.??.ucunda yara filan oldumu??benimkinde pembelik oluştu kırmızıya yakın acaba mastit mi???

canım çok çok geçmiş olsun .....

biz de aynı şeyi yaşıyoruz.bugün sadece 2 kere aldı memeyi.vermeye çalıştığıımda nasıl anlıyor anlatamam.çok üzülüyorum ya.

canım dün işten eve gittiğimde gece yatana kadar denedim daha iyiyidi... Göğsümün ucuna evde muhallebi vardı ondan sürdüm azıcık bizimki hemen aldı öle olunca ağlamadan zaten bir kere aldı mı devam ediyor çok şükür çareyi şimdilik böle buldum.... Sende dene umarım işe yarar gerçekten çok üzücü bir durum

bende primanın üç numarasını kullanıyorum 2 küçük gelmeye başlamıştı bu da biraz büyük ama daha iyi 5500 e yakın şu an kilomuz

valla benimde saçımı boyatmam gerekiyordu ama emiyo diye vazgeçtim
birde kızlar içinizde sağıp da sütünü verenler günde kaç ml süt veriyo sanırım benim sütüm bitiyo elimden geleni yapıyorum ama ( sağarak veriyorum daha çok sağsam artar mı sizce hani çektikçe daha çok geliyomuş ya 1 ay öncesine göre yarı yarıya düştü sütüm

birde sanırım vücudum da sıcaklardan da kaynaklanan ödem var maydonuzu tamamen mi kaynatmam gerekiyo sapını mı?? umarım faydası olur

ya olmazkı sende benı ağlattın şu halımıze bak,eskıden olsa hıç böle şeyler aklımıza gelırmıydı aaa benım sınırler ıyıce bozuldu galıba kızlar,merak etme canım düşündüğün kadar yanmamıştır canı ama senın ıçın nasıl sızlamıştır tahmın edıyorum
bız 3 numara 4-9 a geçtık canımcım gayet rahat sıkışmıyor artık tenı,bızde prıma kullanıyoruz
canım sıkma canını lütfen ,çook geçmış olsun ınşallah hemen düzelırsınde sütünden hemen faydalanmaya başlar yıne ıdılcık sıkma canını
Biz de aynı şeyi yaşıyoruz.Bugün sadece 2 kere aldı memeyi.Vermeye çalıştığıımda nasıl anlıyor anlatamam.Çok üzülüyorum ya.

bak bu 3 yada 4. duyuşum bebeklerın numarayla memeyı bırakma çabasını ben bıberonda kullanmıyorum korkmaya başladım he,allah kolaylık versın bızımde aklımızda bulunsun valla reçel yada hafıf bışıler en ıyısı bal felan sürmeyın ha,mınık mıdelerıne çok zararmış,hazmı çok zormuş ve sölemek ıstemedığım şeyler ışte

merhaba arkadaşlar.size bir sorum var.Aranızda doğum ücretini alan oldumu.Hangi evraklar gerekli neler yapmamız lazım ?Bilginiz varsabenimle paylaşırmısınız.benim raporum bu hafta bitiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…