2009 Nisan Anneleri buraya

canım geçmiş olsun benimde sağ göğsümde gariplik var acayip ağrıyo taş gibi oluyo oğluş emerken ben çığlık çığlığayım çok acyo sabah uyuyo bebiş banyoya girdim ılık suyla yıkadım baya aktı gittti canım sütlerim bende mastit olmaktan korkuyorum pompada almamıştım hemen alayım bari yoksa geleceğim parlak gözüküyo benimde
seninde tek göğüsün mü ikisdemi?

zamane bebekleri bi beze iki kere yapmıyolar vala çok temizler :)))))
biizm oğluşda hemen hemen her yeni beze anında pırtlatıyo zaten şişini genelde açınca üzerime yapmaktan hoşlanıyo onu saymıyorum bile çok çalışmamız lazım çok bez almamız lazım bu durumda
bizim oğluş 47 günlük kaçpaket bi sayayım 2 tane 1 numara 50 lik oluyo
3 tane 98 lik 2 numara bitti işte öle bitip duruyo
bu aradabikere primanın uyu oynasında papatya özlü olan var ondan 2 numara kullandık sanki o diğer primanın 2 numarsına göre çok daha güzel benim daha hoşuma gitti daha esnek rahat ve büyük gibi aklınızda olsun denemek isterseniz

ahhh nihayet bi ankaralı nisan annesi daha nerelerdesiniz canım yaa valla anlaralı anne hiç yok diyordum gerçi dozkan söylemişti seni daha sık gir meraklandırma bizi a.s.

slm canım şu okullar bi tatil olsun daha sık girebilirim sanırım.................
hamileyken burda sabahlıyoduk bebişler oldu giremez olduk............................ü

valla ben boyattım saçımı hamileyken boyatanlarda oldu.......................

geçmiş olsun canım annem biraz şişince temiz sabun koyduruyo göğsüme çok rahatlatıyo.......................

benimkisi 2 2,5 saat arayla kalkıyor şimdi 12 gibi kalkar sonra 3 gibi sonra 5,5-6 diye gidiyor

kerem le demir anlaşmışlar herhalde bizimkide aynı saatlerde uyanıyoodelikafadulden

dozkancım bu arada ben ilk baştan beri emzik veriyorum canım çok rahat oluyo ağlayınca v eriyorum ağzına hemen susuyo.......................

selinay verdim emziği ama çok kararsızım belki vermeye devam etmem çünkü bizim demir bey hafiften dişlek gibi bide emzikle artık nasıl olur bilmemsırnaşık şey

çok geçmiş olsun canım ilk bebeğimde bendede olmuştu ağrısı berbat bişey. umarım en kısa zamanda prensesi emzirmeye başlarsın yeniden.

birde sanırım vücudum da sıcaklardan da kaynaklanan ödem var maydonuzu tamamen mi kaynatmam gerekiyo sapını mı?? umarım faydası olur
canım ben çiğ çiğ yedim maydanozu her yemeğin yanında salata gibi aklına geldikçe ye bol bol.

merhaba arkadaşlar.size bir sorum var.Aranızda doğum ücretini alan oldumu.Hangi evraklar gerekli neler yapmamız lazım ?Bilginiz varsabenimle paylaşırmısınız.benim raporum bu hafta bitiyo.

evet ya hadi bilgisi olan yok mu bende bekliyorum bu sorunun cevabını:uhm:

slm kızlar.. ben daha yeni uyandım günaydınmı desem..
bugün çok başım ağrıyo sabahtan beri yaldıramıyorum kafamı....oğlum uyuyo ben uyuyorum.
buarada nazardan çok korkar oldum geçende gelen misafirler bizim canımızı okudu susmak bilmedi oğlum ama şimdi çok rahatız..nazar için yaptığınız özel bişey varmı
bizim bugün 40. günümüz çok şükür bugünleride gördük.....

valla pek anlamam öyle nazar işlerinden ama annem gözünden korktuğu kişiler gelip gittikten sonra hemen bebeğe banyo yaptırıyodu.

valla pek anlamam öyle nazar işlerinden ama annem gözünden korktuğu kişiler gelip gittikten sonra hemen bebeğe banyo yaptırıyodu.

aa bunu bilmiyordum ilk defa duydum iyi biz hergün yıkıyoruz zaten sırnaşık şey bi de ben nazar için felak ve nas surelerini okuyorum hergün o kadar

Selam anneler

Canım ya çok üzüldüm.Kısa zamanda geçer inşallah.

tamam tatlım bir de öyle deneyim.Gerçi bugün sol göğsümü alıyor.Ama sağ göğsüme bir gıcıklığı var anlayamadım.Ona geçince ciyak ciyak.

yarın bizim kırkımız çıkıyor,, ben de pazartesi günü kuafördeyim valla..
yeter bu kadar dayandığım . boyatacam artık.. saçlarımı..
ağda olmaktan bende şunalık çekiniyorum.. bişey olurmu acaba....

canım geçmiş olsun.. en kısa zamanda düzelirsiniz inş.

merhaba arkadaşlar.size bir sorum var.Aranızda doğum ücretini alan oldumu.Hangi evraklar gerekli neler yapmamız lazım ?Bilginiz varsabenimle paylaşırmısınız.benim raporum bu hafta bitiyo.

kız ne çabuk bitiyor raporun.. benim 28 temmuz da bitiyor..
aa bunu bilmiyordum ilk defa duydum iyi biz hergün yıkıyoruz zaten sırnaşık şey bi de ben nazar için felak ve nas surelerini okuyorum hergün o kadar
bende bunları okuyorum

kızlar ya hani hamileyken ligt ürünler yasaktı ya şimdi de mi yasak.
benim kilolar yerinden hiç oynamıyo acaba ligt ekmek falan yesem
tatlı niyetine ligt bisküvi falan yesem sizce zararı var mı??

kızlar ya hani hamileyken ligt ürünler yasaktı ya şimdi de mi yasak.
benim kilolar yerinden hiç oynamıyo acaba ligt ekmek falan yesem
tatlı niyetine ligt bisküvi falan yesem sizce zararı var mı??

canım bu konuda bilgim yok...

ben de bu aralar hiç tartılmıyorum.. kaç kilo olduğumu bilmiyorum valla..
her sabah aç karnına tartılım diyorum.. unutuyorum.. ,

zaten koca göğüsler var.. onlar başlı başına bir tartılması gerekiyor.delikafadulden

şirvan gerçekten gögüsler ayrıca şişko gösteriyo zaten zayıflasak bile en az bir yıl kocaman kocaman onları taşıycaz

kıslar ya bişi sorcam
evde yalnızken bebiş uyurken banyoya giriyo musunuz
ben girmiyorum akşam kociş gelince giriyorum ama öle de zor oluyo. kociş her zaman erken gelmiyo o gelince uykum gelmiş oluyo bebişi ona havale edip uyuyorum. kokucam valla yakında acaba bebişi anakucağıyla banyoya koysam ben de duşa girsem nasıl olur ya

canım ben yanlız bırakmıyorum .. dün mesala ana kucağında kusdu baya.. allahtan yanındaydım...

ama istersen banyoya yanına al.. çok mecbur olursan ne yapcan başka

bizimkide çok seviyor yeni beze doldurmasını :)

ay cnm çokl üzüldüm yaa geçmiş olsun
rumelili sanada çok geçmiş olsun cnm

valla hiç cesaret edemem bide uyanır yırtılır ağlamaktan korkarım ama bennce banyoya sokma çocuğu

evet bilinçsizce yapmıştık o gün banyoyu ama işe yaradı gerçekten burda havalar çok ısınmadı daha ısınsın bende hergün yıkıcam..

bende katılıyorum arkadaşlara bencede sakın öyle bişey yapma bende hep eşim geldikden sonra yapıyorum banyoyu aksilik ya tama ben banyodayken mızıldanıyo eşimde kucağında çocuk kapının önünde beni bekliyor..ya evet bide kocaların çalışması iyi güzelde ne olur şöyle daha çok evde olan bi işi olsaydı kocamın...ozamanda sıkılırmıydım bilmiyorum tabi...

rumelili canım geçmiş olsun.yaşadığın şeyi bende yaşadım.benim üstünmden bi hafta geçti hala sertlik devam ediyo.bir de kızım o mememi daha az emiyo.istemiyo malesef.inşallah sen de öyle bişey olmaz.

nazar için ben de nas felak ayetel kürsi hatiha okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…