ben yeni doğan sadece bi paket kullandım. sonra huggies e geçtim. 2 numara 3-6 kg. bizim de 4. paket bitmek üzere. bundan sonra huggiesin 4-9 kgsi var ona geçicem bakalım ii olcak mıcanım bende 3 pakaet bitirdim yeni bebekten.. aynı sorun bende de oldu..
şimdi molfix kullanıyorum.. şimdilik o sorunla karşılaşmadım...
bu arada baran bey 38 günlük oldu.. 4 bez paketini bitirmek üzereyiz..
ben durmadan altını açıyorum herhalde :)
emziriyorum . altını temizliyorum.. aradan 2 dak geçmeden bizimki hemen dolduruyor...
ya diyorum .. daha yeni değiştirdim. bezi ona yapsaydın ya .. yok anacım temiz beze yapıcam diyor.. sonra yeniden değiştiriyorum...
selam kızlar ....
şu an çok kötüyüm az önce oğlumu yıkadım ayağını küvetinin yan tarafı kesti oğlumun ayağını o an görmedim yağlarken gördüm şok oldum kanamış minnacık ayağı ağlamaktan gözlerim şişti inşallah bişey olmaz .
bende dün akşam annemlerde kaldım bebeişi 12 de emzirdim yattım bebişi anneme verdim
vallaha anne dedim beni kaldırma mama hazırla sonra 3 te kalkmış kerem
mamasını yemiş
saat 4 dekalktım eşim aradı die o saatte uyandırdı beni sinir oldum sabaha kadar uyucektim :))
yok canım korkma yanlız değilsin ankaradan şenay var glnkvck var tuğce var selinay var ben varım ayy şimdi birini unuttuysam ayıp olacak ama aklıma gelmedi şimdi. kızlar başka kim vardı ankaralı annişş.
Cevaplar için teşekkür ederim kızlar verdim valla bugün Demir beye emzik. çok komikti halim önce tuturana kadar o attı ben verdim sonra çocuk tuttu emziği bu sefer ben bakıp bakıp üzüldüm boş boş yalancı memeyi çekiyo diye.Ama gösteride kurtarıcım oldu valla 2 saat sesiz sedasız durdu. Artık böyle dışarda sıkışınca kullanırım ama evde vermiycem mümkün olduğunca.
benimkilerde biraz ağlıyınca hemen mama ver diyolar..Hayır sütüm var diye direniyorum bu nee yaaa destek olacaklarına birde bunlarla uğraşıyorum benneyaptımkiay hakkaten çok biliyo millet sinir oluyorum. var ya yanlışlıkla bi yerde emzirmeye bile korkuyorum. millet emzirme süresinden tutuşa kadar bilmem ne herşeye sölicek bişileri var. yaw size ne. her anne bebek kendine göre bi düzen oluşturuyo herkes sizinle aynı mı olmak zorunda.
hele bi de mama filan verdiğini gördülerse eyvah eyvah. sanki süt fışkırıyo da ben çocuğumdan esirgiyorum
canım bende 3 pakaet bitirdim yeni bebekten.. aynı sorun bende de oldu..
emziriyorum . altını temizliyorum.. aradan 2 dak geçmeden bizimki hemen dolduruyor...
ya diyorum .. daha yeni değiştirdim. bezi ona yapsaydın ya .. yok anacım temiz beze yapıcam diyor.. sonra yeniden değiştiriyorum...
selam kızlar ....
şu an çok kötüyüm az önce oğlumu yıkadım ayağını küvetinin yan tarafı kesti oğlumun ayağını o an görmedim yağlarken gördüm şok oldum kanamış minnacık ayağı ağlamaktan gözlerim şişti inşallah bişey olmaz .
tam tevafuk olmuş bursasu aynı soruyu ben soruyum diyodum..bizde 3 paket yeni bebek bitirdik ama şimdi bacaklarını sıkıyo belide biraz zor kapanıyo naapsak ki????kaç numara geçicez acabaCADIARZUaynen ruveydax
kızlar bişi sorucam bizz şimdi yeni bebek kullanıyoruz paket bitmek üzere bizim bebişte 4500 kilo oldu sanki bu bez küçük geliyo 2 dir kakaları belinden taşıyo
sizce küçükmü geliyo prima kullanıyorum bi büyüğü hangisi oluyo ya sizx ne kullanıyosunuz kaç kilo bebişlere?
kız şirvan nerelerdesin hiç uğramaz oldun mahallene...hayırlı olsun canım 40 nız çıkmasına az kalmış..çok açtın demekki altını yada küçük paket kullamısşındır..biz 66lı 3 pkt bitirdik son 1 tanemiz kaldı artık bi büyüğe geçicez inşallah..minik kuzular büyüyo ne güzel yaa ..:dance:canım bende 3 pakaet bitirdim yeni bebekten.. aynı sorun bende de oldu..
canım yaa çok geçmiş olsun canını sıkma geçer hiçbişeyi kalmaz..1 hafta önce de eşim çocuğun kafasını küvete çarptı yani çocuk elinden kaydı ama çok şükür hiçbişey olmadı..selam kızlar ....
Biz Prima 3 numara kullanıyoruz baya oldu hem de,kızım Cuma günü 5600 gr dı,şimdi baktım da Prima 3 numara 4-9 kg arası,yani sen de ona geçebilirsin artık canım.aynen ruveydax
kızlar bişi sorucam bizz şimdi yeni bebek kullanıyoruz paket bitmek üzere bizim bebişte 4500 kilo oldu sanki bu bez küçük geliyo 2 dir kakaları belinden taşıyo
sizce küçükmü geliyo prima kullanıyorum bi büyüğü hangisi oluyo ya sizx ne kullanıyosunuz kaç kilo bebişlere?
canım bende 3 pakaet bitirdim yeni bebekten.. aynı sorun bende de oldu..
selam kızlar ....
günaydın arkadaşlar ........... kızım memeyi bırakmaya çalışıyor çok üzgünüm ama öle evde resmen arbede yaşıyoruz meme vereceğim zaman ağlamak kıyamet ..... benim göğüslerim çok yara oldu işin garibi kızım 73 günlük olmasına rağmen hala geçmedi ilaç kullanıyordum lansıon bebeğin ağız pamucuğunada iyi geliyordu 2 gün önce kızıma meme vermek için aldım kucağıma hemen memeye sarıldı öğürerek ayrıldı kusmadı allahtan dedim ilacı sildim iyce tekrar verdim aldı ama çok nazlı o olaydan sonrada mememi almıyor dilinle ittiriyor ağlıyor ağzını kapatmıyor süt damlatıyor felan ama banamısın demiyor annemin demesine göre bebekler bu aylarda yaparmış eğer zorlamassan bırakır diyo eğer zorlarsan alır bi daha da bırakmaz diyo sabredeceksin diyor ....napacağımı şaşırdım aç bırakıyorum memeyi alsın diye bas bas bağrıyor onun öle aç ağlamasına dayanamıyorum hadi mama veriyorum bu seferde üzülüyorum daha çok küçük meme emmesi lazım şaşırmış durumdayım ....ben kendimde bebekken kızım kadarken böle bırakmışım
dozkancım bu arada ben ilk baştan beri emzik veriyorum canım çok rahat oluyo ağlayınca v eriyorum ağzına hemen susuyo.......................
selam kızlar bizde huggies 3 numaraya geçtik 2 haftadır çok rahat oluyor ve dokusu çok güzel...bebeklerin kiloyu doldurmasını beklemeyin bence...baktınız ki sıkmaya başladı geçin bir üst modele...:)) bu arada ben mastit oldum ; cumartesi sabaha karşı 4 gibi emzirmek için kalktığımda göğüs ağrımdan duramıyordum kızıma verdim göğsümü almadı bende sağdım .....sonra ütü ile kompres yapıp sağdım ama nafile...sabah 9 da üstümde yün hırka ve battaniye ile tirtirtitremeye başladım ayrıca idili bırakacağım kayınvalidemde şehirdışındaydı...kuzenime bırakıp hastaneye gittik ve ultrasonlar serumlar derken açıldı gözüm biraz ve pazartesiye kadar damar yolum açık kaldı ,sabah akşam hastaneye iğneye gittim ,şu andada ağız yoluyla antibiyotiğim devam ediyor ve kızımı emzirmiyorum,sağıp döküyorum canımmm sütlerimi:)) neyse Allah sağlık sıhhat versinde cumadan sonra emziricem kısmetse....
çok geçmiş olsun rumelili mastit başlangıcın nasıldı canım ya benimde sağ göğsüm 2 gündür fena sızlıyo..ama devamlı değil ara ara oluyo..aslında göğsümün temizliğine dikkat ediyorum sık sık da emziriyorum ama niye sızlıyo anlamadım..acaba bende mi mastit oldum..seninki nasıl başlamıştı.??.ucunda yara filan oldumu??benimkinde pembelik oluştu kırmızıya yakın acaba mastit mi???selam kızlar bizde huggies 3 numaraya geçtik 2 haftadır çok rahat oluyor ve dokusu çok güzel...bebeklerin kiloyu doldurmasını beklemeyin bence...baktınız ki sıkmaya başladı geçin bir üst modele...:)) bu arada ben mastit oldum ; cumartesi sabaha karşı 4 gibi emzirmek için kalktığımda göğüs ağrımdan duramıyordum kızıma verdim göğsümü almadı bende sağdım .....sonra ütü ile kompres yapıp sağdım ama nafile...sabah 9 da üstümde yün hırka ve battaniye ile tirtirtitremeye başladım ayrıca idili bırakacağım kayınvalidemde şehirdışındaydı...kuzenime bırakıp hastaneye gittik ve ultrasonlar serumlar derken açıldı gözüm biraz ve pazartesiye kadar damar yolum açık kaldı ,sabah akşam hastaneye iğneye gittim ,şu andada ağız yoluyla antibiyotiğim devam ediyor ve kızımı emzirmiyorum,sağıp döküyorum canımmm sütlerimi:)) neyse Allah sağlık sıhhat versinde cumadan sonra emziricem kısmetse....
selam kızlar bizde huggies 3 numaraya geçtik 2 haftadır çok rahat oluyor ve dokusu çok güzel...bebeklerin kiloyu doldurmasını beklemeyin bence...baktınız ki sıkmaya başladı geçin bir üst modele...:)) bu arada ben mastit oldum ; cumartesi sabaha karşı 4 gibi emzirmek için kalktığımda göğüs ağrımdan duramıyordum kızıma verdim göğsümü almadı bende sağdım .....sonra ütü ile kompres yapıp sağdım ama nafile...sabah 9 da üstümde yün hırka ve battaniye ile tirtirtitremeye başladım ayrıca idili bırakacağım kayınvalidemde şehirdışındaydı...kuzenime bırakıp hastaneye gittik ve ultrasonlar serumlar derken açıldı gözüm biraz ve pazartesiye kadar damar yolum açık kaldı ,sabah akşam hastaneye iğneye gittim ,şu andada ağız yoluyla antibiyotiğim devam ediyor ve kızımı emzirmiyorum,sağıp döküyorum canımmm sütlerimi:)) neyse allah sağlık sıhhat versinde cumadan sonra emziricem kısmetse....
biz de aynı şeyi yaşıyoruz.bugün sadece 2 kere aldı memeyi.vermeye çalıştığıımda nasıl anlıyor anlatamam.çok üzülüyorum ya.
bende primanın üç numarasını kullanıyorum 2 küçük gelmeye başlamıştı bu da biraz büyük ama daha iyi 5500 e yakın şu an kilomuzaynen ruveydax
Kızlar sezeryenli bölgeye epilasyon yaptıran varmı.Ben güzellik salonuna gidicem ama yaptırsammı kararsızım.Bu arada saçlarımız nolucak boya yaptıran varmıı benim acilen boyatmam lazım emziriyoruz yaa sorun olurmu acaba
ya olmazkı sende benı ağlattın şu halımıze bak,eskıden olsa hıç böle şeyler aklımıza gelırmıydı aaa benım sınırler ıyıce bozuldu galıba kızlar,merak etme canım düşündüğün kadar yanmamıştır canı ama senın ıçın nasıl sızlamıştır tahmın edıyorumselam kızlar ....
bız 3 numara 4-9 a geçtık canımcım gayet rahat sıkışmıyor artık tenı,bızde prıma kullanıyoruzaynen ruveydax
canım sıkma canını lütfen ,çook geçmış olsun ınşallah hemen düzelırsınde sütünden hemen faydalanmaya başlar yıne ıdılcık sıkma canınıselam kızlar bizde huggies 3 numaraya geçtik 2 haftadır çok rahat oluyor ve dokusu çok güzel...bebeklerin kiloyu doldurmasını beklemeyin bence...baktınız ki sıkmaya başladı geçin bir üst modele...:)) bu arada ben mastit oldum ; cumartesi sabaha karşı 4 gibi emzirmek için kalktığımda göğüs ağrımdan duramıyordum kızıma verdim göğsümü almadı bende sağdım .....sonra ütü ile kompres yapıp sağdım ama nafile...sabah 9 da üstümde yün hırka ve battaniye ile tirtirtitremeye başladım ayrıca idili bırakacağım kayınvalidemde şehirdışındaydı...kuzenime bırakıp hastaneye gittik ve ultrasonlar serumlar derken açıldı gözüm biraz ve pazartesiye kadar damar yolum açık kaldı ,sabah akşam hastaneye iğneye gittim ,şu andada ağız yoluyla antibiyotiğim devam ediyor ve kızımı emzirmiyorum,sağıp döküyorum canımmm sütlerimi:)) neyse Allah sağlık sıhhat versinde cumadan sonra emziricem kısmetse....
Biz de aynı şeyi yaşıyoruz.Bugün sadece 2 kere aldı memeyi.Vermeye çalıştığıımda nasıl anlıyor anlatamam.Çok üzülüyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?