kıslar ya bişi sorcam
evde yalnızken bebiş uyurken banyoya giriyo musunuz
ben girmiyorum akşam kociş gelince giriyorum ama öle de zor oluyo. kociş her zaman erken gelmiyo o gelince uykum gelmiş oluyo bebişi ona havale edip uyuyorum. kokucam valla yakında acaba bebişi anakucağıyla banyoya koysam ben de duşa girsem nasıl olur ya
serap kız neyapıyorsun...
emir nasılll
ya riske atma canım, ben sabahları eşim işe gitmeden önce emir uyandığında mamasını eşime verip onlar mama faslındayken yapıyorum..hem uykusuz olduğumdan uykum açılıyo, hemde bebek yalnız kalmıyo. yanlış hatırlamıyorsam sende mastit olmuştun, tekrarlamaması için sık sık banyo yapman lazım..öyle uzun uzadıya yapma bi şampuan bi duş jeli yeter ama sık yap demişti dr..
iyidir şirvancım, ne olsun emir sıpasıyla boğuşuyorum..şimdi uyudu tüm gece uyumayınca, bende siteye bakayım dedim...bırakınca uyanıyo diye uyuyamıyorum nasılsa bari biraz stres atayım..sen nasılsın?? barancık nasıl?? bizim sahilde turlama organizasyonları ne zaman başlıyor:)))) çıkalımda şöyle bi cümle aleme rezil etsinler bizi :))) bugün deneyim vardı öğleden önce, okula gittik..lafta bizimki uyuyacak bende deneyimi yapıcam kaydirigubbakcemile2 bi başladı ağlamaya bütün lab. ekibi seferberlik ilan etti kaydirigubbakcemile baktık olacak gibi değil babamız bizi geri eve getirdi zemuszemus işte böööle şekercim, sende durumlar nasıl?? özledim valla sizi çok..hele emele çok üzülüyorum..şu sıpalar toparlansında ha bide ben şu tez olayını atlatayımda buluşalım bi ara ya, çok sıkıldım ben valla, insan yüzüne hasret kaldım
merhaba arkadaşlar.size bir sorum var.Aranızda doğum ücretini alan oldumu.Hangi evraklar gerekli neler yapmamız lazım ?Bilginiz varsabenimle paylaşırmısınız.benim raporum bu hafta bitiyo.
Şirvan özledim kız seni
Canım izne çıktığın zamanki hastane raporu, sevk kağıdı ve hastanenin düzenlediği form gibi bi belge, sonra doğum kağıdının aslı, iznin bittiğindeki zaman yeni sevk kağıdın ve hastanenin çıkarken hazırladığı iznin bittiğinde doldurulacak olan form. Bunları hazırlıyosun muhasebecin internetten ssk ya bildirim yapıyo senin adına ve iznin bittiği günden sonra hemen gidip bağlı olduğun ssk ya başvuruyosun ve 3-4 gün sonra ptt.den paranı alıyosun. Benim izin sürem dün bitti bugün gittim ssk ya gerçi ben halledemedim evraklarımdan biri yanlış yere gitmiş, p.tesi tekrar gidicem ama en azından doğru evrakları hazırladığımı öğrendim. Umarım yardımcı olmuşumdur sana..
slm kızlar.. ben daha yeni uyandım günaydınmı desem..
bugün çok başım ağrıyo sabahtan beri yaldıramıyorum kafamı....oğlum uyuyo ben uyuyorum.
buarada nazardan çok korkar oldum geçende gelen misafirler bizim canımızı okudu susmak bilmedi oğlum ama şimdi çok rahatız..nazar için yaptığınız özel bişey varmı
bizim bugün 40. günümüz çok şükür bugünleride gördük.....
valla pek anlamam öyle nazar işlerinden ama annem gözünden korktuğu kişiler gelip gittikten sonra hemen bebeğe banyo yaptırıyodu.
şirvan gerçekten gögüsler ayrıca şişko gösteriyo zaten zayıflasak bile en az bir yıl kocaman kocaman onları taşıycaz
kıslar ya bişi sorcam
evde yalnızken bebiş uyurken banyoya giriyo musunuz
ben girmiyorum akşam kociş gelince giriyorum ama öle de zor oluyo. kociş her zaman erken gelmiyo o gelince uykum gelmiş oluyo bebişi ona havale edip uyuyorum. kokucam valla yakında acaba bebişi anakucağıyla banyoya koysam ben de duşa girsem nasıl olur ya
Şirvan aynı benim sıpada öyle tam uyudu diye bişey yapmaya kalkınca uyanıyo. Çok kıskanç. Uyanıcak diye bekliyorum saatlerce uyuyo. İnanılmaz derecede koç burcu karakterini taşıyo benim sıpa. Öyle böyle geçiyo işte zaman büyüyolar. Bende dışarı çıkmayı özledim. Şu an onlarla dışarı çıkmak bile zor. 3 de çıkıcam diyosun 5 oluyo çıkamıyosun. Tam giydiriyosun, sen hazırlanıyosun zor bela kapıda ağlamaya başlıyo hadi tekrar geri dön emzir. Derken bizimki 2 aylık olmak üzere, bi bakcaz yaşları gelmiş. Sağlıklı olsunlarda aslında gerisi çok önemli değil. Bu zor günlerde geçicek işallah.
Salı günü bizimde dr. günümüz heyecanlıyım bakalım kaç kilo olmuş oğluşum.
Benim bi fikrim var boya yaptığım gün sütümü sağıp döksem o zaman zararlı olmaz diye düşünüyorum saçtaki kimyasal boya yapıldığı an işlevini sürdürüyor yanılıyormuyum ...?bende primanın üç numarasını kullanıyorum 2 küçük gelmeye başlamıştı bu da biraz büyük ama daha iyi 5500 e yakın şu an kilomuz
valla benimde saçımı boyatmam gerekiyordu ama emiyo diye vazgeçtim
birde kızlar içinizde sağıp da sütünü verenler günde kaç ml süt veriyo sanırım benim sütüm bitiyo elimden geleni yapıyorum ama( sağarak veriyorum daha çok sağsam artar mı sizce hani çektikçe daha çok geliyomuş ya 1 ay öncesine göre yarı yarıya düştü sütüm
yarın bizim kırkımız çıkıyor,, ben de pazartesi günü kuafördeyim valla..
yeter bu kadar dayandığım . boyatacam artık.. saçlarımı..
ağda olmaktan bende şunalık çekiniyorum.. bişey olurmu acaba....
Valla canım ben denicem eğer çokk ağrırsa mecburen diğer yöntemleri denerim . Sence boya yaptığımız gün sütümüzü sağıp atsak yaa bunu bi araştıralım ben mamada verdiğim için o gün mamayla idare eder benimki. Ama sen mama vermiyorsun dimi sen ne yapıcaksın ???
rumelili canım ck gecmıs olsun
kızlar sanırım süt sagdıkca geliyorrr
ne kadar sagarsak o kadar cok oluyor süt
ben gece bile sagıyorum tavsiye ederimm:::)))
ya ben geldim herkes kacta yineee
cok özledim vallaaaaa
didemcim senin süt ne kadar çıkıyor gece ben dün sağdım 40 cc çıktı 2 göğsümden çok az dimi :a015:
iyi geceler herkese
iyi geceler herkese
çalışma işini ne yapacaksınız.... izinler bitti yavaş yavaş..
ben iznim bitince ücretsiz izin talep edecem .. en eksik 3 ay .. gerçi kabul edeceklerini zannetmiyorum .. ama gene de şansımı denemek istiyorum..
keşke öğretmen olsaymışım.... en azından yarım gün çalışıp, yarım gün evde olurdum.. yaz tatillerinde evde.. ahh kafam ahhh..klava: klava:
günaydın herkeslere
arzu canım gecede 100 + 100 cc olabiliyor
ama gece yatmadan önce içilen boza yada havuc suyu işe cok yarıyor
birde gün içindede sürekli meyve suyu içiyorum tabiki hazır değil katı meyve sıkacagııyla sıkıp:::)))
birde kocaman bir kase yesillik yiyorum hergün salata yapıp
tavsiye ederim
ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?